2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bendede var canım hatta dün tüm gece sürdü. özellikle sağ bacağıma vurdu ağrısı. eşim inleye inleye uyudun dedi. sıcak tut belini. ayaklarını da. geçmiş olsun.

çok saol canım tutuyoruz ama ne fayda artık gündüz ağrısından yatakta sızıp kalmışım da uyumuşum biraz yarın için randevu aldım inşallah kötü birşey yoktur

çok saol canım tutuyoruz ama ne fayda artık gündüz ağrısından yatakta sızıp kalmışım da uyumuşum biraz yarın için randevu aldım inşallah kötü birşey yoktur

inşallah sorun yoktur. idrar tahlilide iste. bende 1 buçuk ay önce falan yine olmuştu böyle. adet sancısı gibi aynı. idrar tahlili yaptırdım hem kum döküyordum ham enfeksiyon vardı. 3-4 gün mahvolmuştum

Cnm hastane personeli mi kirmis?
Allah esirgesin hepimizin yavrularini ins

Peki zmninda dogum yaparsan yani dogum oncesi 9 hafta kullanmis olacaksin
Dogumdan sonra 7 haftan mi kalacak nasil oluyormus?

Oglumun odasi geldi kizlar kuruluyo😊
İyi gunlerde kullanin cnm

Sagol cnm

inşallah sorun yoktur. idrar tahlilide iste. bende 1 buçuk ay önce falan yine olmuştu böyle. adet sancısı gibi aynı. idrar tahlili yaptırdım hem kum döküyordum ham enfeksiyon vardı. 3-4 gün mahvolmuştum

bencede olabilir belki hamileliğimin başındada enfeksiyon vardı zor atlatmıştım ama hiç ağrım olmamıştı yarın gidince inşallah güzel haberle gelirim ama ben 6.ayımdan beri hep 35 36 haftamdayken doğurcağımı hissediyordum ki o haftalarda geldi allah korusu acaba doğum mu yaklaştı demeden de geçemiyorum ve korkuyorum

yok canım doğum sonrası 1 hafta yerine 2 hafta gideceğim okula. son 2 hafta seminer haftası zaten. müdürümde rapor alırsın son 2 hafta dedi. 38. haftanın sonunda sezeryan yapacak doktorum canım. kasılmalarım ve sancılarım var. birde yorgunluğa bağlı şeker yükselmesi yaşadım, tansiyonda sürekli düşüyor. yüzün gözünde şişmiş çalışamazsın sen dedi.

isim alamamışlar. dr adını sormadım. konuşmak istemiyorum diyince...ama hastanenin 20 tne bebek hemşiresi olmaz. taş çatlasa 5 tanedir. direk kontrole oraya gidiyorsanız dr söyleyin. bilgi doğru detay alırsam onları da paylaşırım....

kum döküyorsan çok ağrın olur canım. enfeksiyon belki ağrı yapmıyordur ama kum felaket ağrı yapıyor. aynen adet ağrısı gibi. hatta siyah siyah küçük tortular düşürdüm ben sonrasında geçti. hafif sıcak suya limon sık iç. o iyi gelebilir beni rahatlatıyordu

anladım canım hemen yapmaya gidiyorum teşekkür ederim umarım iyi gelir

slm kızlar!
nasıl keyifler? geçmişi çok iyi okuyamadım...
ben çok iyiyim. annemler var yanımda beraber çok güzel vakit geçiriyoruz
yarın sabah 9da doktor kontrolümüz var. bakalım oğlum kaç gr olmuş minik kuşum!
inş güzel haberlerle döneriz...
öpüyorum hepinizi

selam kızlar dün sabah 8:30 dan beri ayaktaydım gündüz kalabalık bi misafir akşam ayrı bi misafir grup mahvoldum!!!!!!kimsede ay yorulmuşsundur demedi bi güzel yediler pasta börekleri üstünede kahvelerini yaptım bende sizmisiniz öyle yapan caylarını kendileri doldurdu hiç kalkmadım valla banane:)))ama hala daha yorgunum tüm vücudum ağrıyor eskkiden vız gelirdi bu işler ne idim ne oldum ya:)))

Cok tatli oldu kizlar oglusumun odasi ama telefondan resim eklenmiyo.pc bosalsin resimlerini yayinlarim.simdi sadece temizlenip dizilmesi kaldi😊

Son düzenleme:

sağol iyiyz galiba .ne güzel annenler seninle aslında annem bana fayda sağlamaz daha çok yorar ama yinede yanımda olması iyi olurdu doğrusu:)))vakit gecerdi şimdi evde tekim gündüz sağolsun komşular geliyor sık sık naptın diye sen nasılsın bebek hazırlıklarını bitirdinmi annenlerle beraber yaparsınız artık oh ne güzel

önce hayırlı olsun bebeişiniz:)))aynısını ablamda yaşadık kısa bi süre önce özelde üstelik 2300 tl ye normaldoğum yaptı düşün artık ama doktor bebeğin kolunu kırdı ve bunu bize cocuk doktoru söyledi kendi söylemedi şıllık bebek 4300 gr ve ablam sezeryan dedi doktor yooooooooook ben 5 kiloda olsa onu doğurturum dedi sonrada malum ilk bebeğide kiloluydu o zamanda doktor sezeryan dedi ablam yoooooooook dedi bu doktorlar farklı farklı allah insaflısına düşürsün gecmiş olsun sizede.

Evet Cnm aynen böyle oluyor bendede sanki ayağı gibi hissediyorum peki o anlarda doktora mı gitmem gerek onu bilmiyorum

Hayır gülüm, normal kontraksiyonlar bunlar. Rahmin kendini doğuma hazırlama süreci olarak görebilirsin. Ama bol su içmeye çalış, verdiği rahatsızlığı azaltabilir. Ebenin dediği gibi suyun gelirse, lekelenme olursa ya da sancın olursa doktoruna görün.

Yaş geçti gülüm, ikinci bile zor görünüyor. O yüzden diyorum bir kerede 3-5 yapsaydım, bakardım nasılsa

şimdi canım kocaman baharatlı tavuk kanat yemek istedi ama şeker ve tansiyon

Az kaldı canım, sabret. Doğumdan sonra canın ne çekerse yersin inşallah.

Geçmiş olsun, inşallah yoktur zehirlenme falan. Haberdar et bizleri lütfen.

Vakit yaklaşıyor, normal artık gülüm. Güzel haberlerle gelirsin yarın inşallah.

Senin kadar keyifli olmasam da (yalnızım), kendimi eyliyorum Ailenle iyi akşamlar size, yarın güzel haberlerini bekliyoruz:107:

inşallah canım allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…