canım gözün aydın ne güzel sağlıklı mutlu günlerde dağıt inşallah :)))))
Çok güzeller, güle güle kullanın canım benim
güzel haberlerini bekliyoruz canım. Kendine de bebeğine de çok iyi bak. Kolay ve güzel bir doğum olur, bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah:107:
allah yardımcın olsun inşallah iyi haberlerini bekliyoruz...
günaydın canım rabbim bi nefeste kurtarır inş. Seni bebeğinide hayırlısıyla kucağına alırsın kuzum ararım ben seni zaten canım rabbim yardımcın olsungüzel haberler verirsin inşallah bizlere
bugün itibariyle analık iznime ayrılmış bulunuyorum bebeğim 2050 gram olmuş boyuda 43 cm,suyu yeterli doğum pozisyonunda yarında kısmetse ankaraya uçuyoruz
sağol gülüm uzulme sıze burdan guzel haberler vermekte nasıp olur ınsallah duanızı eksık etmeyın fırsat bulursam gırıp yazarım sıze darısı başınasuaycimm, uzuldum ama ben postunu okuyunca. Cok duygusal olmusyine de bize haber vermeye calis. Merakla bekleyecegim hayirli haberlerle gelisini. Insallah kolay gecer dogumun, melegini saglikla kucaklarsin :) simdiden hayirli olsun
merhabalar herkese
suay82 canım iyice dinlen son haftanın tadını çıkar bir güzel...hayırlı haberlerini bekliyoruz...allah yardımcın olsun...sağ sağlim kucağına al bebeğini inşallah...
Canim gecmis olsun. Korktu mu ki gelmektenslm kizlar.biz hala hastanedeyiz ve benim.sipa benle oyun oynamayi hala seviyor..hic sanci yok..bakalım neolacak.geliyor die vurulan igneler ters tepki yapti..Eğer böyle kalirsa pazartesi evimize donecegiz.vaz geçti benimki gelmekten..sevinsemmi uzulsemmi anlayamaz oldum..doğacak diye korkarken simdide bu kadar stresi yasadim.bisey olurmu sipama diorum..minik yaramaz oynuo bizle..
İyiyiz canim cok sukurr. Evdeyiz dinleniyo numarasi yapip kendimizi yormaya devam ediyoruzbiz iyiyiz teyzesi inşallah sende iyisindir
Canim gcmis olsun. Sanmiyorum erken dogumla ilgili oldugunu ben. Kabizlik ya da gaz problemi varsa onla ilgili olabilir. Cunku ne zaman benim karnimin altina bicak saplanir gibi kesintisiz bi sanci girse boyle uzun suren, sindirim problemim oluyo kesin. Yine de tekrarliyosa doktoruna bi danis istersen. İcin rahat etsinkızlarr yardımmm. çok iyi bir hamilelik geçiriyodum yani ağrı sancı kasılma hiç öyle şeyle olmamıştı. 33 haftadayım dün gece sol tarafımdan bir sancı girdi tüm karnıma doğru ayakta duramadım karnım serleşti falan uyuyamadım hiç neyse uyumuş kalmışım geçti heralde sabah aynı ağrıla yine uyandım soldan giriyo böyle sonra yine uyumuşum şuan iyyim neden olmuş olabilir erken doğumla alakası olabilirmi acaba
kızlarr yardımmm. çok iyi bir hamilelik geçiriyodum yani ağrı sancı kasılma hiç öyle şeyle olmamıştı. 33 haftadayım dün gece sol tarafımdan bir sancı girdi tüm karnıma doğru ayakta duramadım karnım serleşti falan uyuyamadım hiç neyse uyumuş kalmışım geçti heralde sabah aynı ağrıla yine uyandım soldan giriyo böyle sonra yine uyumuşum şuan iyyim neden olmuş olabilir erken doğumla alakası olabilirmi acaba
kızlarr yardımmm. çok iyi bir hamilelik geçiriyodum yani ağrı sancı kasılma hiç öyle şeyle olmamıştı. 33 haftadayım dün gece sol tarafımdan bir sancı girdi tüm karnıma doğru ayakta duramadım karnım serleşti falan uyuyamadım hiç neyse uyumuş kalmışım geçti heralde sabah aynı ağrıla yine uyandım soldan giriyo böyle sonra yine uyumuşum şuan iyyim neden olmuş olabilir erken doğumla alakası olabilirmi acaba
benım evı görsen naparsın kı canım kayınvalıdem yaslı bı ıs yapmıyor esım desen ona heryer temız ne gerek var :) haftasonu balkonu bı temızleyeyım dedım balkon kapalı bızım mutfak kucuk olunca hersey orda 3 saat çıkamadım gecede yorgunluktan bel ağrısından yatamadım benım annem olsa pırıl pırıl yapar heryerı ama yok bızım evdekıler kendı ıslerını bıle yapmıyor
kızlar benim karnım aşağıda duruyor bayağıdır pek yukarıda yani midemin üstünde değil normal mi ki sizin de böyle mi?
Merhabalar hanimlar. Surekli takip ettigim bi site ama yazmak firsat olmadi hic. Buradaki herkesi cok cok iyi taniyorum nerdeyse:) isim isim aklimda bicok sey hatta. Kayseriden birilerinin oldugunu gorunce de sevindim valla:) bende nisan annesyim. Ikinci kizima hamileyim. Nisanin 7si gibi gorunuyor dogum tarihi de minik "Zehramın"
kayseride erciyes Zeki Yilmaza gidiyorum bende. Ilk dogumumda da doktorum Zeki beydi. Umarım hepimiz de sağlıkla, sıhhatle alırız bebiklerimizi kucağımıza.. yazmadim yazmadim simdiye kadar simdi de doldurdum buralari:) Herkese selamlar tekrardan
çok güzel özetlemişsin yüreğine sağlık...inanılmaz birşey gerçekleşiyor karnımızda bir şey 1 gr bile yokken 3-4 kg oluyor elbette dunyaya getirmek hertürlü acılı normal doğumda sezeryan da acısız olmuyor. ikisi de tozpembe değil. hani bebekler kucağa alınınca unutuluyor çoğu acı, anlatılırken de çok sağlıklı yorumlar duyulmuyor genelde de.
eşimle bunu konuştuk hatta öğlen, doğumu yapacağımız hastaneye gittik fiyat aldık odaları gezdik. normal istediğimizi söyledik. "odaların hangisi kalır bilemeyiz ama sanslıysanız guzel bir oda yakalarsınız" konuşmasını yaptık. neyse gezdiren kadına ben epudurali sordum, kadın da "normal de ısrarcısınız ama sezeryan da çok kolay geçti epuduralle normal yapmış kadar farkındaydım herşeyin ve hiç zorlanmadan iyileştim" dedi. eşimde çıkar çıkmaz "sanki sezeryanla bebek sahibi olmak kusurluymuşda, insanlara iyi olduğunu kabul ettirmek için -bir içgüdü ile- savunmaya geçiyor anneler" dedi. ben de "normal doğum yapan kadınlar kendilerini kahraman gibi hissediyorlar ve zaman zaman diğer annelere üstünlük taslıyorlar "dedim. yani bir tur ben daha anneyim daha guçlüyüm daha cesaretliğim. bu okadar çok oluyor ki böyle dusunmeyen annelere bile sezeryan yapan anneler önyargı ile yaklaşıyor. hatta ben sunlara bile şahit oldum "ben epudural yaptırmadım", "aa ben yaptırdım ama 4 kilo bebeğim oldu senin ki gibi 2500 değil". "oooo ben 15 saat ağrı çektim, sen 2 saat, o da doğum mu" vs. muhabbetleri. kadın kadının şeytanı muhabbeti...
kızınla bekle bizi arkadaşım bizde geliyoruzsağol canım benım darısı başına
sağol canım benım amın ınsallah darısı başına
sağol canım benım arkamdasın beklıyorum senı rabbım sağlıkla kucağımıza versın darısı san olsun ınsallah
hadı gözüm aydın benımde bugun son günün bebişinde maşallah kılosu ıyı hayırlı yolculuklar dilerim
sağol gülüm uzulme sıze burdan guzel haberler vermekte nasıp olur ınsallah duanızı eksık etmeyın fırsat bulursam gırıp yazarım sıze darısı başına
amın canım benım sağol darısı basına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?