2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
merhaba kizlar ve minnoscuklar..
nasilsiniz? bayadir giremiyorum cok ihmal ettim burayi biliyorum ama yalnizken pek firsatim olmuyordu..
simdi kiz kardesim yanima geldi de biraz bakayim dedim foruma
benim prensesim bu aralar cok huzursuz diş cikariyor diye dusunuyordum ama atakta geciriyor olabilir..
uyumuyor emmek istemiyor surekli bana yapisik bir halde uyku duzenimiz aksam saat 8.30 da uyuyor gece 12 de ben emziriyordum sonra 05.30 da emmek icin kalkiyordu sonra 8 de uyaniyordu artik sabah saat 10 gibi yarim saatlik bi uykusu vardi saat 13.30 gibi yikayip uyutuyordum saat 15.30 gibi uyaniyordu birde 17.30 gibi yarim saatlik uykusu vardi
simdi tamaaaamen duzeni bozuldu

gece 12-12.30 uykusuzluktan olecek bir halde babasinin kucaginda ninni esliginde uyuyor
sabah sadece 1 kez uyuyor
gece 2 saat arayla kalkiyor hani emmek istese diyecegim ki sutum yetmiyor ondan zar zor emiyor hic zorlamiyorum ne zaman emmek isterse diyorum ama icim gidiyo

ek gidaya gecmis galiba bazilariniz?
bizim doktor amcamiz su bile verme 6. ay bitsin oyle baslicaz dedi ama ben yine de dayanamiyorum biraz su biraz meyve tadina baktiriyorum ki zaten oda cok hevesli bugun 1 corba kasigi kadar armut yedirdi teyzesi cok sevdi

uyku konusunda tavsiyesi olan arkadaslardan yardim bekliyorum neler yaptiniz atak doneminde yada atak geciriyor mu?

Aynen canım iyi ki ailem var.
Bizimkiler içimizden birinin birşeye ihyaci varsa yoktan var ederler resmen...
Çalışmamak insanın bütün özgüvenini elimden alıyormuş ben bunu çok iyi anladım.
Idil 1 yaşında olsaydı hemen çalışmaya başlardım.
Kışlık kazak, pantolon vs aldık.

canim cok gecmis olsun.. ilk defa duyuyorum bu deligi.. batik icin kil olmasi gerekmez mi acaba
ayyy canim yaaaa demek evden kovmus kiyamammmm benim annemde babacigimi kovardi bazen evden ay cok seker olurlardi babam gidiyorum ben annemin evine derdi
(Allah rahmet eylesin ( simdi annesiyle kavusmuslardir babaannemide kaybettim (( )

esmercim tam anlayamasamda sanirim esin ile bazi problemler yasamissin
cok gecmis olsun tatlim insaallah tatliya baglarsiniz.. evladinizla mutlu mesut gunler gorursunuz

canım bezindeki kırmızılık için doktora ihmal etme sor... bağırsakalrında bir zorlanma olabilir... bilemiyorum susuzda kalmış olabilir... rota aşısı falan oldumu,olduysa onunetkisidir...çok yakındaki nesnelere bakarken kayıyor gibiyse normal odaklanırken..ama uzağa bakarkende oluyorsa bir göz doktoruna götür istersen canım...[/QUOTE]
doktora goturucem canım yarın çocuk doktoruna sorucam gozunude gostercem cok canım sıkıldı bıkac gundur de netten baskıyorum ınsallh gecıcı bır durumdur cok bellı degıl ama göz bu sonuçta

Hos geldin gulum, ozlettin kendini. Bu ara genel bir huzursuzluk var bebislerde. Emmeme sorunu yasamadim ama benim oglanin da uykulari bozuldu. Cok sik uyanir oldu. Zorlamiyorum, onun isteklerini takip ediyorum

Uzun zaman once sen dis cikarma stresi basladi demistin. Hala cikarmadi mi yavrun?

evet servis kurtarıcı oluyor...annemde servise yazdırmış yeğenleri...inşallah sorunsuz güzel bir eğitim yılı olur...bütün minnaklara

canım hastalığı ondanmı bilemedim...doktoru aradım şimdi hastası varmış arayacak beni... internetten okuduğum şeyler canımı sıkıt.. bir bayanında 5 aylık kızında bu 2 delik çıkmış sonradan delikler büyüyerek birleşmi kocaman olmuş intihap omuriliğine kadar gitmiş... mr için çok zorlanmışlar...anestezi yle uyutmuşlar uyandıramamışlar... korktum çok endişeliyim...doktora sorcam kendisinemi getireyim kızımı yoksa direk çocuk cerrahınamı götürelim diye...

anneler muhallebi yapmak istesek süt pirinç unu tamam da seker yasak muhallebiyi nasıl yapıcaz bal yasak.yapan varsa cevap yazabilir mii..pekmezle denemeyi düşünüyorum.nasıl olur acaba
canım ben yeğenlerime yapardım... şeker koymuyorsun.. kıvamı muhallebi gibi olduğu için öyle diyorlar yoksa şeker yok koyma... ne kadar süt koyuyorsan yarısını su koy tamaman sütten yapma...sulandır sütü...pekmez sen bilirsin ama bu defalık sade yap bakalım...

sor canım sende sor.. en önemli belirtisi deliğin orasının kuyruk sokumunun kıllanması ve akıntı olmasıymış...oturtulduğundan olduğunu snamıyorum ama bakalım...

evet kıl olması gerek ama bu delik kanal gibi bir şeymiş inşallah değildir ... bababmda annesinin evine değil kızının evine diye gidiyor... annem bu günde gelmesin söyle yüzünü görmek istemiyorum diyor...çocukluğumdan beri böyleler...
.... başın sağolsun canım

maşşallah kuzuna .. bebeişinin fotosumu.... Büşra yı seni merak ettik...bu aralar çoğumuzun bebeği huysuz geçecek inşallah...

doktora goturucem canım yarın çocuk doktoruna sorucam gozunude gostercem cok canım sıkıldı bıkac gundur de netten baskıyorum ınsallh gecıcı bır durumdur cok bellı degıl ama göz bu sonuçta
bu nedir diye bakacağımıza bir doktora görünmesi iyidir... son zamanlarda farklı birşey yedirdinmi... alerjisi falan oldumu yedirdiğin bir şeye karşı... geçen ay bizim hemşire bu ay göz kontrolü oluyor çocuklarda isterseniz bir baktırın dedi... ben söyleyimde sonradan hatırlatmadınız neden söylemediniz diye kızıyorlar dedi...

Ben de cok endiselendim simdi. Doktorun donerse/bilgi verırse bıze de haber ver gulum. İnsallah okudukların gibi bir durum olmaz.

Muhallebi için... Diger topiklerde rendelenmiş meyve koyduklarını okumuştum.

@snowy canim cok gecmis olsun
Esmerim iyi gunlerde kullansin minik prensesin
HIRSIZI gecmis olsun canim umarim cok zorlamdan minigi gecer poposu,
K kubizm Allah kavustursun umarim cok kisa surer 5ay sizin icin.
Yavrulari okula baslayanlar Allah zihin acikligi versin
Bebisleri hasta olanlara da acil sifalar diliyorum hepsi de biran once iyilessinler.

Benim oglan dun aksamdan beri nezle burnu akiyo uyurken de tikali oksuruyo bide gozleri yasariyo yavrumun biztki caylari icsem ise yarar mi?

Bende sevmemiştim onu emici değil primadan sonra...

2 tatlı kAşığı anca yedi uyumamışta bi gittim ayaklarıyla oynuyor
Çok yaramaz olacak bu afacanlar :))

Ne güzel alıntı yapmışsın :)
Okul yıllarımı hatırladım aynen yazdığın gibi not alırdım hey gidi günler hey :))

geçmiş olsun canım...esmerin kızıda rahatsızdı kış çayı falan verdim demişti.. senin aracılığınla İdil ide sormuş bulunalım...ıhlamur da verecekti sanırım... bol bol emzir kuzunu... hafif başını yüksekte yatır yattığı odayıda havalandır sıcakta havasız yerde kalıp burnu kurumasın iyice...

Bende sevmemiştim onu emici değil primadan sonra...

2 tatlı kAşığı anca yedi uyumamışta bi gittim ayaklarıyla oynuyor
Çok yaramaz olacak bu afacanlar :))
pişman olduk aldığımıza ama denemedende nasıl anlayacaktık...kavraması falan güzel ama benim kızın beli kıpkırmızı oldu bacaklarıda...afiyet olsun okadarda yeter...benim kızda ayağını ağzına sokuyor... gece uyanmış ayak baş parmağını emerken yakaladım...

Geçen Ayın 1-7 arası regl olmuştum.
Bu ay stresten çok ağrı çektim olmam diye düşünüyordum ama oldum.
Inşallah bundan sonra bu şekil düzene girer.
Olamayıñca insan çok stres oluyor.

hosbulduk canim bende ozledim inan.. hayir canim hala cikarmadi o bir ara oldu gecti simdi tekrar basladi
cok gecmis olsun tekrardan ins onemli bisi degildir..
evet benim prensesin fotosu.. yarisini koyabildim cok nazar degiyor babasinin nazari dahil
ne face e ne instagrama hic bir yere koyamiyorum en fazla buraya koydum o kadar
tatlim mesajini goremiyorum
ne olmus siteye boyle yahuuu

Cok gecmiş olsun canım. Kullanan arkadaslar varsa öneride bulunurlar ben hıç kullanmadım gülüm.

Cabuk ve kolay cıkarır ınsallah canım. Masallah kuzuna, rabbim nazarlardan korusun.

Hayırlı olsun cnm ..iyi düşünmüşsün

merhaba umarım herkes iyidir.. snowyycim geçmiş olsun çok şükür bir şeyi yokmuş paşanın..hırsızı inşallah düzelir kuzun ..esmercim rüyan hayırlara çıksın bütün sıkıntılarınla başa çıkacağına inanıyorum ... bizde de durumlar aynı hemen hemen 4 ay 8 günlük olduk ayak ağızda dişte sancı uyku azlığı her şeye el uzatma :)iyi ki hayatımızdalar çok şükür Allah a

Ben de cok endiselendim simdi. Doktorun donerse/bilgi verırse bıze de haber ver gulum. İnsallah okudukların gibi bir durum olmaz.

Muhallebi için... Diger topiklerde rendelenmiş meyve koyduklarını okumuştum.
inşallah bir şey değildir... sadece öylesine bir çukurdur...aramadı daha ...belki başından savdı birde benim hemşireyi arayım dedim...oda orada öyle bir deliğin olması normal mi sence dedi... daha önce yoktu sonradan çıkabilir mi dedim... olabilir ... omurilikten kuruk sokumun auzanan bir kanal bir açlıklık varsa ıkınma zorlanma sonucunda delik kendini göstermiş olabilir,belki delik derindir kanal boyunca o artıklarla dolmuş olabilir dedi ben çok kötüyüm şimdiya...şimdi ve yarın götüremem hastaneye ancak çarşamba günü...

Geçen Ayın 1-7 arası regl olmuştum.
Bu ay stresten çok ağrı çektim olmam diye düşünüyordum ama oldum.
Inşallah bundan sonra bu şekil düzene girer.
Olamayıñca insan çok stres oluyor.
canım bünyemiz kendine geliyor yavaş yavaş... hem senin stresinde oldu...normaldir...

canım önemli bir şeymi değil mi diye yapılacak yöntemde sıkıntılı... ultrasonlada bakılıyormuş ama kesin sonuç MRG görünüyormuş...daha önceden olsa neysede sonradan çıkmasında var bir anormallik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…