canım kan değerin düşük geliyor belki.
evet sudenazz haklı balum, kan tahlillerin normal miydi? kan değerin, açlık kan şekerin... belki tansiyonun da düşüyordur. tuzlu birşeyler yemeği dene bakalım. bir de pekmez ya da kuru üzüm.
bunların hiçbiri de olmayabilir tabi neden, belki de sadece hamileliktendir...
İyi demisti doktor 13.8
evet kan değerin normal sınırdaymış.o zaman sdtive ninde dediği gibi tansiyonun düşüyor olabilir. mide durumun iştahın nasıl ?
Normalde hergun oluyor tansiyonum 7/5 oluyor ama simdi normal daha cok donuyor
Bulaniyor. Progestandan supheleniyoruj ben. Yanetkilerindede var
normalde de düşükmüş tansiyonun. progestanı ağızdan mı alıyorsun canım hap olarak? eğer öyleyse yan etkilerini çok hissedersin. ben kullandığım dönemde fitil olarak alıyordum. aynı ilaç fitil olarak da kullanılabiliyor. öyle olunca olmuyor yan etkisi. aklında bulunsun
Bulaniyor. Progestandan supheleniyoruj ben. Yanetkilerindede var
öyleyse ondandır canım
İns yarindoktor biraktirir
Selam kızlar.Dün akşam doktora gittim.Bebeğim gayet sağlıklı çok şükür.9+3 olmuşuz ve boyumuz da 2,53 cm. Kollarını ayaklarını bi oynatıyodu o bücürük boyuyla anlatamam. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.3,5 senelik bekleyişimin meyvesi bu sıpam.Resim yükleyemiyorum kusura bakmayın.Darısı bebeğini görceklerin başına. Ayın 12.de tekrar çağırdı kontrole.O zaman 10+5 oluyorum.Acaba diyorum tam 11 haftalıkken mi gitsem.hem ense kalınlığına bakılır hem 2li test yapılır.Hem de belki cinsiyetini söyler.Siz ne dersiniz kızlar.
Selam kızlar.Dün akşam doktora gittim.Bebeğim gayet sağlıklı çok şükür.9+3 olmuşuz ve boyumuz da 2,53 cm. Kollarını ayaklarını bi oynatıyodu o bücürük boyuyla anlatamam. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.3,5 senelik bekleyişimin meyvesi bu sıpam.Resim yükleyemiyorum kusura bakmayın.Darısı bebeğini görceklerin başına. Ayın 12.de tekrar çağırdı kontrole.O zaman 10+5 oluyorum.Acaba diyorum tam 11 haftalıkken mi gitsem.hem ense kalınlığına bakılır hem 2li test yapılır.Hem de belki cinsiyetini söyler.Siz ne dersiniz kızlar.
maşallah bebişine....aslında olabilir canım zaten 10+5 11e 2 gün kalmış oluyor
gözün aydın canımben de bu gittiğimde hareketlerini görmüştüm. çok etkilendim içimde bir canlının hareket etmesinden
bir dahaki kontrolünü 11 haftan donduktan sonraya alabilirsin bence de. 12. haftanın içindeyken yani. cinsiyeti tahmin edebilir mi bilmiyorum ama testi yapar galiba
11 haftalık olduğum da h.sonuna denk gelmiş oluyor.yani ben p.tesi gitsem 11+2 olcak.En iisi öyle yapayım.Bi kaç gün geç gidiyim.Belki tosunumun cinsiyetini de öğrenirim.
11 haftalık olduğum da h.sonuna denk gelmiş oluyor.yani ben p.tesi gitsem 11+2 olcak.En iisi öyle yapayım.Bi kaç gün geç gidiyim.Belki tosunumun cinsiyetini de öğrenirim.
beni de doktorum eylülün 20sinden sonra çağırdı, 25ine randevu aldım ben de. tam 12+0 oluyorum. dedi ki kesin diyemem ama belki cinsiyetlerini söyleyebilirim. sanırım biraz da bebeğin duruş pozisyonuna bağlı görüp göremeyeceği. inşallah ikimizinki de görünür
inşallah canım. ne zamandır kullanıyosun? kanama filanmı olmuştu ondanmı verdi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?