kızlar iyi geceler herkese. bebeğimmm sonunda kendini gösterdi. bnm aynım bi bebek geliyor:) eşim resmen kopyala yapıstır yapmıssın dior biraz bozuluo oğlu ona benzemedi diyebugün bende çok kaşıntı var ama göbeğim daha çok ama ellerim ayaklarım da kaşınıyor. hatır hatır değil ama kaşıyorum. neden olabiir sizce?
maşşal canımkuruduğu içindir canım kaşınman
kızlar iyi geceler herkese. bebeğimmm sonunda kendini gösterdi. bnm aynım bi bebek geliyor:) eşim resmen kopyala yapıstır yapmıssın dior biraz bozuluo oğlu ona benzemedi diyebugün bende çok kaşıntı var ama göbeğim daha çok ama ellerim ayaklarım da kaşınıyor. hatır hatır değil ama kaşıyorum. neden olabiir sizce?
selam kızlar dün sabah 8:30 dan beri ayaktaydım gündüz kalabalık bi misafir akşam ayrı bi misafir grup mahvoldum!!!!!!kimsede ay yorulmuşsundur demedi bi güzel yediler pasta börekleri üstünede kahvelerini yaptım bende sizmisiniz öyle yapan caylarını kendileri doldurdu hiç kalkmadım valla banane:)))ama hala daha yorgunum tüm vücudum ağrıyor eskkiden vız gelirdi bu işler ne idim ne oldum ya:)))
canım çok geçmiş olsun yaa, çok üzücü bişey. İnşallah bebiş en kısa zamanda kavuşur sağlığına.teşekkurler kızlar dualarınız için,
37. haftada sezeryanla doğdu kız bebek çok sağlıklı ve 3800 kusur maşallah lı yani. ama ennenin morali çok bozuk, çok anlatmadı konuşmak istemiyorum dedi. bir hemşire kırdı kolunu diyor kim olduğunu öğrenememiş. hemşire olduğunu söylüyor. Allah kimseye vermesin ama öyle özel su bu diyip guvenmeyin neler oluyor...
sende kendimi görüyorum. izne ilk ayrıldığımda nereye saldıracağımı şaşırdım, ne yapsam diye diye gezdim:))) annemde aynısını dedi. duramıyorum ki alışmışım hareketli hayata. bugünde bebişe minder yastık falan yaptım. dik içine pamuk doldur falan aslında vakit alıcı ama sanki hiç vakit geçmiyor
güzel haberlerini bekliyoruz phloxinnslm kızlar!
nasıl keyifler? geçmişi çok iyi okuyamadım...
ben çok iyiyim. annemler var yanımda beraber çok güzel vakit geçiriyoruz
yarın sabah 9da doktor kontrolümüz var. bakalım oğlum kaç gr olmuş minik kuşum!
inş güzel haberlerle döneriz...
öpüyorum hepinizi
canım hayırlı olsun odanız, oğluşun sağlıkla büyüsün o odanın içindeCok tatli oldu kizlar oglusumun odasi ama telefondan resim eklenmiyo.pc bosalsin resimlerini yayinlarim.simdi sadece temizlenip dizilmesi kaldi😊
yapılınca bakılırdı dediğin gibi. bayana yaş sorulmaz derler ama nie ööle dedin ki? ben senden gayet genç bir enerji alıyorumYaş geçti gülüm, ikinci bile zor görünüyor. O yüzden diyorum bir kerede 3-5 yapsaydım, bakardım nasılsa
önce hayırlı olsun bebeişiniz:)))aynısını ablamda yaşadık kısa bi süre önce özelde üstelik 2300 tl ye normaldoğum yaptı düşün artık ama doktor bebeğin kolunu kırdı ve bunu bize cocuk doktoru söyledi kendi söylemedi şıllık bebek 4300 gr ve ablam sezeryan dedi doktor yooooooooook ben 5 kiloda olsa onu doğurturum dedi sonrada malum ilk bebeğide kiloluydu o zamanda doktor sezeryan dedi ablam yoooooooook dedi bu doktorlar farklı farklı allah insaflısına düşürsün gecmiş olsun sizede.
Cok hosmus cnm :)
Lavantanin yaninda bir de sabun yapma bence cikolata,kurabiye birseyler yeter bence tabi
online sın bebikknaber?
iYİlik güzellik canım, nasıl olsun aynı devam =)
Nasılsın bakayım?
Burayı açıyorum şu yukarıda ki indirim linklerine tıklıyorum, saatlerce onlara bakıyorum
Kaptırıyorum iyice.
önce hayırlı olsun bebeişiniz:)))aynısını ablamda yaşadık kısa bi süre önce özelde üstelik 2300 tl ye normaldoğum yaptı düşün artık ama doktor bebeğin kolunu kırdı ve bunu bize cocuk doktoru söyledi kendi söylemedi şıllık bebek 4300 gr ve ablam sezeryan dedi doktor yooooooooook ben 5 kiloda olsa onu doğurturum dedi sonrada malum ilk bebeğide kiloluydu o zamanda doktor sezeryan dedi ablam yoooooooook dedi bu doktorlar farklı farklı allah insaflısına düşürsün gecmiş olsun sizede.
canim arkadasim.mevlammyar ve yardimciniz olsun.uzulme benim yigenimde dogar dogmaz bagirsaktan ameliyat oldu. karnindan yapti kakasini ama gecti duzeldi hiçbişey i yok şükür ler olsun.ki..üzülme tatlim dua. et bol bol..bizde ediyoruz sana vefilize..mevlam.sifa verecek ins
Merhaba.oncelikle bebegin hayirli olsun diyeyim. Benimde bebegim 26.haftada dogdu ve suan 43.gun yogunbakimda olali...dogduktan dort gun sonra bagirsaklari delindi ve 750 gr iken ameliyata aldilar.2.5 saat falan surdu sanirim ameliyati.kakasini da yapamadigi hic beslenmediği zamanlar cok oldu ameliyattan sonra da...suan bagirsaklari disarida ve oradan kakasini yapiyor.cok sonralari tekrar iceri almak icin 2.ameliyati yapacaklar..sonrasında o kadar cok problemleri oldu ki baska sorunlardan..bu bagirsak olayini bile hice saydik dusunun...tek soyleyecegim bizim elimizden gelen sadece dua etmek. Allahim gercekten bize sabrini veriyor.bebege de guc veriyor...son bir haftadir kilo almayada basladi gunde 20 gr civarinda.oncelikle bizim guclu olup inanmamiz gerekiyor bebeklerimiz için. Biz daha iki uc ay kadar yogunbakimda kalacagiz.uzun bir surec evet ama sabrimizin sonu guzel olacak inaniyorum.sende inan hep birlikte atlatacagimiza eminim. ..hangi hastane de yogunbakimda?
MERHABA ARKADAŞLAR
hepiniz iyisinizdir umarım...
doğum yapmış bebekleri kuvözde olan arkadaşlarımızın bebeklerine Allah acil şifalar versin inşallah...
bebeklerinin cicileri gelen anneler,iyi günlerde sağlıkla kullanın miniklerinizin cicilerini...
hastaneye giden anneler iyi haberlerle gelin
ağrısı olan ,sancısı olan,riskli gebeliği olan ,doğumu yaklaşmış bütün anneleri Allah bir avazda kurtarsın inşallah...
doğumlar başladı mısürekli takip edemiyorum sanırım kaçırmışım doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun sağlıcakla büyütsünler kuzucuklarını demek 37. hafta o zaman daha çok var benim öğrenmeme bebeğim ters duruyor ama inş döner son haftaya kadar. hakkımızda hayırlısı olsun canım iyi hatırlayacağımız doğumlarımız olsun.
O fiyat sigortası olmayanlar içindir sanıyorum...Sigortası olanlar için 1.750 ...
bu ay ve önümüzdeki ay bebişlere kilo aldırmak için ne yapmalı sizce
tahin helvası yiyorum bolca ama pek bi işe yaramamış 10 günde 100 gram civarı almış kızçem
yapılınca bakılırdı dediğin gibi. bayana yaş sorulmaz derler ama nie ööle dedin ki? ben senden gayet genç bir enerji alıyorum
iYİlik güzellik canım, nasıl olsun aynı devam =)
Nasılsın bakayım?
Burayı açıyorum şu yukarıda ki indirim linklerine tıklıyorum, saatlerce onlara bakıyorum
Kaptırıyorum iyice.
Ne iyi kaynanan varmis oyle
Benimki tobe elini surmez!
canım sakın sıkma. doğumu başlatabiliyormuş sıkmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?