2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Sanirim cumayi da bekleyemeyecegim..
Bugun icin dr arsstiriyorum..

Sanirim bartina gidecegim oy oy..yoksa uyku haram bana cok stres oldum.

Normalde hergun oluyor tansiyonum 7/5 oluyor ama simdi normal daha cok donuyor

Normalde hergun oluyor tansiyonum 7/5 oluyor ama simdi normal daha cok donuyor

Bulaniyor. Progestandan supheleniyoruj ben. Yanetkilerindede var

normalde de düşükmüş tansiyonun. progestanı ağızdan mı alıyorsun canım hap olarak? eğer öyleyse yan etkilerini çok hissedersin. ben kullandığım dönemde fitil olarak alıyordum. aynı ilaç fitil olarak da kullanılabiliyor. öyle olunca olmuyor yan etkisi. aklında bulunsun

Evet duymustum. Normalde 10/6 dir tansionum. Basij dondugunde 7/5 oluyo ama bu defa dusmedi

Selam kızlar.Dün akşam doktora gittim.Bebeğim gayet sağlıklı çok şükür. 9+3 olmuşuz ve boyumuz da 2,53 cm. Kollarını ayaklarını bi oynatıyodu o bücürük boyuyla anlatamam. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.3,5 senelik bekleyişimin meyvesi bu sıpam.Resim yükleyemiyorum kusura bakmayın.Darısı bebeğini görceklerin başına.Ayın 12.de tekrar çağırdı kontrole.O zaman 10+5 oluyorum.Acaba diyorum tam 11 haftalıkken mi gitsem.hem ense kalınlığına bakılır hem 2li test yapılır.Hem de belki cinsiyetini söyler.Siz ne dersiniz kızlar.

maşallah bebişine....aslında olabilir canım zaten 10+5 11e 2 gün kalmış oluyor

gözün aydın canım ben de bu gittiğimde hareketlerini görmüştüm. çok etkilendim içimde bir canlının hareket etmesinden

bir dahaki kontrolünü 11 haftan donduktan sonraya alabilirsin bence de. 12. haftanın içindeyken yani. cinsiyeti tahmin edebilir mi bilmiyorum ama testi yapar galiba

maşallah bebişine....aslında olabilir canım zaten 10+5 11e 2 gün kalmış oluyor

11 haftalık olduğum da h.sonuna denk gelmiş oluyor.yani ben p.tesi gitsem 11+2 olcak.En iisi öyle yapayım.Bi kaç gün geç gidiyim.Belki tosunumun cinsiyetini de öğrenirim.

slm arkadaslar,

bugun ebe kotrolum vardi, dogum dosyami birlikte doldurduk , erken ultrasyon icin muracatimi kabul etmediler. daha once dusuklerim ailede hastaliklar olmadigi icin kabul etmediler, valla bende yalan soylemedim vucudunda agrin skintin varmi cok dedi, sirf bebegimi gormek icinde yalan soyluyemem, sonra rabbim basima verir aynisini..

cunku suan druma gore bebegimde hersey normalmis,10. haftadan once kan testi yaptirmamida soyledi. 09.09 da drum kan testi yaptircakti ama yaptirmamami soyledi, bazi drlarin bu konuda bilgisi yokmus .10 haftadan once hic birseyin kanda cikmiycagini..

dogum 23 nisan olarak cikti :)))hafta olarakta 7+4 musum :)) ben 7+1 olarak hesaplamistim ..

Sağol canım.Evet çok güzel bi duygu.Ben önce inanamadım.Doktora sordum.Hareket mi ediyo diye.Evet dedi.Gözlerimi alamadım ekrandan.Tekrar kalp atışını dinletti.Maşallah gümbür gümbür atıyodu.Kesesi bebeğin boyu herşey çok güzel maşallah dedi.İğne kullanıyodum.Normalde doğuma bi ay kala bırakcaktım.Ama durumun çok iyi 5.aydan sonra bırakırsın dedi.

11 haftalık olduğum da h.sonuna denk gelmiş oluyor.yani ben p.tesi gitsem 11+2 olcak.En iisi öyle yapayım.Bi kaç gün geç gidiyim.Belki tosunumun cinsiyetini de öğrenirim.

beni de doktorum eylülün 20sinden sonra çağırdı, 25ine randevu aldım ben de. tam 12+0 oluyorum. dedi ki kesin diyemem ama belki cinsiyetlerini söyleyebilirim. sanırım biraz da bebeğin duruş pozisyonuna bağlı görüp göremeyeceği. inşallah ikimizinki de görünür

evet canım bencede 11. hafta döndükten sonra git ki 2li test te yapılsın ama cinsiyet için erken bu dönemde çok doğru olmayabiliyo

Eğer doğru durursa görür.Ablamınki 11 haftalıkta gösterdi.Bende 11+2 de gidicem.bakarsın söyler.Gerçi kız erkek ayrım yapmıyorum yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun.Ama insan yine de merak ediyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…