Kızlar çok fazla strese sokuyoruz bu dönemde kendimizi.Sürekli kendini dinlemek iyi değil sonuçta hepimiz doktor kontrolündeyiz ve ters giden bişey olursa Allah göstermesin tabi ilk gideceğimiz yer hastane şuan yapılması gereken bebek hareketlerini takip etmek,tansiyonu takip etmek ve bol su içip idrar rengini kontrol etmek.Biliyosunuz koyu idrar enfeksiyon belirtisi olabiliyor.Çok zor bu dönemler evet ama Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin.Eğer erken gelmesi geç gelmesinden daha hayırlıysa Allah onu nasip etsin diyorum her zaman.Çünkü önemli olan ne kilosu ne boyu sağlıklı sıhatli bir şekilde kollarımda nefes alması.Bol bol dua edin meryem süresini okuyun hergün.İlk başta mental olarak beyni rahatlatmak lazım.Çok şükür artık meleklerimiz çok küçük değiller.Allah alacak nefes verdiyse istersek tepinelim zıplayalım onlara gene bişeycik olmaz.Burada yazılanlardan hepimiz çok etkileniyoruz.Birazda psikolojik olarak kendimizde o rahatsızlığı arıyoruz belkide.Elimizden tek gelen dua etmek başkada bişey gelmez.Allah hepimizin meleklerini korusun hayırlısıyla zamanında sağlıkla sıhatle gelmesini nasip etsin inşallah
bende 10 gündür aynı kilodayım. bebek kilo almıyor mu diye düşünüyorum. eşimde bebek kilo alıyordur sen zayıfladın diyor. daha salı günü gittim doktora maşallah sağlıklı sorun yok dedi. rabbim aklımıza mukayyet olsun.kendi kendimize sorun arıyoruz artık.
Hepinize cok teşekkür ediyorum arkadaşlar iki doktora daha göründüm onlar hemen aldır ölüyor dediler sag olsun kendi doktorum risk analizinden yana icerde mi daha iyi dışarıda mı diye takip ediyor ana suyumdaki azalma ve bebeğin gecen hafta da ki ben her seyi yiyip icmeme rağmen ve plesantaya giden kan akışının cok olmasina rağmen hic kilo almaması ve 32-33 haftalık çıkması bebeğin bu hafta alınması gerektiğini gosteriyormus dayanabildigimiz kadar bakicaz ama sanirim çarşamba ya da perşembe geliyor dünyamıza Tuna mız Allah ım şu zor günleri guzel bir sabırla atlatmayı nasip etsin
Hepinize cok teşekkür ediyorum arkadaşlar iki doktora daha göründüm onlar hemen aldır ölüyor dediler sag olsun kendi doktorum risk analizinden yana icerde mi daha iyi dışarıda mı diye takip ediyor ana suyumdaki azalma ve bebeğin gecen hafta da ki ben her seyi yiyip icmeme rağmen ve plesantaya giden kan akışının cok olmasina rağmen hic kilo almaması ve 32-33 haftalık çıkması bebeğin bu hafta alınması gerektiğini gosteriyormus dayanabildigimiz kadar bakicaz ama sanirim çarşamba ya da perşembe geliyor dünyamıza Tuna mız Allah ım şu zor günleri guzel bir sabırla atlatmayı nasip etsin
haklısın canım. ama coraspini bıraktım o nedenle iyice strese girdim.yok ben dayanamayacağım gidip bir idrar testi isteyeyim bari
bebeklerimizin ultrason resimlerini yükleyip paylaşalım mı?Bu benim oğlum....Eki Görüntüle 1005491
Kızlar çok fazla strese sokuyoruz bu dönemde kendimizi.Sürekli kendini dinlemek iyi değil sonuçta hepimiz doktor kontrolündeyiz ve ters giden bişey olursa Allah göstermesin tabi ilk gideceğimiz yer hastane şuan yapılması gereken bebek hareketlerini takip etmek,tansiyonu takip etmek ve bol su içip idrar rengini kontrol etmek.Biliyosunuz koyu idrar enfeksiyon belirtisi olabiliyor.Çok zor bu dönemler evet ama Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin.Eğer erken gelmesi geç gelmesinden daha hayırlıysa Allah onu nasip etsin diyorum her zaman.Çünkü önemli olan ne kilosu ne boyu sağlıklı sıhatli bir şekilde kollarımda nefes alması.Bol bol dua edin meryem süresini okuyun hergün.İlk başta mental olarak beyni rahatlatmak lazım.Çok şükür artık meleklerimiz çok küçük değiller.Allah alacak nefes verdiyse istersek tepinelim zıplayalım onlara gene bişeycik olmaz.Burada yazılanlardan hepimiz çok etkileniyoruz.Birazda psikolojik olarak kendimizde o rahatsızlığı arıyoruz belkide.Elimizden tek gelen dua etmek başkada bişey gelmez.Allah hepimizin meleklerini korusun hayırlısıyla zamanında sağlıkla sıhatle gelmesini nasip etsin inşallah
Bizim de kontrolümüz vardı ilk kez nst ye bağlandım sırt üüstü yatmak ne zor artık iki kez panik atak geçirir gibi oldum o 15 dk öyle zor geçtikin Allah doğumlarımızda yar ve yardımcımız olsun inşallah..Bu haftasonu çok yoruldum belki onun da etkisi... Size bahsettiğim babyshower ı yaptık kızlar böyle eğlenceli olacağını hayal edemezdim oyun bölümünde akadaşlarım sıkılır diye az oyun koymuştum ama çok daha fazla oynamak istediler.)) birkaç fotoğraf ekliyorum belki birileri fikir edinir ben araştırırken zorlanmıştım ama sonucu çok eğlenceli oldu. Bebiş gelmeden son şımartılmalar naşallah demeyi unutmayın canlarım Eki Görüntüle 1005582 Eki Görüntüle 1005577 Eki Görüntüle 1005578 Eki Görüntüle 1005579 Eki Görüntüle 1005580 Eki Görüntüle 1005576 Eki Görüntüle 1005581 Eki Görüntüle 1005583 Eki Görüntüle 1005584 Eki Görüntüle 1005585 Eki Görüntüle 1005586 Eki Görüntüle 1005575
Canım 34.haftandasın bu kadar kasma kendini rahat bırak.Zaten 36.haftada bütün gelişimlerini tamamlıyorlar Allahın izniyle.Ondan sonrası sadece kilo almaya yarıyor.Varsın zayıf olsunlar önemli olan tek şey dış ortamda yaşabilecek güçte olmaları Allah'ta onlara o gücü veriyor.Bu kadar kafana takarsan bebeğinde etkilenir.Ben bezen acaba girmesem mi diyorum foruma çünkü gerçekten bende etkilendiğimi hissediyorum.Kasılmalardan konuşuluyor en ufak bir şeyde ay benimde mi var moduna giriyorum.Ama mantıklı baktığımızda artık 30lü haftaları geçtik.Nasıl ilk hamile kaldığımızda adet ağrısı gibi sancılarımız oluyordu rahim bebeğe kendini hazırlıyordu şimdi de gene sancılar olup rahim kendini doğuma hazırlıyor.Bol bol dua et kalbini ferah tut.Artık ben Allah'a tevekkül ettim benim ve meleğimin hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin.
Yoktu bir ara şişmem coktu doktor takip ediyordu tansiyonu her şey normaldi fakat hafta içi Basim döndü olcturdum 14/9 cikti cumartesi yine aynı birkac gundur de idrarda beyaz köpük görüyordum temizlik yaptim ondan sandim deterjandir dedim neyse kafama takıldı netten baktım protein diyor derken üç + protein çıktı bebek gecen hafta iki hafta gerideydi bu hafta da buyumemis boylece yatirdilar takip ediyorlar tansiyonum cok değişiyor en son 10/6 çıktı mesela zaten öyle olurmus ani değişimler. Asil teşhis 24 saatlik idrar toplanıyor ona yapılan testle anlaşılıyormus yarin onu ogrenicez şişme filan yok o cok ilginç bence bebeğin gelisimi asıl öne çıkan ordan anlayabilirsiniz doktorum plesanta hastalığı bu dedi bebeği beslemiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?