2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gunaydin guzel anneler herkese keyifli bir hafta sonu dileriz. Biz de bugun evdeyiz, babamiz nobetci. İki haftadir hafta sonlarinda babamiz hep nobet tutuyo, biz de evde sıkılıyoruz. Naapalim, kismet

Benim tocamin ozguveni tavan. Bana da benziyo sanki dedigim zaman verilen cevap aynen su " bana benziyo diye bu kadar uzulme canim"
Ben de bayaa var sandim yasini, daha tosuncuguna kardes de yaparsin, hatta bi kardes daha yaparsin. Yasin gayet musait. Ama iste dusunmeye baslarsan yapilcak is degil zaten cocuk. Hele ki ben uni de ogrenciyken o ekoloji ile ilgili derslerde artik iyice bozmustum psikolojiyi. Kesinlikli cocuk yapmamaya karar vermistim, 50 sene icinde dunya yok oluyodu gozumde sonra evlendik, yok su engeli de asalim, yok bu asamayi da atlatalim derken bi baktik ki olacak gibi degil. Ya Allah Bismillah dedik dusunmekten vazgectik, oluruna biraktik. Oyle geldi kizimiz. Dusunmeye devam etseydik haala hazir degildik yani
Benim yerime de gezin, biz bugun ve yarin evciyiz. Gecen hafta sonu da evdeydik. Haftaya cikarcam acisini :107:

İki gündür ara ara midem bulaniyor tansiyonum felan normal basina gelen varmi niye acaba 34+5 olduk

aynen ben de dizi sitelerinde takılıyorum burası açıkken. bazen de o indirim linklerine takılmıyo değilim o reklamlar beni kaç kere günaha soktular bel ağrıların nasıl oldu?

Arada kendini yine hissettiriyor ağrılar, özellikle sabah kalkarken uykudan iki büklüm geziyorum.
Sonra düzeliyorum çok şükür =)

Tünaydın cancazım =)
Ağrılar ara ara devam ediyor.
Yönetime gelince yeme,içmeye dikkat ediyorum çok yüklenmiyorum artık kendime.
Uykuya çözümüm yok
Uyumadan duramıyorum, ama şu yemek olayı iyi etti beni.
Meğer ben çok kaptırmışım yemeğe son haftalar, tuzu tamamen kestim attım ellerimde, yüzümde ki şişkinlik kayboldu gitti.
Şu an çok şükür iyiyiz kızımla =)
Siz paşanla nasılsınız?
Hayatının ikinci erkeği hareketli mi, benim kızım gibi =)
Bir durmuyor benim yaramaz yerinde.

Selam kızlar,
Dün bir arkadaş doğum yaptı ziyatetine gittik maşallah kız hiç yeni doğum yapmış gibi değildi ayakta fink atıyordu :) doğal doğum yapmış. Biz gittigimizde ziyaretine işyerinden arkadaşı geldi o da kısa süre önce sezeryan yapmış gayet sağlıklı ve fit gözüküyordu. İkisi de aynı dönemde hamilelermiş ikimizde de sağlık sıkıntıları vardı dediler, brn sandım ki şeker, tansiyon fln vardı ama birinin bebeğine karaciğerinde sıkıntı var demişler, diğerine down sendromu demişler. Sonuç: bebekler sapasağlam çok şükür :)) Hiçbi denilenin moralinizi bozmasina izin vermeyin kıslar, Allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin :)

1 ay ya kaldı kalmadı 8 ayı geçirdik şu 1 ay onun yanında hiçbişey :) ben sezaryen olacağım kızım ters duruyor onun için normal doğum korkum yok şuanda ama sezaryenle alakalı terettütlerim var ameliyat sonrası çok ağrım olurmu dikiş yerleri çok acırmı bebeği kucağıma alıp emzirebilecekmiyim flan filan... :)

kasılma olduğunda bebek hareket etmiyor eğer bebek hareket ederken o şişkinlik oluyorsa onu bebek yapıyor kasılma zmanı bebeğin hareketleri azalıyor mesela benim çok kasılmamaın olduğu gün bebeğin hareketlerini pek hissedemiyorum inşallah erken doğum yaşamayız zamnında gelirler dr bana 3 martı geçtikmi bişey olmaz inşallah dedi ama benim bebiş küçük 2150 gr kuveze girmesini istemiyorum 1 ay daha kalsın benimle ben onu kuvezde bırakıp gelememki allah korusun bebişlerimizi zamnında sağsalim sağlıklı hayırlı doğumlar nasip eylesin..

Cnmnsen zayiftin bir de kilo veriyorm demistin baslarda simdi nasilsin?
Kactin kac oldun?
ben ilk 4 ay 7 kilo verdim 43 e düştüm şuanda 60 oldum 17 kilo almış bulunmaktayım şuanki kilom iyi hamilelikten önce hep zayıftım hiç 50yi geçmişliğim yoktu

Sigorta gecmiyor ki

Olur mu canım ya acaba İstanbul mu farklı ...
Biz daha yeni konuştuk salı günkü randevumuzda...Kadına sordum hatta bu sigortalı olanlara özel fiyat mı diye (çünkü ben memurum mesela ) kadın da dedi ki tabiiii sigortalı olanlara bu fiyat yoksa oooooo sezeryan 5.000lerin üstünde dedi ...
Ben endokrinolojiye de gidiyorum orada da geçiyor sigorta...
Ama belki de burası kayseri diyedir ...Çünkü benim eşim rahatsızlanmıştı istanbulda buradaki kayserideki gibidir diye bir özel hastahaneye gitmiştik batmıştık fatura öderken :)

geçmiş olsun canım. bende 3 gündür kafamı yastığa attığım gibi sabahı ediyorum. tuvalete kalkamadığım için karnım uyandığımda acayip sancıyor. saat kuracağım artık tuvalete kalkmak için :))

arkadaşında ikizleri doğmuş 3 gün önce. 36. haftada doğmuş bebişler. şimdi evdelermiş. çok duygulandım daha dün gibi hamiş olduğumuzu birbirimizle paylaştığımız günler. rabbim inşallah bizlerede bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip eder.

kizlar biz hala hastanedeyiz.ve sancilarimiz yok ama uzun zamandir cok hareket edememek ve yatmaktan ki dokuz onngundur burdayız az az yuruyoz.malum hastane. ..dr kan sulandirici igne başlayacakmis...son zamanlarda keserler biz yeyeniden başlıyor uz.pihti atmasin die...

çok geçmiş olsun arkadaşım kaç gündür hastanedesin

geçmiş olsun canım. az kaldı deyip sabretcez kuzularımız için naapalım

Çok sağol canım benim
Dediğin gibi sabredicez, annelik zormuş =))

Çok sağol tatlım, ben en az 2 kez kalkıyorum tuvalete =)
Saat kurmak çözüm olurmu ki =)
Belki kalktığın saatte geçmez tuvaletin.

gecen hafta persembe kontrole.die geldik sancilar artti yattik..cok hareketsiz kalmak ii degilmis...bizde burda en fazla koridorlardayiz .oyüzden igne baslio yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…