canım benim yaaa... burada bazı anneler var onların evladı olasım geliyor bazen ..bunlardan biride sensin...öptüm senide sırt üstü dönene kuzucuğunuda...Yüzüstü dönen bebek, ilk kez sırt üstüne geri dönebildi diye sevinen,gözleri dolan kişiye ANNE denir
başlarda çat kapı geliyorlardı canım... arayın diyordum... en sonunda bende bir gün.... kapı çaldı hemen soyundum... saçlarımı ıslattım banyoda ve karşılarına bornozla çıkınca utandılar...aramadan gelmezler şimdi ama zaten kv sürekli evde artık...hani bir ara ev kalabalıktıya... benim arayasım geliyordu kendi evime giderken.. müsaitseniz geliyorum diye...O derece yani. Allah yardimcin olsun. Ararlar mu bari musait misin diye yoksa teklifsizler mi?
Cok gerer beni cat kapi yapan insanlar. Kapida kalmisliklari da vardir, adapsiz mu desem edepsiz mi...
Gozun aydin canim, masallah
bebeğinize mont bakmaya başladınız mı tulum mont mu iyidir kısa olan mi acaba erken mi nerde güzel kisliklar bulabi liriz ki
canım benim yaaa... burada bazı anneler var onların evladı olasım geliyor bazen ..bunlardan biride sensin...öptüm senide sırt üstü dönene kuzucuğunuda...
başlarda çat kapı geliyorlardı canım... arayın diyordum... en sonunda bende bir gün.... kapı çaldı hemen soyundum... saçlarımı ıslattım banyoda ve karşılarına bornozla çıkınca utandılar...aramadan gelmezler şimdi ama zaten kv sürekli evde artık...hani bir ara ev kalabalıktıya... benim arayasım geliyordu kendi evime giderken.. müsaitseniz geliyorum diye...
almadım ben hem dışarıda pek dolaşmıyor bir yer gidincede kp bizi araçla bıraktığı için almadım hem şimdi boyuna göre alsam 1 -2 ay sonra giyemiycek.. büyük alsam içinde kaybolacak... battaniyesine sarıp götürüyorum...bebeğinize mont bakmaya başladınız mı tulum mont mu iyidir kısa olan mi acaba erken mi nerde güzel kisliklar bulabi liriz ki
nasıl oldu bitti bende anlamadım ...eşime güvendim gerisi hallolur dedim..eşim hiç böyle değildi evlenmeden önce... hatta evlendikten 1 hafta sonra işe başladım akşam eve bi geldim... evdeki bütün çekmeceler açık içleri dışarı çıkmış dolapların kapakları açık... kıyafetler yerde.......hemen polisi aradım korktum eve girmedim... sonra eşimi aradım.. dedim eve hırsız gitmiş heryeri talan etmiş dedim... oda güldü yahu ben sana dağınığım demiştim ya dedi... oha dedim bendeBen daha almadim. Ana ogul hala kisa kollu giyiyoruzHafta sonu civil'e gittik, esofman bakmaya. Guzel yelekler ceketler vardi ama mont gordum mu hatirlamiyorum. Guzel kisliklar vardi. Ayrica 70% indirim var.
Alemsin:)
Kuzum sen nasil dustun boyle bir aileye
almadım ben hem dışarıda pek dolaşmıyor bir yer gidincede kp bizi araçla bıraktığı için almadım hem şimdi boyuna göre alsam 1 -2 ay sonra giyemiycek.. büyük alsam içinde kaybolacak... battaniyesine sarıp götürüyorum...
nasıl oldu bitti bende anlamadım ...eşime güvendim gerisi hallolur dedim..eşim hiç böyle değildi evlenmeden önce... hatta evlendikten 1 hafta sonra işe başladım akşam eve bi geldim... evdeki bütün çekmeceler açık içleri dışarı çıkmış dolapların kapakları açık... kıyafetler yerde.......hemen polisi aradım korktum eve girmedim... sonra eşimi aradım.. dedim eve hırsız gitmiş heryeri talan etmiş dedim... oda güldü yahu ben sana dağınığım demiştim ya dedi... oha dedim bende
patee
şimdi iyi şükür canım telaş yaptım acele ettim kendi doktorumuz yani her ay hastaneye kontrole götürdüğümüz doktorumuz kabul etmeyince özel doktora götürdüm şükür boğazında az kızarma varmış şuan iyi.
Kizlar iyi aksamlar, benim uyku egitiminde tek eksigim emzikmis oglumun aksam rutinlerini yaptiktan sonra (emzirme, el yuz silinmesi alt degisme son olarak ta azcik oyun) yatagina yatirdim emzigini verdim ( ilk defa3gun oncre almayi kabul etti) internetten indirdigim kirmizi balik vs sarkilarini actim iki pispis yaptim uyudu tam taamina 7dk falan surdu dalmasi hatta odadan ayrildim esim sordu uyudumu diye uyudu galiba dedim inanamadim cunku:) Tekrar kontrol ettigimde kuzum emzigini cok cok cekerek uyuyodu. Cok mutluyum :) Bu arada hic aglamadi o yuzden inanamadim:)
ne güldüm snowy hep bu arka sokakların yüzünden..polisin hiçbir yetkisi yok malesef. hayati durumlarda önce havaya sonra gerekirse kişiye ateş edebiliriz ve her mermi içinde ayrı mahkeme olur yargılanırız allah mecbur bırakmasın ama gözüm karadır korkmam.ama ınan 100 polisten 98i hiç ateş etmeden emekli oluyor:)Canim ben hep bebegimi takip ettim. O hazir olunca kucagimda pispislamayi biratim yatakta yanimda pispisladim. Sonra kendi yataginda yaptim. 1 aydir kendi uyuyor zaten. Sabah 9 da uyudu mesela 11 de kalkacak (ozledim bekliyorum).
Dis stresi sikintisi olunca sarip sarmaliyorum&koynuma aliyorum. Onun disinda kendi uyuyor.
Hic birine ates etmek zorunda kaldin mi?
Masallah bidiga, afiyet olsun
gerçekten tabi ki:)Gerçekten mi ? Kekliyormusun beni yoksa :)
Akşam uykusunda başlayayım en iyisi çünkü nedense akşam uykuya dalması güzdüzlere göre daha uzun oluyor çoğunlukla ... Beni en çok zOrlayanda o , zaten büyüdükçe gündüz uykuları azalacak teke düşecek vs geceyi düZene sokarsam zaten gündüzde aynısını yapabilirim gibi :) çok teşekkürler SNOWYY ve SİMCA yardımlarınız için , cevaplarınız benim için değerli ve önemli öpüyoruuuum kocaamaannnn :)))öpme kısmı tüm nisan annelerine gelsiiiin ; ))) sıradaki parça da tüm sevenlere gitsin :) hırsızı ve canan sizi nedense çok seviyorumsanırım esprili yazılarınızla keyiflendiğim için :) hayatın tadını çıkartmak lazım sevmek gülmek eğlenmek hep cile gözyaşı ne gerek var suratsiz insanları hiç sevmem enerjimi dusuremem valla başka bir konu vardı kk de bi okudum birbirlerine laf sokmalar dalga gecmeler hakaretler çok şaşırdım burası çok iyi valla insanlar egolarini tatmin ediyor orada.hiç gerek yok böyle şeylere hayat zaten yorucu iş güç kavga her yerde burada rahat olalım tatlım bende seni çok seviyorum öpüldün
Kizlar iyi aksamlar, benim uyku egitiminde tek eksigim emzikmis oglumun aksam rutinlerini yaptiktan sonra (emzirme, el yuz silinmesi alt degisme son olarak ta azcik oyun) yatagina yatirdim emzigini verdim ( ilk defa3gun oncre almayi kabul etti) internetten indirdigim kirmizi balik vs sarkilarini actim iki pispis yaptim uyudu tam taamina 7dk falan surdu dalmasi hatta odadan ayrildim esim sordu uyudumu diye uyudu galiba dedim inanamadim cunku:) Tekrar kontrol ettigimde kuzum emzigini cok cok cekerek uyuyodu. Cok mutluyum :) Bu arada hic aglamadi o yuzden inanamadim:)
gerçekten tabi ki:)
Ilk aylarinda cok denedim canim emzik almadi zorlamadim ara ara verdim hep atti istemedi. Son ayinda geceleri cok sik kalkmaya basladi dedim bu cocuk beni emzik olarak kullaniyosa bisey emmek istiyo uyurken cunku eskiden memeyi cekince uykusuna devam ederdi artik memeyi cekince aranmaya basliyor hatta bazen saatte bir kalkmaya basladi. Tekrar ayina gore emzik deneyim dedim ihtimal belki ister. Dedigim gibi oldu aldi gece kalkmasi da azaldi:)Süpersin canım yaaa :)) çok sevindim :)))
Bende zorlamıyorum çünkü benim oğlum emzik almıyor ve mamayı da uyurken içiyor(( eee açda uyunmaz ki ((
Tesekkur ederim canim tum kuzular aglamadan guzell guzel uyusunlar insallah:)Gozun aydin canim, iyi uykular kuzuna
en doğrusunu yapmıssın bende olsam aynısını yapardım benim oglum da kalabalığı sevmiyor alıştırmıyorsun diyorlar totuşuma bile takmıyorum diyenleri.
Bu arada biz bildiğin emekliyoz artik çok zor ya kas göz arazi gidiveriyo sessiz sessiz isler beceriyi
yeni evli olduğumuz için takılar yüzünden soyulduk sandım haliyle...bu yaştan sonra özel ikramiye bana...kv sinirine gitsede artık düzenli olmaya başladı ... ütü yemek haricinde her işi yapıyor artık...büyükannen -Allah rahmet eylesin- kökten çözüm bulmuş...çöp poşetide iyi fikir ama çok tartışmışsınızdır bu yüzden...Amanin
Piyango vurmus sana:)
Buyukannemin (Allah rahmet eylesin) yontemi. Kiyafet vs olmamasi gereken bir yerde gorurse pencereden asagi atarmis. Ben pencereden atmadim ama cop posetine doldurmuslugum vardir. Kardeslerimi adam edemedim (anam cok naif) Allah eslerine sabir versin. Esim onlara gore nur nimetToparla dedigimde 1 dakikada hersey yerlesiyor:)
maşşalah böyle devam der inşallah...Kizlar iyi aksamlar, benim uyku egitiminde tek eksigim emzikmis oglumun aksam rutinlerini yaptiktan sonra (emzirme, el yuz silinmesi alt degisme son olarak ta azcik oyun) yatagina yatirdim emzigini verdim ( ilk defa3gun oncre almayi kabul etti) internetten indirdigim kirmizi balik vs sarkilarini actim iki pispis yaptim uyudu tam taamina 7dk falan surdu dalmasi hatta odadan ayrildim esim sordu uyudumu diye uyudu galiba dedim inanamadim cunku:) Tekrar kontrol ettigimde kuzum emzigini cok cok cekerek uyuyodu. Cok mutluyum :) Bu arada hic aglamadi o yuzden inanamadim:)
genelde o hayati durumlarda önce kişiye sonra havaya ateş ederler maksat prosedür yerini bulsun :)...Allah böyle bir durumda karşılaştırmasın inşallah...ne güldüm snowy hep bu arka sokakların yüzünden..polisin hiçbir yetkisi yok malesef. hayati durumlarda önce havaya sonra gerekirse kişiye ateş edebiliriz ve her mermi içinde ayrı mahkeme olur yargılanırız allah mecbur bırakmasın ama gözüm karadır korkmam.ama ınan 100 polisten 98i hiç ateş etmeden emekli oluyor:)
haftada 1 ne güzel ...yaşlanınca insanın meşgalesi olacak yoksa geline damada sarıyorlar...iyi akşamlar:) uyku eğitimine başlamış annelerimiz Allah kolaylık versin kuzular mışıl mışıl uyusunlar...
hırsızı Allah kolaylık versin canım benim hem annem hem de kaynanamlar burada hafta da 1 anca görüşüyoruz ...
maşşalh maşşallah...Bu arada biz bildiğin emekliyoz artik çok zor ya kas göz arazi gidiveriyo sessiz sessiz isler beceriyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?