2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar iyi geceler herkese. bebeğimmm sonunda kendini gösterdi. bnm aynım bi bebek geliyor:) eşim resmen kopyala yapıstır yapmıssın dior biraz bozuluo oğlu ona benzemedi diye bugün bende çok kaşıntı var ama göbeğim daha çok ama ellerim ayaklarım da kaşınıyor. hatır hatır değil ama kaşıyorum. neden olabiir sizce?

maşşal canım kuruduğu içindir canım kaşınman

eminim hepimiz kaşınıyoruz vücut gerildikçe de artıyor belki gizli yırtık da oluyodur hamilelikten sonra sönmüş balon misali oluruz herhalde şimdilik özümüm bebeyağı bebekler gibi yapıyo beni :90::90::90:mustella tavsiyem

Eee o kadar kiloyu vücutta kaldırmıyor, bünyede artık
Evde sürekli eşimle,ablama dert yanıyorum çok kilo aldım, hasta gibiyim, ağrılarım var diye diye geziniyorum
Eskiden atom karınca olan ben şimdi, kaplumbağa gibiyim =)))

online sın bebikk naber?

canım çok geçmiş olsun yaa, çok üzücü bişey. İnşallah bebiş en kısa zamanda kavuşur sağlığına.
:))) annemde aynısını dedi. duramıyorum ki alışmışım hareketli hayata. bugünde bebişe minder yastık falan yaptım. dik içine pamuk doldur falan aslında vakit alıcı ama sanki hiç vakit geçmiyor
sende kendimi görüyorum. izne ilk ayrıldığımda nereye saldıracağımı şaşırdım, ne yapsam diye diye gezdim şimdi yavaş yavaş tembelliğe alışıyorum bu sefer de kötü kötü senaryolar kafamı dolduruyo. en iyisi işle meşgul olmak, hemen kendime bişeyler bulmalıyım ben de
güzel haberlerini bekliyoruz phloxinn
Cok tatli oldu kizlar oglusumun odasi ama telefondan resim eklenmiyo.pc bosalsin resimlerini yayinlarim.simdi sadece temizlenip dizilmesi kaldi😊
canım hayırlı olsun odanız, oğluşun sağlıkla büyüsün o odanın içinde
Yaş geçti gülüm, ikinci bile zor görünüyor. O yüzden diyorum bir kerede 3-5 yapsaydım, bakardım nasılsa
yapılınca bakılırdı dediğin gibi. bayana yaş sorulmaz derler ama nie ööle dedin ki? ben senden gayet genç bir enerji alıyorum

size de geçmiş olsun. ay ne hikayeler var yaa noldu peki ablanın bebişinin kolu. iyileşti mi, bebişi merak ettim

online sın bebikk naber?

iYİlik güzellik canım, nasıl olsun aynı devam =)
Nasılsın bakayım?
Burayı açıyorum şu yukarıda ki indirim linklerine tıklıyorum, saatlerce onlara bakıyorum
Kaptırıyorum iyice.

Nasılsın bakayım?
Burayı açıyorum şu yukarıda ki indirim linklerine tıklıyorum, saatlerce onlara bakıyorum
Kaptırıyorum iyice.

aynen ben de dizi sitelerinde takılıyorum burası açıkken. bazen de o indirim linklerine takılmıyo değilim o reklamlar beni kaç kere günaha soktular bel ağrıların nasıl oldu?

saol cnm normal doğum da gerçekten çok muhim bir sey iyi ve deneyimli ebe-dr istiyor. ben gözünün önunde doğuruyordum zor anladı benim dr 1 hafta önce nasıl ikiz doğurttuğunu anlatıyordu üstelik 1 tersmiş falan...

Öncelikle her ikinizinde bebekleri hayırlı olsun umarm en yakın zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız, tıp her geçen gün gelişiyor doktorlar eminimki bebeklerinize çok iyi bakıyordur endişe etmeyin güzel düşünün güzel şeyler olsun. Tekrardan geçmiş olsun[/QUOTE]

O fiyat sigortası olmayanlar içindir sanıyorum...Sigortası olanlar için 1.750 ...

Ben memorial sisli de dogum yapacaktım dogum yapacagim gun diger memorial e gecip degistirdik hastaneyi.8.800 tl fiyat vermislerdi.saglik sigortasi olanlar icinde 1750 tl vermislerdir.

bu ay ve önümüzdeki ay bebişlere kilo aldırmak için ne yapmalı sizce
tahin helvası yiyorum bolca ama pek bi işe yaramamış 10 günde 100 gram civarı almış kızçem

Benim kızımda zayıf, ama artık önemli sağlıklı olsunda zayıf olsun diyorum.Kilo aldırmak için muz,süt,yumurta,pekmez,ceviz,fındık ve bal işe yarıyor

Günaydın güzeller... Keyifli, mutlu ve güzel haberlerle dolu bir hafta sonu diliyorum:107: Uykucu birilerini yataktan kaldırabilirsem, ben de biraz gezmek istiyorum bugün

Gözün aydın canım, maşallah paşana Aynı durum bizim evde de yaşandı. Baktım üzülüyor, beyaz yalan söylemeye başladım. "Aşkım kayda tekrar baktım da, tamam burnu benden almış ama sima aynı sen". Garibim, öyle heyecanlı heyecanlı "Gerçekten mi??? Bana mı benziyor ha??" demesi bitiriyor beni:107:

yapılınca bakılırdı dediğin gibi. bayana yaş sorulmaz derler ama nie ööle dedin ki? ben senden gayet genç bir enerji alıyorum

Yaşım 33 canım. Su katılmamış bir başak olarak, mantık hep duygularımın önündeydi. Önce evlenmek için ayak diredim; okul bitsin yüksek lisans bitsin aman dur doktora da bitsin:107: Evlilik sonrası "benim işim olmadan olmaz" diyerek başladım beklemeye, bu şehirde yeniden doktora programına başladım:107: Sonra başladı sorgulamalar; ekolojik olarak dünyanın çok fazla ömrü yok, ülke çok karışık, eğitim sistemi de çöktü, iş bulmak da çok zorlaştı yazık olur çocuğa diyerek erteledim Sonra bir sabah hormonlarım alarm vermeye başladı, biyolojik saatim işliyordu; çok fazla vaktim kalmamıştı. Bismillah dedim gözü kararttım, o arada da iyi yaşlandım

Nasılsın bakayım?
Kaptırıyorum iyice.

Sadece linkler ile meşgul oluyor bizi unutuyorsun gibi bir hisse kapıldım:107: Nasıl oldu ağrın sızın canım? Evde hala sıkı yönetim mi var?

günaydın arkadaşlar hepinize güzel mutlu huzurlu ağrısız hafta sonları

günaydın koca göbeklilerr...
kızlar hepinize hayırlı doğumlar olsun inşallah...sağ salim kucaklarınıza alın bebeklerinizi... Allah yüzünüzü güldürsün inşallah...

SNOWY teşekkürederim canım...bugün çok çok iyiyim...aç karnına içtiğim zeytin yağı ve armut kurtardı beni sanırım... kv internet var... ara sıra gider takip ederim sizleri yoksa çatlarım...aynı yaştaymışız...bende başak burcuyum... eşimin çok istemesine rağmen ben 2 . çocuğu düşünemiyorum bile... hem maddi durumdan hemde yaştan dolayı....gerçi geçenlerde otobüste bir kadın oturdu yanıma 45 yaşındaymış ve ilk bebeğiymiş...bebek için neden bu zamana kadar bekledim diye kendime hayıflanıyorum....ama hayırlısı bu zamanaymış...okul bitsin iş sahibi olayım derken yıllar geçti...bana kalsa evlenmiyecektim bile...Allah her şeyin hayırlısını versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…