2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

aa iyi olmuş canım yaa iğneyi de erken bırakacak olman. gerçi bebeğin sağlığı için eminim sonuna kadar da yapardın

11 haftalık olduğum da h.sonuna denk gelmiş oluyor.yani ben p.tesi gitsem 11+2 olcak.En iisi öyle yapayım.Bi kaç gün geç gidiyim.Belki tosunumun cinsiyetini de öğrenirim.

İkili test olurda cogu dktor bu kadarverken cinsiyet soylemek istemiyor anlasa da.

bende 10+4 de gidicem ama daha önce gittiğimde denk gelmiştim benim gittiğim hastanede yapmıyolar ikili testi üniversite hastanesine yolluyolar. büyük ihtimalle bana da git universte hastanesinden sıra al falan diycek o yüzden 10. haftada çağırdı diye düşünüyorum

benim de doktorum kızımın cinsiyetini 11+0 da %95 kız dedi ve yanılmadı..
arkadaşıma 10+4 te %95 erkek dedi yanılmadı
ben de sabırsızlıkla bekliyorum ultrasonu 4 boyutlu olduğu için sanırım erken tahmin ediyor..
8.haftada bile yorum yapabildiğine göre demek erken gelişim aşamalarında bile anlayabiliyorlar

kızlar beni de korkuttunuz.doktora 21 ya da 22 eylülde gidicektim ama ayın 13 üne başka bi doktora daha randevu aldım.en son 26 ağustosta gitmiştim.

aa iyi olmuş canım yaa iğneyi de erken bırakacak olman. gerçi bebeğin sağlığı için eminim sonuna kadar da yapardın

Evet canım ben göze almıştım herşeyi.Çünkü çok acılar çektim.Herşeye razıyım yeter ki bebeğim iyi olsun.

İkili test olurda cogu dktor bu kadarverken cinsiyet soylemek istemiyor anlasa da.

Genelde özeldeki doktorlar söylüyorlar.Benimki de görse söyler eminim.Söylemese de olsun.Sonra öğrenirim.

Canım ense kalınlığı ve burun kemik yapısına baksın da ikili testi yapmasa da olur.Çok da önemki değil.Sonuçta allah korusun test sonucu sakıncalı çıksa aldırcak değilim.O yüzden ikili testi çok da umursamıyorum.

dopler ultrasonda oluyor canım kalp atışı gibi farklı bir ultrason kağıdı veriyorlar onda yazıyor..

hımm anladım canım saol

bu arada bakın ne buldum :)

Cinsiyet tahmini,bebeğiniz erkek tir eğer;

Erken gebelikte mide bulantısı hissetmediyseniz,

Bebeğinizin doktor tarafından tespit edilen kalp atışı dakikada 140 atıştan daha azsa,

Ön tarafınızdan kalçanıza göre daha çok kilo aldıysanız,

Bel kısmınız basket topu gibi görünüyorsa,

Memelerinizin baş kısmı çok kararırsa,

Bebeğinizi aşağıda taşıyorsanız,

Özellikle tuzlu ve ekşi yiyecekler canınız çekiyorsa ,

Yumurta ve et gibi proteinli gıda aşeriyorsanız,

Ayaklarınız gebelikten önceki haline göre daha soğuksa,

Bacaklarınızdaki genital bölgenizdeki ve koltuk altınızdaki tüyler hamilelik döneminde daha çabuk uzuyorsa,

Elleriniz daha kuruysa,

Siz gece uyurken yastıklarınız kuzeye bakıyorsa ,

Eşiniz sizinle birlikte kilo alıyorsa,

Hamilelik sizi güzelleştirmişse,

İdrarınız parlak sarı rengindeyse,

Burnunuz yayılıyorsa ve büyüyorsa,

Yattığınızda alyansınızı göbeğinizin üzerinde tuttuğunuzda yuvarlaklar çiziyorsa,

Özellikle akşamları baş ağrılarınız varsa,

Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde çift sayı çıkıyorsa,

Cinsiyet tahmini, bebeğiniz kız dır eğer;
Gebelikte özellikle basenlerinizden ve poponuzdan kilo alıyorsanız,

Sol göğsünüz sağ göğsünüzden daha da büyükse,

Gebelikte saçınızda kırmızı hatlar, parlak alanlar çıkıyorsa,

Bebeğinizi yüksekte taşıyorsanız,

Erken hamilelikte mide bulantılarınız çok varsa,

Bebeğinizin kalp atışı dakikada en az 140 ve daha fazla ise,

Karnınız karpuz gibi büyümüşse,

Daha çok tatlı canınız istiyorsa,

Aç kaldığınızda özellikle meyvelere aşeriyorsanız,

Portakal suyuna aşeriyorsanız,

Hamilelik dönemi boyunca normal zamanki kadar iyi görünmüyorsanız, gebelik sizi çirkinleştirmişse ,

Gebelik dönemi boyunca normalden daha huysuzsanız,

Gebelikte yüzünüz normalden daha çok ödemli ve patlaksa,

Kahvaltıda ekmeğin ucunun tepesini yemeyi reddediyorsanız,

Göğüsleriniz gerçekten çok büyüdüyse,

Siz geceleri uyurken yastıklarınız güneye bakıyorsa,

İdrarınız donuk sarı renginde ise,

Sırt üstü yattığınızda alyansınızı göbeğinizin üzerine tuttuğunuzda bir taraftan öteki tarafa hareket ediyorsa,

Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde tek sayı çıkıyorsa,

Son düzenleme:

ya evet spnuç kötü çıksa 3lüsü var 4lüsü var ama gerçekten çok zor bi durum inşallah sağlıklı olur benim bebişimde sizinkilerde

Şimdi acildn geldin bebegimin kalbi durmuş.sabh kürtaj olacam.kahve akınti ve sanciyla gttim.Allah sizleri tamamına erdirsin bana dua edin.8+2 bebegmin ömrü
Cok cok üzüldüm, ama Rabbim bizim icin en hayirlisini biliyor ve ona göre muamelede bulunuyor. umarim en yakin sürede yeniden gebe kalirsin ve bu defa bebegini kucagina almak nasip olur.. ve umarim birdaha hicbirimiz böyle üzücü haberler almayiz.. rabbim bebislerimize saglik versin. (amin)
Htp://1biranne.wordpress.com

Güzel haberlerine çok sevindim canım ikili test ayrı dr kontrolü için öncesinde gitsen ultrasonda çıkan tarihe göre karar veriyor Dr.lar sanırım

Yalan hiç bir zaman hoş değil pembe yalanlardan bir şey olmaz ama insanı inandığı şey buluyor sen yinede yalan söylememekle iyi etmişsin ben söyleyebilirdim herhalde:)

Bulaniyor. Progestandan supheleniyoruj ben. Yanetkilerindede var

bende de kafa yapıyor bu progestan içmişim hovardayım 24 ayardayım modunda geziyorum:))

Canim ben ense kalinligina baktirmayi dusunmuyorum.. Baktirsam ne olacak bebegimi aldirmak istemiyrum

canım ya yaptırmazsan sonra pişmanda olabilirsin bence yaptır mutlaka ama yinede sen bilirsin

Bu endişelerimiz çok normal hamilelik hormonu yapıyor benim 2.ci olduğu halde zırt pırt Dr.a gidiyorum senin iyi anlıyorum canım

bu uzucu haberlerden cok etkileniyorum daha once yasadigim icin zaten diken ustundeyim
Hamileligimin tadina varamiyorum. Surekli korku endise yine bisey olurmu korkusu stresi
Bu cumada benim kontrolum var bir haftadir stresteyim

Sağlıcakla alırsın inşallah maalesef ilk altı ay çok yavaş geçiyor

Şimdi acildn geldin bebegimin kalbi durmuş.sabh kürtaj olacam.kahve akınti ve sanciyla gttim.Allah sizleri tamamına erdirsin bana dua edin.8+2 bebegmin ömrü

Sanada Gümüş19 arkadaşımızada en kısa zamanda sağlıklı güzel bebişler dilerim inşallah sorunsuz ve güzel bir hamilelik geçirirsiniz yolun başında sayılırsınız allah daha büyük acılar göstermesin size

11-13. haftalardı galiba bende sabırsızlıkla bekliyorum

Eki Görüntüle 792758 bu 9 haftalik

Eki Görüntüle 792764 bu da 7 haftalikken kalp atimi

masaallah diyelim mi :)

Maşallah çok güzel ve net çıkmış Allah nazarlardan saklasın

Selam arkadaşlar bu topic i görünce aşırı mutlu oldum hepimizin hamileliği umarım rahat geçer sağlıkla çocuklarımızı alırız kucagımıza:)

Annişler siz doktorunuzu nasıl seçtiniz? Bende her kafadan bir ses çıkıyor. Herkes her şeyi çok biliyormuş sanki. İlk gittiğim kent hastanesinde yasemin yarar kıvrak diye bir bayan doktor fena değil. Ama başka doktorlara da gitmeyi planlıyorum. Kısa sürede ne yapacağım hiç bir fikrim yok. Kafayı yemek üzereyim yardım edin bana sizler nasıl hallettiniz bu doktor işini?

slm anneler :) ben 8+5 deyim ve göbeğim sipsivri oldu :) bulantılardan almış olduğum 3 kg nun 2sini geri vermişim.sizin de bu kadar göbekleriniz belli mi 3gün önceye kadar normaldi ama şimdi fırladı birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…