Dogru soyluyosun. Belki yanlis sinyallerine yanlis tepkiler veriyorum. Okuyorum okuyorum ama pratige gelince butun bildiklerimi unutuyorum. Sapsik sapsik bisey oluyorum :)Masallah kuzuna canim. Afiyet olsun istahi bol olsun insallah
Canim uyku egitimini biliyorsun zaten, hic bahsetmeyecegim. Sana tavsiyem bebegini takip etmen. Ben yanima aldigim zamanlar hareketlerimi onun enerjisine gore belirliyorum. Bazen cok yorgun oluyor hemen bana sarilip uyuyor. Bazen yuzukoyun yatiyor sirtini oksamami bekliyor (bana cekmis sipa). Bazen bakiyorum donup duruyor poposunu kaldirip homurdaniyor. Uykun mu kacti kuzum diyorum guluyor bana. Oyun istiyor biraz oynasiyoruz. Sonra bakiyorum yuzustu donmus burnunu gogsume dayamis...
Onun beden dilini iyi takip et. Gozunu kapatinca bazen pispislayarak biz uyandiriyoruz/uykusunu dagitiyoruz
Dogru soyluyosun. Belki yanlis sinyallerine yanlis tepkiler veriyorum. Okuyorum okuyorum ama pratige gelince butun bildiklerimi unutuyorum. Sapsik sapsik bisey oluyorum :)
Dogru soyluyosun. Belki yanlis sinyallerine yanlis tepkiler veriyorum. Okuyorum okuyorum ama pratige gelince butun bildiklerimi unutuyorum. Sapsik sapsik bisey oluyorum :)
Supersin:)Akşam akşam beni güldürdün Allahta seni güldürsün :))))
Benim sıpa kendi daldı snowyy nin dediği gibi ona göre hareket ettim 8 de uyudu kendi kendine :)
Snowy
Canım sen gece emziriyo muydun? Emiyosa sen mi kaldırıyosun.o uyanınca mı?
Akşam akşam beni güldürdün Allahta seni güldürsün :))))
Benim sıpa kendi daldı snowyy nin dediği gibi ona göre hareket ettim 8 de uyudu kendi kendine :)
iyi akşamlar herkese temizlikti gezmeydi misafirdi çok yoruldum oğluşum 8.30 uyudu bende biraz dinleneyim :)umarım herkes iyidir kuzularda mışıl mışıl uyuyordur ...
Snowy
Canım sen gece emziriyo muydun? Emiyosa sen mi kaldırıyosun.o uyanınca mı?
gunaydinlar hayirli gunler haftalar :)
kızlar günaydın hayırlı haftalar
nasılsınız kuzularınız nasıl inşallah sorun yoktur geçmişi okuyacagım şimdi hafta sonu giremedim oglum grip oldu biraz halsizdi doktora götürdük ondan fırsat bulamadım
sık sık uğrayım o zamn ben a101 e... ''masal anlatan koyun'' da çok manidar olmuş... :)a-101 e masal anlatan koyun yastık geliyormuş nasıl güzel bir şey mi acaba
sağol canım her çalışna akolay gelsin... karalıyorum bazı bazı...ah özel sektör. insan emeğini sömürüyo resmen. kolay gelsin canım ne diyeyim.
ne güzel "şiyirler" onlar. sen mi yazıyosunn?
geçmiş olsun canım. çok duyuyorum "6. hastalığı"
maşallah canım. inciler diziliyor sırayla. çok şirin olacaklar minik tavşanlar
cumartesi günü tekrara başladım kremi sürmeye dahada azaldı elini kulağına götürme hareketi... devame dersem biter sanırım... demekki topic teki çoğu bebekte kulak arkası egzama olabilir... banyodan sonra kurulamayı ihmal ettiğimiz yerlerden olduğu için sanırım...Canim bende de vardi zamaninda. Yara renk degisimi olmuyor. Yagli egzema demisti doktor. Surekli deri dokuntusu oluyor. Sanki kulaginin arkasi hep kirli gibi kasima ihtiyaci hissediyorsun.
Mustelanin atopik ciltler icin olan nemlendiricisi cildi cok guzel ve dogru nemlendiriyor, oneririm. Bu kremi salyadan yanakta olusan kizarikliklara ve ciltteki kuruluga karsi da kullanabilirsiniz. Ben sabah aksam dus sonrasi kullaniyorum, cok memnunum.
canım bu uyku düzeninde de evde senden başka karışan olmayacak... ah ağlıyor vah zırlıyor diye zırt pırt odaya gelip karşıan biri olmayacak.. kafanda rahat olacak...Ben cildiricam sanirim. Benim minik resmen oynuyor benle bikac kez denedim o kadar cok agliyor ki kucagima alip skinlestirdigimde aninda susuyor sonrs tekrar ayni ayni tam anlamiyla hala baslayamadim. Umsrim basarabiliriz kararli olmaliyiz yoksa hicbir anlami kalmiyor
bazen ben bile kendimden beklemediğim şeyler yapıyorum... kendime güvenemiyorumki çoğu zamn etrafa insna ansıl güvenecek... ki insanın ilk manevi ihtiyacıdır güven...canım bu face lafı geçmeye başladığında ..hatırlıyorum bizim topic kapanmıştı... hani oradan ekleşsek bile ben pek kullanmıyorum yine burada yazışırım...HIRSIZI ruyan hayirlara vesile olsun, bu devirde insanlara guven yok malesef
Kizlar bende feysbuk kullaniyorum ekleyin beni de:)
kolay olmayacak helede ilk gün... ama sonra bebeğinle rahat edeceksin... diyorsun ki benden başka kimi var .. annesi bile böyle ağlamasına izin veriyorken yavrum kendini kötü hissetmiştir diye üzülüyorsun... işte bazen çok sevgiden yanlış yapıyoruz.. onun iyiliği için...yoksa sen herzaman yanındasın bebeğinin...Offffff çok zorlaaanndıımmm(((
İlk deneme 15 dakika ağladı dayanamayıp aldım demiştimya : o gün bi bana bakıyor ağlıyor dönüyor sonra gene bana bakıyor ağlıyor ya insanın içi eriyorbu akşam da aynısını yaptı , önce sahte ağlaması ema diye ağladı sonra sırt üstü yatarak eller yanda titreterek ayaklar hafif yukarda ve hafif büküp bağıra bağıra ağlamaya başladı benim ninni duyulmaz oldu sesinden 15 dakika sonra aldım kucağıma hemen sustu geri koydum yatağa ağlamaya devam etti 20:03 te başladım 20:22 de ağlamayı kesti hemen arkamı dönmek aklıma geldi son 3 dakika arkam dönüktü ona sonra yüzüstü yattı , ayaklarıyla oynadı , çoraplarını çıkarttı derken 21:03 te uyudu 22:40 da uyandı emzirdim ama uyanıktı tam uyuyacaktı çıkardım memeyi ve ema diye ağlamaya başladı ... Yanda döndürtmüyor kendisini kastı gene bende sırtımı döndüm hemen , 30 saniye sonra sustu ve 2-3 dakika sonra daldı ama şimdi iç çekiyor uykusunda hiç bu kadar ağlamamıştı yavrum içim gitti içim cız etti resmen
Umarım tekrar uyanmaznasıl dayanıcam bilmiyorum hiç böyle ağlamaz çünkü (( offf
bizim tırnak makasıda arada kaybolup çıkıyor ama DİŞLİK yine kayıp...geçmiş olsun canım...sinüzit inde varmı... bu havalar çok esiyor ve hava güzel bile olsa esen rüzgardan bile kapabilirsin... dikakte t kendine...Gunaydin canlar. İyi pazarlar. Havalar birden sogudu ve ben hasta oluyorum. Burnum tikali ve bogazim aciyokizimin da tirnak makasini kaybettim bulamiyorum. Bugun gidip alayim diyordum ama bu havada nasil cikcam ? Tirnaklar da jilet gibi, benim yuzumu mahvetti. Kendi yuzune yapmasa bari
Bu arada ESMER seni cook ozledik. Minik idili de.
MORGANAPRİL de yok ne zamandir?
Yine mi? Benim haberim yok, nolmus? Cok uzuluyorum su sehit haberlerine
daha karnımdayken sızısı düştü içime... ama onu dünyaya getiren elbet düşünmüştür ....ben emanetine iyi bakıcam ve gerisi kaderi -güzel olur inşallah... hepimizin evlatlarının canı sağ olsun ve kaderleri güzel olsun....Ben yasadim geldim yolun yarisina da,
Evladim icin cok umutsuz ve mutsuzum...
yine eski düzenine girer inşallah canım...diş bitiyor başka bir şey başlıyor düzeni bozacak okadar çok dönemleri varki...Ah ah ne güzel koydum mu yatağına uyurdu 2 haftaya kadar alıştırmama kadar canım çıktı ağlaması bağırması titremesi derken alıştı 3 gün sonra ama bi diş uğruna tüm düzenimiz değişti tekrar nasıl yapıcam nasıl başlicam bilmiyorum çok yorgunum mutsuzum halsizim yalnızım... Allah hepimize yardım etsin
Patecim benm doktorum 4-5 aylıktı günde 5-6 kez kısa süreli destekli oturt dedi şuan kendi başına oturuyor kız çocuklarıniçin geç oturtmayı tavsiye ediyorlar
canım benim yaaa.... şirketlere başvurdun mu... gerçi onlar çok istiyor...sigortada istiyor... Allah kolaylık versin canım...Bütün bakıcı ilanlarını ezberledimbir bulsam da rahatlasam
maşşallah bebeğine... afiyet bal olsun kuzuna...merhaba arkadaşlar nasılsınız benim misafirim var o yuzden giremiyorum.dun aylık kontrole gittik 5 ay 7 günlük olduk kilosu7.300 gr iyi dedi dr ek gıdaya yavaş yavaş başlayalım dedı doyurucu deyil tattırıcı bu gıdalar dedi 3 gün kuralından bahsetti ve yarım çay bardagı kadar yogurt ve hepimizin son zamanlarda bildiği paylaştığı seyler meyve sebze püreleri bende yavai yavaş başlayacagım.
geçmiş olsun canım bebeğine... atlatırsınız inşallah... ilaç falan verdimi yoksa bol bol emzir mi dedi...kızlar günaydın hayırlı haftalar
nasılsınız kuzularınız nasıl inşallah sorun yoktur geçmişi okuyacagım şimdi hafta sonu giremedim oglum grip oldu biraz halsizdi doktora götürdük ondan fırsat bulamadım
6. ayını dört gözle bekliyorum diyordun... nihayet oldu...maşşalalh Kerem paşaya...aşılarıda geçmiş olsun şifa olsun... ateşsiz geçsin inşallah...Gunaydin canlar, iyisiniz insallah
6 aylik oldu benim minikAsilarini yaptirdik. Carsambaya da kontrolu var. Kismet olursa ek gidaya bayramdan sonra baslayacak, heyecanliyim
Masallah kuzuna, hep boyle uslu olsun annesini guldursun:)
Eline saglik gulum. Ben de bayram temizligine baslayacagim kismetse. Gelen giden yok ama olsun adet yerini bulsun:)
Canim kendi uyaniyor. Ama uyanmasi aglama seklinde degil. Saga sola donuyor popoyu kaldiriyor homurdaniyor ic cekiyor. Bir sure sonra da elini kolunu emmeye basliyor. O zaman kalkip emziriyorum. Uyanmiyor zaten, uyurken emiyor. 1 kez kalkiyor. Normalde 1-2 gibi uyanirdi. Bu ara biraz duzensiz. 2 gundur 23 de kalkiyor (8 de yatar). Bazen iki memeyi de istiyor kitliktan cikmis gibi emiyor. Sabah da 7 gibi uyaniyor.
Bir ara mevzu olmustu. Bu aralar ben gece de bezini degistiriyorum. Cok idrar yapiyor.
Gunaydin nerelerdesin, ozlettin kendini
Gecmis olsun canim. Iyidir simdi insallah...
bebeklerde yoruluyor canım...tabi sende 2 katı yoruluyorsun...benim kızda çıkaracak ama ne zaman daha şişme kızarma yok.... C Cnan_1988 demiştiya azı dişlerinin olduğu yerde çıkacak galiba diye.... benim kızında köpek dişlerinin olduğu yerde şişlik var...önce oralardan mı çıkacak acaba...Günaydın kızlar nasılsınız benım kuzumda diş çıkarıyor çok huysuz artık çok yoruluyorum onu tutarken inş bira önce düzelir.
Ek gıdaya yavaş yavaş başlıyoruz dün üzüm suyu verdım çok sevdi ne güzel:)
Eğitim nasıl bişey ben kaçırdım uyku için sanırım bende deneyeyim ozaman.
Bizim minnakıda kısa süreli koltuksa sırtı dayalı oturtuyotum çok kısa sürüyor düşüyor çünkü birde masalcı kuzucuğu bim e geliyor dıye duymuştum
Canım kalp için götürürüm belki ama.. Yumurtalık ve pipiyi her ay doktorumuz kontrol ediyor.. Azıcık darlık vardı.. Ocak Şubat gibi Sünnet de olacağız zaten..
sık sık uğrayım o zamn ben a101 e... ''masal anlatan koyun'' da çok manidar olmuş... :)
sağol canım her çalışna akolay gelsin... karalıyorum bazı bazı...
cumartesi günü tekrara başladım kremi sürmeye dahada azaldı elini kulağına götürme hareketi... devame dersem biter sanırım... demekki topic teki çoğu bebekte kulak arkası egzama olabilir... banyodan sonra kurulamayı ihmal ettiğimiz yerlerden olduğu için sanırım...
canım bu uyku düzeninde de evde senden başka karışan olmayacak... ah ağlıyor vah zırlıyor diye zırt pırt odaya gelip karşıan biri olmayacak.. kafanda rahat olacak...
bazen ben bile kendimden beklemediğim şeyler yapıyorum... kendime güvenemiyorumki çoğu zamn etrafa insna ansıl güvenecek... ki insanın ilk manevi ihtiyacıdır güven...canım bu face lafı geçmeye başladığında ..hatırlıyorum bizim topic kapanmıştı... hani oradan ekleşsek bile ben pek kullanmıyorum yine burada yazışırım...
kolay olmayacak helede ilk gün... ama sonra bebeğinle rahat edeceksin... diyorsun ki benden başka kimi var .. annesi bile böyle ağlamasına izin veriyorken yavrum kendini kötü hissetmiştir diye üzülüyorsun... işte bazen çok sevgiden yanlış yapıyoruz.. onun iyiliği için...yoksa sen herzaman yanındasın bebeğinin...
bizim tırnak makasıda arada kaybolup çıkıyor ama DİŞLİK yine kayıp...geçmiş olsun canım...sinüzit inde varmı... bu havalar çok esiyor ve hava güzel bile olsa esen rüzgardan bile kapabilirsin... dikakte t kendine...
daha karnımdayken sızısı düştü içime... ama onu dünyaya getiren elbet düşünmüştür ....ben emanetine iyi bakıcam ve gerisi kaderi -güzel olur inşallah... hepimizin evlatlarının canı sağ olsun ve kaderleri güzel olsun....
maşşalalh aktif olarak oturmaya başlamış...kendini oyalar ne güzel...
yine eski düzenine girer inşallah canım...diş bitiyor başka bir şey başlıyor düzeni bozacak okadar çok dönemleri varki...
canım benim yaaa.... şirketlere başvurdun mu... gerçi onlar çok istiyor...sigortada istiyor... Allah kolaylık versin canım...
maşşallah bebeğine... afiyet bal olsun kuzuna...
geçmiş olsun canım bebeğine... atlatırsınız inşallah... ilaç falan verdimi yoksa bol bol emzir mi dedi...
6. ayını dört gözle bekliyorum diyordun... nihayet oldu...maşşalalh Kerem paşaya...aşılarıda geçmiş olsun şifa olsun... ateşsiz geçsin inşallah...
bebeklerde yoruluyor canım...tabi sende 2 katı yoruluyorsun...benim kızda çıkaracak ama ne zaman daha şişme kızarma yok.... C Cnan_1988 demiştiya azı dişlerinin olduğu yerde çıkacak galiba diye.... benim kızında köpek dişlerinin olduğu yerde şişlik var...önce oralardan mı çıkacak acaba...
bende ağzına damaltıyorum üzüm suyunu... keçi yoğurduna devam ediyoruz
afiyet olsun kuzuna
A aktar83 sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?