Evet canım ben göze almıştım herşeyi.Çünkü çok acılar çektim.Herşeye razıyım yeter ki bebeğim iyi olsun.
Genelde özeldeki doktorlar söylüyorlar.Benimki de görse söyler eminim.Söylemese de olsun.Sonra öğrenirim.
Canım ense kalınlığı ve burun kemik yapısına baksın da ikili testi yapmasa da olur.Çok da önemki değil.Sonuçta allah korusun test sonucu sakıncalı çıksa aldırcak değilim.O yüzden ikili testi çok da umursamıyorum.
Selam arkadaşlar bu topic i görünce aşırı mutlu oldum hepimizin hamileliği umarım rahat geçer sağlıkla çocuklarımızı alırız kucagımıza:)
slm anneler :) ben 8+5 deyim ve göbeğim sipsivri oldu :) bulantılardan almış olduğum 3 kg nun 2sini geri vermişim.sizin de bu kadar göbekleriniz belli mi 3gün önceye kadar normaldi ama şimdi fırladı birden
slm anneler :) ben 8+5 deyim ve göbeğim sipsivri oldu :) bulantılardan almış olduğum 3 kg nun 2sini geri vermişim.sizin de bu kadar göbekleriniz belli mi 3gün önceye kadar normaldi ama şimdi fırladı birden
olabilir tatlım aslıan bakarsan hoşuma gidiyoşişkinlik olmuş olabilir dünden beri benimde öyle yatsam yatamıyorum otursam oturamıyorum bayağı rahatsızım.
biz 2 aylığız ama karnım 4 aylık gibi
şişkinlik olmuş olabilir dünden beri benimde öyle yatsam yatamıyorum otursam oturamıyorum bayağı rahatsızım.
Kzlar doktora gidiyorum inşallah guzel haberlerle gelirim
aynen öne doğru sivri :) erkek mi ki diye düşünmekten kendimi alamıyorum
inşallah sağlıklı olsunlar da :) aslında önceden sorsalardı kız derdim şimdi sağlıklı olsun da ne önemi var diyorum Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıklı sıhatli huzurlu sorunsuz kucaklarımıza almayı nasip etsinbenimki kız galiba
Kzlar doktora gidiyorum inşallah guzel haberlerle gelirim
kızlar selam.. herkes iyidir inşallah..
benim bulantılarım çok arttı.. bide sancım vaır sürekli doktorum normal demişti.. iki üç gün devem eden koyu çok koyu akıntılarım oldu hatta doktor kanama dedi.. düşük riski dedi.. ama mecburen işe geliyorum.. cuma izne ayrılacam bir hafta dinlenmem lazım.. bebeğimin kalp atışları başlamış ama duyamadım.. cuma tekrar gitcem doktora inşallah herşey yolundadır.. hiç birşey yiyemiyorum zaten yediğimde çıkıyor.. hoş her mide bulantısında şükrediyorum bebeğim sağlıklı diye..
ikili test muhabbeti gördüm..
eğer burun kemiği varsa ense kalınlığı 3mm altındaysa gerek yok diyor doktorlar..
rabbim hepimize hayırlı sağlıklı şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
merhaba kızlar!!! ya ben bişey sorucam. bu ikili testlerden bahsetmişsiniz. ben haftaya cuma gidicem doktora bi aksilik olmazsa. ikil test falan çok uzun sürede mi sonuçlanıyor. yoksa hemen belli olabiliyor mu? çalıştığım için sonuçları çok geç çıkmayan testlerse cumartesi randevu alıcam öğleye kadar halledebilirim diye düşündüm...
Doktorun ense kalinligini ultrasonda olcup soyliycek zaten. Kan verceksin onun sonucu gec cikar bikac gun sonra.
evet kızlar bu ikili test muhabeti nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?