2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
benimde o haftalarda 1300 gramdı doktor bişey demedi zayıf falan diye...şimdi 2 kiloyu geçmiş alır merak etme ...kafana takınca olmuyor bunlar...alacaksa alır zaten yemesen de alır...

Bilmiyorum ki 32 hafta bitti o yüzden az geldi..30 haftalıkken 1350ydi 2 haftada 300 gram almış.Sağlıklı olsunda başka bişey istemiyorum

model gözetmeksizin subat sonuna kadar fiyatlarımız 1.90 'a sabitledik.

iletisim kikirikkurabiyevi @ hotmail. com

whatsapp 0532 694 27 25

canım fibrojene baktır bence fmf ten ki ilacını içiyormusun.. sürekli antibiyotikte kullanılmazki..

canım benim iyisin ya şükür.. kız dikiş alınmasında bişey yok.. zaten çoğusu lazerle yapıştırıyor üstede eğreti bir dikiş atıyor onuda bir saniyede alıyorlar.. korkma......

midem çok fena artık yanmanın ötesinde alevler yükseliyor ağzıma kadar.. karnımdan aşağı doğru dayanılmaz bir basınç oluyor akşamları.. şükürler olsun ama hareketleri iyi.. ama başladı uykusuzluk.. zaman azalıyor... heyecan dorukta.. RABBİM o güzel günleri yaşat inşallah

Herşeyin güzel çıkmasına sevindim canım.maşallah size inşallah şekerde de sorun çıkmaz.hep güzel haberler verirsin bize.

Bizde yeşilini almıştık canım gayet hoş ve kullanışlı.Güzel günlerde kullanın

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederiz teyzeleriii

Tünaydın hatunlar..
Hayırlı cumalar..
Dün annemler kahvaltıya geldi bana..
Annemle hem benm yatak odamın dolabını,bazasını bitirdik hemde bebeğimin odası inanılmaz dağınıktı..
Koli koli benim kitaplarım vardı onların hepsini oturma odamdaki bazamın altına yerleştirdik..
Bebişimizin yatağını kurduk
Ama inanılmaz yorulmuşum..
Bide akşam benim babam arıyo ki kayınpederinle beraber geliyoruz diye..
Ortada sadece çorba var yemek flan yapmaya fırsatımız olmadı..
Böyle yapmalarına bi sinirlendim bide ben kayınvalideme hoşgeldin dememişim bişey mi varmış bide ona ayrı sinirlendim..
Yahu benim rengim atmış yürüyemiyorum seni değil kocamı bile gözüm görmüyo..
Heyy Ya Rabbim sanki hamile olan ben değilde etrafımdaki insanlar..
Bıktım artık kapris çekmekten..
Haa bide benim kv yemek odasını değiştirmeyi dşünüyomuş..
İnanılmaz sinirlendm dün ama tatlı dille lafımı koydum ortaya!!!
Kayınpederime baba eğer bizim eve çocuğumun dolapları girmeden sizin eve bi tahta parçası girerseeee işte o zaman görüşürüz dedim..
Offff offfff napcam ben yaa

slm cnm!
iyi nst temiz çıkmış sevindim. benim de aklımda hep doğum var. sürekli aklımda... doğum hikayeleri okuyup duruyorum...
hastaneye gittik mi zaten of ben normal doğum falan yapamam sezaryen olurum hemen diyorum. sonra fikrim değişiyor. bakalım artık napıcaz?

Bilmiyorum ki 32 hafta bitti o yüzden az geldi..30 haftalıkken 1350ydi 2 haftada 300 gram almış.Sağlıklı olsunda başka bişey istemiyorum

aynen bak dediğin gibi sağlıklı olsun biraz zayıf olsun bişey olmaz... üzme kendini!

Ayyy herkes nst ye girmeye başlamış.Ben korkuyorum niyeyse sonucunda sancı falan çıkarsa diye

Biz de doktordan geldik,2 hafta öndeydik zaten,maşallah kızım 2391 gr olmuş iri bebek diyo dr ama belli olmaz haftasına da yetişebilir daha bişey demek için erken dedi.15 günde bir görücekmiş 36.haftaya kadar,sonra her hafta.Bir dahaki randevuda nst girceksin dedi.
Bugün 32+0 ve izne ayrıldım şükür,darısı bekleyenlerin başına

kizlar biz dun gece geldik.hastaneye nstde bes dak bir sancı cikti saat sekiz bucuktan on ikiye kadar kaldik burada serum.nidilat vs..sonra eve döndüm sabahta drum yatisimi yaptı...yine hastanelerdeyiz bakalım ne olucak. ..

inşallah geçer bu da,kaçıncı yatışın biliyorum ama az kaldı,hadi hayırlısı
[sıze=3]30 lu rakamları görüyoruuuuummmmm[/sıze]

ay eveet az kaldııı

Evettt.1100 gr oldu şimdi. Bakalim mmmmmm

çook sevindim filizzz,taşınırken 10 gün giremedim valla aklım sendeydi hep,oleyy az kaldı kavuşmana inşallah,senin paşan tam savaşçı çıktı,hayata önde başladı,çok güçlü bir çocuk olucak

Insanin ayak tirnaklarini kesmesi ne kadar zor olabilirki.ben cok zorlaniyorum:)

hahahaa bende yaa

iki kişi yapmıştı

filizfff'den başka kim yaptı canım,ben nasıl kaçırdım :18:

moralim bozuk Bu sabah kontrolümüz vardı nst yapıldı sorun çıkmadı ama kızım zayıfmış 1 kilo 643 gram 200 gram zayıf dedi Kilo aalsın diye sürekli dikkat ediyorum ama niye böyle anlamıyorum

Canım benim oğlumda zayıf. 1900gram filan şu anda. Ölçümlere göre hep 2 hafta geri çıkıyor. Hatta 3 doktor gezdim 3ündede aynı sonuç çıktı. Bidaha kontrolüm 6 martta. Yine böyle zayıf çıkarsa dooplere giricem kan akışına filan bakılacak. Ama sanırım bünye ile alakalı. Bende 2250 gram doğmuşum. Ve annem 10 kilo almış. Ben ala ala 4 kilo aldım henüz. Yiyorumda ne bulsam ama olmuo....

Canım mide yanması bende de oluyor Rennie Duo şurup (hamileler için) çok iyi geliyor, mide yanmasına birebir diyebilirm üstelik hiçbir zararı yok

Aynı derstten muzdaripiz desene canım..Banada bugün dooplere gir dedi yarına randevu verdiler yarın bakılıcak bi sorun var mı diye; inşallah bişey çıkmaz canım bende 2600 doğmuşum demekki bize çektiler.Ben 14 kilo aldım ama işte napalım..İnşallah sende bidahaki kontrolden mutlu ayrılırsın canım.Bi kucağımıza alsak zaten o zaman aldırırım ben kızıma kiloları

güzel cumaların olsun cnm benım takmıcaksın yapacak bisey yok bizimde düğün zamanı mutfağını yenilemişti kv dem :))))) düğünede tabi destek olmadı iğne kdr bile iyikide olmadı üstümde zerre emekleri yok cokta mutluyum
zaten bu cat kapı gelmek meşhur herhalde allahtan uzaktalar bizde böyle bi sorun yok yoksa bu hormonlarla ne olurdu bilemiyorum çünkü bu ara fena bastırdı kimseyi çekemiyorum istemiyorum konusmak dahi istemiyorum o dereceyim o yüzden kendi halimde takılıyorum direk arayana da napıosun dediği anda cooook agrım var kalkamıyorum diyip sallıyorum
kendi arkadaslarımla gezip tozuyorum birde yapışık ikizim eşimle :)))))
ayrıca kuzum bak ne güzel kurmussunuz beşik falan resimmi vardı ya ben göremedim yüklediysen banada link atsanaaaa :))
hiç stres yapma şaka bir yana takmayacaksın ağrın olmasada ah vah de geçsin bitsin hiç çekilmiyo bazen
yavaştan oda hazırlıgında baslar aklını hiçbunlarla meşgul etme

ahhhh ahhhh yemin ederim yıldım yaa..
oda hazırlığı konusunda inan ne hevesim kaldı ne bişeyim..
ya ben canımla uğraşıyorum kadın bana bişey mi var neden hoşgeldin demedin diyo..
bide anneme söylemiş bişey mi oldu gelmemi mi istemiyo neden hoşgeldin demedi diye..
ayy çocuk gibi yaa
yok kuzum resim atmadım sadece aldığımız park yatağın linkini atmıştım..
zaten oda dandini o yüzdn çekmedim resim falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…