2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım öyle iyi geldiki sanki pamuk yataklara düştüm...uykum geldi...bende indireyim internetten...sağol...
işe yaraması ayrıca iyi olmuş belki benim kızda da yarar

iş yerimin yanında ki iş yerinde çalışan bir bayan var onun oğlu 1 yaşına girdi ve 10 kg mış... dediğin gibi 7-8 aylıkkende 10 kiloydu hala öyle diyor... boyu uzamış ama kilo kaybı oluyor...elanın boyu yeni 62 cm oldu... hobit kızım...

gunpir

snowyy nin dediği gibi anne sesi farklıdır onu daha mutlu eder ama ninniyi okuan kadının sesi de çok sakinmiş benim bile uykum geldi.

Beslenme sikintisi yasadi uzun sure canim. Ama insallah cabucak toparlar. Dvit i de ihmal etmeyin verin mutlaka, kemik gelisimi icin onemli. Kime gelin gitmisti ela? Kaynanaya bak hic ilgileniyor mu geliniyle:)

Beslenme sikintisi yasadi uzun sure canim. Ama insallah cabucak toparlar. Dvit i de ihmal etmeyin verin mutlaka, kemik gelisimi icin onemli. Kime gelin gitmisti ela? Kaynanaya bak hic ilgileniyor mu geliniyle:)

dvit veriyorum ama kan ilacı vermiyorum hafta sonu kuzum hastalanınca demiştim ya özel doktora götürdüm diye içmediğini özellikle söyledim "tadı kötü vegaferonu içmiyor bebekler ama siz kan testi yaptırmışsınız iyi çıkmış 6.ay birdaha yaptırın yine iyi çıkarsa meyvelerine sadece 4 damla damlatın" dedi. Ama şuan kanı iyi çıkmış gerek yok dedi.

d vit hergün veriyoruz...Canan oğluna istemişti... müstakbel kv yoğun çalışıyor...becerikli kv... pekmezini bile kendi yapıyor ...

Diger forumda kimse vermiyor. 6. Aydan sonra ek gidaya gecince demir takviyeli gevrek veriyorlar sabah kahvaltisinda. Bizim memlekette var mi acaba

Demir konusunda endise eden anneleri rahatlatirdi.

Ben kirmizi et ve yesil yaprakli sebzelere hemen baslatacagim. Açılısı acısız adana kebapla yapacak

diger forum neresi kız
ben burdan baska yere giremiyorum

yesin afiyet olsun Kerem paşaya...acılı adanada yer senin dediğin gibi... biizim muhasebecinin oğlu oldu 5,5 kilo doğdu... annesini emiyormuş hala homurdanıyormuş hastanede... mama yada başlamışlar aynı gün ama bebek doymuyormuş . doktor ne uğraşıyorsunuz doymaz o mamayla yarım ekmek köfte yaptırın bu tosuna demiş...
demir, mısır gevreğinde çokmuş...hatta mıknatıs testi yapmışlardı... gevrekler mıknatısa doğru harekt ediyordu...

Becerıklı canım ona lafım yok

Ama yapsın geline de yedırsın biraz:)
Allah o günlerine yetiştirsin bizi... damatlıklarını gelinliklerini göstersin inşallah

diger forum neresi kız
ben burdan baska yere giremiyorum

Blw ıçın takıp ettigim yabancı forum canım.

Masallah tam tosunmuş o:)

Mısır da gdo lu. Bu gevreklerin baska birşeylisi var mı acaba. Yulaf kepeginde de var dıyordu nette ama paketıne baktım içindekiler kısmında yoktu

evet mısır ,mısır değil artık tavuk genindenmi ne yapılıyormuş...
tosun ki ne tosun yaşına girmeden 8 dişi çıktı.. babsının omuzları annesinin kolları hep ısırık... resmen kopartmaya getirmiş etlerini... nereden yakalarsa ısırıyormuş zor bıraktırıyorlarmış...

ben satışını marketlerde görmedim ama sanal marketlerde var
Oatibix Flakes Tam Tahıllı Yulaflı Gevrek yarım kilosu 17 tl falandı

Canlarım çok özledim sizi
Bayağıdır giremedim, umarım herkes çok iyidir.
100 sayfayı geçmiş post okuyamadim .
Biz Kızımla çok şükür iyiyiz, malum olan sorunlar devam ediyor, neticelenmesini bekliyorum.
Böyle yani.

canım çok merak ettik seni... arada bir cee ee de yeter... aklımız sende kaldı...
iyi olmanıza sevindim...kendine ve İdil e çok iyi bak canım...öpüyorum ikinizide...

canım çok merak ettik seni... arada bir cee ee de yeter... aklımız sende kaldı...
iyi olmanıza sevindim...kendine ve İdil e çok iyi bak canım...öpüyorum ikinizide...
Bir müddet kendimden dahi kaçma gereği hissettim.
Baktım arada ama girip yazma fırsatım olmadı tatlım.
Kendimi toparlamak adına sessiz kaldım herşeye.
Şükür iyiyim bir giden 12 kilo oldu :)
Kitap okuyorum bol bol, kızımla ailemle vakit geçiriyorum.
Şükür iyiyim, bir de sonuçlanırsa şu sorunlarım daha iyi olacağım.
Girerim artık
Teyzesinin güzeli minik elam nasıl?
Sen nasılsın hırsızım?

canım hoşgeldin hırsızının dediği gibi arada cee ee de kapat merak ediyoruz seni ve kızını

Masallah paşaya Enerjısı cok fazla o kuzunun. Onu geliştirecek enerjisini dogru harcayacagı aktivitelere yonlendirmeleri lazım. Bız sımdıden heyecanla hayal kuruyoruz. Gecen avm de okul öncesı cocukların buz pateni gosterisi vardı. Ikımız heyecanla birbirimize donduk "kerem de cok guzel gorunurdu bu pistte degıl mi" dıye guluştuk.

Edınmek lazım ama online alışveriş yapmıyorum. Eczaneye bır sorayım getirtiyorlar mıymış bakalım.

Hos geldin gülüm, ozledik ikinizi de. İyi olmanıza sevindim. Kılo alınır verılır, saglıgından olma canım. Minigine sarıl yerime

biz iyiyiz canım..seni gördük daha iyi olduk...
elam da iyi ellerinden öper teyzesi...bıdır bıdır biizim bebişler.
benim kız gibi 2 tane çıkarmışsın atmışsın vücudundan...
gitsin ...gelir fazlasıyla ,herşey rayına otursun...
tıngır mıngır tompişlerşisiniz kıızınla...
canım eninde sonunda bitecek...
Allah can sağlığı versinde ikinizede...bir ölüme çare yok herşey hallolur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…