2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
çok deil ama halsizlikle beraber olunca mahvediyo beni.
evde olsam uzanıp yatarıdm ama burda o şansmıda yok(

Evet calisinca zor ya. Mide bulantisi ben oglumda da yasamamistim bunda da yok. Ama kesinlikle ilk hamilelik daha guzeldi bunda cok halsizim ben de. Arada sancim ve lekelenmem oluyor. Derlerdi ikinci hamilelik ilkinde agir gecer diye dogruymus.

Evet calisinca zor ya. Mide bulantisi ben oglumda da yasamamistim bunda da yok. Ama kesinlikle ilk hamilelik daha guzeldi bunda cok halsizim ben de. Arada sancim ve lekelenmem oluyor. Derlerdi ikinci hamilelik ilkinde agir gecer diye dogruymus.
aynen izin almayı düşünüyorum ama daha cuma günü aldım bugün kalayım diyorum:)))
bende hiçbişey yoktu belirti adınabugün başladı kısmet diyelim.Hatta ben korkuyodum niye hiç belirti yok diyi:))
ikinci çocuğun mu maşallah canım allah bağışlasın ikisinide..

Cok kotu olursan yine izin istersin. Biliyorlr dimi hamile oldugunu. Evet ikinci 3 yasinda oglum var sagol Allah hepimizikileri bagislasin.

Kızlar merhaba,

bende pcos var doğal yoldan hamiş kalmak benim için bir mucize ve ben ramazan ayında hamiş kaldım
sürekli dua ediyorum daha önceki hamileliğimde 8.hafta da bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım
kesemiz en başından bozuktu ve büyümüyordu, çok şükür bus efer kesemiz yusyuvarlak buda sağlıklı bir hamilelğin
habercisiymiş çarşamba bebeğimiz ve kalp atışlarını duymayı umut ediyorum benim için dua edin lütfen rabbim herkese
sağlıklı sıhhatli bebişlerini kucağına almayı nasip etsin bu ara da bende hiç bulantı yok sadece 1-2 kere oldu o kadar
bu kötü bir şey değildir umarım

Ustten mi bakti bende persembeye randevu aldim.

Evet ya ben 2010 ekim annesiyken cogunlukla ilk bebegimizdi simdi de ikinci genelde
Bende 2007 mayis annesiyim
Benimde gelmisti gece tutmustum
Bende tuttum baktim patlayacam vazgectim
Bulantisi olmayana hayranim oluyom ben
ben dramine diye bir hap kullaniyorum.doktorunuza sorun sizde alin isterseniz

Banada verdi cok uyku yapiyorrr

Cok kotu olursan yine izin istersin. Biliyorlr dimi hamile oldugunu. Evet ikinci 3 yasinda oglum var sagol Allah hepimizikileri bagislasin.
Amin inşallah.
Ya isterim ama bilmiyolar daha hamile olduğumu.Söyleyeceğim ama utanıyorum.Cuma günü hastaneye gideceğim için izin istedim.
Amirim geçmiş olsun falan dedi güldüm bende ama anlamadı.Artık bugünde istersem söylemek zorunda kalırım:)))

Hayir kotu bisey degil tabiki. Ben oglumda hic yasamadim mide bulantisi bunda da simdilik yok. Dualarimiz seninle ins saglikla dunyaya gelir bebisin. Hamilelerin duasi kabul olur derler. Burda hepimiz hamileyiz . Allah in izniyle bseycik olmaz ins...

Soylesen iyi olur aslinda izin alman acisindan.

üsten gördü 6+3 bıraz sıkısmıs durumdaydım

onun dısında doktor buda sezeryan dedı
valla baskada bısey yok

adama hıc soru soramadım aglayınca :)
mıdem alabora
bulanmıyor bulancak gıbı
evde olanlar cok sanslı gercekten

bende persembe gidicem 6+3 olcak o gun. Tabi satla uyumluysa. Evdeyim suan uzanmisim az sancim var.

kızlar ben azıcık bişe yesem şişiyorum geceleri midem bir tuhaf içimde girdaplar var sanki..offf...bu son haftam haftaya okul başlıyor...ne yapacaz bakalım

cnm değerlerin çokk çokk güzel korkma.ben 70 le hamiş kaldım çok şükür bugünümüze.. korkma git dr una ve baktır cnm alttan olsun görür keseni..ve üzme meleğini toparlan aramıza hoş geldin cnm

kaç çıkmış cnm tokluk kan şekerin.geçmiş olsun.güzel şeyler duyacaksın inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…