canım öyle iyi geldiki sanki pamuk yataklara düştüm...uykum geldi...bende indireyim internetten...sağol...
kızlar bu arada demiştim hani benim esim oglumun gık demesine dayanamıyor bu sebeple egitim yalan oluyor dun gece oglusu uyuttum kk da dolanırken bir annemiz linkteki ninniyi dinletiyormus bende denedim gercekten 10 dk da uyudu hemde sırtustu dogdugundan beri hep yuzustu yatıyor beyefendi hadi dedim gece diye oldu sanırım gercı cok aglardı hep
sabah uyusundada dinlettim uyuduk ayyy ınsallah işe yarar benim kart sesimden mi uyuyamıyodu acaba
iş yerimin yanında ki iş yerinde çalışan bir bayan var onun oğlu 1 yaşına girdi ve 10 kg mış... dediğin gibi 7-8 aylıkkende 10 kiloydu hala öyle diyor... boyu uzamış ama kilo kaybı oluyor...elanın boyu yeni 62 cm oldu... hobit kızım...Senin bidik ta hareketlenecek emekleyecek, enerjisi bu hazirliga gidiyordur canim. Boyu uzadi ise de zayif gorunebilir. Duzenli yesin de, kilo hic onemli degil. Zaten ayaklaninca kilo kaybi olurmus.
Hayir olsun canim. Bende de oluyor arada. Calisiyorsun ama ogle arasi cik biraz dolas, kacamak yap pasta ye...gecici de olsa gulumsetir seni
Annesinin sesinden daha guzel bir ses yoktur kuzuna
Ama care bulmana sevindim. Insallah daim olur...
senin esinin de maasallahi varmis
osenin,priori ve snowynin iyiki de oglu olmus babalarina ceksinler dusunceli erkek populasyonu yok olmasin :) :)
canım öyle iyi geldiki sanki pamuk yataklara düştüm...uykum geldi...bende indireyim internetten...sağol...
işe yaraması ayrıca iyi olmuş belki benim kızda da yarar
iş yerimin yanında ki iş yerinde çalışan bir bayan var onun oğlu 1 yaşına girdi ve 10 kg mış... dediğin gibi 7-8 aylıkkende 10 kiloydu hala öyle diyor... boyu uzamış ama kilo kaybı oluyor...elanın boyu yeni 62 cm oldu... hobit kızım...
Beslenme sikintisi yasadi uzun sure canim. Ama insallah cabucak toparlar. Dvit i de ihmal etmeyin verin mutlaka, kemik gelisimi icin onemli. Kime gelin gitmisti ela?Kaynanaya bak hic ilgileniyor mu geliniyle :)
d vit hergün veriyoruz...Canan oğluna istemişti... müstakbel kv yoğun çalışıyor...becerikli kv... pekmezini bile kendi yapıyor ...Beslenme sikintisi yasadi uzun sure canim. Ama insallah cabucak toparlar. Dvit i de ihmal etmeyin verin mutlaka, kemik gelisimi icin onemli. Kime gelin gitmisti ela?Kaynanaya bak hic ilgileniyor mu geliniyle :)
dvit veriyorum ama kan ilacı vermiyorum hafta sonu kuzum hastalanınca demiştim ya özel doktora götürdüm diye içmediğini özellikle söyledim "tadı kötü vegaferonu içmiyor bebekler ama siz kan testi yaptırmışsınız iyi çıkmış 6.ay birdaha yaptırın yine iyi çıkarsa meyvelerine sadece 4 damla damlatın" dedi. Ama şuan kanı iyi çıkmış gerek yok dedi.
d vit hergün veriyoruz...Canan oğluna istemişti... müstakbel kv yoğun çalışıyor...becerikli kv... pekmezini bile kendi yapıyor ...
Diger forumda kimse vermiyor. 6. Aydan sonra ek gidaya gecince demir takviyeli gevrek veriyorlar sabah kahvaltisinda. Bizim memlekette var mi acaba
Demir konusunda endise eden anneleri rahatlatirdi.
Ben kirmizi et ve yesil yaprakli sebzelere hemen baslatacagim. Açılısı acısız adana kebapla yapacak
yesin afiyet olsun Kerem paşaya...acılı adanada yer senin dediğin gibi... biizim muhasebecinin oğlu oldu 5,5 kilo doğdu... annesini emiyormuş hala homurdanıyormuş hastanede... mama yada başlamışlar aynı gün ama bebek doymuyormuş . doktor ne uğraşıyorsunuz doymaz o mamayla yarım ekmek köfte yaptırın bu tosuna demiş...Diger forumda kimse vermiyor. 6. Aydan sonra ek gidaya gecince demir takviyeli gevrek veriyorlar sabah kahvaltisinda. Bizim memlekette var mi acaba
Demir konusunda endise eden anneleri rahatlatirdi.
Ben kirmizi et ve yesil yaprakli sebzelere hemen baslatacagim. Açılısı acısız adana kebapla yapacak
Allah o günlerine yetiştirsin bizi... damatlıklarını gelinliklerini göstersin inşallahBecerıklı canım ona lafım yok
Ama yapsın geline de yedırsın biraz:)
diger forum neresi kız
ben burdan baska yere giremiyorum
yesin afiyet olsun Kerem paşaya...acılı adanada yer senin dediğin gibi... biizim muhasebecinin oğlu oldu 5,5 kilo doğdu... annesini emiyormuş hala homurdanıyormuş hastanede... mama yada başlamışlar aynı gün ama bebek doymuyormuş . doktor ne uğraşıyorsunuz doymaz o mamayla yarım ekmek köfte yaptırın bu tosuna demiş...
demir, mısır gevreğinde çokmuş...hatta mıknatıs testi yapmışlardı... gevrekler mıknatısa doğru harekt ediyordu...
Allah o günlerine yetiştirsin bizi... damatlıklarını gelinliklerini göstersin inşallah
evet mısır ,mısır değil artık tavuk genindenmi ne yapılıyormuş...Blw ıçın takıp ettigim yabancı forum canım.
Masallah tam tosunmuş o:)
Mısır da gdo lu. Bu gevreklerin baska birşeylisi var mı acaba. Yulaf kepeginde de var dıyordu nette ama paketıne baktım içindekiler kısmında yoktu
canım çok merak ettik seni... arada bir cee ee de yeter... aklımız sende kaldı...Canlarım çok özledim sizi
Bayağıdır giremedim, umarım herkes çok iyidir.
100 sayfayı geçmiş post okuyamadim .
Biz Kızımla çok şükür iyiyiz, malum olan sorunlar devam ediyor, neticelenmesini bekliyorum.
Böyle yani.
Bir müddet kendimden dahi kaçma gereği hissettim.canım çok merak ettik seni... arada bir cee ee de yeter... aklımız sende kaldı...
iyi olmanıza sevindim...kendine ve İdil e çok iyi bak canım...öpüyorum ikinizide...
Canlarım çok özledim sizi
Biz Kızımla çok şükür iyiyiz, malum olan sorunlar devam ediyor, neticelenmesini bekliyorum.
Böyle yani.
Hoş buldumcanım hoşgeldin hırsızının dediği gibi arada cee ee de kapat merak ediyoruz seni ve kızını
evet mısır ,mısır değil artık tavuk genindenmi ne yapılıyormuş...
tosun ki ne tosun yaşına girmeden 8 dişi çıktı.. babsının omuzları annesinin kolları hep ısırık... resmen kopartmaya getirmiş etlerini... nereden yakalarsa ısırıyormuş zor bıraktırıyorlarmış...
ben satışını marketlerde görmedim ama sanal marketlerde var
Oatibix Flakes Tam Tahıllı Yulaflı Gevrek yarım kilosu 17 tl falandı
Canlarım çok özledim sizi
Böyle yani.
biz iyiyiz canım..seni gördük daha iyi olduk...Bir müddet kendimden dahi kaçma gereği hissettim.
Baktım arada ama girip yazma fırsatım olmadı tatlım.
Kendimi toparlamak adına sessiz kaldım herşeye.
Şükür iyiyim bir giden 12 kilo oldu :)
Kitap okuyorum bol bol, kızımla ailemle vakit geçiriyorum.
Şükür iyiyim, bir de sonuçlanırsa şu sorunlarım daha iyi olacağım.
Girerim artık
Teyzesinin güzeli minik elam nasıl?
Sen nasılsın hırsızım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?