2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar banada doktorum ilk 3 ay içinde saçlarını kestirme boyama dedi

evet boya işi sakıncalı.benimde diplerim geldi çoktan ama boyayamadım.belki bitkisel boyalar zarar vermez ama ben loreal kullanıyorum onunda sadece amonyak içermeyen cinsi var.bakalım 3 ay bi geçsin de doktora sorucaz artık.

Doktordan eve geldim şimdi. Bebeğimi gördüm çok tatlıydıı:)) 3 hafta içinde nasıl da bu kadar değişti. elleri ayakları nasıl da oynuyodu çok güzeldi. Rabbim tüm isteyenlere versin. Muhteşemdi:)

Doktordan eve geldim şimdi. Bebeğimi gördüm çok tatlıydıı:)) 3 hafta içinde nasıl da bu kadar değişti. elleri ayakları nasıl da oynuyodu çok güzeldi. Rabbim tüm isteyenlere versin. Muhteşemdi:)

Allahım bizede o günleri göster Rabbim.bende 21 ya da 22eylülde gidicem inşallah senin gibi bende kıpırdadığını görebilirim.

MAŞALLAH KUZUMUZA. NE KADAR GÖRÜNDÜ ULTRASONDA. İKİLİ TARAMAYA ÇAĞIRDI MI CANIM SENİ

Crl 2.52 cm. 23 eylülde ense kalınlığına bakacak doktor ve ikili tarama yapılacak. Sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallah :)

canım sıkma canını geç döllenme olabilir biraz daha bekle rabbim nasip ettiyse bebeğin seninle...

ben kalp atışlarını 5+3 te duydum canım ayrıca yolk saç ve bebek te kesenin içinde 5+3 te göründü ama herkezde farklı oluyor..
ben kızımda daha geç görmüşüm bebeği ve kalp atışlarını notlarıma göre değişebiliyor canım erken yada geç döllenme ile alakalı

Amin canım. Bi dahaki gidişinde sen de görürsün hareketlerini. Kalp atışını da duydum ama hareket edişi çok etkileyici.

ben de bebişimi görmek istiyorum geçen hafta pazartesi gitmiştim en son..
nasipse cumartesi gunu gideceğim tekrardan inanın zor tutuyorum kendimi..
kızımda da çok sık ultrasona girdim bir sakıncası olsa izin vermezdi doktorlar..
rabbime emanetiz

slm kızlar
dün akşama kadar iş yaptık öldüm
cam balkona jaluzı taktık yanı taktılar ama ben yoruldum anlamadım
belım cok ağrıyo ayağım aksak yürüyebiliyorum bacağıma kadar ağrıyo bugünde randevum var ctesi bidaha var canım hiç dışarı cıkmak istemıyo
neyse gidiyimde yavrumu görüyüm
sürekli ekşi yerdim birden tatlıya döndük ekşi görmek istemıyorum
cinsiyet tahmını yapamıyorum ama hep erkek diyodum ekşi yiyince kız dedim ama şimdi tatlı istiyo canım bakalım hayırlısı

sizin ikiz sanırım ne güzel.doğal yoldan mı?

teşekkür ederim, şimdilik ikiz, biri birazcık küçük o yüzden ne olur bilemiyoruz...

bu doğal yoldan mı sorusuna bir ömür cevap vermek zorunda kalacağım sanırım ne yazık ki bebişimiz olmadı bizim sebepsiz yere ama çok şükür tedaviyle geldiler

kızlar banada doktorum ilk 3 ay içinde saçlarını kestirme boyama dedi

kestirmemek ne alaka yaaaa ben daha geçen hafta belime kadar olan saçlarımı küt kestirdim

Kızlar ben de bi soru sormak istiyorum size yani benim hamilelik başından beri günde bir iki kere idrar kaçırır gibi akıntım oluyor norrmal midir bunu bilemedim. Doktoruma dav sormayı unutmuşum. çarşamba gidicem ozaman sorucam ama tedirgin oluyorum acaba keseden gelir mi diye

arkadasim iste bu yuzden burda ultrasyona 4. aya kadar almiyorlar.. burdaki erken ultrasyon bile 7 haftadan sonra.. eger erken ultrasyona girmedin, drlar seni bu konuda bilgilendirmiyor, erken ultrasyonun varligindan cogu bayanin haberi yok.

yani bir tek ultrasyon var burda oda 19 haftalarda.. ultrasyondan once bir kere kalp dinleme oluyor, oda 12 . haftadan sonra.. cogu ebe 12 . haftada bile kalp atislarini bulmak cok zor diyor.. (dopplerle)

ilk gebeligimde, danimarkali bir dr bana bakiyordu, kendi drum kanserdi izinliydi.. dr beni 2ayimin bitisinde alttan muanaye almak istedi, ben son anda utancimdan vazgectim. sonra bu olayi ebeme anlattim, iyikide girmedin dedi..

boyle seylerin onunu kesmek icin burda ultrasyon cok gec.. eger hamilelik belirtilerin varsa, icinde bir bebek olduguna ve iyi olduguna emin ol diyor bizim drlar..

valla ben bu konuda zararli olusuna inaniyorum, cunku yasadigim ulke cocuk gelisiminde odullu bir ulke.. sadece bir ultrasyon hakkimiz var. aslinda toplamda uc tane ama, ikisi cok istersen erken ve gec ultrasyon oluyor diger ikisi, para odeyerek gidiyorsun.. ha ben her ay girer parami oderim desen bile kattiyen almiyorlar..

sadece baska durumlarda , surekli ultrasyona aliyorlar, ( parasiz), kanama olur, kraplar olur, gelisim geriligi olur ..

keseden gelse arkasında kanama olur suyun gelse mutlaka kanam olur korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…