Canim simdi geliyorum hastaneden.tedavileri devam ediyor. Kilo almaya basladi yavas yavas sutumu aldikca.Allahima şükürler olsun. ..
kizlar biz dun gece geldik.hastaneye nstde bes dak bir sancı cikti saat sekiz bucuktan on ikiye kadar kaldik burada serum.nidilat vs..sonra eve döndüm sabahta drum yatisimi yaptı...yine hastanelerdeyiz bakalım ne olucak. ..
Canim simdi geliyorum hastaneden.tedavileri devam ediyor. Kilo almaya basladi yavas yavas sutumu aldikca.Allahima şükürler olsun. ..
canım nişan dediğimiz şey kanlı mukus,yani böle kanla karışık bi akıntı öle pat diye düşecek edecek bişey değil,kafana takma önemli bişey değildir sanırım
olaydan sonra sağlık ocağına gittim hem ilaç yazdırayım hemde sorayım diye...hemşire akıntın düşmüştür dedi şeffaf olduğu için görememişsindir dedi...kanlı bir şey yada bolca su gelmediyse hiç bir şey olmaz dedi... bende doktora gitmedim tekrar...çamaşırıma da bir şey gelmedi daha sonra... ama dediğiniz gibi bazı şeyleri de ihmal etmemek lazım bir şey yok diye...gidebiliyorsan yine de git istersen canım en azından o neydi diye kafan bulandırmazsın git kafana rahatlat istersen
hastaneye yatmışsın canım tekrar...gözetim altında olunca engelliyorlar ya doğumunu...en azından bebeğin karnında gelişimini tamamlıyor...çok sıkıntı çektin ama ...sağ salim kavuşacaksın bebeğine inşallah...kızlar dünden beri kasılmalrım arttı yine.ve kasıklarımda da agrı başladı...ne oluyor sizce...
yine dr a gitsem hemen yatırcak...
canım ben adet günümden 2 gün önce yapmıştım test senin gibi ağrılarım vardı ve 2 çizgi çıkmıştı..Allah gönlüne göre versin inşaşşalahkızlar meraba bugün adet günüm.sol kasıkta bacağa vuran ağrı var ya bide arada hafif bi bulantı 5*10 saniye sürüyor.acaba kuruntumu yapıyorum.akıntı falanda yok.
ben makrodan aldım komilinin zeytinyağlı pişik kremini.....deneme amaçlı 1 adet aldım küçüğünden...beğenmezsem başka marka alırım diyeKızlar bişe sorucam size pişik kremi 1 tane mi alyım yeter mi sizce siz aldınız mı
sakıncası yokta müsait değildim alttan muayene için...halletcem hafta sonu inşallah... sağlık ocağından hemşireyle görüştüm sıkıntı yok dedi...canım git artık altan kontrol etmelerınde bır sakınca yok ben kaç kez altdan kontrol oldum
canım içine dert olmasın...hevesin kırılmasın...10-15 tane bir yerden al bari de en yakınlarına dağıt...Ayna içime dert oldu.
canım benim maşşallah meleğineEvettt.1100 gr oldu şimdi. Bakalim mmmmmm
üzülmemek ağlamamak elinde olan bir şey değil...hamilelik hormonları aynı zamanda depresyona sokan hormonlarmış...doğumda tekrar beraber olacaksınız inşallah.... benimde şişliklerim var ama benim sanki magnezyumu bıraktıktan sonra arttı gibi geldi... tuzlu yemiyorum ve maden suyu da içmiyorum...ama yinede oluyor...geçmiş olsun sana inşallah düzelir şişliklerinbenim gibi şişen varsa tavsiyem soda magnezyum ve tuzu tamamen kessin düzeldiğini görecektir. ellerim fena şimdi de özellikle sağ elim neredeyse hissetmiyorum atel kullanmaya çalışıyorum doktor sabunla masaj yp dedi ve hareket verdi umarım geçer herkese hayırlı geceler
okurum tabikimerehaba arkadşlar yasın okurmusunuz benım ıçın 500 yasıne nıyet ettımde...başka bır şey istemıcem...
yerimmmm...yerimmm...taş ye düzelirsin deseler onu bile yerim ... çoğu zaman o durumdayım çünkü...arkadaşlar yeni deneyimlediğim birseyi söyleyeyim
tahin helvası yedikten sonra wc ihtiyacımı rahatlıkla yapabiliyorum
kayısı falan hikaye oldu bende :)))
dilerseniz dr nuzla görüşün uygun görürse yerin derim
güzel haberler verecek inşallah...Bugün sabah doktorumuz çağırdı şimdi hastanedeyiz.
Ilk nst sonra kontrole gireceğiz.
bende yok yok sırtım ağrıyor aynen göğüs altı kaburga kemiklerim ağrıyor bacaklarım şiş çok oturunca uyuşuyorum kalkmakta zorlanıyorum gecede kramplar giriyor doktor magnezyum verdi ama geçmedi mübarek.kasık kısmndada ağrı var buna şükür diyorum beterin beteri var sıkıntıları çektikçe rabbim güzel karşılıklar verir. günahlarımıza kefaret olur inş
aynı bölgede benım de agrı oluyor dokununca ama ağrıdan zıyade sureklı karıncalanma uyuşma oluyor kas larla ılgılı dedı dr
kizlar biz dun gece geldik.hastaneye nstde bes dak bir sancı cikti saat sekiz bucuktan on ikiye kadar kaldik burada serum.nidilat vs..sonra eve döndüm sabahta drum yatisimi yaptı...yine hastanelerdeyiz bakalım ne olucak. ..
evet bende bacak ağrısı kasık ağrısı oluyor üstüne birde bu sol kaburga ağrısı cıktı oturur vaziyetteyken ağrı daha cok oluyor sola yatmak hafifletiyor inş sorunsuz atlatırız bugünleri
Günaydın kızlar =)
Bugün sabah doktorumuz çağırdı şimdi hastanedeyiz.
Ilk nst sonra kontrole gireceğiz.
Bakalım dogumla ilgili ne diyecek bize.
o kaburga ağrısı sırt ağrısı bendede bır haftadır başladı resmen dık duramaz hale geldım
benim sol en alt kaburgam ve onun tam akası sırtımdaki kemik yaklaşık 10 gündür hergün ağrıyor özellikle akşamları şiddetleniyor kıvrandırıyor beni hergün de ağrı kesici içemeyiz bebeğe zaarı olur mecburen doğuma kadar dayanıcazakşam eşim gelince ona masaj yaptırıyorum ama anlık rahatlatıyor bu ağrı hep sola dönük yatmaktan oluyo olabilir ben hep soluma yatıyorum bebiş için...
bendede var cnm kaburga agrısı çok canımı yakıyo artık ama normalmiş bebek iyce büyüdüğü için baskı yapıyor düz oturamıyorum uzun hemen sırtım kaburgam yaşam kalitemiz iyce düştü malesef:S
günaydın kızlar =)
bugün sabah doktorumuz çağırdı şimdi hastanedeyiz.
ılk nst sonra kontrole gireceğiz.
Bakalım dogumla ilgili ne diyecek bize.
evet canım bebek baskı yapıyor benimde sağ kaburgamın altı ağrıyor ...bebeğin ayağı mı var artık neresini dayamışsa oraya :) ancak ben ağrı kesici içme taraftarı değilim .içme boşver ağrı olacak
evet insan bazen vücudunu tanıyamıyor sürekli yatasım var, anne olmak kolay değil inş sorunsuz atlatırız hepimiz..
moralim bozukbu sabah kontrolümüz vardı nst yapıldı sorun çıkmadı ama kızım zayıfmış 1 kilo 643 gram 200 gram zayıf dedi kilo aalsın diye sürekli dikkat ediyorum ama niye böyle anlamıyorum
kesinlikle doğru devamlı yatasım var ki ben hiç yatamazdım hep oturacaktım eskide kaldı o günler ama yakında yine yatmaya elveda diyeceğiz:))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?