çok deil ama halsizlikle beraber olunca mahvediyo beni.Nazardan degilde bazen oyle sonradan dabaslarmis mide bulantisi
çok deil ama halsizlikle beraber olunca mahvediyo beni.
evde olsam uzanıp yatarıdm ama burda o şansmıda yok(
teşekkür ederim gidince isterim artık...ben dramine diye bir hap kullaniyorum.doktorunuza sorun sizde alin isterseniz
çok deil ama halsizlikle beraber olunca mahvediyo beni.
evde olsam uzanıp yatarıdm ama burda o şansmıda yok(
aynen izin almayı düşünüyorum ama daha cuma günü aldım bugün kalayım diyorum:)))Evet calisinca zor ya. Mide bulantisi ben oglumda da yasamamistim bunda da yok. Ama kesinlikle ilk hamilelik daha guzeldi bunda cok halsizim ben de. Arada sancim ve lekelenmem oluyor. Derlerdi ikinci hamilelik ilkinde agir gecer diye dogruymus.
aynen izin almayı düşünüyorum ama daha cuma günü aldım bugün kalayım diyorum:)))
bende hiçbişey yoktu belirti adınabugün başladı kısmet diyelim.Hatta ben korkuyodum niye hiç belirti yok diyi:))
ikinci çocuğun mu maşallah canım allah bağışlasın ikisinide..
Bende 2007 mayis annesiyimUstten mi baktibende persembeye randevu aldim.
Evet ya ben 2010 ekim annesiyken cogunlukla ilk bebegimizdi simdi de ikinci genelde
Bende tuttum baktim patlayacam vazgectimBenimde gelmisti gece tutmustum
Bulantisi olmayana hayranim oluyom benkızlar benim bugün biraz mide bulantım var.4 haftalık ama daha bugün oldu mide bulantım.
işyerindeyim kendimi çok kötü hissediyorum bayılacak gibiyim nerdeyse.
Ayy ne güzel bulantım olmayacak diyodum nazar mı ettim kendimi ne
ben dramine diye bir hap kullaniyorum.doktorunuza sorun sizde alin isterseniz
Amin inşallah.Cok kotu olursan yine izin istersin. Biliyorlr dimi hamile oldugunu. Evet ikinci 3 yasinda oglum varsagol Allah hepimizikileri bagislasin.
Kızlar merhaba,
bende pcos var doğal yoldan hamiş kalmak benim için bir mucize ve ben ramazan ayında hamiş kaldım
sürekli dua ediyorum daha önceki hamileliğimde 8.hafta da bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım
kesemiz en başından bozuktu ve büyümüyordu, çok şükür bus efer kesemiz yusyuvarlak buda sağlıklı bir hamilelğin
habercisiymiş çarşamba bebeğimiz ve kalp atışlarını duymayı umut ediyorum benim için dua edin lütfen rabbim herkese
sağlıklı sıhhatli bebişlerini kucağına almayı nasip etsin bu ara da bende hiç bulantı yok sadece 1-2 kere oldu o kadar
bu kötü bir şey değildir umarım
Amin inşallah.
Ya isterim ama bilmiyolar daha hamile olduğumu.Söyleyeceğim ama utanıyorum.Cuma günü hastaneye gideceğim için izin istedim.
Amirim geçmiş olsun falan dedi güldüm bende ama anlamadı.Artık bugünde istersem söylemek zorunda kalırım:)))
üsten gördü 6+3 bıraz sıkısmıs durumdaydım
onun dısında doktor buda sezeryan dedı
valla baskada bısey yok
adama hıc soru soramadım aglayınca :)
mıdem alabora
bulanmıyor bulancak gıbı
evde olanlar cok sanslı gercekten
evet iyi olur aslında.Bugün söylerim artık..Soylesen iyi olur aslinda izin alman acisindan.
evet iyi olur aslında.Bugün söylerim artık..
İki kese gordu o zaman dimi oyle oluyordu. Abimin ikizlerinde doktor iki kese var demisti. Ne kadarlik oldun ?
Merhaba herkese, ben bu ay şçin biraz gec kalmış ve sanırım cok endişeli bir anne adayıyım yazıcam ama öyle miyim bilmiorum. Benim sat 21 temmuz 21 agustos gece acile zehirli böcek sokması sebebiyle gittim ve orda o gece kan testi yapıldı ve beta hcg 274 cıktı dr dahiliye uzmanı oldugu icin 2 gun sonra tekrar test yaptırıp bi kadın dogum uzmanına görünmemi tasviye etti ve 23 agustos da beta hcg 724 cıktı vajınal ultarasonda dr hiç bi sey goremedi ve bana kimyasal ya da dış olabilir dedi en iyi ifadelerle o kadar cok moralimi bozdu ki dışarı cıktığımda ağlıodum ilk kez basıma gelio ve sanırım cok duygusalım 2 gecedir uyuyamıorum,bugün gidip tekrar beta hcg yaptırdım yani 25 agustos da 1928 cıktı sonuc ultrasona hem korkudan hem de acaba normalse her sey zararlı mı die girmeye korkuorum. Sat ı bana yakın olam var mı cok mu anormal değerlerim..? Doktor yrni mezundu galiba ve cok tedirgin oldum.. Cok korkuorum ve hala yine uyamadım araştırıorum..
Cutemon tebrikler canim pit pitlari duymussungerçekten de çok duygusal bir anmis bende baya aglamistim 6+5te duymustum bende
Gumus19 c.tesi gunu dr gidecekti haber vermedi bize ins.hersey yolundadir.
Priori tebrik ederim canim sende duymussun pit pitlari
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz. .
Bende yarin dr gidicem 8+0 oluyoruz..
ankaradan gitmeden bir daha gideyim dedik..
tokluk kan sekerim biraz yüksek cikmisti aclik bakilacak bu kez
Sanirim diyete baslamam gerekecek..açıkta da problem cikarsa.
Ben yazmıştım ama görmemişler heralde.Listede yoksun sanirim ne kadariktin
Evet iki tane küçük kese gördü ikiz olabilir dedi benim daha çok yeni bu perşembe duyucaz kalp atışlarını belkida iki tane duyucaz hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?