Benim tocamin ozguveni tavan. Bana da benziyo sanki dedigim zaman verilen cevap aynen su " bana benziyo diye bu kadar uzulme canim"Günaydın güzeller... Keyifli, mutlu ve güzel haberlerle dolu bir hafta sonu diliyorum:107: Uykucu birilerini yataktan kaldırabilirsem, ben de biraz gezmek istiyorum bugün
Gözün aydın canım, maşallah paşanaAynı durum bizim evde de yaşandı. Baktım üzülüyor, beyaz yalan söylemeye başladım. "Aşkım kayda tekrar baktım da, tamam burnu benden almış ama sima aynı sen". Garibim, öyle heyecanlı heyecanlı "Gerçekten mi??? Bana mı benziyor ha??" demesi bitiriyor beni:107:
Yaşım 33 canım. Su katılmamış bir başak olarak, mantık hep duygularımın önündeydi. Önce evlenmek için ayak diredim; okul bitsin yüksek lisans bitsin aman dur doktora da bitsin:107: Evlilik sonrası "benim işim olmadan olmaz" diyerek başladım beklemeye, bu şehirde yeniden doktora programına başladım:107: Sonra başladı sorgulamalar; ekolojik olarak dünyanın çok fazla ömrü yok, ülke çok karışık, eğitim sistemi de çöktü, iş bulmak da çok zorlaştı yazık olur çocuğa diyerek erteledimSonra bir sabah hormonlarım alarm vermeye başladı, biyolojik saatim işliyordu; çok fazla vaktim kalmamıştı. Bismillah dedim gözü kararttım, o arada da iyi yaşlandım
Sadece linkler ile meşgul oluyor bizi unutuyorsun gibi bir hisse kapıldım:107: Nasıl oldu ağrın sızın canım? Evde hala sıkı yönetim mi var?
aynen ben de dizi sitelerinde takılıyorum burası açıkken. bazen de o indirim linklerine takılmıyo değilimo reklamlar beni kaç kere günaha soktular bel ağrıların nasıl oldu?
Günaydın güzeller... Keyifli, mutlu ve güzel haberlerle dolu bir hafta sonu diliyorum:107: Uykucu birilerini yataktan kaldırabilirsem, ben de biraz gezmek istiyorum bugün
Gözün aydın canım, maşallah paşanaAynı durum bizim evde de yaşandı. Baktım üzülüyor, beyaz yalan söylemeye başladım. "Aşkım kayda tekrar baktım da, tamam burnu benden almış ama sima aynı sen". Garibim, öyle heyecanlı heyecanlı "Gerçekten mi??? Bana mı benziyor ha??" demesi bitiriyor beni:107:
Yaşım 33 canım. Su katılmamış bir başak olarak, mantık hep duygularımın önündeydi. Önce evlenmek için ayak diredim; okul bitsin yüksek lisans bitsin aman dur doktora da bitsin:107: Evlilik sonrası "benim işim olmadan olmaz" diyerek başladım beklemeye, bu şehirde yeniden doktora programına başladım:107: Sonra başladı sorgulamalar; ekolojik olarak dünyanın çok fazla ömrü yok, ülke çok karışık, eğitim sistemi de çöktü, iş bulmak da çok zorlaştı yazık olur çocuğa diyerek erteledimSonra bir sabah hormonlarım alarm vermeye başladı, biyolojik saatim işliyordu; çok fazla vaktim kalmamıştı. Bismillah dedim gözü kararttım, o arada da iyi yaşlandım
Sadece linkler ile meşgul oluyor bizi unutuyorsun gibi bir hisse kapıldım:107: Nasıl oldu ağrın sızın canım? Evde hala sıkı yönetim mi var?
Teşekkür ederim Cnm cvp için insan ilk gebeliği olunca gerçekten acami oluyor Cnm Allah sana sabır versin hamilelik boyunca dinlenmek çok zor yatarak geçirmek inşallah atlatıtız Cnm çoğu gitti azı kaldı ama bu defada doğum korkuları başlıyor(
Valla canım çok ilginç bir olay bu kasılma.Ağrı hissetmiyorsun mesela benimkisine bakıyorum bebek hareket ediyor kıçını başını şişiriyor sağdan sola geçiyor görüyorum orası sertleşiyor.Acabaya düşüyosun bebeğin bir tarafımı yoksa kasılmamı diye.O yüzden ben hala anlayamıyorum bu kasılmayıbenim doktorumda yalancı sancıların artık 28.haftadan itibaren başlayacağını söylemişti.Belinden başlayıp karnının aşağısına doğru inen ve bacaklarına doğru inen bir sancın olursa muhakkak gel demişti.Çok şükür olmadı şuana kadar Allah 38 den öncede göstermesin inşallah.Artık bu zamanlar en zoru sanırım sürekli herkesin aklında erken doğum korkusu Allah hepimizin meleklerini zamanında hayırlısıyla gelmesini nasip etsin Allahım
ben ilk 4 ay 7 kilo verdim 43 e düştüm şuanda 60 oldum 17 kilo almış bulunmaktayım şuanki kilom iyi hamilelikten önce hep zayıftım hiç 50yi geçmişliğim yoktuCnmnsen zayiftin bir de kilo veriyorm demistin baslarda simdi nasilsin?
Kactin kac oldun?
Sigorta gecmiyor ki
Arada kendini yine hissettiriyor ağrılar, özellikle sabah kalkarken uykudan iki büklüm geziyorum.
Sonra düzeliyorum çok şükür =)
benden başka bulantisi olan yok sanirim
İki gündür ara ara midem bulaniyor tansiyonum felan normal basina gelen varmi niye acaba 34+5 olduk
Tünaydın cancazım =)
Ağrılar ara ara devam ediyor.
Yönetime gelince yeme,içmeye dikkat ediyorum çok yüklenmiyorum artık kendime.
Uykuya çözümüm yok
Uyumadan duramıyorum, ama şu yemek olayı iyi etti beni.
Meğer ben çok kaptırmışım yemeğe son haftalar, tuzu tamamen kestim attım ellerimde, yüzümde ki şişkinlik kayboldu gitti.
Şu an çok şükür iyiyiz kızımla =)
Siz paşanla nasılsınız?
Hayatının ikinci erkeği hareketli mi, benim kızım gibi =)
Bir durmuyor benim yaramaz yerinde.
kizlar biz hala hastanedeyiz.ve sancilarimiz yok ama uzun zamandir cok hareket edememek ve yatmaktan ki dokuz onngundur burdayız az az yuruyoz.malum hastane. ..dr kan sulandirici igne başlayacakmis...son zamanlarda keserler biz yeyeniden başlıyor uz.pihti atmasin die...
geçmiş olsun canım. az kaldı deyip sabretcez kuzularımız için naapalım
geçmiş olsun canım. bende 3 gündür kafamı yastığa attığım gibi sabahı ediyorum. tuvalete kalkamadığım için karnım uyandığımda acayip sancıyor. saat kuracağım artık tuvalete kalkmak için :))
yok ya benimki çok iyidir allaha şükür ben işteyim oda bende bugün ütülerimi falan yapacak akşama yemek yapacak. Hakkını ödeyemem yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?