2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canim simdi geliyorum hastaneden.tedavileri devam ediyor. Kilo almaya basladi yavas yavas sutumu aldikca.Allahima şükürler olsun. ..

canım benım bak az kaldı allahın ıznıyle meleğine kavuşmana azmediyor annesı senın ıcın rabbım hastaneden yavrunla bırlıkte çabucak cıkmanı nasıp etsin

kizlar biz dun gece geldik.hastaneye nstde bes dak bir sancı cikti saat sekiz bucuktan on ikiye kadar kaldik burada serum.nidilat vs..sonra eve döndüm sabahta drum yatisimi yaptı...yine hastanelerdeyiz bakalım ne olucak. ..

canım benım geçmiş olsun sağlıkla sıhatle gelsın yavrum o sancı bendede oldu bır defa 3 gun yattım geçti senınde gecer ınsallah

Günaydın kızlar =)
Bugün sabah doktorumuz çağırdı şimdi hastanedeyiz.
Ilk nst sonra kontrole gireceğiz.
Bakalım dogumla ilgili ne diyecek bize.

GÜNAYDIN HERKESEEEE
canım nişan dediğimiz şey kanlı mukus,yani böle kanla karışık bi akıntı öle pat diye düşecek edecek bişey değil,kafana takma önemli bişey değildir sanırım

gidebiliyorsan yine de git istersen canım en azından o neydi diye kafan bulandırmazsın git kafana rahatlat istersen
olaydan sonra sağlık ocağına gittim hem ilaç yazdırayım hemde sorayım diye...hemşire akıntın düşmüştür dedi şeffaf olduğu için görememişsindir dedi...kanlı bir şey yada bolca su gelmediyse hiç bir şey olmaz dedi... bende doktora gitmedim tekrar...çamaşırıma da bir şey gelmedi daha sonra... ama dediğiniz gibi bazı şeyleri de ihmal etmemek lazım bir şey yok diye...

kızlar dünden beri kasılmalrım arttı yine.ve kasıklarımda da agrı başladı...ne oluyor sizce...
yine dr a gitsem hemen yatırcak...
hastaneye yatmışsın canım tekrar...gözetim altında olunca engelliyorlar ya doğumunu...en azından bebeğin karnında gelişimini tamamlıyor...çok sıkıntı çektin ama ...sağ salim kavuşacaksın bebeğine inşallah...

kızlar meraba bugün adet günüm.sol kasıkta bacağa vuran ağrı var ya bide arada hafif bi bulantı 5*10 saniye sürüyor.acaba kuruntumu yapıyorum.akıntı falanda yok.
canım ben adet günümden 2 gün önce yapmıştım test senin gibi ağrılarım vardı ve 2 çizgi çıkmıştı..Allah gönlüne göre versin inşaşşalah

Kızlar bişe sorucam size pişik kremi 1 tane mi alyım yeter mi sizce siz aldınız mı
ben makrodan aldım komilinin zeytinyağlı pişik kremini.....deneme amaçlı 1 adet aldım küçüğünden...beğenmezsem başka marka alırım diye

canım git artık altan kontrol etmelerınde bır sakınca yok ben kaç kez altdan kontrol oldum
sakıncası yokta müsait değildim alttan muayene için...halletcem hafta sonu inşallah... sağlık ocağından hemşireyle görüştüm sıkıntı yok dedi...

Ayna içime dert oldu.
canım içine dert olmasın...hevesin kırılmasın...10-15 tane bir yerden al bari de en yakınlarına dağıt...

Evettt.1100 gr oldu şimdi. Bakalim mmmmmm
canım benim maşşallah meleğine
ablamın doktoruda 1000 gramı geçerse toparlar hemen demişti... bebeğin kilosu çok önemliymiş...1 kg olduya şimdi Allah ın izniyle hemen cecik düzelir inşallah.şu mübarek cuma gününün hürmetine Allah herkesin bebeğine şifa versin....

üzülmemek ağlamamak elinde olan bir şey değil...hamilelik hormonları aynı zamanda depresyona sokan hormonlarmış...doğumda tekrar beraber olacaksınız inşallah.... benimde şişliklerim var ama benim sanki magnezyumu bıraktıktan sonra arttı gibi geldi... tuzlu yemiyorum ve maden suyu da içmiyorum...ama yinede oluyor...geçmiş olsun sana inşallah düzelir şişliklerin

merehaba arkadşlar yasın okurmusunuz benım ıçın 500 yasıne nıyet ettımde...başka bır şey istemıcem...
okurum tabiki

yerimmmm...yerimmm...taş ye düzelirsin deseler onu bile yerim ... çoğu zaman o durumdayım çünkü...

güzel haberler verecek inşallah...

evet bende bacak ağrısı kasık ağrısı oluyor üstüne birde bu sol kaburga ağrısı cıktı oturur vaziyetteyken ağrı daha cok oluyor sola yatmak hafifletiyor inş sorunsuz atlatırız bugünleri

aynı bölgede benım de agrı oluyor dokununca ama ağrıdan zıyade sureklı karıncalanma uyuşma oluyor kas larla ılgılı dedı dr

bende karıncalanma olmuyor cnm oturur vaziyettekyen sol kaburga kısmı göğüs altı ağrıyor uzanınca hafifliyor, cocuk büyüdükçe baskı artıyormuş başka bişi olmaz inş :/

kizlar biz dun gece geldik.hastaneye nstde bes dak bir sancı cikti saat sekiz bucuktan on ikiye kadar kaldik burada serum.nidilat vs..sonra eve döndüm sabahta drum yatisimi yaptı...yine hastanelerdeyiz bakalım ne olucak. ..

canım rabbim hakkında neyse hayırlısı onu versin o bizi bizden daha cok düşünür canını sıkma sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah zamanında

evet bende bacak ağrısı kasık ağrısı oluyor üstüne birde bu sol kaburga ağrısı cıktı oturur vaziyetteyken ağrı daha cok oluyor sola yatmak hafifletiyor inş sorunsuz atlatırız bugünleri

o kaburga ağrısı sırt ağrısı bendede bır haftadır başladı resmen dık duramaz hale geldım

geçmiş olsun cnm! doktorun ne gerekiyorsa yapar... iyi haberlerini bekliyoruzzz.

Günaydın kızlar =)

bakalım cnm inş herşey yolundadır!

kızlar gıttı gıdıyorda prima premıum care 3 lu paketler 70 lıraya dusmus 3 lu ıslak mendılde var yanında kargo ucretı de yok almak ısteyenlere duyurulur

neysekı 34 cu haftaya kadar geldın canım bır kac hafta daha ınsallah dayanırsın hem artık korkma doğsa bıle allahın ıznıyle cok sağlıklı bır bebegın olur

o kaburga ağrısı sırt ağrısı bendede bır haftadır başladı resmen dık duramaz hale geldım

Özellikle bu haftalarda başlıyor galiba bu ağrı normalde bende yoktu geçen gün yemekten sonra bi anda başladı gaz sancısı sandım ama gaz sancısı bu kadar uzun sürmez yani doktorla görüşünce bebeğin göğüs altındaki sinirlere baskı yaptığını öğrendim

ben magnezyum kullanıyorum bide arada minoset, sol tarafa yatmak ben rahatlatıo ağrı azalıyor ama otururken daha çok ağrıyor bnce oturunca bebeğin alanı daralıo oda karburgalara baskı yapıyor.

evet insan bazen vücudunu tanıyamıyor sürekli yatasım var, anne olmak kolay değil inş sorunsuz atlatırız hepimiz..

günaydın kızlar =)
bugün sabah doktorumuz çağırdı şimdi hastanedeyiz.
ılk nst sonra kontrole gireceğiz.

ya herkese bakıyorum doktoru nts ye cağırıyo benimki hiiiiiiçççç lafını bile etmedi daha.acaba erken diye mi hattan gün bile vermiyo hiç şu zamana gel diye hep ben gidiyorum anlamadım valla ya

benim ağrım çok şiddetli diye doktorumda iç dediği için içiyorum, oturmak artık eziyet oldu valla.

moralim bozuk Bu sabah kontrolümüz vardı nst yapıldı sorun çıkmadı ama kızım zayıfmış 1 kilo 643 gram 200 gram zayıf dedi Kilo aalsın diye sürekli dikkat ediyorum ama niye böyle anlamıyorum

moralim bozuk bu sabah kontrolümüz vardı nst yapıldı sorun çıkmadı ama kızım zayıfmış 1 kilo 643 gram 200 gram zayıf dedi kilo aalsın diye sürekli dikkat ediyorum ama niye böyle anlamıyorum

sağlığı iyiyse takma doğduktan sonra bol bol alır kilolarını annesi hem doğumda sana kolaylık olur bazı arkadaşlarım çocuk kilo almasın diye yemek yemiyo:)))

kesinlikle doğru devamlı yatasım var ki ben hiç yatamazdım hep oturacaktım eskide kaldı o günler ama yakında yine yatmaya elveda diyeceğiz:))))))))))))

:)) sürekli herkesden duyduğum bol bol uyku depola sonra uykuya hasret kalacakmışız, kendimi en kötüsüne alştrmaya başladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…