2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
merhaba nisan anneleri bende aranıza katılmak istiyorumm 6 haftalık gebeyimm
bu ikinci gebeliğimmm 2 yaşında bir kızım var

umarım herkes sorunsuz rahat bir gebelik geçirir

merhaba ... foruma yeni katılanlardanım.. 29 yaşındayım. uzun uğraşlardan sonra kendiliğinden hamile kalan biri olarak da çoook heyecanlıyım. beni de listeye eklerseniz sevinirim.bandırmadan yazıyorum. sat : 17 temmuz muhtemel doğum da 24 nisan
umarım Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatır...

kızlaar çok korkuyorum çok sinirliyim zaten uyuz suratlı bi doktorum var adama doğru dürüst bişey anlatmıyo 10 gündür belkide daha fazla khverengi lekelerim vardı sonra kana dönüştü am çamasırım bulasacak derecede değil peçeteye silince geliyo doktora anattım normal olur öyle dedi progestan 200luk ver di yiyorum ama devam ediyo ksilmdi bide dikkat et istirat t fianda demedi uyuz şey kocamada kızıyorum ikid bir hadi şuraya gidelim hadi buraya gidelim hadi pikniğe bilmem ne diyorumki bak bende böyle bi sıkıntı var ayağa kaljmazsam gelmıyo dıkkat etmem lazım diyorum ama doktor düşük riskin var demedi yat demedi diyo bana herkese sinirliyim bu aralar beni niye biri anlamıyobir ay sonraya randevum var acaba başka doktora gitsemmi bişe olurmu bi akıl verin bana

Merhaba herkese, ben bu ay şçin biraz gec kalmış ve sanırım cok endişeli bir anne adayıyım yazıcam ama öyle miyim bilmiorum. Benim sat 21 temmuz 21 agustos gece acile zehirli böcek sokması sebebiyle gittim ve orda o gece kan testi yapıldı ve beta hcg 274 cıktı dr dahiliye uzmanı oldugu icin 2 gun sonra tekrar test yaptırıp bi kadın dogum uzmanına görünmemi tasviye etti ve 23 agustos da beta hcg 724 cıktı vajınal ultarasonda dr hiç bi sey goremedi ve bana kimyasal ya da dış olabilir dedi en iyi ifadelerle o kadar cok moralimi bozdu ki dışarı cıktığımda ağlıodum ilk kez basıma gelio ve sanırım cok duygusalım 2 gecedir uyuyamıorum,bugün gidip tekrar beta hcg yaptırdım yani 25 agustos da 1928 cıktı sonuc ultrasona hem korkudan hem de acaba normalse her sey zararlı mı die girmeye korkuorum. Sat ı bana yakın olam var mı cok mu anormal değerlerim..? Doktor yrni mezundu galiba ve cok tedirgin oldum.. Cok korkuorum ve hala yine uyamadım araştırıorum..

Canım oncelikle gecmiş olsun. Bence ilk yapacagın sey dinlenmek ve ilaçlarını duzenli olarak kullanmak. Esini de ikna et, dinlenmene yardım etsin. Kanama olması elbette bir risk ama bu mutlaka dusuk olacak demek degil. Ancak dinlenmezsen az olan riski artırırsın.
Ayrica bu sekilde az da olsa kanaman varken 1 ay sonrasina dr randevusu cok gec. Her hafta durumunun takip edilmesi lazim. Ya dr'unu ikna et bu konuda eger ona guvenini kaybettiysen baska guvenilir bir doktor bul ve sıkı takipte ol. Bu 1-2 ay onemli zaten sonrasında risk daha az oluyor.

Umarım sıkıntın gecer . İyi haberlerini bekliyoruz .

benımde var oyle lekelenme ve kanamam. dınlendıgımde olmuyor az bısey yapsam o gun oluyor. dıkkat et sen yıne de. esın ısteyken hep yatmaya calıs. ıcıne sınmıyorsa da doktorunu degıs.

hosgeldın. saglıkla kucagına alırsın ıns...

ben ogluma hamıleyken ılk gıttıgım doktor keseyı gordum demıstı. sonrakı gıttıgımde deger yukselmıyor dıs gebelık dusuk tehlıkesı fılan dedı. eve geldım cok agladım. sonra doktorumu degıstırdım. gıttıgım doktor bana dedı kı ;1000 ın altındaysa beta hcg kese gorunmez asla. sana keseyı gordum nasıl der dedı. sonra tekrar yaptı test ve 1000 ın ustundeydı. kese gorundu. bence emın olmak ıcın yıne gıt ıstesen ama sorun yok bence...

günaydın kızlar ılk doktor kontrolumuz cumartesı gerceklestı
o anda korksamda korkacak bısey yoktu kalp atıslarınıda 2 kere dınledık aralıkla agladım tabıkı neden bılmıyorum cok kotu oldum yanı o anda
bebek sag tarafta
hıssedıyordum o tarafta dıye
kesenın ıcındede sagda
6+3 gun ıdı gıttıgımızde bugun 6+5
5,3 mm boyu kese boyutu 15 ıdı sanırım unuttum usg kagıdıda evde kaldı benımkı tam bır bebege benzıyor ufacık bır mınyatur bebek gıbı geldı bana :=) en güzeli benimkimi diyorum ne doktora hıc bısey soramadm hepsını unuttum
bundan sonrakı hayatını gebe olarak gecır dedı dıkkatlı ol dedı
coraspin kullanmısıtm oglumda gerek yok tup bebek ve ılk gebelıklerde ıhtımal dahılınde kullanıldırılıyor ama dusuk hıkayen olmadıgı ıcın gerek yok dedı
yalnız toksoplazma tetsını ıstemedı o anda unuttum 20 gun sonra gel gelısıme bakalım dedı sonrada 2'li teste gelıceksın sonra aylık kontrollere gecıcez dedı

ve ınanılmaz tıksıntım var anlatılcak gıbı degıl dıslerımı sıkmaktan 3 gundur dıslerım agırıyro komple :S
herseyden tıksınıyorum ozellıkle kuru meyvelerden

kızlarrr dün doktora gittik duyduk pıt pıt larıı ... darısı tüm bekleyen annişlere olsunnn...
Gozunaydin canim saglikla sihhatle insallahhhh
ılac kullanmıstım ama tozdu aksam yatarken suya koyup ıcıyorsun tek doz. sabaha kadar tuvalete cıkmamaya gayret edıyorsun.

Banada verdi ictim ama sabah a kadar wc tasindim

Ustten mi bakti bende persembeye randevu aldim.

Kizlar farkindamisiniz cogunlugumuzun ikinci bebegi

Evet ya ben 2010 ekim annesiyken cogunlukla ilk bebegimizdi simdi de ikinci genelde

kızlar benim bugün biraz mide bulantım var.4 haftalık ama daha bugün oldu mide bulantım.
işyerindeyim kendimi çok kötü hissediyorum bayılacak gibiyim nerdeyse.
Ayy ne güzel bulantım olmayacak diyodum nazar mı ettim kendimi ne

Cutemon tebrikler canim pit pitlari duymussungerçekten de çok duygusal bir anmis bende baya aglamistim 6+5te duymustum bende

Gumus19 c.tesi gunu dr gidecekti haber vermedi bize ins.hersey yolundadir.

Priori tebrik ederim canim sende duymussun pit pitlari

Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz. .

Bende yarin dr gidicem 8+0 oluyoruz..
ankaradan gitmeden bir daha gideyim dedik..
tokluk kan sekerim biraz yüksek cikmisti aclik bakilacak bu kez
Sanirim diyete baslamam gerekecek..açıkta da problem cikarsa.

Nazardan degilde bazen oyle sonradan dabaslarmis mide bulantisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…