2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Dogru soyluyosun. Belki yanlis sinyallerine yanlis tepkiler veriyorum. Okuyorum okuyorum ama pratige gelince butun bildiklerimi unutuyorum. Sapsik sapsik bisey oluyorum :)

Dogru soyluyosun. Belki yanlis sinyallerine yanlis tepkiler veriyorum. Okuyorum okuyorum ama pratige gelince butun bildiklerimi unutuyorum. Sapsik sapsik bisey oluyorum :)

Stres yapma kendine. Bu is ayni emzirmek gibi. Sutum
yetecek mi, azaldi mi&azalacak mi diye gerildikce sikintilara davetiye cikartiriz.

Uyku da ayni. Xx aylik oldu yatagi ayirmam lazim, su kadar buyudu kendi kendine uyumasi lazim&sunda bu yontem ise yaradi bende de olacak....

Onlar bizim yavrumuz. Tabi kucagimizda&koynumuzda sakinlesecek. Dogaya bir bak:) Sakin olursan, bebegin de sakin olur. "Kendi" duzeninizi de beraber kuracaksiniz gulum. Op guzelini yerime...

Akşam akşam beni güldürdün Allahta seni güldürsün :))))
Benim sıpa kendi daldı snowyy nin dediği gibi ona göre hareket ettim 8 de uyudu kendi kendine :)

iyi akşamlar herkese temizlikti gezmeydi misafirdi çok yoruldum oğluşum 8.30 uyudu bende biraz dinleneyim :)umarım herkes iyidir kuzularda mışıl mışıl uyuyordur ...

kızlar günaydın hayırlı haftalar
nasılsınız kuzularınız nasıl inşallah sorun yoktur geçmişi okuyacagım şimdi hafta sonu giremedim oglum grip oldu biraz halsizdi doktora götürdük ondan fırsat bulamadım

Gunaydin canlar, iyisiniz insallah

6 aylik oldu benim minik Asilarini yaptirdik. Carsambaya da kontrolu var. Kismet olursa ek gidaya bayramdan sonra baslayacak, heyecanliyim

Akşam akşam beni güldürdün Allahta seni güldürsün :))))
Benim sıpa kendi daldı snowyy nin dediği gibi ona göre hareket ettim 8 de uyudu kendi kendine :)

Masallah kuzuna, hep boyle uslu olsun annesini guldursun:)

iyi akşamlar herkese temizlikti gezmeydi misafirdi çok yoruldum oğluşum 8.30 uyudu bende biraz dinleneyim :)umarım herkes iyidir kuzularda mışıl mışıl uyuyordur ...

Eline saglik gulum. Ben de bayram temizligine baslayacagim kismetse. Gelen giden yok ama olsun adet yerini bulsun:)

Snowy

Canım sen gece emziriyo muydun? Emiyosa sen mi kaldırıyosun.o uyanınca mı?

Canim kendi uyaniyor. Ama uyanmasi aglama seklinde degil. Saga sola donuyor popoyu kaldiriyor homurdaniyor ic cekiyor. Bir sure sonra da elini kolunu emmeye basliyor. O zaman kalkip emziriyorum. Uyanmiyor zaten, uyurken emiyor. 1 kez kalkiyor. Normalde 1-2 gibi uyanirdi. Bu ara biraz duzensiz. 2 gundur 23 de kalkiyor (8 de yatar). Bazen iki memeyi de istiyor kitliktan cikmis gibi emiyor. Sabah da 7 gibi uyaniyor.

Bir ara mevzu olmustu. Bu aralar ben gece de bezini degistiriyorum. Cok idrar yapiyor.

gunaydinlar hayirli gunler haftalar :)

Gunaydin nerelerdesin, ozlettin kendini

Gecmis olsun canim. Iyidir simdi insallah...

a-101 e masal anlatan koyun yastık geliyormuş nasıl güzel bir şey mi acaba
sık sık uğrayım o zamn ben a101 e... ''masal anlatan koyun'' da çok manidar olmuş... :)

sağol canım her çalışna akolay gelsin... karalıyorum bazı bazı...

cumartesi günü tekrara başladım kremi sürmeye dahada azaldı elini kulağına götürme hareketi... devame dersem biter sanırım... demekki topic teki çoğu bebekte kulak arkası egzama olabilir... banyodan sonra kurulamayı ihmal ettiğimiz yerlerden olduğu için sanırım...

canım bu uyku düzeninde de evde senden başka karışan olmayacak... ah ağlıyor vah zırlıyor diye zırt pırt odaya gelip karşıan biri olmayacak.. kafanda rahat olacak...

HIRSIZI ruyan hayirlara vesile olsun, bu devirde insanlara guven yok malesef
Kizlar bende feysbuk kullaniyorum ekleyin beni de:)
bazen ben bile kendimden beklemediğim şeyler yapıyorum... kendime güvenemiyorumki çoğu zamn etrafa insna ansıl güvenecek... ki insanın ilk manevi ihtiyacıdır güven...canım bu face lafı geçmeye başladığında ..hatırlıyorum bizim topic kapanmıştı... hani oradan ekleşsek bile ben pek kullanmıyorum yine burada yazışırım...

kolay olmayacak helede ilk gün... ama sonra bebeğinle rahat edeceksin... diyorsun ki benden başka kimi var .. annesi bile böyle ağlamasına izin veriyorken yavrum kendini kötü hissetmiştir diye üzülüyorsun... işte bazen çok sevgiden yanlış yapıyoruz.. onun iyiliği için...yoksa sen herzaman yanındasın bebeğinin...

bizim tırnak makasıda arada kaybolup çıkıyor ama DİŞLİK yine kayıp...geçmiş olsun canım...sinüzit inde varmı... bu havalar çok esiyor ve hava güzel bile olsa esen rüzgardan bile kapabilirsin... dikakte t kendine...

Ben yasadim geldim yolun yarisina da,

Evladim icin cok umutsuz ve mutsuzum...
daha karnımdayken sızısı düştü içime... ama onu dünyaya getiren elbet düşünmüştür ....ben emanetine iyi bakıcam ve gerisi kaderi -güzel olur inşallah... hepimizin evlatlarının canı sağ olsun ve kaderleri güzel olsun....

maşşalalh aktif olarak oturmaya başlamış...kendini oyalar ne güzel...

yine eski düzenine girer inşallah canım...diş bitiyor başka bir şey başlıyor düzeni bozacak okadar çok dönemleri varki...

Bütün bakıcı ilanlarını ezberledimbir bulsam da rahatlasam
canım benim yaaa.... şirketlere başvurdun mu... gerçi onlar çok istiyor...sigortada istiyor... Allah kolaylık versin canım...
maşşallah bebeğine... afiyet bal olsun kuzuna...

geçmiş olsun canım bebeğine... atlatırsınız inşallah... ilaç falan verdimi yoksa bol bol emzir mi dedi...

merhaba herkese
ölüm haberleri duymak bile en çok anneleri karamsarlığa itiyor galiba...
geçen cumartesi elanın çıldırmasıyla acilde biten senaryo yeniden tekrarladı... geçen hafta yeni mamaya başlamıştık ve ev kalabalıktı..bu hafatada eski mamayı değiştirdik yeni mamaya başladık ve biz kalabalığa gittik... demekki benim kzıızm kalabalığı sevmiyor...sürekli elden ele gezmeyi ve tanımadığı insanların kucağında olmayı sevmiyor ... ayıp olur komşulara bilmem ne demelerine bile izin vermeden gecenin o saaatinde kızımı bir çarşafa sarıp hemen dışarı çıkardım... kapıdan çıkar çıkmaz susu verdi... ve apartmanın içinde şarkı türkü söyleye söyleye inip çıkarken uyudu omzumda... eve girip yatağına yatırdım...kime ayıp olursa olsun çocuğum ağlamaktan çatlayacaktı yine ....

Günaydın kızlar nasılsınız benım kuzumda diş çıkarıyor çok huysuz artık çok yoruluyorum onu tutarken inş bira önce düzelir.
Ek gıdaya yavaş yavaş başlıyoruz dün üzüm suyu verdım çok sevdi ne güzel:)
Eğitim nasıl bişey ben kaçırdım uyku için sanırım bende deneyeyim ozaman.
Bizim minnakıda kısa süreli koltuksa sırtı dayalı oturtuyotum çok kısa sürüyor düşüyor çünkü birde masalcı kuzucuğu bim e geliyor dıye duymuştum

6. ayını dört gözle bekliyorum diyordun... nihayet oldu...maşşalalh Kerem paşaya...aşılarıda geçmiş olsun şifa olsun... ateşsiz geçsin inşallah...

bebeklerde yoruluyor canım...tabi sende 2 katı yoruluyorsun...benim kızda çıkaracak ama ne zaman daha şişme kızarma yok.... C Cnan_1988 demiştiya azı dişlerinin olduğu yerde çıkacak galiba diye.... benim kızında köpek dişlerinin olduğu yerde şişlik var...önce oralardan mı çıkacak acaba...
bende ağzına damaltıyorum üzüm suyunu... keçi yoğurduna devam ediyoruz
afiyet olsun kuzuna
A aktar83 sağol canım

Canım kalp için götürürüm belki ama.. Yumurtalık ve pipiyi her ay doktorumuz kontrol ediyor.. Azıcık darlık vardı.. Ocak Şubat gibi Sünnet de olacağız zaten..

bizimde her ay kontrolümüz oluyor bizede birşey denmedi ama arkadaşıma demiş doktoru bende sizlere sorayım dedim belki bizim doktorumuz unutmuştur diye. Teşekkürler canım

Canim o krem kortizonlu yanilmiyorsam. 5 gunden fazla kullanmamalisin. Bir de cok ince surmen lazim. Deri incelmesi yapar. Mustela oneririm.

Evet. Hem otursun hem kendi kendine gegirsin diye. Oturuyor simdi. Yeni oyuncagini onune koyuyorum. Yarim saat sikilmadan oyalaniyor. Ben de mutfak&yemek vs hallediyorum.

Darisi senin kuzunun basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…