2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

cnm moralini bozma sen herkeste faklılık olabılıyo dollenmeden dolayı mesela ben geçen çarşamba 7+4 düm sat.a göre ultrasona gırdiğimde dr. bebegimin 6+5 olarak gorundugunu soledı geç döllenme olmuş dedi kalp atısını da ılk kez dınledım ama goremedım dr.um gordu hatta elıyle gosterdı ama ben bı turlu goremedım..mesela sata gore 6+4de gıtsem goremeyacekmısım kalp atısını bence sen bıraz daha bekle bı 10 gun daha oyle gıt garantı olsun

cnm her hamıle kadının bunu aile hekımlıgıne bıldırmesı gerekıyo cunku cogu testlerı yapabılıyolar mesela bızımkı sadece ıkılı uclu ve ayrıntılı harıc hepsını yapıyoz dedi benı de aramıslardı ilk bebegımde ben yenı evlıydım bılmıyodum nasıl işlediğini sistemin bı gun aksama kadar benı aramıs aile hekımıyle hemsıresı aksam 7 gıbı geldıler senı arıyoz kac saattır yarın ac gel dedıler ıdrar kan testı felan yapılcak dedilergıttım zaten ondan 1 hafta 10 gun sonra bebegımın kalbı durdu aldırmak zorunda kaldım
bu gebeliğimde de onlar aramadan gıttım ebe de o gun gelmeyenlerı arayacakmıs elınde lıste vardı sordum benı de arıcakmıydın dıye yok senın adın yoktu lıstede dedi daha gorunmemış sıstemde

Kizlar bisey sorcam benim iki gundur kasik agrim oluyo.Bide ben makatimda surekli baski hissediyorum bununla birlikte afedersiniz gazim varmista cikaramiyomus gibi hissediyorum.Bu durumu yasayan var mi icinizde?Bana yardimci olabilir misiniz randevum ayin 10 unda yani 1 hafta var.Acil bi durum mu var sizce?Kanamam yok ama sanki olucakmis gibi hissediyorum bakiorum ki akinti.Yardimci olursaniz sevinirim.ilk bebegim olcak cok korkuyorum bisi olur die.

cnm benzer seyler bana da oluyoarada kasıklarım ve karnımın alt kısmında sancı oluyo gecıyo karnımdan acayıp sesler gelıyo baskı dıssedıyorum hep alt kısımda ama gecen carsamba dr.a sormustum normsal dedi rahım genıslıyo gun gectıkce arada olucak oyle sancıların dedı kanama lekelenme olmadıgı surece takma kafana dedı

bırde benım soyle bı sıkıntım var aynada karnıma bakıyorum hıc buyumuyo gıbı hıc bı duygu hıssetmıyorum ıkı gundur bulantımda kesıldı korkuyorum ondan ılkınd3 de oyle olmustu belırtım kaybolmustu sonra kalbının durdunu soledıler allahım korusun bebeklerımızı ınsallah:18::18:

Canim ayni belirtileri yasiyoruz inanir misin?Benimde ilk bebegimde belirtiler kaybolmustu karnim sismiyodu bebek karnimda kalp atislari durmustu.Kotu dusunmemeyr calisiyorum ama makattaki baski rahatsiz ediyo beni.Bebek oldude oraya baski yapiyo hareket etmiyo mu acaba dedim.Simdide cok sistigini goremiyorum ama suan 84 kiloyim boyum 1.65 gobek var diye mi acaba diyorum.Ama esim hergun bakiyo bigun inmis diyo bigun sismis diyo.Bende sasirdim nolcak bizim bu halimiz ya.Tekme atsalarda rahatlasak.Hicbisry hissetmeyince insanin icine kusku dusuyo.Insallah iyidir bebislerimiz.Bol bol ayet el kursi okuyalim bebeklerimize.Allaha emanet edelim insallah bisey olmaz.

Selam aleykum kizlar...
oncelikle allah'im hepinize cok guzel bir hamilelik donemi gercmeniz ve bebeginizi kucaginiza sag salim bi sekilde almayi nasip etsin..
Hepinizide tebrik ediyorum.. topiginizi surekli ziyaret ediyorum siz yazinca bende bende diyip duruyorum icim gidiyo.
Bende anne olmak istiyorum 2014 mayis annesi artik 2014 nisan icin gec kaldik calisiyoruz kocisle bunun icin ama bide siz bi dua edin de su arkadasiniz da sizin gibi hamis kalsin..(hamislerin duasi tutarmis. .)

inş cnm mayıs annesi olursun. dua ettim senin için

teşekkür ederim cnm. hep böle evham yapıyoruz işte aslında gereksiz evhamlar ama düşünmeden de yapamıyoruz. saol yorumun için...
canım kalbını duyunca ıkılı test heycanı başlıycak o bıtıtnce cınsıyetı heycanı başlıycak şimdi bı o mertebedeyız cınsıyet bellı olunca isim heyecanı başlıycak ısım bıtınce .... başka heycanlar bunlar hamılelığın cılvelerı her anının keyfını çıkaralarım

bende dua ettim arkadasim ins en kisa zamanda heberini verirsin..

akapunkturu yaptim, baska bisey daha yaptim onun ismi ne bilmiyorum :))) vucudumdaki enerjinin dogru calismasi icinmis..

bayaga bir igne batirdi 15 tan , bazilarinda canim cok acidi ama olsun, kadina istedigin kadar igne batirabilirsin yeterki bu durumdan kurtulayim , herseye raziyim, baska ne yontemler varsa hepsini yap dedim :))

5- 10 saat arayla etkisini hissettiriyor demisti cogu okudugum forumlarda. benim 1 saat sonra etkisini gostermeye basladi bile..cok sukur

ikili test nedir cnm ben haftaya cuma gidicem doktora o zaman yapılır mı acaba?

Agrılarım oldugu için birde daha önce kanamam var oldu diye düşük riskim var

biraz mart annelerini gezindim göz attım ne güzel hepsi yavaş yavaş cinsiyetlerini öğrenmişler çok heycanlandım ya rabbim bize de nasip etsin sıra bizdee..inşallah

Allah önce gebelik müjdesi sonra hayırlı hamilelikler sonrada kucağına sağlıklı bir evlat versin cnm.

merhaba arkadaşlar
nasıılsınız ben fazla gıemıyorum artık işler yoğunlaştı iş yerınde fazlakalamıyorum oyusden kaldığım zamnlar işlere yoğunlaşıyorum canlarımm..

sızlerde ne var ne yok bende bolcana uyku

cnm ben 7.haftada duydum kalp atışını. Ama bu herkese göre farklılık gösterir bence sen bir doktora daha görün için rahat etsin.

Kızlar benim durumlar çok fena bulantı, kusma, tiksinme uykusuzluk, göğüslerde acıma vs. vs ne belirti ararsan var.

Dr. Saraç ın videosu var zencefil kaynatın için bulantıya birebir diyor.Şimdi soruyorum size bu zencefil adet söktürücü ve aşırısı düşüğe neden olur diyorlar baz forumlarda kokusu bile geçirir çok abartmadan için birşey olmaz diyorlar. Ne dersiniz en ufan bir risk varsa almam çekerim bebişim önemli sonuçta. Yorumlarınızı bekliyorum.

merhaba hanımlar ben 2013 nisan annelerindenim bi sizlere göz atayım dedim 2. kez anne oldum ama heyecanı hep aynı hiç değişmiyor. allah isteyen herkese nasip etsin. buradaki muhabbet dostluk bambaşka oğlumun kardeşleri gibi hepsi buluştuk bile anneler ve bebişler anlaştı inş. uzunnn yıllar boyunca suren dostluklar yasarsınız.allah bir avazda kurtarsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…