2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

benim 5 haftalık bebişim bende miğde bulantısı falan hiçbirşey yok arada bel ağrısı çekiyorum o kadar senin ne zaman başladı miğde bulantın bende korkuyor acaba bişeymi oldu falan diye .

cnm daha öncede yazmıştım özelden msjda atmıştım ama hala mide bulantıların geçmedi sanırsam..ben yine tekrar edeyim dedim...
yaş 28 Samsun ilk gebelik SAT 30 haziran BDT 05 nisan:) inş

benim 5 haftalık bebişim bende miğde bulantısı falan hiçbirşey yok arada bel ağrısı çekiyorum o kadar senin ne zaman başladı miğde bulantın bende korkuyor acaba bişeymi oldu falan diye .
Bendede hiçbişey yoktu canım belirti adına daha bu sabah başladı mide bulantım.
Çok deil ama halsizlik çok fazla.Yoksa bendede hiçbişey yoktu.

Hayir kotu bisey degil tabiki. Ben oglumda hic yasamadim mide bulantisi bunda da simdilik yok. Dualarimiz seninle ins saglikla dunyaya gelir bebisin. Hamilelerin duasi kabul olur derler. Burda hepimiz hamileyiz . Allah in izniyle bseycik olmaz ins...

çokkkk ama çok teşekkür ederimmm

Kizlar ben kafayi yiyiyorum galiba 8 haftalik hamileyim.Demin lavaboya girdigimde kan gordum sanki.ciktigimda baktim camasirima yoktu.Ben kan gordum diyerektende cok fena oldum odama kadar surunerek geldim diyebilirim.Tansiyonum cok dustu elim ayagim titredi bu sefer buna korktum.Benim ilk bebegim karnimda oldu tansiyon dusuklugu onda yasiyodum ben oldugunu bilmiyodum hamilelikten saniyodum megerse zehirliyomus beni.Kafayi yiycem ya.Nolcak benim bu halim.Yataktan bile kalkamiyorum

günaydın canlar

kızlar haftasonu çoğunlukla uyudum hep uyumak istiyorum üzerimde halsizlik var kolumu kıpırdatamıyorum...mide bulantısından birşey yemeğe iştahımda yok nolcak böylee

çokkkk ama çok teşekkür ederimmm

Ne demek biz burda herseyo paylasiyoruz ayni seyleri yasiyoruz

Bende de oluyor kan lekelenme kahvengi akinti. Persembeye randevum var ama bugunde olursa yarin giderim diyorum.

günaydın canlar

kızlar haftasonu çoğunlukla uyudum hep uyumak istiyorum üzerimde halsizlik var kolumu kıpırdatamıyorum...mide bulantısından birşey yemeğe iştahımda yok nolcak böylee

İnsallah duzelirsin yakin zamanda. Bebek 12 haftalik olana kadar stoktan beslenirmis onun icin endiselenme.

Kızlar yaa bişey sorucam. Bugün doktora gittik kontrole. Kalp atışlarımızı duyduk çok şükür. Bir problemimiz yok çok şükür. Bu arada doktor ablamız fasülye kadar 1cm 7mm diyince ve kalp atışınıda duyunca babamız heyecandan orada bayılıyordu. Bide ben bu adama hastane izin verirse doğumada girmeni isterim demiştim. Kalp atışında bu hale gelen adam doğumda stresten ölür tahminimce

Bu arada doktorumuz 2li test yapabiliriz ama anneler istemeyebiliyor zorlamıyoruz dedi. Bende istediğimi belirttm. Radyolojiye gönderildim. 1 ay sonrası için randevu aldık. radyoloji ultrason çekecekmiş. Fakat kan filan hiç bişey demediler bana. Kafam karıştı. 2li testte kanda alınmıyormuydu?

(Son adet tarihim 19 hazirandı ama doktorumuz verilere göre 1 temmuz olması lazım dedi. 8hafta 1 günlükmüşüz geç yumurtlama yada geç döllenme olabilir dedi.)

Mart 17 ile Nisan 17 arası doğum bekleniyor dedi

yarin dr randevumuz var pitpitlari dinlicez ins ayyy 2.de olsa insan cok heyecanlaniyor yahu yarini iple cekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…