2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Selam hatunlar nasilsiniz ben fenayim midem kotu ctrsi kusmaktan kan geldi bofazimdan oglumda hic olmamisti bulantim neyse gececek nasilsa gecen hafta pitpitlari duyduk sukur ama benim sorunum kabizlik varmi ceken ve dermanini bulan

benim tahlil sonucum şöyle:

Faktör V H1299R (R2) Heterozigot mutasyon saptanmıştır.
MTHFR A1298C Heterozigot mutasyon saptanmıştır.
ACE D/D Homozigot mutasyon saptanmıştır.

benimde 3 düşüğüm var fakat hep 6-7 haftalıktı kalp atışlarını bile duymamıştım.sancı ve kanamayla düşürdüm kürtaj olmadım hiç.

Selam hatunlar nasilsiniz ben fenayim midem kotu ctrsi kusmaktan kan geldi bofazimdan oglumda hic olmamisti bulantim neyse gececek nasilsa gecen hafta pitpitlari duyduk sukur ama benim sorunum kabizlik varmi ceken ve dermanini bulan

ilk geleligimde cok fenaydim, hatta son aylarda kanamaya bile basliyordi. basur olmustum, afedersiniz findik buyuklugunde bir et parcasi cikmisti, sismisti.. dogumdan sonra, daha dogum pozisyonundayken ebem , basurunu yerlestircem dedi.. o et parcasi kaldi oyle ama, hic bir rahatsizligim kalmadi ebe yerlestirdikten sonra..

cok dikkat edin, ben tahilli ekmek yiyorum.. cok rahatim..

mehaba yaşım 31 ilk hamileliğim sat:02/07/2013 bebişimin tahmini doğum tarihi :08/04/2014
listeye eklerseniz sevinirim..

aslinda bu vakitlerde olmasi normalmis, ama yineder dr sart..ins hic bisey yoktur..

Hani boyle tek basina kan degil.akintinin arasinda ucuk pembelik var..soluk soluk.ama beyaz ic camasirmda hardal sarimsi bi gorntu olusturuo.9+1 im suan..normal mi bilmiom inan.benimki ters rahim.bebek buyudukce rahim donecwkmis.bebegm solda sol kasik sol kalca ve bacak cok agriyo.acaba donuyor mu ki diyorum.saglik ocagndada hemsire ters rahimm deyince ooo cok zor geebilir hamilelgn dedi..ters rahime gore normal mi ki?? Druma da ulasamadm
Dogmda sanirim..

merhaba arkadaşlar. geçmişi okuyamadım işler çok yoğun inşallah herşey yolundadır. Benim haftasonum öksürmekle geçti. bir gece hiç uyumadım desem yeridir deli gibi bir öksürük. ertesi gün kabuk tarçınla karanfil demledim içtim biraz sakinledi gibi. benim gibi öksürük çeken arkadaşlar varsa tavsiye ederim. tamamen geçmese de hafifletiyor.

Bugün kontrolüm vardı.bebegimi gördüm.çok tuhaf bir duygu.herşey iyiymiş ama düşük riskim devam ediyor tedbir olarak progestana devam.kan tahlili yaptırdım sonucu haftaya çıkcak.crl 17mm olmuş.rabbim herkezin bebegine saglıklı ömürler versin

kızlar merhaba:) tatildeydim sizden uzak kaldım. 2 haftadır sabahları mide bulantısından kusmaktan halim kalmıyor. hiç enerjim yok çok yorgun hissediyorum kendimi inş geçer bulantılar.

kayıp haberleri,n, okudum daha da kotu oldum kuzeni,min de başına gelmişti hiç bi sebep yokken kalp atışı durmuştu bebişin ben de bu yüzden çok korkuyorum elimde olsa hergun giderim doktore
en son 20 ağustosta gitmiştim 15-20 gun sonra gel demişti randevu almak için iraz geç kaldım ve ancak 10 eylüle aldım ama bu ara bana çok uzun geldi ve zaten doktor arayışında da olduğum için bugun başka bi doktordan daha randevu aldım
her gece dua ediyorum Rabbim meleklerimizi sağlıklı sıhhatli bi şekilde bize bağışlasın inşallah

bi dünya para verdin bide merkeze zengın ettın adamları
yakın olsaydık ben yapardım sana hemde bedava

Sorma canım.İğne başına 2,5 tl alıyodu.Ama o dertten kurtuldum sağolasın.Artık kendim yapıyorum.

Benim 1 ay oldu iğneye başlayalı.Kollarımdan vuruyorum.Morardı hep yerleri.Ama gümüşün dediği gibi yapıcam.Vurmadan önce ve vurduktan sonra buz koycam.Öyle hem canım fazla acımaz hemde morarmaz.Ben doğuma 1 ay kala iğneyi bırakcam.Doktorum öyle söyledi.

canim ben hamile kaldıgımdan beri kabızlıkta cekiyorum hatta hemoroid bile oldum ve söylemesi ayıp kanadı fena bi şekilde.ben de bir haftadır sabahları kalkar kalkmaz kuru kayısı yıyorum ve üstüne ılık 2 bardak su içiyorum gün içinde bi kere daha yapıyorum bu sekilde baya rahatlama oldu bi dene istersen

canım her ülkenin farklı uygulamaları var elbet. Türkiye de özellikle son yıllarda tıp çok ilerledi. sadece bilim olarak değil, sektör olarak da. Plastik cerrahiden, kanser vakalarına, infertiliteden organ nakline kadar birçok alanda yurt dışından, özellikle de Avrupa'dan hasta geliyor buraya. Eğer ultrasonla ilgili bir risk görse doktorlar bu uygulamaya devam etmezler diye düşünüyorum. Çoğu yurtdışında bilimsel platformalarda kayda değer yere sahip profesör gittiğim merkezdeki doktorların ve 2-3 haftada bir hatta gerekirse haftada 1 ultrasonu sakıncalı görmüyorlar. Kaldı ki sadece ses dalgalarıyla tespit yapan bir cihazdan bahsediyoruz. O nedenle sık kontrole giden arkadaşların endişelenmesine gerek görmüyorum ben. Hiç kendilerini korkutmasınlar birşeycik olmaz...

yaşadığın ülkenin imkanlarının ve rafah düzeyinin güzel olması da büyük şans senin için inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.. umarım akapunktur da işe yarar

aynen tatlım bana da mantıklı geldmedi dediğinde çok haklısın üstelik, rahat olmak lazım.

dur korkutma kendini hemen, iki gündür benim da kahve mi sarı mı hardal mı olduğundan emin olamadığım akıntım var. ama ctesi beebkler iyiydi mesela. sen sakince takip et akıntıyı, rengi pembeye ya da kırmızıya dönecek olursa o zaman ararsın doktorunu

kızlar merhaba:) tatildeydim sizden uzak kaldım. 2 haftadır sabahları mide bulantısından kusmaktan halim kalmıyor. hiç enerjim yok çok yorgun hissediyorum kendimi inş geçer bulantılar.

ayyy kusmak kötü işte canım yaa, Allah kolaylık versin. çabuk geçer inşallah. yataktan kalkmadan kraker falan at ağzına birşeyler.

Kızlar bu arada ne diyeceğim size, ctesi kontolüm vardı ya doktorla konuşurken eşim sordu, özellikle yemesi gereken birşey var mı diye. Doktorum da dedi ki, hiç kendini üzme, zorlama. demir ve folik asit al önemli olan bunlar dedi (ben de demir eksikliği zaten vardı bu arada) bebekler parazit gibiymiş, sen onu beslemeye bile uğraşmasan da o seni sömürür sonuna kadar dedi. bebeğin kilosu da direk yediklerimizden değilmiş. yani biraz da genetik bu durum. Özellikle midesi bulanan annelere söylüyorum ki hiç üzülmeyin. bebişler her türlü kendini bizden besliyor. Bizim için önemli olan onlara verdiğimiz vitamin ve minerali yerine koymak. Doğum sonrası bizim bedenimiz eksik kalmasın diye

Canim sana tesekkur ederim.kirmizilasana kadqr bekliycem cnku henuz cok silik..ve degisik renklerde geliyor ara ara..belki de diyorum rahmim donuyordur.sol bacak kasik kalca ayak bilegime kadar cok agriyo..korkutmucam kendimi..cnku dr dusuk tehliken yok demisti.9+1 im suan..donuyo o donuyo dimi teyzesi..iyi dusuncem iyi olsunn

canım benim bir yakınımın 2 yaşındaki kızının saçları çok seyrekti.b 12 vitamini yazmış cildiye doktoru kestirin saçını hem çoğalır hemde çabuk uzar demiş.bu yetişkinlerdede böyledir demiş.

kim bilir neler oluyordur içerde düşük tehliken yok demiş ya doktor o seni rahatlatsın canım. her türlü ağrı sancı vs de normal bence... iyi olacak zaten endişe etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…