2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bi dünya para verdin bide merkeze zengın ettın adamları
yakın olsaydık ben yapardım sana hemde bedava

bende de 3 düşük olduktan sonra araştırıldı.kan pıhtılaşmam olduğu ortaya çıktı bende clexane 4000 kullanıyorum her gün bir tane.kendim yapıyorum 16 gün oldu başlayalı.her gün bebe aspirini ve folbiol kullanıyorum bi de elevit yazdı doktor.iğne yerlerin morarıyor mu?

ben saçlarımı kestirmedim ama ark.hamileyken dr sormuş o da bebeğin alacağı vitamindir proteindir azalır kesildikçe saçlara gider demiş pek mantıklı gelmedi bana ama şunu biliyorum ne kadar pimpirikli olursak o kadar zara görürüz bence

Mrb kizlar..size bir sorum var..dun gece 11 gbi yattim 12 gbi wc ye gttim..hamilelikten beri peceteyle kontrol ediyorum birssey var mi diye.boyle renk olarak pecete de ucuk pembe gorunen ama camasirimda sabah kalktgmda hardal sqrisi gbi gorunen akintim gelmis..smdi yine wc ye gttim ve idrarimi yaptktan snra akintiyla beraber 2 kucucuk damla gri gbi kahverengi bile degl.iki damla dustu klozete ama kucuk..kasigim cok agriyo benim.nolur bisi soleyin bi sorun var midir..dusuk tehlikem yoktu ilav filan kullanmadm hic.mide bulantm vs hicbiseym yoktu sadece kasik agrim vardi.ters rahim oldugu icin agrili geciyodu ilk 6-7 hafta smdilerde azalmisti.dun itibariyle yeniden basladi kasik agrim..sizce bi sorun varmidir.kontrolum persembe ozamana kadar beklesem nolurr.?? Uzun oldu sagolun okudugnz icin canlar..

Anladim canim homozigottun degil mi..pıhtılaşman daha fazla sanrim..

Gumuscum 2 tane yerine 0.6 lik versemiydi acaba.iki tane vurmakta biraz zorlar sanki ya..

buz kapları varya mavı kutular onlardan vardı benm iğne yapmadan önce yaptıktan sonra koyuyorum buz kalıbını morarmıyo ozaman

buz kapları varya mavı kutular onlardan vardı benm iğne yapmadan önce yaptıktan sonra koyuyorum buz kalıbını morarmıyo ozaman

evet bende ona bi kaç gündür başladım.önce buz koyuyorum iğnenin battığını bile hissetmiyorum.vurunca tekrar buz koyup uzanıyorum.ben göbeğimden vuruyorum.sen nereden vuruyosun?

Anladim canim homozigottun degil mi..pıhtılaşman daha fazla sanrim..

Gumuscum 2 tane yerine 0.6 lik versemiydi acaba.iki tane vurmakta biraz zorlar sanki ya..
aslında mthfr heretezigotum pıhtılaşmam cok hAfif ama kadın doğumcular illa iğne diyo aptt pıhtılşma oranını belırlıyo oda sınırda cıkınca günde 2 yaptık öncekı hamileliğimde 0,6lık kullandım ama yinede bebeğin kalbı durdu
valla ne desem bilemedim kan olmadıkça korkmayın diyolar ama için rahat etmıyosa doktora git

tatlım merhaba.ben 6+4 de duydum ama ablam benim 10.haftaya kadar duyamadı hatta kaç tane ne prof.kaldı ne doç. gitmediği dr kalmadı hepsi 7-8 haftalarda bebeğin kalp atışı yok alacağız dediler. ablam inat etti aldırmadı ve 10.haftanın sonlarında kalp atışını duydu ve şuanda 3 yaşında çok sevimli oğluşu var.korkma sende Allahım yardımcın olsun inşallah

15. haftayı görsem hayırlısıyla bende rahatlarım
peki yurtdışında daha önce düşük yapanlarda ultrason sıklığı ne oluyo :26:

ne kadar siklikta girdiklerini bilmiyorum, ama onlar daha ozenli oluyor, kotrolleri digerlerine gore daha sik ve ayrintili.

ilk dogumlari biraz sorunlu olanlarinda durumu biraz oyle.. benim hersey yolundaydi ama dogumum zordu, 4 gun doguramadim. simdi ilk kotrollerden sonra artik benim durumumda biraz ozele gircek

Crl 2.52 cm. 23 eylülde ense kalınlığına bakacak doktor ve ikili tarama yapılacak. Sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallah :)
maşallah canımm...günlerimiz aynı sayılır senle benim 2li içinde o vakitlerde olur sanırım...

bende ekşi çok yiyorum gerçi başlardaki kadar değil ama şimdi tatlı yediğimde midem bulanıyo kötü ediyo beni...

Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...

bende troid için ilaç kullanıyorum yüksek çıktı bir hafta oldu başlayalı bu hafta gidicem bakalım doktora..

canım bana tahlil sonucu yazabilir misin pıhtılaşma tahlilini.
sanırım benim iğnenin de mg bana az 4000 mg günde bir kez.3 düşüğüm var.

bu haftalarda kanamalarin gorulmesi gayet normalmis, ama dra gitmen onemli, bence drunu ara..

5. hamileliğim benim hepsinde kalbi durdu kanama fln olmadı mecburen sık bakılıyorum inş 15. haftaan sonra normal bi hamile olucam
canım bana tahlil sonucu yazabilir misin pıhtılaşma tahlilini.
sanırım benim iğnenin de mg bana az 4000 mg günde bir kez.3 düşüğüm var.
mthr heretezigot
yanlız aptt testıme göre iğnem artırıldı onun sonucu doktorda ptesi günü yazabilirim ancak senın sonuc ne düşükler hangi haftada:26:

ALLAh ins tamamina erdirir arkadasim, Rabbim korusun yavrunu ins.. bence sen sik girmeye devam et :))) ben olsam bende oyle yapardim, sirf bu yuzden sanirim turkiyeye bile giderdim.. burda alamadiklari icin..

ins kazasiz belasiz yavrularimizi kucaklarimiza aliriz..

inşallah canım
destekleyen olmasına sevındım içim rahat etmıyo ama girmemeye çalışcam bundan sonra azaltarak bırakcam

valla ne desem bilemedim kan olmadıkça korkmayın diyolar ama için rahat etmıyosa doktora git:[/QUOTE]

Haklisin canim kan yok ama doktora gtmeden olmayacak gbi icim rahat etmeyecek..cok sagol

Anladim canim..
Benim iki faktorde heterozigot ama simdi nasil gidiyo hic bakmadilar..senin faktor5 ne cikti..

Tup bebekte pihtilasma değerlerine e bakmislardi gerci..genede gidnce sorayim yeni doktoruma..
Insallah bisey olmaz bebeklerimiz canim.Allaha emanet.:26:

Son düzenleme:
arkadaşlar ben cıkıyım tam sohbetın güzel yeri ama yavrumu görmem lazım namaz kılıyım hazırlancam öpüyorum hepinizi dualarınızı eksik etmeyın :13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…