ne güldüm snowy hep bu arka sokakların yüzünden..polisin hiçbir yetkisi yok malesef. hayati durumlarda önce havaya sonra gerekirse kişiye ateş edebiliriz ve her mermi içinde ayrı mahkeme olur yargılanırız allah mecbur bırakmasın ama gözüm karadır korkmam.ama ınan 100 polisten 98i hiç ateş etmeden emekli oluyor:)
Bu arada biz bildiğin emekliyoz artik çok zor ya kas göz arazi gidiveriyo sessiz sessiz isler beceriyi
yeni evli olduğumuz için takılar yüzünden soyulduk sandım haliyle...bu yaştan sonra özel ikramiye bana...kv sinirine gitsede artık düzenli olmaya başladı ... ütü yemek haricinde her işi yapıyor artık...büyükannen -Allah rahmet eylesin- kökten çözüm bulmuş...çöp poşetide iyi fikir ama çok tartışmışsınızdır bu yüzden...
maşşalah böyle devam der inşallah...
genelde o hayati durumlarda önce kişiye sonra havaya ateş ederler maksat prosedür yerini bulsun :)...Allah böyle bir durumda karşılaştırmasın inşallah...
haftada 1 ne güzel ...yaşlanınca insanın meşgalesi olacak yoksa geline damada sarıyorlar...
maşşalh maşşallah...
haklısın polisler değilde askerler yapabiliyor bunu ancak...çocuklarımız ve bütün ana kuzuları Allah a emanet...benim kardeşimde çok dağınık biriydi...annemde hiç kıyamazdı oğluna...kardeşim hayatınıda öyle kendi gibi dağıttı gitti... gerçi benim kardeşin kafasıda dağınıktı....ve dağınık insanlar toparlana bilmeli bir şekilde...kendisinede karşısındakinede çevresinde yük oluyorlar...Kardeslerimle cok tartistik evet. Annem sagolsun hep onlarin tarafini tuttu. Simdi sikayet eden gelinlerle ugrasiyor. Kendi kasindiEsimle o raddeye gelmedik. Toparla dedigimde ikiletmez.
Havaya ates edip bosuna zaman kaybediyorlar canim. Direk basindan vursalar keske...hele su gunlerde, cok kotu bilendim yine. Acimayip indirseler boyle cirit atamazlardi ortalikta...
Ela nasil oldu canim. Mama olayini ne yaptiniz?
Yüzüstü dönen bebek, ilk kez sırt üstüne geri dönebildi diye sevinen,gözleri dolan kişiye ANNE denir
hayrolsun...eski düzenimiz yok ne kadar bebişlerimizle mutlu olsakta... alışmaya çalıştığımız bir süreç oldu... uzun süre eve kapandık. ve artık hiç bir yere kaybolamayız ...hep çevresinde olmamız gereken bir bebeğimiz var.. ben o bunalımı üzerimden atamamıştım...kızlar günaydın,
bugün içimde bir huzursuzluk, mutasuzluk var Allah hayra çıkarsın inşallah sabah erken saatlerde daha çok vardı da şuan biraz daha iyi gibiyim.
Nasıl anlamadım , öyle kabul etmeme gibi bi durumda mı oluyor hastanelerde ?
Kizlar iyi aksamlar, benim uyku egitiminde tek eksigim emzikmis oglumun aksam rutinlerini yaptiktan sonra (emzirme, el yuz silinmesi alt degisme son olarak ta azcik oyun) yatagina yatirdim emzigini verdim ( ilk defa3gun oncre almayi kabul etti) internetten indirdigim kirmizi balik vs sarkilarini actim iki pispis yaptim uyudu tam taamina 7dk falan surdu dalmasi hatta odadan ayrildim esim sordu uyudumu diye uyudu galiba dedim inanamadim cunku:) Tekrar kontrol ettigimde kuzum emzigini cok cok cekerek uyuyodu. Cok mutluyum :) Bu arada hic aglamadi o yuzden inanamadim:)
Bu arada biz bildiğin emekliyoz artik çok zor ya kas göz arazi gidiveriyo sessiz sessiz isler beceriyi
hayrolsun...eski düzenimiz yok ne kadar bebişlerimizle mutlu olsakta... alışmaya çalıştığımız bir süreç oldu... uzun süre eve kapandık. ve artık hiç bir yere kaybolamayız ...hep çevresinde olmamız gereken bir bebeğimiz var.. ben o bunalımı üzerimden atamamıştım...
güneş artık gidiyor sıcak günler geride kaldı...havalardandır belki canım.... sonbahar hüzün mevsimi... belki regli olacaksındır... onun verdiği bir huzursuzluktur...
maşşallah eşine...ne güzel gerçekten....benimki kendi eşyalarını kaldırsın yeter bana ...vallahi canım cumartesi günü grip oldu yavrum burnu tıkanmış aklına da gelmiyor ağzını açsın nefes alsın gözler kırmızı ama şükür ateş yoktu her ay düzenli özel götürdüğümüz hastaneyi aradım doktora baglandı ama beni bağlamadı doktor aynen şöyle demiş: Pazartesiye randevu verin bugün mesai saat 13 e kadar yogunluk var. Ya sen doktor olmussun tamam sende insansın dinleneceksin ama doktorsun ve seni hasta olan arıyor keyfe aramıyoruz helede bu çocuk yani başka söze hacet yok sen bunları bile bile doktor olmuşsun bir kızdım bende hemen özel doktora götürdüm neyse ki sadece boğazında tahriş varmış ilaç vermedi serum fizyolojık yapın dedi zaten yapıyorduk ateş olursa calpol dedi şükür ki olmadı bende 6.kontroşüne son kez o doktora gidecegim ve haddini bildireceğim içimde kalmasın. (of çok uzun oldu ama çok sinirlendim yine.)
valla havalardan bizizde asvet basıyo 5 yada 6 da uyanıyor sıpam hava karanlık lambayı acıyorum bu sefer golge oluyor golgesını yakalamak için sinir yapıyor hadi buyur burdan yak oluyoruz.sabah 9 gibi yuruyuse cıkarıyordum hava serın diye oglene aldık yuruyusu bursadayım ben allahtan 10 gibi guneş kendini gosteriyorkızlar günaydın,
bugün içimde bir huzursuzluk, mutasuzluk var Allah hayra çıkarsın inşallah sabah erken saatlerde daha çok vardı da şuan biraz daha iyi gibiyim.
hastane dr leri oyle maalesef ozelde olsa.bende 1 2 aramıstım taaa aksama donebildi dr.ama valla ben ordayken hiç bası bos kalmıyoki adamın görüyorum gelen hastalar dogum yapanlar .ozellikle son gidişte tam 8 tane premature dogum olmus kosturup duruyorduvallahi canım cumartesi günü grip oldu yavrum burnu tıkanmış aklına da gelmiyor ağzını açsın nefes alsın gözler kırmızı ama şükür ateş yoktu her ay düzenli özel götürdüğümüz hastaneyi aradım doktora baglandı ama beni bağlamadı doktor aynen şöyle demiş: Pazartesiye randevu verin bugün mesai saat 13 e kadar yogunluk var. Ya sen doktor olmussun tamam sende insansın dinleneceksin ama doktorsun ve seni hasta olan arıyor keyfe aramıyoruz helede bu çocuk yani başka söze hacet yok sen bunları bile bile doktor olmuşsun bir kızdım bende hemen özel doktora götürdüm neyse ki sadece boğazında tahriş varmış ilaç vermedi serum fizyolojık yapın dedi zaten yapıyorduk ateş olursa calpol dedi şükür ki olmadı bende 6.kontroşüne son kez o doktora gidecegim ve haddini bildireceğim içimde kalmasın. (of çok uzun oldu ama çok sinirlendim yine.)
3 nisan dogumluyuz canımmaşallah kuzuya nisanın kaçında doğmuştu gunpir
askerler ne yapabiliyor cnm??haklısın polisler değilde askerler yapabiliyor bunu ancak...çocuklarımız ve bütün ana kuzuları Allah a emanet...benim kardeşimde çok dağınık biriydi...annemde hiç kıyamazdı oğluna...kardeşim hayatınıda öyle kendi gibi dağıttı gitti... gerçi benim kardeşin kafasıda dağınıktı....ve dağınık insanlar toparlana bilmeli bir şekilde...kendisinede karşısındakinede çevresinde yük oluyorlar...
aptamil içiyor 4 gündür...4-5 cc içiyor öğünde ...150 ml...ama o mmalar nereye gidiyor bilmiyorum...keçi yoğurdunuda 3 defa 3 yemek kaşığı veriyoruz...
senin esinin de maasallahi varmishırsızı
Allah sabır versin canım o ne öyle ya aynı hırsız girmiş gibi bende kv yapmış diyeceksin sandım ozaman oha bile az gelirdi yani.
Benim eşim çok düzenlidir bazen ben işe geç kaldıysam tişörtümü beğenmeyip çıkardıysam akşam yerine koyarım deyip çıkıyorum işe geç kalmamak için eşim benden sonra çıktığından akşam eve geliyorum tişörtüm yerinde ve dolabımda düzenli duruyor.
haklısın polisler değilde askerler yapabiliyor bunu ancak...çocuklarımız ve bütün ana kuzuları Allah a emanet...benim kardeşimde çok dağınık biriydi...annemde hiç kıyamazdı oğluna...kardeşim hayatınıda öyle kendi gibi dağıttı gitti... gerçi benim kardeşin kafasıda dağınıktı....ve dağınık insanlar toparlana bilmeli bir şekilde...kendisinede karşısındakinede çevresinde yük oluyorlar...
aptamil içiyor 4 gündür...4-5 cc içiyor öğünde ...150 ml...ama o mmalar nereye gidiyor bilmiyorum...keçi yoğurdunuda 3 defa 3 yemek kaşığı veriyoruz...
kızlar günaydın,
kızlar bu arada demiştim hani benim esim oglumun gık demesine dayanamıyor bu sebeple egitim yalan oluyor dun gece oglusu uyuttum kk da dolanırken bir annemiz linkteki ninniyi dinletiyormus bende denedim gercekten 10 dk da uyudu hemde sırtustu dogdugundan beri hep yuzustu yatıyor beyefendi hadi dedim gece diye oldu sanırım gercı cok aglardı hep
sabah uyusundada dinlettim uyuduk ayyy ınsallah işe yarar benim kart sesimden mi uyuyamıyodu acaba
senin esinin de maasallahi varmis
osenin,priori ve snowynin iyiki de oglu olmus babalarina ceksinler dusunceli erkek populasyonu yok olmasin :) :)
yapabiliyorlar derken,polislere göre yetki alanları geniş demek istedim... ama yapıyorlar ama yapmıyorlar ...askerler ne yapabiliyor cnm??
bayrak indirilirken bile bakiyorlar ve 2. hatta 3. defa tesebbus edebiliyorlar icim parcalaniyor kahroluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?