2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Dualarımız seninle allah yardımcınız olsun arkadaşım da 35. Haftada aldı minnoşunu kucağına küvöze bile girmedi maşallah.
Artık büyüdü meleklerimiz doğunca sağlıklı olacaklar inşallah moralini yüksek tut annesi

kızlar slm bebek odası için uyku seti ve perde takım sipariş erdim funna babyden ama teslimat süreleri çok uzun okadar vaktim bile yok. bildiğiniz bir site varmı öyle takım alabileceğim ürünleri güzel olan

kızlar sanırım ben 37 ye kadar dayanamicam 36 da çıkarım belkide daha erken bilmiyorum...ama hiç iyi değilim
Geçmiş olsun cnm bir Dr görün istersen

Cnm çok geçmiş olsun benim Dr sürekli kan idrar tahlili yaptiriyor bende tansiyonumu kontrol ediyorum
Gebelik zehirlenmesi tehlikeli bir durum sagsalim kavusursun insallah cnm

kızlar günaydın ve sancısız haftalar diliyorum :)
anne lütfen sitesinden indirim vardı bizde ana kucagı ve ilk prima p.care bebek bezimizi aldık:)) baska almayı dusunmuyorum kilo vs bilmiyorum doğduktan sonra babası izinle olacagı için koşturur artık :))
aldığımız ana kucağı" BRIGHT STARTS Anakucağı Playful Pals " link koydum ama çalışmıyor diğerlerine göre emniyet kemer kısmı cok guzel ip gibi olanlardan degıl kumas ve bez seklinde hem titresim hem müzik var bas destek yastıgı var ve 15 dk calıyor müziği bence gayet iyi katlanıncada gayet bagajda gidebilir yazın biz izmire gitmeyi düşünüyoruz çünkü
şimdi yatak için dönencemiz kaldı onada karar verdikmi hemen hemen azalmış oluyor listemiz siz dönence aldınızmı ?
birde birsey soracagım bende çiller çıktı cok komik 2 3 tane sagda 2 3 tane solda sizde de böyle bisey oldumu cildimde hiç sorun yaşamam genelde leke vs de yoktur ama ben sevdim :) hamilelik yüzünden midir sizce?

Son düzenleme:
kızlar sabah kalktığında elleri şişen var mı benim gibi. parmaklarımı zar zor hareket ettirebiliyorum. gün içinde elim eski halini alıyor ama sabah kalktığımda hareket etmiyor. yüzümde sanki şiş gibi eşim şiş değil çok fazla diyor ama bana şiş geliyor. tansiyonum 11-8. son 6 hafta kaldı ama iyice zorlaştı hayat. bebişlerimiz için değer.sağlıkla gelsinler bize inşallah

37+0 a kadar mı çalışabılıyoruz bende raporu aldım ama su haftaya kadar calısır falan hıc bısey yazmamışlar aldığım tarıh var sadece ve analık ıznı falan yazıor

Canım bende cumartesi günü aldım 32.haftadan 37.haftaya kadar çalışabilir yazıyor.Verdiği tarihi baz alarak 35 gün sayıyorlarmış muhasebeye sordum doktorumla aynı tarihi verdi oda yani bende de tarih falan yazmıyor takma kafana

benim beyefendi maşallah 31+1da 2030 gr dı :). arkadaşta şeker falan yokmuş canım. toplamda 8 kilo almış onunda 5 kilosunu bebek almış. zaten beden eğitimi öğretmeni. bebeğin suyunu falanda hesap edersek sürekli hareket halinde olduğu için kendi neredeyse hiç kilo almamış.

çok geçmiş olsun inşallah hayırlısı ile sağlıkla gelsin zamanında dünyaya
bu gebelik zehirlenmesi nasıl anlaşılıyor nasıl anlaşılmıyor ya ben hiç anlamadım tansiyon vs de hiç ölçmüyorum kontrolden kontrole doktorum ölçüyor şişliğim yada gebelikte cıkan hiç sorunumda yok ama bende panik oldum şimdi kontrolüm 2 hafta sonra :/ of en zor zamanlara geldik herhalde

ben varım gece tuvalete kalktığımda yüzüm daha da şiş gözküyor. sabahları ellerimi tam kıvrılmıyor. ayaklarımda da şişlikler var. tuzu azlatmam lazım.
poğaça gibiyim ben de sabahları

benimde elim yüzüm şişince bende şüphelendim ancak tansiyonumu her gün düzenli ölçüyorum sabah. 11-8 10-7 9-6 civarlarında seyrediyor.benim kontrolede 2 hafta var. idrarda 24 saatlik proteine bakarak anlıyorlarmış sanırım tabi yanında tansiyon yüksekliğininde olması gerekiyormuş. idrarda protein çıkması az su içmektende kaynaklı olabiliyormuş

ben varım gece tuvalete kalktığımda yüzüm daha da şiş gözküyor. sabahları ellerimi tam kıvrılmıyor. ayaklarımda da şişlikler var. tuzu azlatmam lazım.
poğaça gibiyim ben de sabahları

aynen kendimden korkuyorum. ayaklarımda o kadar yok ama ellerim tombik tombik :). eşimde diyor 'ben strese giriyorum azcık rahat bırak kendini, yürü biraz diyor. belimin sağ tarafıda yürütmüyor iki büklüm oluyorum. poğaça olsada yesek :)

benım kontrolde 10-7 cıkıyor genelde bazen 11-7 ıyı cıktıgı ıcın hıc takıbe gerekte duymadım acaba bu zamandan sonra etsemmi şişlik yok ne el ne ayak ne yüz ben himalaya tuzu kullanıyorum bırde olmdum olası tuzlu yemem zaten özellikle hani bu dönemde dikkt ettiğim bişi diildi
ama kilo almamam benı korkutuyor öyle aman aman bi kilo da almadım nyse kaldı 2 hafta az daha sabredeyimde kan tahlili yapılacaktı ztn o zmna kadar panik yok :)) cok tesekkur ederım :)

bende 10 gündür aynı kilodayım. bebek kilo almıyor mu diye düşünüyorum. eşimde bebek kilo alıyordur sen zayıfladın diyor. daha salı günü gittim doktora maşallah sağlıklı sorun yok dedi. rabbim aklımıza mukayyet olsun.kendi kendimize sorun arıyoruz artık.

Canım benimde elllerim sabahları şiş oluyor, parmaklarımı hareket ettirebiliyorum ama akşamki haline göre baya şişik oluyor.Ayaklarımda hep şiş inmiyor bir türlü.Tuza dikkat et , biraz tuzlu yeyince hemen şişiyorum ben.Doktorda tuz yapar dedi.Tansiyonun normal küçüğü 7 olsa daha iyi ama normal yani endişelenme.Amin inşallah sağlıkla gelirler.Tansiyonunu arada takip et ama bence.Ben tansiyon sorunu yaşıyorum çünkü ilaç alıyorum sürekli.İhmale gelmiyor

Gebelik zehirlenmesinin en önemli 3 belirtisi var.1.vucütta ödem yani şişkinlik 2.idrarda proteinin pozitif çıkması 3.ise 14/9 tansiyon ve üzeri tabi bunlardan bir tane bile belirti olunac genede doktora başvurmak gerekiyor ama en önemli 2 belirtisi tansiyon ve protein kaçağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…