2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kim bilir neler oluyordur içerde düşük tehliken yok demiş ya doktor o seni rahatlatsın canım. her türlü ağrı sancı vs de normal bence... iyi olacak zaten endişe etme

İnsallh canim allah hepimize su zorlu sureci bian once hayirlisiyla atlatmamiz icin saglik sihhat sabir versin..zor cnku..surekli iyi midir diye dusunup duruyorm..annelik coktaan baslamis haberim yok..

canım düşük riskin olduğunu neye göre söylüyo kan tahlili falanmı yoksa ultrasona göremi...

bendede başlarda çok kötüydü halen var kabızlık ama ilk başa göre daha iyiyim bende önceden senin gibi yapıyordum bugün kompostoya başladım kaynattım blenderdan geçirdim meyvesuyu gibi içiyorum bakalım farkedecekmi...

canım adet döngün geçtimi ondan olabilir belki yada rahim büyüdüğü için falan oluyormuş ya böle ağrılar vs belki öyle birşeydir...

canim agustosun sonunda adet olmam gerekiodu..belkide ondandr ewet..cok gazim var dun kurufasulye yedm kara erik yedm birsuru kayisi marmelatini meyve suyu yapip iciorm ama tik yok..allah yardmcimz olsun

ben kestirmeyi aklıma bile getirmedim mesela büyükler boşuna dememiştir diye düşünmüştüm.boyatmayı da Allahım nasip ederse taa bebeğim doğar da 6ayı felan doldurur öyle düşünüyorum bakalım ama doğumdan sonra dayanamam kestirirm kesin tatlım.zaten bebeğimle o kadar meşgulüm ki aklıma gelmiyo :)

Canım merhaba bende ikiz bekliyorum senin gibi benimde bir tanesi 2 gün geriden geliyor,cuma kontrolum vardı hareketleri görmek muhteşemdi ayın 17 sinde randevum var ense ölçümleri yapılacak ama 2li testi önermiyo doktorlar sen doktorunda konuştuğum bu konuyu benim kafam cok karışık

merhaba anneler evimde artık
internet olmadığı için sık sık giremiyorum.
belki beni unutmuşsunuzdur.geçmişi okuyamıyorum.
umarım herşey iyi gidiyordur.ben bulantı ve kusmalardan başımı
kaldıramıyorum.mutfaga giremiyorum
yemekleri eşim yapmaya başladı.
fenayım anlayacağınız.tuzlu kırakerde yesem
kesmiyor.rabbim kolaylık versin.

kızlar tahlilde kanım düşük çıktı 10.06 .doktor gyno ferro sanol verdi bu kapsül benim midemi çok fena yapıyo...acayip bulanıyor :2:

inş bişey yoktur cnm. içini ferah tut dua et. hep böyle korkularımız olacak galiba bende de çok oluyo...

Canim hic uzme kendini.Benimde bebegim haftasina gore 1 hafta geride ben sat a gore 9 haftalik hamileyim tabi.Ben doktora en son gecen hafta gittim yani 8 haftalikken.Doktor kalp atisini gordu ama duyabilir miyiz dediginde 3 aylikken duyabiliriz simdi duyulmaz dedi.Doktorunun kullandigi ultrasondan dolayi sanirim.Seninkide oyle olabilir canim.Benim9 uncu haftam bitmek uzere ama ben daha duymadim kalp atisini.Cogu arkadas duymus ama.Dedigim gibi ultrason cihazindan kaynaklanabilir.Baska bi doktora daha git canim.Mumkunse cihazlari yeni olan bi doktor olsun.Benim yasadigim yerde 1 tane ozel b1 tanede devlet hastanesi oldugu icin cok secenegim yok o yuzden bekliyorum.

canım saçını kestirme bebeğin ömrü kısalır derler benim bildiğim hurafe olarak. ben beslenmeyle ilgili birşey duymadım. kendimce şöyle düşündüm ben de; bu bebeğin ömrü daha ruhu üflendiğinde belli değil mi? Rabbim ona gün biçmemiş mi ta en başından? benim gibi aciz bir kulun bebek ömrüne etkisi olabilir mi? mümkün değil.. o nedenle içim çok rahat kestirdim vallahi. ama tabi içinde en ufak endişe kalacak anne huzursuz olacağına kestirmesin daha iyi. herkes kendi bilir

saçların neredeyse belime geliyordu. ben çalışıyorum, her sabah onlarla ilgilenmek zor gelmeye başladı. doğumu beklesem kalçama kadar inerdi herhalde o kadar saça gidecek neme, vitamine yazık dedim :)

ya bi de kızlar benim tüylerim arttı sanki, size de oldu mu? lazer yaptırmıştım 4-5 sene önce. onlar çıkmadı da, göbek ve göğüs bölgemdekilerin rengi koyulaştı sanki.

aynen canım, ikizlerde 2li ya da 3 lü testlerin hiç bir hükmü yok. fiziksel gelişimlerinden tahmin ediyor ancak. benim doktorum emin olmak istiyorsan tek yol amniyosentez dedi... ben de ne yaparım bilemiyorum henüz

merhabalar... yorumlardan okuduğum kadarıyla mide bulantıları hemen hemen herkes de var. Allah kolaylık versin bize. ben bulantıları azaltsın diye siyah incir yiyorum naneli sakız çiğniyorum. sakızın zararı yoktur heralde... haftaya kontrolüm var. kalp atışlarını duymamıştım. inş duyarız Allah nasip ederse:)

kızlar tahlilde kanım düşük çıktı 10.06 .doktor gyno ferro sanol verdi bu kapsül benim midemi çok fena yapıyo...acayip bulanıyor :2:

canım ben de kullanıyorum ondan. ben gece yatmadan alıyorum, çok etkilerini hissetmiyorum. sen ne zamanlar yutuyorsun bilmiyorum ama bir de yatarken almayı dene.

ayrıca c vitamini ile birlikte kullanılırsa etkisi artıyor canım haberin olsun. portakal suyuyla falan yutabilirsin

Allah yardımcımız olsun inşallah ölçümlerin iyi çıkar...

inşallah duyarsın canım bende geçen hafta duydum.mide bulantıları gün geçtikçe şiddetleniyo bakalım nolucak.bi de kızlar beni sağlık ocağından ebe aradı yarın için kontrole çağırdı kan testleri yapılacakmış bide tansiyon kilo ölçümü falan.hastane hamile olduğumu oraya bildirmiş.onlarda takip ediceklermiş kiloyu tansiyonu aşıları falan.sabah aç gel dedi ebe.benim gibi aranan var mı?

Allah yardımcımız olsun inşallah ölçümlerin iyi çıkar...

inşallah ikimizin de öyle çıkar

ya ben bir ara gittiğimde bebek istiyoruz, korunmuyoruz demiştim. sormuştu çünkü oradaki görevli. sonra 3-4 ayda bir arıyordu hamile kaldın mı diye şimdi sanırım benim de gidip kayıt yaptırmam lazım. ama kan vermek falan çok zoruma gidiyor. işten de izin almam lazım.

başka arananlar da oldu diye biliyorum, bayağa yakın takip ediyorlar, tetanoz aşısını falan da vurduruyorlar sanırım..

bakalım ben yarın gidince neler yapıcaklar.size yazarım burdan.onlara ben bildirmedim hastane bildirmiş.ama bildirmemiz gerekiyormuş dediğin gibi.

bakalım ben yarın gidince neler yapıcaklar.size yazarım burdan.onlara ben bildirmedim hastane bildirmiş.ama bildirmemiz gerekiyormuş dediğin gibi.

ben hep özele gittiğim için haber uçmamıştır daha oraya acaba hiç mi gitmesem diyorum, sonra gitsem mi diyorum....bilemedim vallahi kafam karıştı

sen anlatırsın bize durumu

yani ben daha kalp atışlarını duymadım ya içime bi kurt düşüyo kötü bi durum var mıdır diye. ama şiddetli mide bulantıları var. herşey normaldeki gibi. bi sorun yoktur diyorum. içimi ferah tutayım en iyisi:) benim aile doktorumun hemşiresi bizim tanıdık oluyo ben herhangi bi test aşı iğne olursa seni arar haber ederim demişti ama aramadı. evet sağlık ocaklarında takip oluyo onun için aramışlardır...

selam hamiş arkadas ben mart annelerındeyım hiç merak etme bebişin kalbı atıorrrr böyle şeyler düşünüp evham yapmayın

canım doktorum aç karna iç dedi öğlen yemeğinden önce alıyorum sonrada yemeği zor yiyorum. bende öyle deneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…