2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım ben 5+5 de alttan duydumm 6+5 de ust ten (ultrasondan duydum) ama sanırım geç duyanlarda var bırza beklemek lazım bence

benim meraklı annem dayanamadı ve bugun kaçamak yapıp dıoktora gitti teyzelerim
maşallah çok iyiymişim gelişimim 2.41 cm olmuşum bileee
kalp atışımı da duydu çok duygulandı gözleri doldu titredi annem kıyamam ben ona :)

canım ben de 1 aydır karnımdan vuruyorum iğnemi, başparmağın ve işaret parmağınla sıkıştırıp 45 derece ile iğneyi yaptığında hiç morarmıyor. benim 1 aydır hiç morarma yok

canım 2 hafta önce aynıları bende vardı şimdi yok.hemen korkma seninkide cabuk gecer inşallah

canımm yaa :) ilk cocugun mu bilmiyorum benimki ikinci olacak,hamile kaldıgımdan beri öyle aşırı bi heyecanım olmamıştı.hep öyle devam eder sanıyodum.gecen hafta doktora gittim normal muayene olurken birden kalp seslerini duydum.içimden ılık ılık bişeyler aktı.heyecanlandım titremeye başladım ağlayasım geldi,anlatırken bile gözlerim doluyo.demek ki birle ikinin bi farkı yokmuş dedim.

canim ben sana o zamanda demistim umudunu lutfen yitirme bir tek doktorla yetinme bak ben cok guzel bir hastaneye hatta prof.a gitmeme ragman baska bir doktordan randevu bile aldim..
ben 7+3 ken duydum oda alttan duydum doktor gobekten duymadi 9 haftaya kadar cok normal duyulmamasi hatta bugun saglik ocagina gittim kalp atislarini duyabilirmiyim dedim 9 haftaligim dedim daha cok erken bizim makinamis 12 haftadan sonra duyuyor dedi yani makinadan makinaya bile degisim gosteriyor
sen baska bir doktora git hic birsey kaybetmezsin
o bebek yasayacaksa kimsenin gucu bunu degistirmez lutfen uzulme

ayy masaallah onaaaaa masaallahhhhh
bende yarin kacamak yapacagim yakin bir arkadasimin da bebisi melek oldu dun bende cok tirsiyorum kalp atisini duysam belki rahatlarim :18::18:
kiyamam ben yaaaa benim anneme de telefondan attim video olarak oda hungur hungur agladi
anne iste anne yaaa cennet bosuna ayaklari altinda degil

Slm arkadaslar, gecen gun hapsirik ardindan basladigini tahmin ettigim koyu kahve akintidan bahsetmistim. bu sabah kana dondu ben de o, adet gibi surekli degil ama ara ara geliyor. doktorum 1 hafta rapor verdi, sabah igne vuruldum gunde 1 defa da progestan hap icicekmisim. onceki gebeligimde boyle birsey yasamamistim. daha onceden dusuk yasamis anneler nasil oldugunu anlatabilirler mi, yani benim gibi az kanamayla baslayip sonra artiyor mu yoksa birden mi oluyor dusuk?
Http://1biranne.wordpress.com

tatlim gecmis olsun oncelikle tazezencefili ben surahiye koyuyorum icine yarim limon birde tarcin gun boyu iciyorum bana bir doktor soylemisti zencefil mide bulantilari icin iyi gelebilir ilac pek onermiyorum dedi dozajini ayarlamak lazim ben cubuk cubuk kesip derindondurucuda sakliyorum 4-5 tane atiyorum fazla degil patates kizartmasi yapar gibi dogruyorum ama daha ince ve daha kucuk bir kac arkadasimdan daha duydum hamilelik sirasinda kullanmislar ve hepsinin cimcimeleri yuruyor suan

Rabbim insaallah tez zamanda giderir bu tarifsiz durumu
Şafii ismiyle yetişir imdada..
insaallah korkulacak bir durum degildir.. bildigim kadari ile dusugun belirtisi olmayadabiliyormus..
hüsn-i zan edelim

ben bu gebeliğimde 6+3 te duydum çok şükür
ama doktorlar kesin karar için 8. haftaya kadar bekliyorlar diye biliyorum
benim iki yıl önce bir düşüğüm olmuştu 8+5 te hala duyulmadığı için alınmıştı
zaten ilk ve tek gebeliğim di 5 yıldır evliyim tüp bebekle anne olacağım inşallah

Ben de gunde 3 defa progestan iciyorum. Duauk tehlikem var ama oglumda da icmistim. Hatta doktor evde dur buyuk ihtimal duscek demisti. Ama 3 yasinda oglusum.

j

Bende 6+5 te gittim karından ultrasonla baktı doktor bebek vardı ancak kalp atışına bkmadı vajınalle bakıcam öyle duyulur dedı beni öbür hafta tekrar çağırdı gitmedim 8+4 te bilerek bekledim alttn bakmadın diye geç gittim bşka doktora karnımdn bktı kalp sesini duyduk . Ben aslında 6+5 te bile bilerek geç gitmştim alttan bkmadın diye . Kalp atış sesini hiç açmadı beni alttan muayeneye zorladı . Şimdi düşünüyorum da belki ozaman kalbı atmıyordu 8+5 te duyduk . Bunlar için acele etmemek gerk biraz bklemek dha iyi . Hem benim kuzenim 6 haftalıkken gittiğinde bebeğinin kalbi atıyordu bir hafta sonra gitti klbi durmuş aldılar . Yani diyeceğim o ki kalp sesini duyup duymamak ta çare değil herşey allahın takdiri hayırlısı neyse hem senin için hem bebek için o olur ,

merhaba kızlar bende 10 haftalık hamileyim enson ayın 20 sinde gittim doktora sorun yok dedi 1 ay sonra gel dedi bir kaç gündür sarı akıntım var gögüs ağrılarım var tiksinmelerim devam ediyor ama çok değil kasıklarımdada birraz ağrı var karnım şiş ve sert ben şunu merak ediyorum anne karnında bebegin kalp durmasıı nasıl anlaşılıyor sizce bunlar normal mi 10 haftalık hamileler ne durumdasınız bedensel olarak gögüs ağrılarınız falan devam ediyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…