2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

en doğrusunu yapmıssın bende olsam aynısını yapardım benim oglum da kalabalığı sevmiyor alıştırmıyorsun diyorlar totuşuma bile takmıyorum diyenleri.

belki bim e de geliyorsur ama bende a 101 de gördüm güzeldi yaygın birşey yastık gibi eline basınca masal okuyor ama ben almadım

snowyy ve hırsızı

saolun canlar şuan iyi maşallah ilaç vermedi fizyolojik serum yapıyorduk zaten ona devam dedi ve ateş olursa calpol dedi o kadar.

en doğrusunu yapmıssın bende olsam aynısını yapardım benim oglum da kalabalığı sevmiyor alıştırmıyorsun diyorlar totuşuma bile takmıyorum diyenleri.
maşşallah oğluşuna....ben kızımı oturtmuyorum pek zaten öne doğru düşüveriyor doğrulamıyor ancak elimle desteklersem oturuyor..
çabucak düzelir inşallah rahatsızlığı...banada söylerler.aynını..kalabalığa alıştırmak diye birşey hiç duymadım ... çocuk kalabalığa niye alışsınki...hem alışması için ne yapmamız lazım ...ilerde tek bir çatı altında yaşamayı düşünüyorlarda bizim haberimiz mi yok...yavrumun kalabalığa değil annesine ihtiyacı var....
kızımı dışarı çıkarınca hemen sustu... ve uyudu..çocuk evin atmosferinden doğal olarak bunaldı... ki bende bunalmıştım... kızımla en azından biraz hava aldık...

zehra90

üzülme canım demekki vakti zamanı var yüce rabbim isteyen herkese tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

oh iyi yapmışsınız

Aktar canım geçmiş olsun kuzuna ..şimdi nasıl ...
Aktar cnm olurda burası kapanırsa diye aldım bende :)bende face etkin kullanmıyorum ...

Snowyy cim maaşallah minik korsanına ilk yaşını sağlıkla yarıladı ne güzel :) aşılarda ateş yapmaz inş ..

Hırsızı cnm evet dayanamıyor insan ağlamasına ben de çok zorlamayacağım artık napiimmm :) nasıl isterse öyle uyusun şimdilik bi diş çıkarsın duruma bakiim ben :))))

Cnm benimkide pek seviyor kalabalığı çıtı çıkmıyor :) ama kucaktan kucağada gezmiyor tabi :)) yaklaşan olunca basıyor yaygarayı :))))

Tanger
http://www.uykusuzanneler.com/sleep-lady-kim-west-metodu-nedir/

Burdan bakabilirsin uykusu için

patee

şimdi iyi şükür canım telaş yaptım acele ettim kendi doktorumuz yani her ay hastaneye kontrole götürdüğümüz doktorumuz kabul etmeyince özel doktora götürdüm şükür boğazında az kızarma varmış şuan iyi.

Canim toruna bakmak disinda sizlerin evler de birbirine cok yakin sanirim. Gerci biz adanada haftada 1 ancak gorusurduk aile ile, firsat olmazdi. Bu kadar ic ice olmak sikici...

Tesekkur ederim canim, darisi hepinize

sağol canım düşündüğün için.sende ALLAHA EMANET OL

canım durumundan rahatsız değilsen tabiki nasıl istersen öyle yap...1 diş çıkar gerisi gelir diyorsun :) hayırlıısı olsun.. kendini ve bebeğini nasıl rahat ettirdiğini düşünüyorsan gönlünden geldiği gibi davran...o ağladıkça sen harap olcaksın... bebeğin hazır olsa bile sen hazır değilsin ki zaten... senin ne zaman içine sinerse o zaman başlarsın...
bazı çocuklar da kalabalıkta şaşkın oluyor...bazılarıda ,annem yanımda ya gerisi banane , gibi çok rahatlar...

Canim toruna bakmak disinda sizlerin evler de birbirine cok yakin sanirim. Gerci biz adanada haftada 1 ancak gorusurduk aile ile, firsat olmazdi. Bu kadar ic ice olmak sikici...

Tesekkur ederim canim, darisi hepinize
balkonda elimi sallasam görürler o kadar yakınız...istediğim zaman yalnız kalamamak çok sıkıcı...

O derece yani. Allah yardimcin olsun. Ararlar mu bari musait misin diye yoksa teklifsizler mi?

Cok gerer beni cat kapi yapan insanlar. Kapida kalmisliklari da vardir, adapsiz mu desem edepsiz mi...

Yüzüstü dönen bebek, ilk kez sırt üstüne geri dönebildi diye sevinen,gözleri dolan kişiye ANNE denir

Gozun aydin canim, masallah

bebeğinize mont bakmaya başladınız mı tulum mont mu iyidir kısa olan mi acaba erken mi nerde güzel kisliklar bulabi liriz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…