2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
gümüş semihim ve sfkaydn çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda yeniden hamilelik haberlerinizi alırız.
kızlar ben çok fenayım bulantılar kusmalar git gide daha da çoğalıyor normalde randevum haftaya çarşamba ama ben bugün başka doktordan randevu aldım yarın gidicem inşallah güzel haberlerle gelirim

Yalnız yanlış yazmışım 10+1 yazacaktım 11+1 yazmışım değiştiremiyorum da

aaa 10+1 de böyle kocaman bişe görücez desene ay heyecanlandım ben de haftaya perşembe gidicem 9+6 olacak 2 gün erken ama yine de bebek şekli görücez inşallah :) Allah saplıkla kucağına almayı nasip etsin cnm.

33/4= Kalan 1

29/4= Kalan 1

ikiz mi de değil ki ben nolcam şimdi

canım maşallah sana isyan etmiyorsun.. Rabbim böyle uygun görmüş.. hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

hmmm anladım cnm saol. o zaman hesaplamalara göre kız temmuz benim doğum ayıma daha yakın.

kızlar günaydın ben de 10+2 günlük hamileyim en son cumartesi kontrole gittim bir sıkıntı yoktu. ama 2 gündür göğüs hassasiyetim cok azaldı mide yanması ve eksimeside bitti gibi hatta akıntılarım bile azaldı yardım edin benim gibi olan varmı

Beni listeden çıkarabilirsiniz dün kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğim 7 haftalıkken karnımda gelişmemiş( içim yanıyo nasıl dayanıcam bilmiyorum bu acıya

Tek tek hepinize mail yazdım bir tuhaflık oldu kaydetmeden kapattı sistem

Bebebiğini kaybeden arkadaşım gerçekten insanlara laf anlatmak zor o nedenle karnın belli olmadan söylememek gerekiyor galiba
inşallah 3. denemende sağlıkla bebişini kucağına alırsın

Göbüşü şiş olan arkadaşlarım bende sizdenim nasıl bir şişkinlik gaz anlatamam sanki 5 aylık gibiyim

Bebişlerinin harketlerini görenleride tebrik ediyorum, hepsine koskocaman bir maşallah

progestan bu arada bende de kafa yapıyor biraz da uyku

Kizlar benim grne kanamam başladı.
Igne oldum hemen yatıyorum
Tup bebek doktorum hemen yarin dr git ve clexane kes dedi.

Sabah bartina gdecrgiz inşallah iyidir bebegim.oldurecek beni korkudan ya

Canım senin tüp bebek olduğu için daha temkinli davranman gerekiyor.Eğer çalışıyorsan izin al en azından 1 hafta istirahat et.İnşallah kanama bebekle alakalı değildir.Gelişmelerden haberdar et bizi.

Eki Görüntüle 793884 Eki Görüntüle 793884 kızlaaar yeni geldi güzel haberlerle geldim. bebişim 11+1 günlük. öyle büyümüş ki bize el salladı iki kere. hareketleri çok netti.

41,5 kere maşallah artık mercimeklikten çıkmış.Yanlış görmediysem 4,5 cm olmuş.Küçük insan tipine girmiş.Bende 9+3 de girdim.Kolları ayakları hep oynuyodu.Çok güzel bi duygu.Hergün daha da fazla büyüyolar.Maşallah onlara.

Çok geçmiş olsun inşallah bir sonrakinde sağlıcakla kucağına alırsın

Bebeğini kaybedenlere geçmiş olsun. Inşallah en kısa zamanda tekrar olur.
Son günlerde böyle haberler aldıkça çok üzülüyorum , benim randevu 21 eylul ama ben bugün gideceğim galiba doktora. İçimde kötü bir his var.

benimde randevum 21 eylülde ama ben 13 üne başka bi doktora daha aldım.bakalım ne olucak hayırlısıyla.felaket midem bulanıyo.yarın da kayınvalidemle kayınpeder bize gelicekler bir hafta 10 gün kalırlar o zaman napıcam hiç bilmiyorum.bütün gün ayakta olucak koşturucam hep hamile olduğumuda bilmiyolar söylemedim söylemeyide düşünmüyorum.3 düşüğüm oldu benimde çok eleştirdiler çok kırıldım bu sefer söylememeye kararlıyım.düşük yaptığımda nasılsın kızım ağrın var mı kanaman var mı diyeceğine gece korkuttular mı vs. vs. hurafelerle beni çok üzdü.muska yazdırmaya bile kalktı.eşimede baskı yapıyomuş tedavi olun çocuğunuz olmasında görün vs. vs. çok kırgınım çokkkkkkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…