benimde o haftalarda 1300 gramdı doktor bişey demedi zayıf falan diye...şimdi 2 kiloyu geçmiş alır merak etme ...kafana takınca olmuyor bunlar...alacaksa alır zaten yemesen de alır...
evet canım bebek baskı yapıyor benimde sağ kaburgamın altı ağrıyor ...bebeğin ayağı mı var artık neresini dayamışsa oraya :) ancak ben ağrı kesici içme taraftarı değilim .içme boşver ağrı olacak
canım fibrojene baktır bence fmf ten ki ilacını içiyormusun.. sürekli antibiyotikte kullanılmazki..hayır o testler değil bu sadece vucuttaki iltihap oranını gösteriyo senin bahsettiklerin çiğ etten hayvan pisliğinden bulaşan mikroplar ben mikrop kapmadım benim hastalığımda yani fmf vucutta iltihap yapan bi hastalık
fibrinojene bakmadı canım bende gereksiz olduğunu düşünerek byarın için başka dr randevu aldım gidip birde ona danışacağım crp yi tekrar yaptıracağım eğer yükselmemiş düşmüşse boşa antibiyotik kullanmayım doktorlar en ufak bişeyde hemen antibiyotik dayamayı çok seviyolar güvenemediğim için bir başka dr daha görünmek istedim inş. düşmüştür
canlarımmmm selammm herkese bugün nstye girdik çok şükür temiz çıktı, kan verdim yine plt için bakalım sonular öğleden sonra
bu arada nstye bağlı iken bir bayan geldi hemşireye dikişlerimi aldıracam dedi açtı yattı çok korktum görmek istemedim, içim br tuhaf oldu ayy dedim keşke görmesem diye tam içimden geçirdim hemşire geldi yanıma tamam btti sonucu doktora gösterin dedi hemen kaçtım ordan ayyy allahımmm dedim sonra kendime onu görmeye dayanamıyorsun bir tuhaf oluyorsun sen nasıl doğum yapacaksın, çok korkuyorum, düşünmüyorum aslında etkilenmeyim bebeğim etkilenmesin die ama korkuyorum
Herşey normal çıktı kızlar sadece bebeğimin suyu sinirdaymis.
Bol su tüketmem lazım.
Birde kan sekerime bakacaklar .
Bu Doktorum 5 haftadır görüyordu beni
Senin yanaklar bayağı dolmuş bir kan sekerine bakalim dedi =)))
2 saat sonra kan vereceğim.
Bizde yeşilini almıştık canım gayet hoş ve kullanışlı.Güzel günlerde kullanın
Çok güzel canım.
Güle güle kullanın.
Eşimin yeni doğum yapan yeğenin de aynısının pembesi var.
Gayet güzel ve şık duruyor.
Bayıldım
Çok güzel olmuş, ellerine sağlık...
Çok şık ve çok güzel gözüküyor.
Malzemeleri ne kadar tutttu?
Emzirirken de boyatmak sakıncalı değil mi ?
Ben araştırmıştım bebek gelişimi şu an tamamlandığı için, gıda dışında bebek hiç bir şeyden etkilenmiyor denmişti.
Kına yapsak olmaz mı ? =)
Ben zaten siyaha boyuyacağım.
GÜNAYDIN KIZLAR....BİRAZ ÖNCE İŞ YERİNİN TUVALETİNE GİRDİM...GİRMEDEN VAJİNAMDA BİRAZ ŞİŞLİK VE AĞRI VARDI...AFEDERSİNİZ İDRARIMI YAPARKEN SANKİ RAHMİMDEN BİR ŞEY LÖP DİYE SUYA DÜŞTÜ...ALATURKA TUVALET OLDUĞU İÇİN ZOR KALKTIM SUYA BAKTIM BİŞEY YOK...ÇAMAŞIRIMDADA BİR ŞEY YOK AMA AĞRI GEÇTİ...
ödem biraz daha var ama lahana yiyorum sürekli bol su içiyorum çok hafif geçti...ayak bileklerim çok kötü yürüyemiyorum... ayakkabının içinde olmasalar ayaklarım dağılacakmış gibi geliyor yürürken...
benimde ayak bileklerimde var...1 haftadır magnezyum içmiyorum onun etkisi olabilirmi...bugün sağlık ocağına gidicem ilaç yazabiliyorlarsa yazdırcam çünkü muayeneme çok var daha... geçmiş olsun...
canım için rahat etmezse daha erken git bence doktora..o zamana kadar varmı bir şey yok mu diye kendi kendini yeme...bende senin gibi başka bir doktora gitmöiştim... kalbinde bir sorun olduğunu söyledi doktor... ama nasıl üzüldük bilsen...sonra kendi hastaneme gittim diğer doktorun söylediklerini,usg raporunu gösterdim...hemen beni riskli gebelik bölümüne yönlendirdiler orada tekrar ayrıntılı bakıldı ve hiç bir şey göremediler...içini ferah tut...bu kemik sonradan eğilmez yaaa..çıksa daha önce de çıkardı... eğer varsada erkenden neler yapabileceğini öğrenirsin... geçmiş olsun canım
güle güle kullan canım...sağlıkla yatsın bebeğin...bende bunu pembesini aldım.pembe prensesten...sadece cibinliği 4 köşe bizimkinin...markasını sormuştun ...hiç hatırlamıyorum tanınmış bir marka da değil slow baby mi ne öyle bir şey
çok güzel olmuş ...hayırlı olsun...ellerine sağlık
.......................................
kontrole gidecek arkadaşlar iyi haberlerle dönerler inşallah
canım benim.. fmf hastasıysan cpr yükselmesi çok normal fibrojenede baktılarmı.. antibiyotik ne bileyim sanki gereksiz gibi
çok saolun canlarım ya ALLAH ecrini fazlasıyla versin sizlere
aynen canım çok sıkıntılı olmaya başladı herşey.. boya konusunda ben olsam yaptırmazdım kendi görüşüm tabi ama .. ne kadar olsa kimyasal var ya .. dikkat et kendine
valla canım kaç tane okunursa yüreğine sağlık..
çok beğendim ben.. güle güle kullan
burjuvai.. canım maşallah çok güzel yaptıkların
canlarımmmm selammm herkese bugün nstye girdik çok şükür temiz çıktı, kan verdim yine plt için bakalım sonular öğleden sonra
bu arada nstye bağlı iken bir bayan geldi hemşireye dikişlerimi aldıracam dedi açtı yattı çok korktum görmek istemedim, içim br tuhaf oldu ayy dedim keşke görmesem diye tam içimden geçirdim hemşire geldi yanıma tamam btti sonucu doktora gösterin dedi hemen kaçtım ordan ayyy allahımmm dedim sonra kendime onu görmeye dayanamıyorsun bir tuhaf oluyorsun sen nasıl doğum yapacaksın, çok korkuyorum, düşünmüyorum aslında etkilenmeyim bebeğim etkilenmesin die ama korkuyorum
Bilmiyorum ki 32 hafta bitti o yüzden az geldi..30 haftalıkken 1350ydi 2 haftada 300 gram almış.Sağlıklı olsunda başka bişey istemiyorum
kizlar biz dun gece geldik.hastaneye nstde bes dak bir sancı cikti saat sekiz bucuktan on ikiye kadar kaldik burada serum.nidilat vs..sonra eve döndüm sabahta drum yatisimi yaptı...yine hastanelerdeyiz bakalım ne olucak. ..
[sıze=3]30 lu rakamları görüyoruuuuummmmm [/sıze]
Evettt.1100 gr oldu şimdi. Bakalim mmmmmm
Insanin ayak tirnaklarini kesmesi ne kadar zor olabilirki.ben cok zorlaniyorum:)
iki kişi yapmıştı
moralim bozukBu sabah kontrolümüz vardı nst yapıldı sorun çıkmadı ama kızım zayıfmış 1 kilo 643 gram 200 gram zayıf dedi Kilo aalsın diye sürekli dikkat ediyorum ama niye böyle anlamıyorum
midem çok fena artık yanmanın ötesinde alevler yükseliyor ağzıma kadar.. karnımdan aşağı doğru dayanılmaz bir basınç oluyor akşamları.. şükürler olsun ama hareketleri iyi.. ama başladı uykusuzluk.. zaman azalıyor... heyecan dorukta.. RABBİM o güzel günleri yaşat inşallah
Canım benim oğlumda zayıf. 1900gram filan şu anda. Ölçümlere göre hep 2 hafta geri çıkıyor. Hatta 3 doktor gezdim 3ündede aynı sonuç çıktı. Bidaha kontrolüm 6 martta. Yine böyle zayıf çıkarsa dooplere giricem kan akışına filan bakılacak. Ama sanırım bünye ile alakalı. Bende 2250 gram doğmuşum. Ve annem 10 kilo almış. Ben ala ala 4 kilo aldım henüz. Yiyorumda ne bulsam ama olmuo....
Tünaydın hatunlar..
Hayırlı cumalar..
Dün annemler kahvaltıya geldi bana..
Annemle hem benm yatak odamın dolabını,bazasını bitirdik hemde bebeğimin odası inanılmaz dağınıktı..
Koli koli benim kitaplarım vardı onların hepsini oturma odamdaki bazamın altına yerleştirdik..
Bebişimizin yatağını kurduk
Ama inanılmaz yorulmuşum..
Bide akşam benim babam arıyo ki kayınpederinle beraber geliyoruz diye..
Ortada sadece çorba var yemek flan yapmaya fırsatımız olmadı..
Böyle yapmalarına bi sinirlendim bide ben kayınvalideme hoşgeldin dememişim bişey mi varmış bide ona ayrı sinirlendim..
Yahu benim rengim atmış yürüyemiyorum seni değil kocamı bile gözüm görmüyo..
Heyy Ya Rabbim sanki hamile olan ben değilde etrafımdaki insanlar..
Bıktım artık kapris çekmekten..
Haa bide benim kv yemek odasını değiştirmeyi dşünüyomuş..
İnanılmaz sinirlendm dün ama tatlı dille lafımı koydum ortaya!!!
Kayınpederime baba eğer bizim eve çocuğumun dolapları girmeden sizin eve bi tahta parçası girerseeee işte o zaman görüşürüz dedim..
Offff offfff napcam ben yaa
Ayyy herkes nst ye girmeye başlamış.Ben korkuyorum niyeyse sonucunda sancı falan çıkarsa diye
canım benım bak az kaldı allahın ıznıyle meleğine kavuşmana azmediyor annesı senın ıcın rabbım hastaneden yavrunla bırlıkte çabucak cıkmanı nasıp etsin
Hemde ne azmetmek.bazen biz tukendigimizi hissediyoruz ama bebegim hep daha iyisini gosteriyor bize...aminnn insallahh
güzel cumaların olsun cnm benım takmıcaksın yapacak bisey yok bizimde düğün zamanı mutfağını yenilemişti kv dem :))))) düğünede tabi destek olmadı iğne kdr bile iyikide olmadı üstümde zerre emekleri yok cokta mutluyum
zaten bu cat kapı gelmek meşhur herhalde allahtan uzaktalar bizde böyle bi sorun yok yoksa bu hormonlarla ne olurdu bilemiyorum çünkü bu ara fena bastırdı kimseyi çekemiyorum istemiyorum konusmak dahi istemiyorum o dereceyim o yüzden kendi halimde takılıyorum direk arayana da napıosun dediği anda cooook agrım var kalkamıyorum diyip sallıyorum
kendi arkadaslarımla gezip tozuyorum birde yapışık ikizim eşimle :)))))
ayrıca kuzum bak ne güzel kurmussunuz beşik falan resimmi vardı ya ben göremedimyüklediysen banada link atsanaaaa :))
hiç stres yapma şaka bir yana takmayacaksın ağrın olmasada ah vah de geçsin bitsin hiç çekilmiyo bazen
yavaştan oda hazırlıgında baslar aklını hiçbunlarla meşgul etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?