su an hastanedeyiz 35+2 yiz bugun ama bebeğim 3 hafta geriye düşmüş ciğer geliştirici igne yaptılar nst ye bağliyorlar gebelik zehirlenmesi imiş yüksek ihtimal idrarda protein çıktı bu hafta alabilirlermiş bebeği lütfen dua edin
Geçmiş olsun cnm bir Dr görün istersenkızlar sanırım ben 37 ye kadar dayanamicam 36 da çıkarım belkide daha erken bilmiyorum...ama hiç iyi değilim
Merhaba arkadaşlar son durumu aktarıyorum bebegin suyunda da azalma varmış ve yine hic beslenmediği için muhtemelen bu hafta geliyormuş bebiş yarinki sonuçları bekleyecek sanırım sonra da alacak. Kızlar nolur çok dikkat edin beni doktor anlamadı sisligim de yoktu öyle cok bebek geriye düştü doktor benim kilo almayisima bağladı megersem gebelik zehirlenmesi imiş idrarda protein e bakmasını isteyin mutlaka dualarinizi bekliyorum
Geçmiş olsun cnm bir Dr görün istersen
Geçmiş olsun gülüm, inşallah tekrarlamaz. Kusmanın nedenini de sordun mu?
sağol canım sanada geçmiş olsun.. randevumu öne aldırdım
37+0 a kadar mı çalışabılıyoruz bende raporu aldım ama su haftaya kadar calısır falan hıc bısey yazmamışlar aldığım tarıh var sadece ve analık ıznı falan yazıor
abowwwwwwwwww arkadaşında seker falan mı vardıkı canım ...benım mınnos 32+0 da 1937 grm boyuda 41.9 du yarın yıne kontrolüm var bebek hala donmemıstı ve suyuda az gıbı dr tekrar bakacak ınsallah hersey normaldır bakalım
kızlar sabah kalktığında elleri şişen var mı benim gibi. parmaklarımı zar zor hareket ettirebiliyorum. gün içinde elim eski halini alıyor ama sabah kalktığımda hareket etmiyor. yüzümde sanki şiş gibi eşim şiş değil çok fazla diyor ama bana şiş geliyor. tansiyonum 11-8. son 6 hafta kaldı ama iyice zorlaştı hayat. bebişlerimiz için değer.sağlıkla gelsinler bize inşallah
çok geçmiş olsun inşallah hayırlısı ile sağlıkla gelsin zamanında dünyaya
bu gebelik zehirlenmesi nasıl anlaşılıyor nasıl anlaşılmıyor ya ben hiç anlamadım tansiyon vs de hiç ölçmüyorum kontrolden kontrole doktorum ölçüyor şişliğim yada gebelikte cıkan hiç sorunumda yok ama bende panik oldum şimdi kontrolüm 2 hafta sonra :/ of en zor zamanlara geldik herhalde
ben varımgece tuvalete kalktığımda yüzüm daha da şiş gözküyor. sabahları ellerimi tam kıvrılmıyor. ayaklarımda da şişlikler var. tuzu azlatmam lazım.
poğaça gibiyim ben de sabahları
benimde elim yüzüm şişince bende şüphelendim ancak tansiyonumu her gün düzenli ölçüyorum sabah. 11-8 10-7 9-6 civarlarında seyrediyor.benim kontrolede 2 hafta var. idrarda 24 saatlik proteine bakarak anlıyorlarmış sanırım tabi yanında tansiyon yüksekliğininde olması gerekiyormuş. idrarda protein çıkması az su içmektende kaynaklı olabiliyormuş
benım kontrolde 10-7 cıkıyor genelde bazen 11-7 ıyı cıktıgı ıcın hıc takıbe gerekte duymadım acaba bu zamandan sonra etsemmi şişlik yok ne el ne ayak ne yüz ben himalaya tuzu kullanıyorum bırde olmdum olası tuzlu yemem zaten özellikle hani bu dönemde dikkt ettiğim bişi diildi
ama kilo almamam benı korkutuyor öyle aman aman bi kilo da almadım nyse kaldı 2 hafta az daha sabredeyimde kan tahlili yapılacaktı ztn o zmna kadar panik yok :)) cok tesekkur ederım :)
kızlar sabah kalktığında elleri şişen var mı benim gibi. parmaklarımı zar zor hareket ettirebiliyorum. gün içinde elim eski halini alıyor ama sabah kalktığımda hareket etmiyor. yüzümde sanki şiş gibi eşim şiş değil çok fazla diyor ama bana şiş geliyor. tansiyonum 11-8. son 6 hafta kaldı ama iyice zorlaştı hayat. bebişlerimiz için değer.sağlıkla gelsinler bize inşallah
benimde elim yüzüm şişince bende şüphelendim ancak tansiyonumu her gün düzenli ölçüyorum sabah. 11-8 10-7 9-6 civarlarında seyrediyor.benim kontrolede 2 hafta var. idrarda 24 saatlik proteine bakarak anlıyorlarmış sanırım tabi yanında tansiyon yüksekliğininde olması gerekiyormuş. idrarda protein çıkması az su içmektende kaynaklı olabiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?