2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ben 8+2 haftalik hamileyim 4defa ultrasona girdim valla merak ediyorum bebisimi ama yurtdidinda az girdiklerini biliyorum zararli mi acaba ?bize gitmeyen arkadaslari tebrik ediyorum masil dayaniyorsunuz yaaa

Antibiotik veya ilaç yazdırdılar mı sana bu durumda? Sonuçları mail atarsın demişti ama hiç dönüş olmadı Yarın bi başka doktordan randevu aldım bi gideceğim. Peki kızlar 8. haftanın içindeyim , yani yarın 7 hafta 5 günlük olacağım. Bu durumda karından ultrason yeterli mi? 'İlgilenmeyen' doktorumun hemşiresi haftasonuna doğru olan randevumda karından olur usg demişti.
Bi de kan göllenmesi var ya benim rahimde, alttan muayene bunu tetikler mi diye düşündüm, ileri hamileliklerinde alttan muayene istemeyip yine bakan doktor sonrasında kanama yaşayanlardan yorum okumuştum, ondan aklıma takıldı.
(Bu arada dünkü sağ bacağımı ladırınca olan ağrı bugün yok, ama yine de doktora söylemekte fayda var randevuda artık.

Sizler doktorlarınızdan cepten veya mailden hemen dönüş alabiliyor musunuz? Herekse iyi pazarlar....:))

Almanyada 7haftadan önce bakmıyo sonra bi kere bakiyo kan dgerine bakiyo ona göre vitamin veriyo.snrada sık bakmıyo toplam 4
Kere falan ultrasn oluyo.ama ben meraktan acile gdip gidip bakiyorum sancm olunca:))

burdada acile gitsen alirlar, ama cok zorlayarak, benim biraz hurafelerim var, ya gercekten bebegime bisey olurda, ciddi ciddi girmek nasip olursa diyorum, bu yuzden oluruna birakiyorum

benim cok sukur sancilarim yok, haa az cok var ama biliyorum yani ilkinden, normal oldugunu, ama ilk bebisleri olanlar daha heycanli ve evhamli oluyorlar:)

Kanamam oldu ilkkez gece bi iki damla bordo renkte.sabh kahve lekeydi şimdi yok pek bişey sancida çok hafif 7+1 bugün.yarn sabh randevm var.bide kist var ya ondan mı oldu acaba(((((

Bebek yerlestigi icin bu haftalarda kanamanin olmasini normalmis, yinede dra gorunmekte fayda var arkadasim..

Ondan da olmuş olabılır endişelenme canım , stresss yokkkk

Bebek yerlestigi icin bu haftalarda kanamanin olmasini normalmis, yinede dra gorunmekte fayda var arkadasim..

Veee dayanamadm acile gittim.çok şüküq bebek iyi kanama rahm agznda ve geçmiş dinlen dedi.zaten dün çok temizlik ütü yemek yapmıstm.ondan.cok şükür büyümüş babyim.iyi elhamdulillah.bide sabh kendi doktorumda ilk randevum.bakalım hayrlisi.
İretun ultrasn zarar vercegni zannetmiyorum çünkü oglumda ben hamileyken doktorumda hamileydi.sürekli bakiyorm çok merak ediyorm diyodu ya:)

Sabah yaptığım idrarda negatif çıktı hala inanamıyorum neden acaba ! Salı rahatlıcam bende o zaman belli olucak ama hazırlıklıyım artık, kendimi kaptırmıcam allahım böyle uygun görmüş dicem. Dilim böyle diyo da gönlüm !!! İnşallah sen iyisindir bebişim sıkı sıkı tutunmuştur

Evet benim ıkı gebelik tede şeker çıktı hemde yüksek ama rejimle hallettik bundada kesin çıkar

benimde oglumda cikti diyet ysptim 22kilo aldim bu sefer dsha bilincli olmak istiyorum.diyetisyene gitmelimiyim sence birde 2 .gebeliginde seker yuklemrdi kacinci haftada yapildi

selam canım ben doktoruma cepten ulaşabiliyorum sorun olmuyor bu arada kızlar ben çok kötüyüm yediğimi çıkarır duruma geldim kafamı kaldıramıyorum ne zamana kadar böyle devam edecek acaba

Canım benim hiç kotü bişey düşünme.dış gebelik falan olsa o geçen gttignde keseyi görmezdi dış gebelik derdi.ama doktor keseyi dogru yerde görmüş daha küçük demişti demi.bence hiçbişey yok.hem stres yapma ve dahada test yapma dua ediyorum bende sende et.hayrli iyi haber alacan inşlh.
Ben iyiym yatiyorum doktora gttim iyi bebek kanama rahm agzında olmuş dedi.yatış verdi

benimde oglumda cikti diyet ysptim 22kilo aldim bu sefer dsha bilincli olmak istiyorum.diyetisyene gitmelimiyim sence birde 2 .gebeliginde seker yuklemrdi kacinci haftada yapildi

Şeker 5 ayda filan yükleniyor du galiba benim ikincide de çıkmıştı ama ikincide daha dikkatli davrandım mesela abur cubur hamur isi yemedim hamilelik sonrası hep kontrole gittim bir daha çıkmamıştı tatlı mantı hamur isi hep kontrollü yememiz lazim

kızlarrr dün doktora gittik duyduk pıt pıt larıı ... darısı tüm bekleyen annişlere olsunnn...

ben de sımdı dayanamayıp baska doktora persembeye randevu aldım. kendı doktorum o zamana kadar gelmezse gıderım ona. haber ver bıze de yarın

ılac kullanmıstım ama tozdu aksam yatarken suya koyup ıcıyorsun tek doz. sabaha kadar tuvalete cıkmamaya gayret edıyorsun.

Aman çok şükür iyi olmana sevindim, salıya kadar Leyla Leyla gezicem, salı haber veririm nolduğunu, kendimi oyalıyorum şimdi kafamı dağıtıyorum. Allah razı olsun duan için bende herkese ediyorum. Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize

hakkinda hayirlisi olsun arkadasim, hep ayni marka testten mi yaptin, yoksa degisik testlerlemi yaptin.. ilk testin kac gun onceydi pozitif cikan testin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…