2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

geçmiş olsun canım. neyseki farkedebilmişler. Allahın izniyle artık erken gelse bile savaşır o annesi. bende 2ye randevu aldım. idrar testi isteyeceğim. benimde tansiyonum dengesiz. benim bebekte 3 hafta ileriden giderken biranda ne olduysa geriye düştü. şişlikler oluşmaya başladı tansiyonum bir 9-6 bir 11-8 . kordon kan akışına falan baktı sorun yok dedi. idrar testi yaptırtmak aklına gelmedi doktor beyin sanırım. bu neyin rahatlığı bilmiyorumki zaten bebek hareketinde azalma şikayetiyle gelmişim. bebek geriden seyretmeye başlamış. bazen protein sıvı azlığındanda çıkabiliyormuş. dediğin gibi önemli olan 24 saatlik ölçüm. her gebelik zehirlenmesinde şişme olmuyormuş zaten canım bazen sinsi ilerleyebiliyormuş. dualarımız seninle

cnm biz 34 haftalık 2790 kg olarak dünyaya geldik :)

mide bulantısı yaşayan varmı son zamanlarda
yediğim herseyi çıkartma hissi öldürüyor beni

birde sürekli wc ye gitme halindeyim işin garibi gidince de bayağı tuvaletimi yapıyorum e o kadar su da içmiyorum ben
korktum birden acaba amniyo sıvısı mı gidiyor diye ama netten bakınınca idrarla alakası yok diyor

velhasıll son günlerde artık iyi değilim gibi sürekli bi tarafım ağrıyor bulanıyor vs vs vs

Aynennn aynennnnn

Canim bende hic rahat degilim ama olsun bebesleriz iyi olsunda surda 4 hafta kaldi sabredicez artik nspalim

canım benim Allah yardımcın olsun...Sağlıkla kavuştursun bebeğine

37+0 a kadar mı çalışabılıyoruz bende raporu aldım ama su haftaya kadar calısır falan hıc bısey yazmamışlar aldığım tarıh var sadece ve analık ıznı falan yazıor

moral bozmuş olmayayım ama 32. haftadan itibaren doğuma kadar yıllık izin falan alınmıyor diye billiyorum ben bi araştır isterssen

moral bozmuş olmayayım ama 32. haftadan itibaren doğuma kadar yıllık izin falan alınmıyor diye billiyorum ben bi araştır isterssen

zaten yıllık ızın falan almıyorum ben canım calısabılır raporu aldım sadece ondada sıkıntı yokmuş izne ayrıldığın gun gırıyorlarmıs sgk dan konuştum bugun

o sekız kılo doğumda gıtmıstır eksıyle çıkmıştır kızz:) suan ne kadalık bebegın kac kılo cıktı bıara zayıflamıştı

benımkkınde 32 den 37 ye kadar calısır falan yazmıyor ama bızım sgk ya yolladığımızda belırtıyoruz sen bunu ısyerıne verıcksın dedıler

ya zaten benim doktorum da riskli bi durum görse riske atmaz da işte gel bana anlat. neyse cumartesi sorarım, onun vereceği bilgiye göre de neyin nolduğunu anlarım. biraz da doktora güven duymak gerekli, bakalım ne diyecek doktorumuz bize
çok güzel hazırlanmışsın, ellerine sağlık. herşey çok güzel görünüyor. fil teması da çok güzel olmuş :) yorulduğuna değmiş

kızlar dünden beri bu şarkıya takmış durumdayım. sizlerle de paylaşmak istedim. hüzünlü bi şarkı ama beni neşelendiriyo nedense müziğin ritmindeki yükseliş bende bi coşku yarattı ki, dünden bari bağır çağır bunu söylüyorum bet sesimle

https://www.youtube.com/watch?v=gZn6wdxX0u8

Canım benim önde olmayı geride olmayı takma kafana.Bu haftalarda bebeklerin gününü yakalaması veyahut 1-2 haftaya geriye düşmesi normal.Çünkü ilk zamanlardaki gibi gelişim göstermiyorlar daha yavaş seyrediyor gelişimleri.Benimde önceki kontrolümde 15 gün öndeydi şimdi 5 güne düşmüş doktorda gayet normal dedi.3 hafta önde olması 3 hafta erken doğmasıda değil.Aksine günüyle uyumlu olması gelişimi açısından daha önemli yavaş ve derinden geliyorlar:)tansiyonun gayet normal.Gebelik zehirlenmesinde 14/9 üzeri tansiyon tehlikeli olarak görülüyor.Tabi sen takibini yap hergün ölç eğer hergünkinin dışında seyrederse o zaman doktora başvur.Hepimiz korkuyoruz artık bakma bana aslında bende tedirginim ama elden bişey gelmiyor alnımıza ne yazıldıysa onu görücez.Tek dileğim meleğimin sağlıklı olması yoksa kendimi geçeli çok oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…