2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
güzel haberlerini bekliyoruz canım. Kendine de bebeğine de çok iyi bak. Kolay ve güzel bir doğum olur, bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah:107:

sağol canım benım darısı başına

allah yardımcın olsun inşallah iyi haberlerini bekliyoruz...

sağol canım benım amın ınsallah darısı başına

günaydın canım rabbim bi nefeste kurtarır inş. Seni bebeğinide hayırlısıyla kucağına alırsın kuzum ararım ben seni zaten canım rabbim yardımcın olsun güzel haberler verirsin inşallah bizlere

sağol canım benım arkamdasın beklıyorum senı rabbım sağlıkla kucağımıza versın darısı san olsun ınsallah

bugün itibariyle analık iznime ayrılmış bulunuyorum bebeğim 2050 gram olmuş boyuda 43 cm,suyu yeterli doğum pozisyonunda yarında kısmetse ankaraya uçuyoruz

hadı gözüm aydın benımde bugun son günün bebişinde maşallah kılosu ıyı hayırlı yolculuklar dilerim

suaycimm, uzuldum ama ben postunu okuyunca. Cok duygusal olmus yine de bize haber vermeye calis. Merakla bekleyecegim hayirli haberlerle gelisini. Insallah kolay gecer dogumun, melegini saglikla kucaklarsin :) simdiden hayirli olsun
sağol gülüm uzulme sıze burdan guzel haberler vermekte nasıp olur ınsallah duanızı eksık etmeyın fırsat bulursam gırıp yazarım sıze darısı başına

merhabalar herkese
suay82 canım iyice dinlen son haftanın tadını çıkar bir güzel...hayırlı haberlerini bekliyoruz...allah yardımcın olsun...sağ sağlim kucağına al bebeğini inşallah...

amın canım benım sağol darısı basına

Canim gecmis olsun. Korktu mu ki gelmekten bakti daracik bi yol, bi de karanlik. Annemin karni en rahati deyip vazgecti belki de insallah bi aksilik olmadan sag salim gelsin de sorarsin ona bu oyunlarinin hesabini :)
biz iyiyiz teyzesi inşallah sende iyisindir
İyiyiz canim cok sukurr. Evdeyiz dinleniyo numarasi yapip kendimizi yormaya devam ediyoruz
Canim gcmis olsun. Sanmiyorum erken dogumla ilgili oldugunu ben. Kabizlik ya da gaz problemi varsa onla ilgili olabilir. Cunku ne zaman benim karnimin altina bicak saplanir gibi kesintisiz bi sanci girse boyle uzun suren, sindirim problemim oluyo kesin. Yine de tekrarliyosa doktoruna bi danis istersen. İcin rahat etsin

Canım hepimiz yaşıyoruz bu kasılmaları.Normal olarak rahim kendini doğuma hazırlıyor ama çoğumuzun ilk hamileliği olduğu için panik yapıyoruz.Dün banada aynısı oldu dedim doğuracam sanırım kendi kendimi telkin etmeye çalıştım ama nafile insanın eli ayağı birbirine dolanıyor.Çok sık ve düzensizse yalancı doğum sancılarıdır.Ama 1 saatte 10 yada 5 dk bir sürekli sertleşme kasıkta ağrı hissedetsen ve 30 sn den fazla sürerse hemen doktora git.Allah hayırlısıyla son zamanlarımızı tamamlamayı nasip etsin inşallah.

Ah canım benim ya ben o dediğini neredeyse 3 aydır yaşıyorum doğursam ben doğururdum ...
Hatta gecenin dördünde acile bile gittim ...Nst.ye girdim hiçbir şey çıkmadı ...Artık olduğunda rahatım biliyorum ki yalancı sancı ...
Onlar doğum hazırlık sancıları canım benim ...Hiç telaş olma benim ki belimden kasıklarıma , kasıklardan tekrar bele yayılıyordu düşün şimdiye benim çoktaaaaaan doğurmam gerekirdi...
Zaten doğum sancısının yalancı sancıdan farkı : düzenli geliyor olması ve en fazla 24 saat içinde seni doğurtması ...Bana doktor aynen böyle demişti ...Giderek artması lazımmış ağrı şiddetinin...Hani derler ya kırık olsa duramazsın kırık değildir diye ...Gerçek sancı olsa da biz duramayız ...İçini rahat tut canım sen ...Doktorla randevunda yine de söyle ...

Ben şimdiden zorlanmaya başladım en iyisi temizlik olayını falan bir an önce aradan çıkartıp beklemeye geçmek yoksa ağırlaştıkça ve ağrılar arttıkça yapmak çok zor olacak.Bu hafta sonu kızımın eşyalarını yıkayıp ütüleyip dolabına yerleştireyim o esnada hafta içide yavaş yavaş halılardı tüllerdi eşim evdeyken onları halledeyim haftasonuda temizlikçi kadın gelip yerleştirsin.1 aydada evi bok götürmez sanırımSonra gene doğuma yakın kadın tutarım üstten temizler:)Planm bu Allahtan bir mani çıkmazsa tabi herşeyin hayırlısı.

yavrum geçen misafir geldi kanepenin altına bişey düştü onu almak için eğildi komşumun eşi..
bi kalktı ki kanepenin altı toz olduğu için aldığı şey tozun içinde..
hamileyim ama illa ki utandım..
en son 4 aylık hamileyken çekip altını süpürmüştüm :S

kızlar benim karnım aşağıda duruyor bayağıdır pek yukarıda yani midemin üstünde değil normal mi ki sizin de böyle mi?

benim karnım büyümeye başladığından bu yana hep aşağıdaydı şu anda öyle ve çok sıkıntı çekiyorum iş yapamıyorum yürüyemiyorum sürekli idrara çıkma isteği bu ikinci gebeliğim ilk gebeliğm çok yukarıdaydı nefes alamıyordum buda aşağıda dün biraz bebişin eşyalrını yerleştirdim ağrıdan ölüyorum şu an bebğin başının olduğu yer yanıyor resmen dok sürekli dinleneceksin diyor

Böyle bir başlık mı açsak diye geçirdim içimden ...Kayserideki Nisan Anneleri diye :) Ama sonra burası güzel dedim bi de az kaldı zaten doğuma :)
Zehrana sağlıkla kavuşursun inşallah canım ben de sevindim valla sizleri görünce :)))
Zeki Bey'e bir kere gittim ben ...Eşim de ben de çok sevdik ama çooook kalabalık bir hastahane...Randevu sistemi falan biraz bunaltıcı ...Gece 12' de hamileler gelip randevu alıyormuş ...
Doğumu normal mi düşünüyorsun peki ???

karnın aşagıda durması birazda kişinin fiziksel özelliklerinden kaynaklanyr canm boyu kısA olanların çoğunluğunun karnıda biraz aşağıda duruyor

çok güzel özetlemişsin yüreğine sağlık...

kızınla bekle bizi arkadaşım bizde geliyoruz hayırlısı olur inşallah

saolun kızlar bide eşim şehir dışına gitti çalışmaya iyice daraldım ne yapacağimı bilemez oldum 33+5 günlük hamileyim evde zaman hiç geçmiyor sanki

kızlar öğleden önce bir mükellefim geldi eşi 15 gün önce doğum yapmış normalde karnında kıpır kıpırmış bebek yapılan bütün tahlillerde temiz çıkmış ama doğduktan sonra beyninde özür, kollarında ellerinde hareketsizlik olmuş şuan hastanede yatıyormuş adam diyorki doğumda olduğunu iddia ediyorum yok hayır diyorlarmış peki hep sonuçlar temizdi neden diyorum cevap vermiyorlar dedi artık DNA bile yaptırmayı düşünüyormuş acaba çocukları mı karıştırdılar diye bu nedir ya bende çözemedim sizleri korkutmak istemem ama kafam dağıldı o gelince çalışamıyorum şuan yemek bile zorla yedim Allah onun bebeğine acil şifa versin, bizlerinkini de korusun yüce rabbim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…