2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ben bi ankarada bi burda takip edildiğim için sık giriyorum ama benmde içim rahat değil azaltcam ama bundan sonra rısklı zamanlarım başlıyo napcam bilmiyorum ağrım yada kanama fln olmadıkça yada göğüslerimin şişliğinde bi sorun hissettiğimde gitcem diğer kontroller zaten 15 günde bi :18::18:

Herkese selamlar tatlı hamiş arkadaşlarım, 2013 Eylül annesiyim geçiyordum size bir selam vermek istedim doğumuma 8 gün kaldı sizlerede hayırlı doğumlar hayırlı bir hamilelik süresi geçirmenizi diliyorum bol bol dinlenin hamileliğin başlarında kendinizi fazla yormayın hepinize sevgiler...

ohh ne güzel haftaya evınız mis gibi kokacak
banada nasip olacakmı bakalım

Allah yardımcı olsun bizleri de o günlere kavuştursun arkadaşım...

ilk uc aydan sonra bukadar endise etmiyor insan, butun taramalar yapiliyor, bebegin sagligindan drlar emin olduktan sonra seninde icine rahatlik iniyor, ozamana kadar bebek harekette etmis oluyor.. hareket edince endiselerin cok azaliyor..

benim ilk gebeligimde 15+5 ilk hareketlerini hissetmistim.. :) bundada o vakitlerde bekliyorum.. ilk gebeliklerde gec hissediliyor deniliyor ama, ben erken hissettim, kusmalarim bulantilarim butun rahatsizliklarim bitti, hareketlerini hissettikten sonra..

ve bugun akapuntur yapamaya gidiyorum. nette okudugum kadariyla 5-6 defa girebilirmisim akapuntura, vallahi raziyim, 10 kereye bile raziyim yeterki bitsin bu bulanti ve kusmalar..

evde cocukta olunca cok daha zor oluyor, mecbur ona bakmak, yemek yapmak, ve yedirmek zorundayim..

bugun ogleden sonra ins zamanim var, 5 saatten en gec 10 saaten sonra etkisini gosteriyormus.. ins ALLAhim.

15. haftayı görsem hayırlısıyla bende rahatlarım
peki yurtdışında daha önce düşük yapanlarda ultrason sıklığı ne oluyo :26:

Kızlar 10 gündür yoktum aranızda.tatile çıkmıştık.Güzel stres attık.Geçmişi okuyamadım baya sayfa var.İnşallah hepiniz iyisinizdir.İğnemi artık kendim yapıyorum.Cesaretimi topladım.Böylesi daha iyi gibi.Bende yarın doktora gitcemBugün 9+1iz.Bakalım bebeğimin hareketlerini görürüm inş.

güzel haberlerle döneriz inşallah

Canım sen nasılsn.Bebeğin nasıl.Doktora ne zaman gidiceksin.
bende bugün dotkora gitcem 9+6 yız ama 2 3 gün geriden gelıyo ara acılır diyede cok korkuyorum
iğnemide günde 2 tane yaptı doktorumuz aptt testı yaptık değerim hala sınırda aylardır aspirin içiyorum iğne yapıyorum yinede sınırda progestanda pek iç acıcı cıkmadı haftada 1 provaton iğne günde 2 progestan ayrıca kabızlık için ilaç ilaçkolik oldum belım cok ağrıyo göğüslerim sağlam yinede bi görünüyüm içim rahat etsin dedim
resimleri ekleyelım doktordan gelınce tamammı

canım sende de kan pıhtılaşması mı var benim gibi?ben iğnemi ilk günden sonra hep kendim yaptım.oksapar mı clexane mi kullanıyosun kaç mg?

canım ben ilk hamileliğimde 6+5de vajinal ultrasonla kalp atışını görmüştük..
şuan 2.hamileliğim geçen hafta 6+3de gittik doktora kese gördük ama kalp atışını görmedik..yarın 7+3 kalp atışını duymaya gidicez inşallah..

ben bulamadım tatlım ya linkini gönderme imkanın var mı

Insallah güzel haberlerle gelirsin canim ankaraya mi gideceksin.

bende heyecanla bekliyorum bebegime gideceğim gunu.

Sen kaclik kullaniyordun ogneyi..benimki 0.4

inşallah hiçbi problem çıkmadan atlatırsın.Ben de aspirin+progestan+folik asit+troid düzeneyici kullanıyorum.Midem taş gibi oluyo ama tosunlarımız için değer.resim ataya çalışırım inşallah.

canım sende de kan pıhtılaşması mı var benim gibi?ben iğnemi ilk günden sonra hep kendim yaptım.oksapar mı clexane mi kullanıyosun kaç mg?

Bende pıhtılaşma yok ama Önceki hamileliklerim düşük ve kürtajla sonuçlandı.O yüzden tedbir olarak clexane verdi.20 gün sağlık merkesinde yaptırdım.Şimdi 1 haftadır kendim yapıyorum.

Insallah güzel haberlerle gelirsin canim ankaraya mi gideceksin.

bende heyecanla bekliyorum bebegime gideceğim gunu.

Sen kaclik kullaniyordun ogneyi..benimki 0.4
ctesi ankarada bugün corumda kontrol var
sık gidiyorum rahat değilim ama mecbur
iğnem günde 2 tane 0,4lük 3 aya kadar böyle kullanamalım sonra aptt tekrar yapalım sonuca göre günde 2 yada 1 devam ederiz dedi
cok canım yanıyo coookkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…