Rahat mi batti hatun :)
Ne guzel yat iste
bendede var canım hatta dün tüm gece sürdü. özellikle sağ bacağıma vurdu ağrısı. eşim inleye inleye uyudun dedi. sıcak tut belini. ayaklarını da. geçmiş olsun.
bendede var canım hatta dün tüm gece sürdü. özellikle sağ bacağıma vurdu ağrısı. eşim inleye inleye uyudun dedi. sıcak tut belini. ayaklarını da. geçmiş olsun.
:))) annemde aynısını dedi. duramıyorum ki alışmışım hareketli hayata. bugünde bebişe minder yastık falan yaptım. dik içine pamuk doldur falan aslında vakit alıcı ama sanki hiç vakit geçmiyor
çok saol canım tutuyoruz ama ne fayda artık gündüz ağrısından yatakta sızıp kalmışım da uyumuşum biraz yarın için randevu aldım inşallah kötü birşey yoktur
çalışkan hatun kişi....
Cnm hastane personeli mi kirmis?çok uzuldum tanıdığına, şimdi ben de bir arkadaşımdan üzücü bir haber aldım. acıbadem bursa da 2 hafta önce doğum yapmıştı. bayadır da aramıyordu falan. ben de rahatsız etmiyim diyordum. bugun görüştük. doğumdan sonra 3 gun içinde bebeğin kolunu kırmışlar. kimin kırdığını da söylemiyorlarmış. bebeğin kolu alçıya alınmış ama çok kolay kaynamayan bir şekilde kırıldığı ve sinir zedelendiği için bebeğin bileğin de sorun var diyor. sakın bebeği bırakma bakım odasında falan dedi, bebek masallah 3800 kusur doğmuştu hatta. ben de eşimle konusucam 1 kişi bebeğin peşinden ayrılmasın diye. sizde aklı başında birinden rica edin hatta doğduğu anda giyilmesi için kıyafetlerini ısrarla hemşireye verin nebileyim üzücü...
Peki zmninda dogum yaparsan yani dogum oncesi 9 hafta kullanmis olacaksinsen benle aynı haftadasın sanırım canım. normalde benimde bugün başlaması lazım iznin ama doktor çalışmamı uygun görmedi 1 hafta önce izne ayırdı. başta rapor alacaktım ama öğrencilerim perişan olmasın biran önce yeni bir öğretmen gelsin diye doğum iznine ayrılmayı kabul ettim. ilk gün anlamıyorsun da birkaç gün sonra özlüyorsun alıştığın için. diğer mesleklerde nasıl bu bilmiyorum ama öğretmenlikte böyle. balığı geçen gün yedik. canım fındık lahmacun yanında ayran istiyor ama çok acı yapıyorlar burada lahmacunu midemi fena yakıyor. gidip yufka alıp ıspanak böreği yapayım en iyisi :)
İyi gunlerde kullanin cnmOglumun odasi geldi kizlar kuruluyo😊
Sagol cnmEser yazması çok az miktarda protein kaçağı demekmiş.Ama doktorlar bu kadar kaçağın olabileceğini pozitif+1 lerde ve üstlerinde olunca yüksek tansiyonunda varsa gebelik zehirlenmesi olacağını söylüyolar.Benim cumartesi günü tansiyonum 13-8 çıktı kontrolde doktor biraz yükselmiş dedi normalde 12-6 12-7 falan çıkardı bende panikledim elim ayağım şiş değil çok şükür ama gene sürekli tansiyonumu takip ediyorum şu sıralar Allah bozmasın 11-6 12-6 falan çıkıyor.Yarın çalışabilir raporumu alıcam bakalım tahlil sonuçları için doktorum ne diyecek.benim sorduğum eşimin kardeşiydi bu sene doktor çıkacak o önemli değil dedi ama doktorumada sormakta fayda var belki kendisi önemser bu konuyu.
inşallah sorun yoktur. idrar tahlilide iste. bende 1 buçuk ay önce falan yine olmuştu böyle. adet sancısı gibi aynı. idrar tahlili yaptırdım hem kum döküyordum ham enfeksiyon vardı. 3-4 gün mahvolmuştum
Cnm hastane personeli mi kirmis?
Allah esirgesin hepimizin yavrularini ins
Peki zmninda dogum yaparsan yani dogum oncesi 9 hafta kullanmis olacaksin
Dogumdan sonra 7 haftan mi kalacak nasil oluyormus?
İyi gunlerde kullanin cnm
Sagol cnm
Sigorta gecmiyor kiO fiyat sigortası olmayanlar içindir sanıyorum...Sigortası olanlar için 1.750 ...
Cnm hastane personeli mi kirmis?
Allah esirgesin hepimizin yavrularini ins
Peki zmninda dogum yaparsan yani dogum oncesi 9 hafta kullanmis olacaksin
Dogumdan sonra 7 haftan mi kalacak nasil oluyormus?
İyi gunlerde kullanin cnm
Sagol cnm
bencede olabilir belki hamileliğimin başındada enfeksiyon vardı zor atlatmıştım ama hiç ağrım olmamıştıyarın gidince inşallah güzel haberle gelirim ama ben 6.ayımdan beri hep 35 36 haftamdayken doğurcağımı hissediyordum ki o haftalarda geldi allah korusu acaba doğum mu yaklaştı demeden de geçemiyorum ve korkuyorum
kum döküyorsan çok ağrın olur canım. enfeksiyon belki ağrı yapmıyordur ama kum felaket ağrı yapıyor. aynen adet ağrısı gibi. hatta siyah siyah küçük tortular düşürdüm ben sonrasında geçti. hafif sıcak suya limon sık iç. o iyi gelebilir beni rahatlatıyordu
slm kızlar!
nasıl keyifler? geçmişi çok iyi okuyamadım...
ben çok iyiyim. annemler var yanımda beraber çok güzel vakit geçiriyoruz
yarın sabah 9da doktor kontrolümüz var. bakalım oğlum kaç gr olmuş minik kuşum!
inş güzel haberlerle döneriz...
öpüyorum hepinizi
teşekkurler kızlar dualarınız için,
37. haftada sezeryanla doğdu kız bebek çok sağlıklı ve 3800 kusur maşallah lı yani. ama ennenin morali çok bozuk, çok anlatmadı konuşmak istemiyorum dedi. bir hemşire kırdı kolunu diyor kim olduğunu öğrenememiş. hemşire olduğunu söylüyor. Allah kimseye vermesin ama öyle özel su bu diyip guvenmeyin neler oluyor...
Evet Cnm aynen böyle oluyor bendede sanki ayağı gibi hissediyorum peki o anlarda doktora mı gitmem gerek onu bilmiyorum
aman aman snowy, valla ben arkadaşımla yaşadım ikiz gebeliğiarkadaş da ömrü hayatı boyunca hep ikiz kızları olsun istemiş. hatta eşiyle ilk tanıştığında ikizlerimin babasıyla tanıştım falan dermiş. ilk hamileliğini öğrendiğinde doktor bakmış işte kese filan gayet normal demiş. arkadaşım hayal kırıklığına uğramış, "iyi bakın doktor hanım, bi tane daha yok mu" demiş. doktor bakmış ki gerçekten bi tane daha var sonra 16. haftada da erkek dediler ikizlere, bi de tek yumurta sonradan kız oldukları anlaşıldı. ama son zamanları çok zor geçiyodu gerçekten, o da pişman oldu ikiz istemiş olmaktan "bileydim böyle olacak istermiydim" modundaydı ya şaka bi yana tabi, sağlıkları için endişeleniyodu daha çok. komplikasyon, risk daha fazla çoğul gebeliklerde. avantajları da var illa ki ama hem gebelik süreci hem büyütme süreci çok zorlayıcı. ama çok da güzel oluolar, o da başka bir lütuf. yine de istemem ben kendi adıma:18::18:
şimdi canım kocaman baharatlı tavuk kanat yemek istedi ama şeker ve tansiyon
kızlar kotu hastayım yaaa bu hamılelıkte bırakmadı gıttı yakamı haytımda bu kadar hasta oldugumu hatırlamıyorum sabah kotuydum kustum hamılelıkte bıle kusmadım bunu saymasak annem zehırlenmısın dıyo ama ınsallh olusumuu etkılemez53:
çok saol canım tutuyoruz ama ne fayda artık gündüz ağrısından yatakta sızıp kalmışım da uyumuşum biraz yarın için randevu aldım inşallah kötü birşey yoktur
slm kızlar!
nasıl keyifler? geçmişi çok iyi okuyamadım...
ben çok iyiyim. annemler var yanımda beraber çok güzel vakit geçiriyoruz
yarın sabah 9da doktor kontrolümüz var. bakalım oğlum kaç gr olmuş minik kuşum!
inş güzel haberlerle döneriz...
öpüyorum hepinizi
Hayır gülüm, normal kontraksiyonlar bunlar. Rahmin kendini doğuma hazırlama süreci olarak görebilirsin. Ama bol su içmeye çalış, verdiği rahatsızlığı azaltabilir. Ebenin dediği gibi suyun gelirse, lekelenme olursa ya da sancın olursa doktoruna görün.
Yaş geçti gülüm, ikinci bile zor görünüyor. O yüzden diyorum bir kerede 3-5 yapsaydım, bakardım nasılsa
Az kaldı canım, sabret. Doğumdan sonra canın ne çekerse yersin inşallah.
Geçmiş olsun, inşallah yoktur zehirlenme falan. Haberdar et bizleri lütfen.
Vakit yaklaşıyor, normal artık gülüm. Güzel haberlerle gelirsin yarın inşallah.
Senin kadar keyifli olmasam da (yalnızım), kendimi eyliyorumAilenle iyi akşamlar size, yarın güzel haberlerini bekliyoruz:107:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?