Sağol canım.Evet çok güzel bi duygu.Ben önce inanamadım.Doktora sordum.Hareket mi ediyo diye.Evet dedi.Gözlerimi alamadım ekrandan.Tekrar kalp atışını dinletti.Maşallah gümbür gümbür atıyodu.Kesesi bebeğin boyu herşey çok güzel maşallah dedi.İğne kullanıyodum.Normalde doğuma bi ay kala bırakcaktım.Ama durumun çok iyi 5.aydan sonra bırakırsın dedi.
11 haftalık olduğum da h.sonuna denk gelmiş oluyor.yani ben p.tesi gitsem 11+2 olcak.En iisi öyle yapayım.Bi kaç gün geç gidiyim.Belki tosunumun cinsiyetini de öğrenirim.
Eki Görüntüle 792758 bu 9 haftalik
Eki Görüntüle 792764 bu da 7 haftalikken kalp atimi
masaallah diyelim mi :)
Selam kızlar.Dün akşam doktora gittim.Bebeğim gayet sağlıklı çok şükür.9+3 olmuşuz ve boyumuz da 2,53 cm. Kollarını ayaklarını bi oynatıyodu o bücürük boyuyla anlatamam. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.3,5 senelik bekleyişimin meyvesi bu sıpam.Resim yükleyemiyorum kusura bakmayın.Darısı bebeğini görceklerin başına. Ayın 12.de tekrar çağırdı kontrole.O zaman 10+5 oluyorum.Acaba diyorum tam 11 haftalıkken mi gitsem.hem ense kalınlığına bakılır hem 2li test yapılır.Hem de belki cinsiyetini söyler.Siz ne dersiniz kızlar.
canım 148 kalp atım hızı alttaki 7 haftalık olanda yazıyor..
maşallah bebişimize ya çok tatlıı
benim ultrason kâğıtlarında böyle bi grafik de yok böyle bi değer de yok ya
aa iyi olmuş canım yaa iğneyi de erken bırakacak olman. gerçi bebeğin sağlığı için eminim sonuna kadar da yapardın
İkili test olurda cogu dktor bu kadarverken cinsiyet soylemek istemiyor anlasa da.
bende 10+4 de gidicem ama daha önce gittiğimde denk gelmiştim benim gittiğim hastanede yapmıyolar ikili testi üniversite hastanesine yolluyolar. büyük ihtimalle bana da git universte hastanesinden sıra al falan diycek o yüzden 10. haftada çağırdı diye düşünüyorum
dopler ultrasonda oluyor canım kalp atışı gibi farklı bir ultrason kağıdı veriyorlar onda yazıyor..
Canım ense kalınlığı ve burun kemik yapısına baksın da ikili testi yapmasa da olur.Çok da önemki değil.Sonuçta allah korusun test sonucu sakıncalı çıksa aldırcak değilim.O yüzden ikili testi çok da umursamıyorum.
Cok cok üzüldüm, ama Rabbim bizim icin en hayirlisini biliyor ve ona göre muamelede bulunuyor. umarim en yakin sürede yeniden gebe kalirsin ve bu defa bebegini kucagina almak nasip olur.. ve umarim birdaha hicbirimiz böyle üzücü haberler almayiz.. rabbim bebislerimize saglik versin. (amin)Şimdi acildn geldin bebegimin kalbi durmuş.sabh kürtaj olacam.kahve akınti ve sanciyla gttim.Allah sizleri tamamına erdirsin bana dua edin.8+2 bebegmin ömrü
Şimdi acildn geldin bebegimin kalbi durmuş.sabh kürtaj olacam.kahve akınti ve sanciyla gttim.Allah sizleri tamamına erdirsin bana dua edin.8+2 bebegmin ömrü
Selam kızlar.Dün akşam doktora gittim.Bebeğim gayet sağlıklı çok şükür.9+3 olmuşuz ve boyumuz da 2,53 cm. Kollarını ayaklarını bi oynatıyodu o bücürük boyuyla anlatamam. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.3,5 senelik bekleyişimin meyvesi bu sıpam.Resim yükleyemiyorum kusura bakmayın.Darısı bebeğini görceklerin başına. Ayın 12.de tekrar çağırdı kontrole.O zaman 10+5 oluyorum.Acaba diyorum tam 11 haftalıkken mi gitsem.hem ense kalınlığına bakılır hem 2li test yapılır.Hem de belki cinsiyetini söyler.Siz ne dersiniz kızlar.
slm arkadaslar,
bugun ebe kotrolum vardi, dogum dosyami birlikte doldurduk , erken ultrasyon icin muracatimi kabul etmediler. daha once dusuklerim ailede hastaliklar olmadigi icin kabul etmediler, valla bende yalan soylemedim vucudunda agrin skintin varmi cok dedi, sirf bebegimi gormek icinde yalan soyluyemem, sonra rabbim basima verir aynisini..
cunku suan druma gore bebegimde hersey normalmis,10. haftadan once kan testi yaptirmamida soyledi. 09.09 da drum kan testi yaptircakti ama yaptirmamami soyledi, bazi drlarin bu konuda bilgisi yokmus .10 haftadan once hic birseyin kanda cikmiycagini..
dogum 23 nisan olarak cikti :)))hafta olarakta 7+4 musum :)) ben 7+1 olarak hesaplamistim ..
Bulaniyor. Progestandan supheleniyoruj ben. Yanetkilerindede var
Canim ben ense kalinligina baktirmayi dusunmuyorum.. Baktirsam ne olacak bebegimi aldirmak istemiyrum
Gunaydinn kızlar.
Gene br ktu hwber grlmissemihimm Allah sabir versin en yakin zamanda bebisini saglikla gondersin inss.canim yaa.
Kizlar ben sanirim dayanamayacagim sali giderim diyordum ama cuma gidicem doktora cok korktum. .
Kidem en basindan beri bulsnmamisti hala da yok.gguslerin bazen aciyo bazen yok.bugun yok mesela fffff kafayı yemektense gitmrk gormek en iyisi.
Ama brada salı ve cuma dr var.cuma giderim artik.
Allahim inşallah iyidir beisimiz.
bu uzucu haberlerden cok etkileniyorum daha once yasadigim icin zaten diken ustundeyim
Hamileligimin tadina varamiyorum. Surekli korku endise yine bisey olurmu korkusu stresi
Bu cumada benim kontrolum var bir haftadir stresteyim
Şimdi acildn geldin bebegimin kalbi durmuş.sabh kürtaj olacam.kahve akınti ve sanciyla gttim.Allah sizleri tamamına erdirsin bana dua edin.8+2 bebegmin ömrü
maşallah canım, bebişin görüntülerini görünce çok özendim. benim 15-16 gibi kontrolüm acaba kaçamak yapsam mı diye içimden geçmedi desem yalan olur :)) bu arada ense kalınlığı ne zaman ölçülüyormuş bilgin var mı?
Eki Görüntüle 792758 bu 9 haftalik
Eki Görüntüle 792764 bu da 7 haftalikken kalp atimi
masaallah diyelim mi :)
benim bebeğimin kalp atım hızı 120 çıkmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?