2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
benim nedense böyle şeyler okuyunca gözlerim doluyor...her anları değerli...bir çocuk kolay büyümüyor diyorlar ya şimdi gayet iyi anlıyorum...yeğenimin gösterisine gidemedim annem ben izleyim diye çektirmiş videoya izlerken ağlayacaktım...arı vız vız oyunu oynuyorlardı.. gerçi bizim ki kilolu olduğu için eşek arısı gibi olmuş ama çok tatlılar...

kızlar 3.dişimiz çıkmaya başlamışşşşşşşşş
şimdi annem aradı söyledi
maşallah oğlumaaaaaa
maşşallah maşşşallah... inciler çıkı çıkı veriyor artık ...
sizin bebişler 3 leri 4 leri dizdi.... bizim kızda hala salya akıtıyor... canım dişlik vs . öyle birşey kullandınız mı... yani çıkmasına yardımcı olacak bir şey yaptınız mı...bizim 3. dişlikte kayboldu ... o yüzden benim kız dişi geçmi çıkaracak... dişlik kaybedince diş geç çıkar diye bir kehanet var mı? :)

kızlar 3.dişimiz çıkmaya başlamışşşşşşşşş
şimdi annem aradı söyledi
maşallah oğlumaaaaaa

Masallah hayırlı olsun gülüm

Vakti gelince cıkar gülüm acele etme

Nedenini bilmiyorum ama diger topicte gec cıkması daha iyi diyorlardı:)

Masallah hayırlı olsun gülüm

Vakti gelince cıkar gülüm acele etme

Nedenini bilmiyorum ama diger topicte gec cıkması daha iyi diyorlardı:)
geç olsun güç olmasın babında dır belki... dün izin verseydi fotoğrafını çekecektim diş etinin ..köpek dişlerinin olduğu yerde mercimek büyüklüğünde şişlikler çıktı...sizede gösterecektim... sertleşti ve beyazlaştı... hiç görmedim süt dişinden önce köpek dişinin çıktığını...hayırlısı bakalım bekleyip görcez ne çıkacak....

Civciv cıkacak kuş cıkacak

Hoş buldum
Sarıldım cancağızım sende küçük korsanımızı öp bizim yerimize

çok ender olsada bebeğin ilk köpek dişinin çıkması görülebiliyomuş....erken dönemde köpek yada azı dişi çıkaran bebekler varmış... epital kalıntı olabilirmiş şişlik (kist gibi birşey sanırım).... eğer epital kalıntı ise zamanla kendiliğinden yok olurmuş çok sık görülmesede 3 ayın altındaki bebeklerde olması normalmiş zararsız ama takip gerektirirmiş...3 aynın altında normalde.. 6. ayında anormal mi acaba...
arkadaşlar çevrnizde ilk köpek dişi çıkan bebek duydunuz mu?

Amin canım.
Herşeyin başı sağlık dediğin gibi.
Iyi olsun kuzular, masallah elama da.

Civciv cıkacak kuş cıkacak

onlarda çıksa şaşırmıycam biliyormusun...benim kızıın herşeyi bir modalı...(annem alışılmışın dışında olana modalı der) benim kız vampir gibi köpek dişleri çıkıyor okuduklarıma göre...hatta elinin baş parmakları 2 bombeli... ilk doğduğunda görünce şaşırmıştım.. geçer dedim ama geçmedi...

Amin canım.
sizede maşşallah canım... İdil in keyfi yerinde olsunda ...

Canım benım oglanın üst ön dişleri kabarıktı ve beyazdı ama alttan cıktı dişler. Üstler hala aynı ama diş yok.

2 bombeli nasıl oluyor anlamadım. Resimde gorunuyor mu bir bakayım.

yok canım dişlik kullanmadık bende 4.ayımda çıkarmışım benim oğlumda erken çıkardı erken çıkarmak ne kadar iyi bilmiyorum tabi
yoktur öyle birşey sanmıyorum

Canım benım oglanın üst ön dişleri kabarıktı ve beyazdı ama alttan cıktı dişler. Üstler hala aynı ama diş yok.
üst diş olsa yine anlıycam... dudaklarını yana doğru çekmen gerekiyor şişlikleri görmek için bayağı arkada... dediğin gibi belki o dişler yer yapıyor diğerleri çıakna kadar...olabilir...
hani baş parmağının etli arka kısmı varya oranın enine doğru tam ortasında bir çizgi var ve orayı sanki pzrmağı boğmuş gibi ... baş parmağına tırnağının üzerinden enine doğru sıkıca bir ip bağla aynı görüntü...eve gidince çekeyimde göstereyim

Amin canım.

Esmer canım hoşgelmişsin .... Herşey gönlüne göre olsun canım ... Siz iyi olun yeter gerisi boş ...

Kızlarr diş çıkaran çıkarana ... :) hayırlı olsun valla :)

Hırsızı bizdede tık yok diş yok :) gelin yok :) kuzunada hep aksilikler olsada maaşallah güzel ve çabuk atlatıyor herşeyi ... Öylede olsun hep aman ...

Aktar canım ne desek boş tek temennim Allah herzaman iyi insanlarla karşılaştırsın bizleri bu doktor olayı harbiden sinir harbi olmuş

Maşallah aktarcım
Benim minnakta daha tık yok :))

zamanı gelince çıkar canım erken mi daha iyi geçmi bilemedim ama geç çıkması daha iyi diyorlar gerçi benimde 4.ayda çıkmış ama sadece bir çakma haricinde sağlam diğer dişlerim inşallah oğlumun da sağlam olur

Selamlar herkese tekrar tekrar..
Uzuuuuun zaman oldu nete giremeyeli. Gelişmelerden habersizim.

Diş çıkaran bebelere ve analarına Allah kolaylık versin.

Ben grip oldum, ama Ceku (çok şükür!) sağlıklı. Öpmekten kaçındım 2-3 gündür, ama emzirmeyi kesmedim. Anne sütü mü koruyor, nedir.. Süt demişken, çalıştığım için evdeki stok tükendi, sık sık sağamadığım için de sütüm azaldı. Ceku'nun ise iştahı arttı. 24 saatte 10 öğün besleniyor. 5'i biberonla; her biri 100 ml veya daha fazla. Eskisinden daha uzun emiyor, sağdığımda geriye pek bir şey kalmamış oluyor. Her seferinde tahminen yine 100 ml içtiğini varsayıyorum. Yani günde 1 litre süt tüketiyor. Acaba çok mu? Gece öğünlerini azaltsam mı? Gece 10'dan sonra 2-3 defa uyanıp emiyor 2 saat arayla. Bu ay ASM'deki ebe hemşire "gelmene gerek yok" dedi. Zaten çalışıyorum vaktim olmuyor diye ben de götüremedim. Ne boyundan ne kilosundan haberim var yani.

Özetle, SMA mamaya geçeceğim, kullanıp memnun kalmayan/şikayeti olan var mı aranızda?

bu sıralar kızımın dişi çıksın diş buğdayı yapayım istiyorum. Hazırlık ve araştırmalara bile başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…