2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
amin inşallah en kısa zamanda hem oturur hemde yürür...bizim oyuncaklara diğer torun el koydu... vay ona alırmışta bana oyuncak alınmamış diye... annesi daha güzelini aldı ama işte benim ela ya aldığım kıytırık oyuncağa taktı kafasını... çok şımarmaya hırçınlaşmaya başladı iyice....

kucakta hoşaf gibi oluyor yavrum...yürüde kendini kurtar kucaktan diyorum ...2 gün oldu kullanalı... mustela her eve lazım anlaşılan...hele kışta geliyor ellerde çatlar çok amaçlı kullanırız...

Annesi isten cikti artik gelmiyorlar dediginde sevinmistim. Ne oldu yine neden geliyor

Çok geçmiş olsun,benim faranjitim,öksürüğüm geçti,aynı gün kızımın da öksürüğü geçti,süt korur biliyorum da nasıl aynı anda hasta olup,aynı anda iyileştik bilmiyorum,inşallah çabuk iyileşir kuzun.

İyi yapmışsın,ben okumuştum bir yerde,artık anne,babayı çok iyi tanırlar,tanımadıkları insanlar kucağa alınca,istemeyebilirler,anne babaya bakarlar,beni al diye,o zaman kucağımıza geri almalıymışız,almazsak,ben kendimi kötü hissederken beni geri almadıklarına göre demek ki hislerime güvenmemeliyim diye düşünürlermiş,bilinçaltı daha doğrusu,ilginç değil mi? Daha bebekken başlıyor bilinçaltı çalışmaya,ya da gece çok ağladığında anne yanına uzun süre gitmezse,yalnızlık korkusu ve güvende değilim duygusu oluşurmuş.

Annesi isten cikti artik gelmiyorlar dediginde sevinmistim. Ne oldu yine neden geliyor
yeni bir işe başlamıştı 4-5 gündür eski işinden bir kademe üstte..işyerinde araba falanda verdiler kullanması için...benim dışımda kimse desteklemedi...ailecek zorla çıkardılar işten...geç geliyormuş..araba kullanmayı tam bilmiyormuş gözleri arkada kalıyormuş falan filan.... arada bir geliyordu...cumartesi kv gildeydik...yine kışlık hazırlığı için çağırmıştı... uzun sürdü gece 12 ye kadar ...ela da delirdi bu arada herkes sevcem diye üstüne gelince...
işten çıktıya gelmez artık iş bulana kadar...

geçmiş olsun canım ikinizde atlatmışsınız ne güzel...
haklısın öyle düşünüyor bebekler... bana bir psikolog aşı olurken bile yanında olma..annem bana bunu nasıl yapabilir diyormuş... hem iğne sokup canını yakıyorsun hem de kucağına alıp sakinleştiriyorsun.. bebek bu durumda şaşırır demişti...biz yapmıyoruz aşıyı ama ayaklarından tutup gözlerinin içine bakıyoruz...yada aynı ortamda onun canının yanmasını izliyoruz...

Hayde,e annem bana bu yapılırken nasıl beni yalnız bıraktı da diyebilir

Gecici yani...Baslarinda ilgilenen biri olmadan ikisinin birarada olmasi iyi degil, verdigin orneklerle de teyit edildi zaten. Insallah ya evinde ya kreste kalir da rahatsizlik vermez. Tamam o da insan evladi ama hem yanlis yetistirilmis/yetistiriliyor hem de denetimsiz olarak bebegin yaninda olmasi cok tehlikeli...

Hayde,e annem bana bu yapılırken nasıl beni yalnız bıraktı da diyebilir
der bu bebekler her şeyi der... taze beyin ...hem de kafaları iyi çalışıyor....:)
yaaa snowyy öyle valla...kreş mıreş seneye kaldı...
benim büyük yeğeni küçükken ,kendi kardeşi olmasına rağmen , kafasına viledanın sopasını indirirken yakaladım...kardeşler arası kıskançlık bu boyuttayken bu kızın hali vahim...her dediği yapılıyor...kıskançlık hadsafhada...işe gitmesin annesi baksın kızına artık... akşamın 11 inde parka gidilirmi ? gidilir... çocuk inat edip tutturduysa ,gitcem diye ağlama krizleride geçiriyorsa ,annesine ve etraftakilere tokatla tekmeyle saldırıyorsa gidiliyor...2 kaşık çorba içsin diye ne büyük vaatler veriyorlar çocuğa...ya'' hayır ''diyeceksiniz sadece ağlayarak ölecek değilya ağlasın ama siz sözünüzden dönmeyin diyorum...karışmıycam artık demekki hoşlarına gidiyor çocuklarının bu durumu...

Gorumcen laf dinleyen biri ise soyle super dadi izlesin. Oradaki cocuklar ayni senin anlattigin gibi. 3 gunde adam oluyorlar. Hos kabahat onu o hale getirende ama zararin neresinden donulse kar...

canım ne yaptın haber vermedin nasıl geçti aşılama....
CANIM ADET OLDUM YA ZATEN AŞILAMANIN 14. GÜNÜ KAN TESTİ YAPTIRMIŞTIM 0 ÇIKMIŞTI DR KONTROLE ÇAĞIRIYOR AMA GİDEMEM YA .MEMLEKETTE GÖRÜNÜYORUM DR A ZATEN PERŞEMBE GİDECEZ

CANIM ADET OLDUM YA ZATEN AŞILAMANIN 14. GÜNÜ KAN TESTİ YAPTIRMIŞTIM 0 ÇIKMIŞTI DR KONTROLE ÇAĞIRIYOR AMA GİDEMEM YA .MEMLEKETTE GÖRÜNÜYORUM DR A ZATEN PERŞEMBE GİDECEZ
canım sen aşılamamı oldun
hani yumurtan oluşmamıştı

Herseyin vakti zamani var canim. Rabbim sana da hayirli evlatlar nasip etsin insallah...

Gorumcen laf dinleyen biri ise soyle super dadi izlesin. Oradaki cocuklar ayni senin anlattigin gibi. 3 gunde adam oluyorlar. Hos kabahat onu o hale getirende ama zararin neresinden donulse kar...
görümce kızına terbiye vermeye çalışırken annesi tam tersini yapıyor.. torununu kucağına alıp '' ben kızarım anneye ben döverim anneyi tatlı kızım ağlama ''diyor ...anneside hayır dediğiyle kalıyor ama onun lafını dinleyen çocuk nerde... sonrada '' ne var götürüver 5 dakika çocuğun gönlü olsun''a geliyor laf...herkes aynı ayda aynı şeyi söylese sorun çözülecek ..çocukta diyecekki bir defa hayır dediler mi artık dönüşü yok demeli... çorba içmedi...ama tuturdu benden naneli şeker istedi illa vercen diye... bende annene sor dedim... ama zırladığı ve susturamadıkları için benden şekeri vermemi söylediler... ağzında afv çıkıyor sürekli vitaminsiz ve hastalıklı bir görüntüsü var... hiç endişeli değiller bu konuda...vesselam minnacık çocuk herkesi terbiye etmiş...

hayırlısı olsun canım o zaman....hayırlı yolculuklar...kendine iyi bak...

hepimizinki öyle canım arkadaşlar yavaş yavaş uyku eğitimine başlıyor geçmişe bakıver sende başla istersen bende başlayacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…