2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Zaten bu ikili testi onceden devlet hastanesi yapmiyordu. Benim oglumun zamaninda yapmiyordu mesela. Simdi devlette yapiyor.

kızlar ben çok rahatsızım benim gibi olan var mı?karnım taş gibi balon gibi şiştim patlıcam.sanki gazım varmış gibi.
aynısı bendede var canım gebeliğin başından beri...

Şimdi acildn geldin bebegimin kalbi durmuş.sabh kürtaj olacam.kahve akınti ve sanciyla gttim.Allah sizleri tamamına erdirsin bana dua edin.8+2 bebegmin ömrü
canım benim geçmiş olsun Allah yardımcın olsun Rabbim inşalllah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir gebelik nasip etsin...

maşallah canım Allah nazarlardan korusun...bende cuma gidicem bakalım çok heyecanlıyım...

Selam arkadaşlar bu topic i görünce aşırı mutlu oldum hepimizin hamileliği umarım rahat geçer sağlıkla çocuklarımızı alırız kucagımıza:)
tebrik ederim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

tatlım geçmiş olsun inşallah cuma günü dr herşey süper der. bende fenayım akıntılarım bitti benim artık çok az var günde 3-4 çamaşır değiştiriyorum şimdi sabah akşam öğlene gerek kalmıyo ama midem berbat ne yesem ne içsem çıkıyor ve artık karnım çok ağrıyor kusmaktan.ben gece ayaklarıma yastık koydum uykuya dalana kadar çok rahatlattı beni bi dene istersen

Kızlar doktora mi geldim neye geldom anlamadim bu yuzyilda tam bir komedi.

Bulundugum ilçeye kadin dogumcu sadece cuma.c.tesi geliyo ve ben duramadigim icin baska bir ilçede bir ozel bir poliklinigi aradimt kadin dogumcu var dediler geldik
30 km yol geldik.
Bi geldik doktor var ama ultrasonu yokmus

Neyse gelin dedi ic hastaliklari ultrasonuyla bakayim ama onda da gebelik programi yokmus.

Sadece kalp atisi var mi dedim var dedi..

Bu 9 haftalik gibi degil 7 haftalık gibi sanki dedi.daha gecen hafta gittigimde 8+3cikmisti..kuculdu mu bebek yani..sinir oldum.
Gercekten bu zamanda tam bir komedi yaaa..

Onca yol bosuna geldik..
Cuma buradaki dr gideyim bari.

Son düzenleme:

aynen canım komedi gibi yaa. Kadın doğumcunun ultrason cihazı olmaması bile bir tuhaf zaten. sen bencede bulunduğun yerdeki doktoruna git

İnsan çok çaresiz kalıyormuş gibi oluyor. Bizler merak içerisinde bebişimizin her şeyini merak ediyoruz. Hele ki ilk bebişse eğer ne yapacağımızı hiç bilemiyoruz. Herkes en iyi anlaşabildiğin, derdini en kolay anlatıp, ilgi ve alakasından memnun kaldığın doktoru seç ve bir uzmanda sabit olarak kal, doğumunda da o doktor bulunsun diyor. Ama doğru doktoru seçme işi nasıl olacak o muallak? Senin durumun daha zorda olsa gerek ilçede kadın doğum uzmanı olmayışı seni 15 günde bir 30 kmlik yola götürüp getirecek. Bebişlerimiz için değer ama insan acil bir durum olursa diye korkuyor. Bense hangi doktoru nasıl seçip güveneceğimi hala bilemiyorum...

Ay bide adam tuh gozlgumu unutmusum dedi.kisik gozle gormeye calisti.ne diyecegimi sasirdim.

Esime dedim sen bak bari kalp stisi gorunuyo mu.bakti gordum dedi.ayyy deli oldum

sen nerde yaşıyosun merak ettim? :))

Canim ben tup bebekle hamile kaldim.ve bir kac gundur kotu haberler alınca zaten tedirgindim iyice oldum bizde en iyisi gidelim dedik keske gelmeseydik

Keske 30km olsa doktorum baska sehirde olacak ve orasi80 km kadar.

Simdi baska ilceye gelmistik 30 km otede ama iste tsm komedi cikti..

Artik kendi doktoruma ayda bir giderim.bazende evimin oldugu yerdeki doktora..iste oyle:26:

merhaba arkadaşlarım. Gümüş ve semihim bebeklerini kaybetmiş çok çok üzüldüm Rabbim en kısa sürede kucaklarını dolduracak meleklerini göndersin.
Ben de bu sabah dayanamadım doktoruma gittim çok öksürüyorum panik oldum dedim. zaten testlerimi de ona değil başka doktora gösterebilmiştim onlara da baktı. herşey yolunda görünüyor Allah a şükürler olsun. 16 eylül için randevu aldık aynı hastanede başka bir doktor 2li testi yapacakmış. ense kalınlığı vs detaylı incelenecekmiş. sadece ultrason incelemesi için 300 tl dedi fazla geldi sanki. sizin bilginiz var mı?
Bu arada kızlar bende düşük riski görmediği halde ilişki yasağı koydu doktor. bir de bal için hamilelere çok önermiyorum dedi. Aklınızda olsun.

hay Allah olaya bak yaa neyse canım sen sadece bebeğinin sağlıklı olduğunu, kalbinin attığını düşün yeter. saçmalamıştır doktor bu 7 haftalık falan derken... Ankarada tedavi olmuştun sen galiba, fırsatın oldukça buraya gelirsin artık, kendi doktoruna

Canim ben istanbulda tedavi oldum..oradan ankaraya ailemin yanina gectim..ordaykende koru hastanesi e gittim cok memnundum ama okullar basladigi icin donmek zorunda kaldim.

Burada da karabukte ozel guzel bir hastsne var oraya devam edecegim ama iste ikili teste az kaldi ozaman baslarim diye dusundum..

Arada kakacamak yapacak bir doktorda lazim ya.burada gideyim dedim ayy ne karisik yav

Neyse bugunun kari kalp atisi vsr bebisimin cok sukur onu gorebildik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…