evet kızlar bu ikili test muhabeti nedir?
hmmm anladım. ben özele gidiyorum illaki bi kaç gün bekler miyim acaba???
Allah korusun da down sendromu olupmolmadigina bakilkiyor
tatlım ben vikipediden buldum
dün sağlıkocağı dr sordum o da mutlaka yaptır hiç bir test %100 sonuç vermez ama tedbiri elden bırakma dedi
İkili test - Vikipedi
aynısı bendede var canım gebeliğin başından beri...kızlar ben çok rahatsızım benim gibi olan var mı?karnım taş gibi balon gibi şiştim patlıcam.sanki gazım varmış gibi.
canım benim geçmiş olsun Allah yardımcın olsun Rabbim inşalllah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir gebelik nasip etsin...Şimdi acildn geldin bebegimin kalbi durmuş.sabh kürtaj olacam.kahve akınti ve sanciyla gttim.Allah sizleri tamamına erdirsin bana dua edin.8+2 bebegmin ömrü
maşallah canım Allah nazarlardan korusun...bende cuma gidicem bakalım çok heyecanlıyım...Selam kızlar.Dün akşam doktora gittim.Bebeğim gayet sağlıklı çok şükür.9+3 olmuşuz ve boyumuz da 2,53 cm. Kollarını ayaklarını bi oynatıyodu o bücürük boyuyla anlatamam. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.3,5 senelik bekleyişimin meyvesi bu sıpam.Resim yükleyemiyorum kusura bakmayın.Darısı bebeğini görceklerin başına. Ayın 12.de tekrar çağırdı kontrole.O zaman 10+5 oluyorum.Acaba diyorum tam 11 haftalıkken mi gitsem.hem ense kalınlığına bakılır hem 2li test yapılır.Hem de belki cinsiyetini söyler.Siz ne dersiniz kızlar.
tebrik ederim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...Selam arkadaşlar bu topic i görünce aşırı mutlu oldum hepimizin hamileliği umarım rahat geçer sağlıkla çocuklarımızı alırız kucagımıza:)
kızlar selam.. herkes iyidir inşallah..
benim bulantılarım çok arttı.. bide sancım vaır sürekli doktorum normal demişti.. iki üç gün devem eden koyu çok koyu akıntılarım oldu hatta doktor kanama dedi.. düşük riski dedi.. ama mecburen işe geliyorum.. cuma izne ayrılacam bir hafta dinlenmem lazım.. bebeğimin kalp atışları başlamış ama duyamadım.. cuma tekrar gitcem doktora inşallah herşey yolundadır.. hiç birşey yiyemiyorum zaten yediğimde çıkıyor.. hoş her mide bulantısında şükrediyorum bebeğim sağlıklı diye..
ikili test muhabbeti gördüm..
eğer burun kemiği varsa ense kalınlığı 3mm altındaysa gerek yok diyor doktorlar..
rabbim hepimize hayırlı sağlıklı şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kızlar doktora mi geldim neye geldom anlamadim bu yuzyilda tam bir komedi.
Bulundugum ilçeye kadin dogumcu sadece cuma.c.tesi geliyo ve ben duramadigim icin baska bir ilçede bir ozel bir poliklinigi aradimt kadin dogumcu var dediler geldik
30 km yol geldik.
Bi geldik doktor var ama ultrasonu yokmus
Neyse gelin dedi ic hastaliklari ultrasonuyla bakayim ama onda da gebelik programi yokmus.
Sadece kalp atisi var mi dedim var dedi..
Bu 9 haftalik gibi degil 7 haftalık gibi sanki dedi.daha gecen hafta gittigimde 8+3cikmisti..kuculdu mu bebek yani..sinir oldum.
Gercekten bu zamanda tam bir komedi yaaa..
Onca yol bosuna geldik..
Cuma buradaki dr gideyim bari.
Bulundugum ilçeye kadin dogumcu sadece cuma.c.tesi geliyo ve ben duramadigim icin baska bir ilçede bir ozel bir poliklinigi aradimt kadin dogumcu var dediler geldik
30 km yol geldik.
Neyse gelin dedi ic hastaliklari ultrasonuyla bakayim ama onda da gebelik programi yokmus.
Bu 9 haftalik gibi degil 7 haftalık gibi sanki dedi.daha gecen hafta gittigimde 8+3cikmisti..kuculdu mu bebek yani..sinir oldum.
Onca yol bosuna geldik..
30 km yol geldik.
Onca yol bosuna geldik..
İnsan çok çaresiz kalıyormuş gibi oluyor. Bizler merak içerisinde bebişimizin her şeyini merak ediyoruz. Hele ki ilk bebişse eğer ne yapacağımızı hiç bilemiyoruz. Herkes en iyi anlaşabildiğin, derdini en kolay anlatıp, ilgi ve alakasından memnun kaldığın doktoru seç ve bir uzmanda sabit olarak kal, doğumunda da o doktor bulunsun diyor. Ama doğru doktoru seçme işi nasıl olacak o muallak? Senin durumun daha zorda olsa gerek ilçede kadın doğum uzmanı olmayışı seni 15 günde bir 30 kmlik yola götürüp getirecek. Bebişlerimiz için değer ama insan acil bir durum olursa diye korkuyor. Bense hangi doktoru nasıl seçip güveneceğimi hala bilemiyorum...
Ay bide adam tuh gozlgumu unutmusum dedi.kisik gozle gormeye calisti.ne diyecegimi sasirdim.
Esime dedim sen bak bari kalp stisi gorunuyo mu.bakti gordum dedi.ayyy deli oldum
sen nerde yaşıyosun merak ettim? :))
Bulaniyor. Progestandan supheleniyoruj ben. Yanetkilerindede var
30 km yol geldik.
Onca yol bosuna geldik..
Canim ben tup bebekle hamile kaldim.ve bir kac gundur kotu haberler alınca zaten tedirgindim iyice oldum bizde en iyisi gidelim dedik keske gelmeseydik
Keske 30km olsa doktorum baska sehirde olacak ve orasi80 km kadar.
Simdi baska ilceye gelmistik 30 km otede ama iste tsm komedi cikti..
Artik kendi doktoruma ayda bir giderim.bazende evimin oldugu yerdeki doktora..iste oyle:26:
hay Allah olaya bak yaaneyse canım sen sadece bebeğinin sağlıklı olduğunu, kalbinin attığını düşün yeter. saçmalamıştır doktor bu 7 haftalık falan derken... Ankarada tedavi olmuştun sen galiba, fırsatın oldukça buraya gelirsin artık, kendi doktoruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?