2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
moralim bozuk Bu sabah kontrolümüz vardı nst yapıldı sorun çıkmadı ama kızım zayıfmış 1 kilo 643 gram 200 gram zayıf dedi Kilo aalsın diye sürekli dikkat ediyorum ama niye böyle anlamıyorum

seninle muhtemel doğum tarihlerimiz aynı ...bozma moralini benimde 2.kızımda hep 200 gram az çıkardı... doktor zayıf diyordu...ama ne yesem ben kilo alıyodum...bebek çok az alıyodu...ilk kızımdada hiç kilo almamıştım hep o besleniyodu yediklerimden...ama maşallah hep zayıf demesine rağmen 39.haftada 3 kilo 200 gr doğdu...senin kilo alma durumun nasıl?

Son düzenleme:
:)) sürekli herkesden duyduğum bol bol uyku depola sonra uykuya hasret kalacakmışız, kendimi en kötüsüne alştrmaya başladım :)
:)))))))))))aynen bende en çok bu lafı duyuyorum.sonra karnıma bakıp oğlum sen bu teyzeleri utandır mışıl mışıl uyu tamammı diyorum ama hiç inanarak demiyorum:)umut fakirin ekmeği naparsın

:)))))))))))aynen bende en çok bu lafı duyuyorum.sonra karnıma bakıp oğlum sen bu teyzeleri utandır mışıl mışıl uyu tamammı diyorum ama hiç inanarak demiyorum:)umut fakirin ekmeği naparsın

kızlarr o bebeğin yapısınada bağlı yaaa...benim ilk bebeğim gece 12 de yatardı sabah 6-7 ye kadar uyurdu...gece 3 gibi emmeye kalkardı....ama ikincisi sabahın 4üne 5ine kadar uyumazdı...gündüz 1,5 saat anca uyurdu o aradada ben fırsat kollardım uyumak için...

Son düzenleme:
geçmişi mi okuyosun :) naber?

kizlar biz dun gece geldik.hastaneye nstde bes dak bir sancı cikti saat sekiz bucuktan on ikiye kadar kaldik burada serum.nidilat vs..sonra eve döndüm sabahta drum yatisimi yaptı...yine hastanelerdeyiz bakalım ne olucak. ..
canım geçmiş olsun. güzel haberlerini beklemedeyim

Günaydın kızlar =)
Bugün sabah doktorumuz çağırdı şimdi hastanedeyiz.
Ilk nst sonra kontrole gireceğiz.
Bakalım dogumla ilgili ne diyecek bize.
canım güzel haberlerle gel :)

ya herkese bakıyorum doktoru nts ye cağırıyo benimki hiiiiiiçççç lafını bile etmedi daha.acaba erken diye mi hattan gün bile vermiyo hiç şu zamana gel diye hep ben gidiyorum anlamadım valla ya
kız benim doktorum da daha demedi hiç NST ile ilgili bişeyy. boş ver vardır bi bildikleri, sırf merak ettiğimden girmek istiyorum ama doktorum henüz öyle bişey söylemedi.

moralim bozuk Bu sabah kontrolümüz vardı nst yapıldı sorun çıkmadı ama kızım zayıfmış 1 kilo 643 gram 200 gram zayıf dedi Kilo aalsın diye sürekli dikkat ediyorum ama niye böyle anlamıyorum
üzülme annesi, doğunca alır kilo. zayıf olması sağlıklı olmasıyla ilgili bi probleme sebep olmuyosa bence üzme kendni. bol protein tüket

o zaman ben uyumaya devam edeyim:)))))))))))))))

bende doktora soracam boyat derse boyatacam canım, aklıma kötü şeyler getirmeyecem :)
çok güzel ve tatlı oluyorlar canım, güle güle kullanın, güzel günlerde...
aynen esmer yaa bana diyor dengesiz komşu boyat boyat sonra bebeğin kalbi delik doğsun, ne alaka dedim allahtan olacaksa olur ayrıntılıda sorun yoktu olursada allahtan dedim,,, eee onun tanıdığı saçını boyatmış bebek doğduktan sonra kalbi delikmiş ona bağlıyor ne alaka ise
Kontrolüm 10 martta canım ozaman gittiğimde sorucam Allah vermesin bi sorun olsa bile yapabileceğim hiçbişey yok,inşallah sağlıklıdır oğlum elden başka bişey gelmez
biişe olmaz canım için ferah tut, inşallah sağlıklı diyecek bişe çıkmayacak
yiyorumm canımm bol bol alırım fazlası ile inşallah kısmet olurda doğuma girdiğim kiloyuda yazarım burdan
3 martta bende gidecem tarih alacam verecekse korkuyorummmmm
allah sağlık versin tatlım boşver zayıf olsun, sıkma canınnı, doğduktan sonra alır kilo, tombiş olur

canlarımmmm selammm herkese bugün nstye girdik çok şükür temiz çıktı, kan verdim yine plt için bakalım sonular öğleden sonra
bu arada nstye bağlı iken bir bayan geldi hemşireye dikişlerimi aldıracam dedi açtı yattı çok korktum görmek istemedim, içim br tuhaf oldu ayy dedim keşke görmesem diye tam içimden geçirdim hemşire geldi yanıma tamam btti sonucu doktora gösterin dedi hemen kaçtım ordan ayyy allahımmm dedim sonra kendime onu görmeye dayanamıyorsun bir tuhaf oluyorsun sen nasıl doğum yapacaksın, çok korkuyorum, düşünmüyorum aslında etkilenmeyim bebeğim etkilenmesin die ama korkuyorum

hangı sıteden sıparıs verdınız canım akgun zuccacıyemı ben de sipariş vermek ıstıyorum ama 105 tane kutuda bana cok fazla uyguna az mıktarda satan bıyerde yok sanırım

Yok canım siparis verdiğim site bu değil.
Su an telden giriyorum eve gidince yazarim siteyi.

evet canım geçmişi okumaya çalışıorum herkes ii mi diye çok şükür iyiyiz sizler nasılsınızzz, burayı her an merak ediyorum önceki gibi aktif değilim, bir an önce doğum zamanım gelsin bütün acılardan kurtulmak istiyorum kendi evimin düzenini özlüyorum ama o ilçeye gitmek de hiç istemiyorum eşim diyet yapıyor zayıflamış bile bende her geçen gün şişiyorum aklımda deli sorlar ben bu kloları verebilecek miyim doğuman sonra toparlanacam mı psikolojim nasıl olacak ne bilim br sürü şeyyyy var aklımda :)

sağlığı iyiyse takma doğduktan sonra bol bol alır kilolarını annesi hem doğumda sana kolaylık olur bazı arkadaşlarım çocuk kilo almasın diye yemek yemiyo:)))

Ya çok kiloluda olmasını istemiyorum ama bugün 32. haftanın son günü.2 hafta geriden geliyo can sıkıcı oluyo işte insan ister istemez üzülüyo inşallah amin canım.Bide ben 14 kilo aldım aldığım kilolar sadece bana yarıyo

benimde o haftalarda 1300 gramdı doktor bişey demedi zayıf falan diye...şimdi 2 kiloyu geçmiş alır merak etme ...kafana takınca olmuyor bunlar...alacaksa alır zaten yemesen de alır...

bend ekontroldeyken bir bayan geldi sezaeyen dikişini aldıracakmış 10 gün önce doğum yapmış..5 dk sürmedi görmedim ama ...çok rahatladım dedi kadın...kasıyormuş dikişler

Ben de çok korkuyorum doğumdan.o yüzden hiç düşünmüyorum doğum olayını ( nst sonuçlarının güzel çıkmasına sevindim canım.inşallah diğerleri de güzel çıkar.

Herşey normal çıktı kızlar sadece bebeğimin suyu sinirdaymis.
Bol su tüketmem lazım.
Birde kan sekerime bakacaklar .
Bu Doktorum 5 haftadır görüyordu beni
Senin yanaklar bayağı dolmuş bir kan sekerine bakalim dedi =)))
2 saat sonra kan vereceğim.

benim maşallahım var 59 ile hamile kaldım 73 kilo oldum 14 kilo aldı.Ne yesem bana yarıyo demekki anlamadım ki..Bende 2 kilo 600 gram doğmuşum doktor genetik olabilir dedi belkide öyledir..İnsan ister istemez canını sıkıyo işte.Yoksa çok hareketli maşallahı var

üzülme annesi, doğunca alır kilo. zayıf olması sağlıklı olmasıyla ilgili bi probleme sebep olmuyosa bence üzme kendni. bol protein tüket

İnşallah öyle olur..Şuan bir sağlık problemi yok iyi durumda ama doktor dopler istedi kan akışlarına bakıcak.Normal bi rutin mi bilmiyorum ama belkide kan akışlarında sıkıntı vardır.Yarın bakılıcak doplere inşallah bi sorun çıkmaz..Benim yediklerim ohoo :) yumurtalar cevizler ballar pekmezler sütler ama nafile..

allah sağlık versin tatlım boşver zayıf olsun, sıkma canınnı, doğduktan sonra alır kilo, tombiş olur

İnşallah canım amin hepimizin çocukları sağlıklı olur inşallah.. napalım sağlıklı olsunda başka bişey istemiyorum..

kizlar biz dun gece geldik.hastaneye nstde bes dak bir sancı cikti saat sekiz bucuktan on ikiye kadar kaldik burada serum.nidilat vs..sonra eve döndüm sabahta drum yatisimi yaptı...yine hastanelerdeyiz bakalım ne olucak. ..
çok şükür canım riskli zamanları atlattın sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 2 hafta daha dayanır ama bebeğin
Günaydın kızlar =)
Bugün sabah doktorumuz çağırdı şimdi hastanedeyiz.
Ilk nst sonra kontrole gireceğiz.
Bakalım dogumla ilgili ne diyecek bize.
iyi şeyler der inşallahh :)
Allah hepinizden razi olsun.sizlerinde dualariyla ayaktayiz emin olun...bende hep sizler icin dua ediyorum...
canım çok sevindim bebeğinin kilo almasına inşallah tez zamanda toparlar bebeğimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…