Memnun olduklari icin sana da yazdim canim ben. İstersen arastir yine de. İdrar yolu enfelsiyonu onceki hamileigimde basima gelmisti. Doktorum da bana hamilelikte en tedirgin oldugum durumdur demisti. Bol bol su ic. Ben 3.5 litre iciyordum gunde. Ve bol meyve.
nisan anneleri 2, 3, bebegini bekleyen tecrubeli anneciklere sorum var gebelik sekeri olam varmiydi aranizda
Kanamam oldu ilkkez gece bi iki damla bordo renkte.sabh kahve lekeydi şimdi yok pek bişey sancida çok hafif 7+1 bugün.yarn sabh randevm var.bide kist var ya ondan mı oldu acaba(((((
Almanyada 7haftadan önce bakmıyo sonra bi kere bakiyo kan dgerine bakiyo ona göre vitamin veriyo.snrada sık bakmıyo toplam 4
Kere falan ultrasn oluyo.ama ben meraktan acile gdip gidip bakiyorum sancm olunca:))
Kanamam oldu ilkkez gece bi iki damla bordo renkte.sabh kahve lekeydi şimdi yok pek bişey sancida çok hafif 7+1 bugün.yarn sabh randevm var.bide kist var ya ondan mı oldu acaba(((((
Ondan da olmuş olabılır endişelenme canım , stresss yokkkk
Bebek yerlestigi icin bu haftalarda kanamanin olmasini normalmis, yinede dra gorunmekte fayda var arkadasim..
Osirisim sabh tekrar tahlil yapacaktın sonuc ne canim durumun nasl.Benimdegece 2damla kanamam oldu kahveye döndü şimdi yok ama cok üzgünüm inş. İyidir minigim.yarn sabh randevm var zaten Rabbim hepimizi tamamina erdirsn,saglikli bebekler versin Rabbim
Evet benim ıkı gebelik tede şeker çıktı hemde yüksek ama rejimle hallettik bundada kesin çıkar
Antibiotik veya ilaç yazdırdılar mı sana bu durumda? Sonuçları mail atarsın demişti ama hiç dönüş olmadıYarın bi başka doktordan randevu aldım bi gideceğim. Peki kızlar 8. haftanın içindeyim , yani yarın 7 hafta 5 günlük olacağım. Bu durumda karından ultrason yeterli mi? 'İlgilenmeyen' doktorumun hemşiresi haftasonuna doğru olan randevumda karından olur usg demişti.
Bi de kan göllenmesi var ya benim rahimde, alttan muayene bunu tetikler mi diye düşündüm, ileri hamileliklerinde alttan muayene istemeyip yine bakan doktor sonrasında kanama yaşayanlardan yorum okumuştum, ondan aklıma takıldı.
(Bu arada dünkü sağ bacağımı ladırınca olan ağrı bugün yok, ama yine de doktora söylemekte fayda var randevuda artık.
Sizler doktorlarınızdan cepten veya mailden hemen dönüş alabiliyor musunuz? Herekse iyi pazarlar....:))
Sabah yaptığım idrarda negatif çıktı hala inanamıyorum neden acaba ! Salı rahatlıcam bende o zaman belli olucak ama hazırlıklıyım artık, kendimi kaptırmıcam allahım böyle uygun görmüş dicem. Dilim böyle diyo da gönlüm !!! İnşallah sen iyisindir bebişim sıkı sıkı tutunmuştur
benimde oglumda cikti diyet ysptim 22kilo aldim bu sefer dsha bilincli olmak istiyorum.diyetisyene gitmelimiyim sence birde 2 .gebeliginde seker yuklemrdi kacinci haftada yapildi
kızlarrr dün doktora gittik duyduk pıt pıt larıı... darısı tüm bekleyen annişlere olsunnn...
Aynen bende daha gitmedim doktora.Yarın gideceğim inşallah. yarın haftam 6+6 olacak inşallah kalp atışlarını karından duyarım.Bende alttan baktırmak istemediğim için bugüne kadar bekledim.Çok heyecanlıyım amaaaa
Antibiotik veya ilaç yazdırdılar mı sana bu durumda? Sonuçları mail atarsın demişti ama hiç dönüş olmadıYarın bi başka doktordan randevu aldım bi gideceğim. Peki kızlar 8. haftanın içindeyim , yani yarın 7 hafta 5 günlük olacağım. Bu durumda karından ultrason yeterli mi? 'İlgilenmeyen' doktorumun hemşiresi haftasonuna doğru olan randevumda karından olur usg demişti.
Bi de kan göllenmesi var ya benim rahimde, alttan muayene bunu tetikler mi diye düşündüm, ileri hamileliklerinde alttan muayene istemeyip yine bakan doktor sonrasında kanama yaşayanlardan yorum okumuştum, ondan aklıma takıldı.
(Bu arada dünkü sağ bacağımı ladırınca olan ağrı bugün yok, ama yine de doktora söylemekte fayda var randevuda artık.
Sizler doktorlarınızdan cepten veya mailden hemen dönüş alabiliyor musunuz? Herekse iyi pazarlar....:))
kızlarrr dün doktora gittik duyduk pıt pıt larıı... darısı tüm bekleyen annişlere olsunnn...
Canım benim hiç kotü bişey düşünme.dış gebelik falan olsa o geçen gttignde keseyi görmezdi dış gebelik derdi.ama doktor keseyi dogru yerde görmüş daha küçük demişti demi.bence hiçbişey yok.hem stres yapma ve dahada test yapma dua ediyorum bende sende et.hayrli iyi haber alacan inşlh.
Ben iyiym yatiyorum doktora gttim iyi bebek kanama rahm agzında olmuş dedi.yatış verdi
Sabah yaptığım idrarda negatif çıktı hala inanamıyorum neden acaba ! Salı rahatlıcam bende o zaman belli olucak ama hazırlıklıyım artık, kendimi kaptırmıcam allahım böyle uygun görmüş dicem. Dilim böyle diyo da gönlüm !!! İnşallah sen iyisindir bebişim sıkı sıkı tutunmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?