Yoktu bir ara şişmem coktu doktor takip ediyordu tansiyonu her şey normaldi fakat hafta içi Basim döndü olcturdum 14/9 cikti cumartesi yine aynı birkac gundur de idrarda beyaz köpük görüyordum temizlik yaptim ondan sandim deterjandir dedim neyse kafama takıldı netten baktım protein diyor derken üç + protein çıktı bebek gecen hafta iki hafta gerideydi bu hafta da buyumemis boylece yatirdilar takip ediyorlar tansiyonum cok değişiyor en son 10/6 çıktı mesela zaten öyle olurmus ani değişimler. Asil teşhis 24 saatlik idrar toplanıyor ona yapılan testle anlaşılıyormus yarin onu ogrenicez şişme filan yok o cok ilginç bence bebeğin gelisimi asıl öne çıkan ordan anlayabilirsiniz doktorum plesanta hastalığı bu dedi bebeği beslemiyormus
benimki gününü bile gececek sanirsam.gelmeye hic niyeti. Yok.kasilmalari kesildi sifir kasilma ve ağrı var.
Amin cnm hepimiz guzel.havadisler yazariz ins.
Yapacak sanirim bu sipa..gelmiyo..
Amin sağlıkla gelsinlerde sorun yok.nezaman.isterlerse ozaman gelsinler
cnm.kac kilo dogmustu kizin..
Sorma cnm.ya korktu sanirsam.samcim.varken babasi egilip gelme gelirsen kafana davayla vuracam dedi ona korktu kuzum.gelmio daha..
mide bulantısı yaşayan varmı son zamanlarda
yediğim herseyi çıkartma hissi öldürüyor beni
birde sürekli wc ye gitme halindeyim işin garibi gidince de bayağı tuvaletimi yapıyorum e o kadar su da içmiyorum ben
korktum birden acaba amniyo sıvısı mı gidiyor diye ama netten bakınınca idrarla alakası yok diyor
velhasıll son günlerde artık iyi değilim gibi sürekli bi tarafım ağrıyor bulanıyor vs vs vs
mide bulantısı yaşayan varmı son zamanlarda
yediğim herseyi çıkartma hissi öldürüyor beni
birde sürekli wc ye gitme halindeyim işin garibi gidince de bayağı tuvaletimi yapıyorum e o kadar su da içmiyorum ben
korktum birden acaba amniyo sıvısı mı gidiyor diye ama netten bakınınca idrarla alakası yok diyor
velhasıll son günlerde artık iyi değilim gibi sürekli bi tarafım ağrıyor bulanıyor vs vs vs
bebeklerimizin ultrason resimlerini yükleyip paylaşalım mı?Bu benim oğlum....Eki Görüntüle 1005491
Hepinize cok teşekkür ediyorum arkadaşlar iki doktora daha göründüm onlar hemen aldır ölüyor dediler sag olsun kendi doktorum risk analizinden yana icerde mi daha iyi dışarıda mı diye takip ediyor ana suyumdaki azalma ve bebeğin gecen hafta da ki ben her seyi yiyip icmeme rağmen ve plesantaya giden kan akışının cok olmasina rağmen hic kilo almaması ve 32-33 haftalık çıkması bebeğin bu hafta alınması gerektiğini gosteriyormus dayanabildigimiz kadar bakicaz ama sanirim çarşamba ya da perşembe geliyor dünyamıza Tuna mız Allah ım şu zor günleri guzel bir sabırla atlatmayı nasip etsin
37+0 a kadar mı çalışabılıyoruz bende raporu aldım ama su haftaya kadar calısır falan hıc bısey yazmamışlar aldığım tarıh var sadece ve analık ıznı falan yazıor
moral bozmuş olmayayım ama 32. haftadan itibaren doğuma kadar yıllık izin falan alınmıyor diye billiyorum ben bi araştır isterssen
şişeleri şipariş mi verdiniz?Acaba....
benim beyefendi maşallah 31+1da 2030 gr dı :). arkadaşta şeker falan yokmuş canım. toplamda 8 kilo almış onunda 5 kilosunu bebek almış. zaten beden eğitimi öğretmeni. bebeğin suyunu falanda hesap edersek sürekli hareket halinde olduğu için kendi neredeyse hiç kilo almamış.
Canım bende cumartesi günü aldım 32.haftadan 37.haftaya kadar çalışabilir yazıyor.Verdiği tarihi baz alarak 35 gün sayıyorlarmış muhasebeye sordum doktorumla aynı tarihi verdi oda yani bende de tarih falan yazmıyor takma kafana
ya zaten benim doktorum da riskli bi durum görse riske atmaz da işte gel bana anlat. neyse cumartesi sorarım, onun vereceği bilgiye göre de neyin nolduğunu anlarım. biraz da doktora güven duymak gerekli, bakalım ne diyecek doktorumuz bizealdıklarınızı güle güle kullanın cnm:) ben de en son cumartesi 34. haftamda doktor kontrolüme gittim. ben de nstye girmedim. doktorum ultrasondaki dopplerdi sanırım plasentadan bebeğe giden oksijen besinin sağlıklı olup olmadığını kontrol eden ölçümün nstden daha güvenilir olduğunu söyledi. nstde %80 doğruluk payı vardır dedi bu bahsettiğim ölçümde %1lik yanılma payı var dedi. !
çok güzel hazırlanmışsın, ellerine sağlık. herşey çok güzel görünüyor. fil teması da çok güzel olmuş :) yorulduğuna değmişBizim de kontrolümüz vardı ilk kez nst ye bağlandım sırt üüstü yatmak ne zor artık iki kez panik atak geçirir gibi oldum o 15 dk öyle zor geçtikin Allah doğumlarımızda yar ve yardımcımız olsun inşallah..Bu haftasonu çok yoruldum belki onun da etkisi... Size bahsettiğim babyshower ı yaptık kızlar böyle eğlenceli olacağını hayal edemezdim oyun bölümünde akadaşlarım sıkılır diye az oyun koymuştum ama çok daha fazla oynamak istediler.)) birkaç fotoğraf ekliyorum belki birileri fikir edinir ben araştırırken zorlanmıştım ama sonucu çok eğlenceli oldu. Bebiş gelmeden son şımartılmalar naşallah demeyi unutmayın canlarım Eki Görüntüle 1005582 Eki Görüntüle 1005577 Eki Görüntüle 1005578 Eki Görüntüle 1005579 Eki Görüntüle 1005580 Eki Görüntüle 1005576 Eki Görüntüle 1005581 Eki Görüntüle 1005583 Eki Görüntüle 1005584 Eki Görüntüle 1005585 Eki Görüntüle 1005586 Eki Görüntüle 1005575
kasılma ve sancıyı çok takmıyorum canım ben. 25. haftadan beri saatte 4-5 defa uğruyor serteşme kasılma. nst de de çıkmıştı doktor normal demişti. ancak ilçedeki doktorlar bana güven vermiyor. kendi doktorum ilde o güven veriyor onada herzaman gidemiyoruz.benim kafamı karıştıran birden bebeğimde kilo düşmesinin olması.22sinde kendi doktoruma gitmiştik. 3 hafta büyük demişti. 24ünde bebek hiç hareket etmediği için eşim panikledi bu sefer. çünkü ne yaptıysak tek bir kıpırtı bile hissedemedik. zorla doktora götürdü. orda da haftasıyla uyumlu çıktı. sonra ben panikledim nasıl olur bu. 2 günde bebek nasıl okadar kilo kaybeder (coraspini yarıma düşürmüştüm daha da endişelendim) ertesi gün başka bir doktora gittik. onda da sata göre 1 hafta geride çıktı. takmayayım falan derken 2 gündür yüzüm şişmeye başladı. tansiyonum 11-8 ama normalde hep 9-6 dır çok yükseldiğinde 10-6 ya yükselir. hamilelikten öncede bu zamana kadarda hep böyleydi. ayağımdaki ve elimdeki şişliği çok önemsemedim zaten. ama yüz beni korkuttu. tuzluda yemiyorum yemeğe çok az miktarda tuz koyuyorum. şekerim çok dengesiz zaten bazen sebze yedikten sonra açlık 90 tokluk 94tü.bugünde tokluk aşırı düşük. ne yapacağımı şaşırdım. diyet yaptım 1 hafta hemde öyle aç bırakacak bir diyet değildi. bu kezde tokluk şekerim 70in üzerine çıkmadı tansiyon birde hareketsiz bir insan değilim evin içinde ordan oraya mutlaka bir meşguliyet bulurum. bu aralar satın almak için ev falan bakıyoruz kafamı başka taraflarada vermeye çalışıyorum ama gurbette hamilelik böyle geçiyor sanırım. bu gebelik hormonları böyle bişeymiş sanırım. gebelikten öncekş sakin yapımdan eser yok
bende alacaktım canım ama 10o lu bana cok gelır yanıma bırını bulursam alırım 50 lı paylaşırız laakınn şehirler farklıı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?