amin inşallah en kısa zamanda hem oturur hemde yürür...bizim oyuncaklara diğer torun el koydu... vay ona alırmışta bana oyuncak alınmamış diye... annesi daha güzelini aldı ama işte benim ela ya aldığım kıytırık oyuncağa taktı kafasını... çok şımarmaya hırçınlaşmaya başladı iyice....Canim o krem kortizonlu yanilmiyorsam. 5 gunden fazla kullanmamalisin. Bir de cok ince surmen lazim. Deri incelmesi yapar. Mustela oneririm.
Evet. Hem otursun hem kendi kendine gegirsin diye. Oturuyor simdi. Yeni oyuncagini onune koyuyorum. Yarim saat sikilmadan oyalaniyor. Ben de mutfak&yemek vs hallediyorum.
Darisi senin kuzunun basina
canım ne yaptın haber vermedin nasıl geçti aşılama....yarın büyük gün
amin inşallah en kısa zamanda hem oturur hemde yürür...bizim oyuncaklara diğer torun el koydu... vay ona alırmışta bana oyuncak alınmamış diye... annesi daha güzelini aldı ama işte benim ela ya aldığım kıytırık oyuncağa taktı kafasını... çok şımarmaya hırçınlaşmaya başladı iyice....
kucakta hoşaf gibi oluyor yavrum...yürüde kendini kurtar kucaktan diyorum ...2 gün oldu kullanalı... mustela her eve lazım anlaşılan...hele kışta geliyor ellerde çatlar çok amaçlı kullanırız...
kızlar günaydın hayırlı haftalar
nasılsınız kuzularınız nasıl inşallah sorun yoktur geçmişi okuyacagım şimdi hafta sonu giremedim oglum grip oldu biraz halsizdi doktora götürdük ondan fırsat bulamadım
merhaba herkese
ölüm haberleri duymak bile en çok anneleri karamsarlığa itiyor galiba...
geçen cumartesi elanın çıldırmasıyla acilde biten senaryo yeniden tekrarladı... geçen hafta yeni mamaya başlamıştık ve ev kalabalıktı..bu hafatada eski mamayı değiştirdik yeni mamaya başladık ve biz kalabalığa gittik... demekki benim kzıızm kalabalığı sevmiyor...sürekli elden ele gezmeyi ve tanımadığı insanların kucağında olmayı sevmiyor ... ayıp olur komşulara bilmem ne demelerine bile izin vermeden gecenin o saaatinde kızımı bir çarşafa sarıp hemen dışarı çıkardım... kapıdan çıkar çıkmaz susu verdi... ve apartmanın içinde şarkı türkü söyleye söyleye inip çıkarken uyudu omzumda... eve girip yatağına yatırdım...kime ayıp olursa olsun çocuğum ağlamaktan çatlayacaktı yine ....
yeni bir işe başlamıştı 4-5 gündür eski işinden bir kademe üstte..işyerinde araba falanda verdiler kullanması için...benim dışımda kimse desteklemedi...ailecek zorla çıkardılar işten...geç geliyormuş..araba kullanmayı tam bilmiyormuş gözleri arkada kalıyormuş falan filan.... arada bir geliyordu...cumartesi kv gildeydik...yine kışlık hazırlığı için çağırmıştı... uzun sürdü gece 12 ye kadar ...ela da delirdi bu arada herkes sevcem diye üstüne gelince...Annesi isten cikti artik gelmiyorlar dediginde sevinmistim. Ne oldu yine neden geliyor
geçmiş olsun canım ikinizde atlatmışsınız ne güzel...İyi yapmışsın,ben okumuştum bir yerde,artık anne,babayı çok iyi tanırlar,tanımadıkları insanlar kucağa alınca,istemeyebilirler,anne babaya bakarlar,beni al diye,o zaman kucağımıza geri almalıymışız,almazsak,ben kendimi kötü hissederken beni geri almadıklarına göre demek ki hislerime güvenmemeliyim diye düşünürlermiş,bilinçaltı daha doğrusu,ilginç değil mi? Daha bebekken başlıyor bilinçaltı çalışmaya,ya da gece çok ağladığında anne yanına uzun süre gitmezse,yalnızlık korkusu ve güvende değilim duygusu oluşurmuş.
geçmiş olsun canım ikinizde atlatmışsınız ne güzel...
haklısın öyle düşünüyor bebekler... bana bir psikolog aşı olurken bile yanında olma..annem bana bunu nasıl yapabilir diyormuş... hem iğne sokup canını yakıyorsun hem de kucağına alıp sakinleştiriyorsun.. bebek bu durumda şaşırır demişti...biz yapmıyoruz aşıyı ama ayaklarından tutup gözlerinin içine bakıyoruz...yada aynı ortamda onun canının yanmasını izliyoruz...
yeni bir işe başlamıştı 4-5 gündür eski işinden bir kademe üstte..işyerinde araba falanda verdiler kullanması için...benim dışımda kimse desteklemedi...ailecek zorla çıkardılar işten...geç geliyormuş..araba kullanmayı tam bilmiyormuş gözleri arkada kalıyormuş falan filan.... arada bir geliyordu...cumartesi kv gildeydik...yine kışlık hazırlığı için çağırmıştı... uzun sürdü gece 12 ye kadar ...ela da delirdi bu arada herkes sevcem diye üstüne gelince...
işten çıktıya gelmez artık iş bulana kadar...
ben de face etkin kullanıyorum ben de sizleri eklemek isterim olan arkadaşlar facede de görüşelim
der bu bebekler her şeyi der... taze beyin ...hem de kafaları iyi çalışıyor....:)Hayde,e annem bana bu yapılırken nasıl beni yalnız bıraktı da diyebilir
yaaa snowyy öyle valla...kreş mıreş seneye kaldı...Gecici yani...Baslarinda ilgilenen biri olmadan ikisinin birarada olmasi iyi degil, verdigin orneklerle de teyit edildi zaten. Insallah ya evinde ya kreste kalir da rahatsizlik vermez. Tamam o da insan evladi ama hem yanlis yetistirilmis/yetistiriliyor hem de denetimsiz olarak bebegin yaninda olmasi cok tehlikeli...
der bu bebekler her şeyi der... taze beyin ...hem de kafaları iyi çalışıyor....:)
yaaa snowyy öyle valla...kreş mıreş seneye kaldı...
benim büyük yeğeni küçükken ,kendi kardeşi olmasına rağmen , kafasına viledanın sopasını indirirken yakaladım...kardeşler arası kıskançlık bu boyuttayken bu kızın hali vahim...her dediği yapılıyor...kıskançlık hadsafhada...işe gitmesin annesi baksın kızına artık... akşamın 11 inde parka gidilirmi ? gidilir... çocuk inat edip tutturduysa ,gitcem diye ağlama krizleride geçiriyorsa ,annesine ve etraftakilere tokatla tekmeyle saldırıyorsa gidiliyor...2 kaşık çorba içsin diye ne büyük vaatler veriyorlar çocuğa...ya'' hayır ''diyeceksiniz sadece ağlayarak ölecek değilya ağlasın ama siz sözünüzden dönmeyin diyorum...karışmıycam artık demekki hoşlarına gidiyor çocuklarının bu durumu...
CANIM ADET OLDUM YA ZATEN AŞILAMANIN 14. GÜNÜ KAN TESTİ YAPTIRMIŞTIM 0 ÇIKMIŞTIcanım ne yaptın haber vermedin nasıl geçti aşılama....
canım sen aşılamamı oldunCANIM ADET OLDUM YA ZATEN AŞILAMANIN 14. GÜNÜ KAN TESTİ YAPTIRMIŞTIM 0 ÇIKMIŞTIDR KONTROLE ÇAĞIRIYOR AMA GİDEMEM YA .MEMLEKETTE GÖRÜNÜYORUM DR A ZATEN PERŞEMBE GİDECEZ
yok canım demiştim yaoluştu diye ama fazla büyümüştü demiştim.genede aşılama oldum ama malesefcanım sen aşılamamı oldun
hani yumurtan oluşmamıştı
CANIM ADET OLDUM YA ZATEN AŞILAMANIN 14. GÜNÜ KAN TESTİ YAPTIRMIŞTIM 0 ÇIKMIŞTIDR KONTROLE ÇAĞIRIYOR AMA GİDEMEM YA .MEMLEKETTE GÖRÜNÜYORUM DR A ZATEN PERŞEMBE GİDECEZ
görümce kızına terbiye vermeye çalışırken annesi tam tersini yapıyor.. torununu kucağına alıp '' ben kızarım anneye ben döverim anneyi tatlı kızım ağlama ''diyor ...anneside hayır dediğiyle kalıyor ama onun lafını dinleyen çocuk nerde... sonrada '' ne var götürüver 5 dakika çocuğun gönlü olsun''a geliyor laf...herkes aynı ayda aynı şeyi söylese sorun çözülecek ..çocukta diyecekki bir defa hayır dediler mi artık dönüşü yok demeli... çorba içmedi...ama tuturdu benden naneli şeker istedi illa vercen diye... bende annene sor dedim... ama zırladığı ve susturamadıkları için benden şekeri vermemi söylediler... ağzında afv çıkıyor sürekli vitaminsiz ve hastalıklı bir görüntüsü var... hiç endişeli değiller bu konuda...vesselam minnacık çocuk herkesi terbiye etmiş...Gorumcen laf dinleyen biri ise soyle super dadi izlesin. Oradaki cocuklar ayni senin anlattigin gibi. 3 gunde adam oluyorlar. Hos kabahat onu o hale getirende ama zararin neresinden donulse kar...
hayırlısı olsun canım o zaman....hayırlı yolculuklar...kendine iyi bak...CANIM ADET OLDUM YA ZATEN AŞILAMANIN 14. GÜNÜ KAN TESTİ YAPTIRMIŞTIM 0 ÇIKMIŞTIDR KONTROLE ÇAĞIRIYOR AMA GİDEMEM YA .MEMLEKETTE GÖRÜNÜYORUM DR A ZATEN PERŞEMBE GİDECEZ
a-101 e masal anlatan koyun yastık geliyormuş nasıl güzel bir şey mi acaba
Meraba kizlar bayadir goruma pek giremiyorum ama nbiraz okudum benim oglumda cok sik kalkiyo gece saate bir en uzun uykusu ikisaat suruyo surmuyo bile.emzik kulanmiyoruz almadi habire emmek istiyo ve sabah 7den sonrada bir satte 4 bile kalkiyo sizce napmsliyim gunduz uykularida ayni bas ucunda oturursan sallar veya emzirisem iki saat uyuyo ya nasil duzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?