moralim bozukBu sabah kontrolümüz vardı nst yapıldı sorun çıkmadı ama kızım zayıfmış 1 kilo 643 gram 200 gram zayıf dedi Kilo aalsın diye sürekli dikkat ediyorum ama niye böyle anlamıyorum
:)))))))))))aynen bende en çok bu lafı duyuyorum.sonra karnıma bakıp oğlum sen bu teyzeleri utandır mışıl mışıl uyu tamammı diyorum ama hiç inanarak demiyorum:)umut fakirin ekmeği naparsın:)) sürekli herkesden duyduğum bol bol uyku depola sonra uykuya hasret kalacakmışız, kendimi en kötüsüne alştrmaya başladım :)
:)))))))))))aynen bende en çok bu lafı duyuyorum.sonra karnıma bakıp oğlum sen bu teyzeleri utandır mışıl mışıl uyu tamammı diyorum ama hiç inanarak demiyorum:)umut fakirin ekmeği naparsın
canım geçmiş olsun. güzel haberlerini beklemedeyimkizlar biz dun gece geldik.hastaneye nstde bes dak bir sancı cikti saat sekiz bucuktan on ikiye kadar kaldik burada serum.nidilat vs..sonra eve döndüm sabahta drum yatisimi yaptı...yine hastanelerdeyiz bakalım ne olucak. ..
canım güzel haberlerle gel :)Günaydın kızlar =)
Bugün sabah doktorumuz çağırdı şimdi hastanedeyiz.
Ilk nst sonra kontrole gireceğiz.
Bakalım dogumla ilgili ne diyecek bize.
ya herkese bakıyorum doktoru nts ye cağırıyo benimki hiiiiiiçççç lafını bile etmedi daha.acaba erken diye mi hattan gün bile vermiyo hiç şu zamana gel diye hep ben gidiyorum anlamadım valla ya
üzülme annesi, doğunca alır kilo. zayıf olması sağlıklı olmasıyla ilgili bi probleme sebep olmuyosa bence üzme kendni. bol protein tüketmoralim bozukBu sabah kontrolümüz vardı nst yapıldı sorun çıkmadı ama kızım zayıfmış 1 kilo 643 gram 200 gram zayıf dedi Kilo aalsın diye sürekli dikkat ediyorum ama niye böyle anlamıyorum
Kızlarr o bebeğin yapısınada bağlı yaaa...benim ilk bebeğim gece 12 de yatardı sabah 6-7 ye kadar uyurdu...gece 3 gibi emmeye kalkardı....ama ikincisi sabahın 4üne 5ine kadar uyumazdı...gündüz 1,5 saat anca uyurdu o aradada ben fırsat kollardım uyumak için...
bende doktora soracam boyat derse boyatacam canım, aklıma kötü şeyler getirmeyecem :)canım benım korkma doktor hamıleler için tonsıyon ılacı verıyor benımkının adı alfamet 250 mg sabah akşam içiyorum tu hıc kullanmıyorum ekmeğimi bıle tuzsuz alıyorum bende cok arastırdım hamılelıkte tanıyon yukselesı normalmış sende panık yapma ılacını kullan
oh oh gez canım oturup ne yapacaksın acısı cıkar doğurmadan hepimiz ağırlaştık kuzum boya ya gelınce bende boyatacağım banada annemler komsular boyatma dedi ama ben boyatacağım cok köütü duruyor boyayla actıracağım
canım korkma allahın ıznıyle hıc bırsey olmaz sen rahat ol yanlış görmüştür doktor
canım google yaz bebeğin dönmesi için pozizyonlar var
hayırlısıyla gel canım benımde cumartesi günü
çok güzel ve tatlı oluyorlar canım, güle güle kullanın, güzel günlerde...
Eki Görüntüle 986230 Eki Görüntüle 986227 Eki Görüntüle 986229
bunlar bebek şekeri malzemeleri kızlar. kavanozlara şeker koycam, üzerlerine de sticker yapıstırcam. bittiğinde http://www.sarkhaneminonu.com/?urun-kolonyali-sise-ve-sekerli-kavanoz-asetat-kutuda-1526.html burdakinin pembesi olmuş olcak
Eki Görüntüle 986232 Eki Görüntüle 986245 bunlar da anne-kız takımımız ve lohusa şerbeti ikram setimiz :) bi de şu lohusa taçlarından yapmaya hevesliyim. üzerinde ".....ın Annesi" yazanlardan var ya. eğer becerebilirsem onu da paylaşırımBi de battaniyem var ama onu yükleyemedim. hata veriyo, eğer yükleyebilirsem onu da burda paylaşırım
aynen esmer yaa bana diyor dengesiz komşu boyat boyat sonra bebeğin kalbi delik doğsun, ne alaka dedim allahtan olacaksa olur ayrıntılıda sorun yoktu olursada allahtan dedim,,, eee onun tanıdığı saçını boyatmış bebek doğduktan sonra kalbi delikmiş ona bağlıyor ne alaka iseGünaydın cancazım
Saçlarım da beyaz falan yok.
Saçımı boyatmak bakım yapmış gibi iyi geliyor saçlarıma.
Hem parlaklık kazanıyor, hem canlı duruyor =)
Bende o yüzden aynı rengine boyatıyorum 6 ayda bir
Ben çok araştırmıştım canım.
Canlı yayınlarda bir çok doktorda dile getiriyor sakıncası yok diye.
Ama şu büyükler insanın içine dert sokuyor.
Bende kestirecektim saçlarımı, yok bebeğin ömrü kısalırmış.
Yok saçı çıkmazmış deyip durdular
biişe olmaz canım için ferah tut, inşallah sağlıklı diyecek bişe çıkmayacakKontrolüm 10 martta canım ozaman gittiğimde sorucam Allah vermesin bi sorun olsa bile yapabileceğim hiçbişey yok,inşallah sağlıklıdır oğlum elden başka bişey gelmez
yiyorumm canımm bol bol alırım fazlası ile inşallah kısmet olurda doğuma girdiğim kiloyuda yazarım burdanCanim hosgeldin :) ozledik valla seni, hayirli olsun evin. Bebisinize aldiginiz esyalar da hayirli olsun. Gule gule kullanim herseyi :) bu arada gecmis olsun, dikkatli yurumek lazim artik, gobusten onumuzu goremiyoruz. Neyse ki iyisin canim.
Gobek dedigin gunden gune farkeder mi yaaa. Her gun buyudugumu farkediyorum ben de :) aynen canim az kaldiiii, cok heyecanliyim.
Burda doguma bir ay kala 12. kilosunu almis bir vatandas var, sen misin 9 kilo alan, oh olsun. Anneni ariycam, yedirsin seni :)))
benim de kendimden umudum yokdun de "dinleneyim" diye oturup, "ay sunu yapayim da oyle dinleneyim" diye kalkmaktan yoruldum ama evde olmayi ve evle ilgilenmeyi cok seviyorum. Okul varken "su cekmece duzelcek ama okula yetismem lazim, ay bi dolap silincek ama okula yetismem lazim" derdim vardi. Hersey yuzeysel oluyodu. Hafta sonlari da esimle vakit gecirmel istiyoduk o isler her daim kaliyodu. Ama sen haklisin dinlenmek lazim. Cunku gece acisi fena cikiyo
3 martta bende gidecem tarih alacam verecekse korkuyorummmmmtatlım 38+3 te alacağım nasipse dedi tabi ozamana kadar daha erken gelmezse paşam (sağlıklı olsun ama inşallah daha gelmesin erken bence) bugün itibariyle sata göre 31+5 im naspse yarın kontrolüm var sezaryen tarihimi söylemedi ama ben sata göre hesabım doğruysa 8 nisana denk geliyor
allah sağlık versin tatlım boşver zayıf olsun, sıkma canınnı, doğduktan sonra alır kilo, tombiş olurmoralim bozukBu sabah kontrolümüz vardı nst yapıldı sorun çıkmadı ama kızım zayıfmış 1 kilo 643 gram 200 gram zayıf dedi Kilo aalsın diye sürekli dikkat ediyorum ama niye böyle anlamıyorum
hangı sıteden sıparıs verdınız canım akgun zuccacıyemı ben de sipariş vermek ıstıyorum ama 105 tane kutuda bana cok fazla uyguna az mıktarda satan bıyerde yok sanırım
kizlar biz dun gece geldik.hastaneye nstde bes dak bir sancı cikti saat sekiz bucuktan on ikiye kadar kaldik burada serum.nidilat vs..sonra eve döndüm sabahta drum yatisimi yaptı...yine hastanelerdeyiz bakalım ne olucak. ..
geçmişi mi okuyosun :) naber?
canım geçmiş olsun. güzel haberlerini beklemedeyim
canım güzel haberlerle gel :)
kız benim doktorum da daha demedi hiç NST ile ilgili bişeyy. boş ver vardır bi bildikleri, sırf merak ettiğimden girmek istiyorum ama doktorum henüz öyle bişey söylemedi.
üzülme annesi, doğunca alır kilo. zayıf olması sağlıklı olmasıyla ilgili bi probleme sebep olmuyosa bence üzme kendni. bol protein tüket
sağlığı iyiyse takma doğduktan sonra bol bol alır kilolarını annesi hem doğumda sana kolaylık olur bazı arkadaşlarım çocuk kilo almasın diye yemek yemiyo:)))
benimde o haftalarda 1300 gramdı doktor bişey demedi zayıf falan diye...şimdi 2 kiloyu geçmiş alır merak etme ...kafana takınca olmuyor bunlar...alacaksa alır zaten yemesen de alır...moralim bozukBu sabah kontrolümüz vardı nst yapıldı sorun çıkmadı ama kızım zayıfmış 1 kilo 643 gram 200 gram zayıf dedi Kilo aalsın diye sürekli dikkat ediyorum ama niye böyle anlamıyorum
bend ekontroldeyken bir bayan geldi sezaeyen dikişini aldıracakmış 10 gün önce doğum yapmış..5 dk sürmedi görmedim ama ...çok rahatladım dedi kadın...kasıyormuş dikişlercanlarımmmm selammm herkese bugün nstye girdik çok şükür temiz çıktı, kan verdim yine plt için bakalım sonular öğleden sonra
bu arada nstye bağlı iken bir bayan geldi hemşireye dikişlerimi aldıracam dedi açtı yattı çok korktum görmek istemedim, içim br tuhaf oldu ayy dedim keşke görmesem diye tam içimden geçirdim hemşire geldi yanıma tamam btti sonucu doktora gösterin dedi hemen kaçtım ordan ayyy allahımmm dedim sonra kendime onu görmeye dayanamıyorsun bir tuhaf oluyorsun sen nasıl doğum yapacaksın, çok korkuyorum, düşünmüyorum aslında etkilenmeyim bebeğim etkilenmesin die ama korkuyorum
canlarımmmm selammm herkese bugün nstye girdik çok şükür temiz çıktı, kan verdim yine plt için bakalım sonular öğleden sonra
bu arada nstye bağlı iken bir bayan geldi hemşireye dikişlerimi aldıracam dedi açtı yattı çok korktum görmek istemedim, içim br tuhaf oldu ayy dedim keşke görmesem diye tam içimden geçirdim hemşire geldi yanıma tamam btti sonucu doktora gösterin dedi hemen kaçtım ordan ayyy allahımmm dedim sonra kendime onu görmeye dayanamıyorsun bir tuhaf oluyorsun sen nasıl doğum yapacaksın, çok korkuyorum, düşünmüyorum aslında etkilenmeyim bebeğim etkilenmesin die ama korkuyorum
seninle muhtemel doğum tarihlerimiz aynı ...bozma moralini benimde 2.kızımda hep 200 gram az çıkardı... doktor zayıf diyordu...ama ne yesem ben kilo alıyodum...bebek çok az alıyodu...ilk kızımdada hiç kilo almamıştım hep o besleniyodu yediklerimden...ama maşallah hep zayıf demesine rağmen 39.haftada 3 kilo 200 gr doğdu...senin kilo alma durumun nasıl?
üzülme annesi, doğunca alır kilo. zayıf olması sağlıklı olmasıyla ilgili bi probleme sebep olmuyosa bence üzme kendni. bol protein tüket
allah sağlık versin tatlım boşver zayıf olsun, sıkma canınnı, doğduktan sonra alır kilo, tombiş olur
fytı nedr acaba?
çok şükür canım riskli zamanları atlattın sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 2 hafta daha dayanır ama bebeğinkizlar biz dun gece geldik.hastaneye nstde bes dak bir sancı cikti saat sekiz bucuktan on ikiye kadar kaldik burada serum.nidilat vs..sonra eve döndüm sabahta drum yatisimi yaptı...yine hastanelerdeyiz bakalım ne olucak. ..
iyi şeyler der inşallahh :)Günaydın kızlar =)
Bugün sabah doktorumuz çağırdı şimdi hastanedeyiz.
Ilk nst sonra kontrole gireceğiz.
Bakalım dogumla ilgili ne diyecek bize.
canım çok sevindim bebeğinin kilo almasına inşallah tez zamanda toparlar bebeğimiz :)Allah hepinizden razi olsun.sizlerinde dualariyla ayaktayiz emin olun...bende hep sizler icin dua ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?