benim nedense böyle şeyler okuyunca gözlerim doluyor...her anları değerli...bir çocuk kolay büyümüyor diyorlar ya şimdi gayet iyi anlıyorum...yeğenimin gösterisine gidemedim annem ben izleyim diye çektirmiş videoya izlerken ağlayacaktım...arı vız vız oyunu oynuyorlardı.. gerçi bizim ki kilolu olduğu için eşek arısı gibi olmuş ama çok tatlılar...Masallah paşayaEnerjısı cok fazla o kuzunun. Onu geliştirecek enerjisini dogru harcayacagı aktivitelere yonlendirmeleri lazım. Bız sımdıden heyecanla hayal kuruyoruz. Gecen avm de okul öncesı cocukların buz pateni gosterisi vardı. Ikımız heyecanla birbirimize donduk "kerem de cok guzel gorunurdu bu pistte degıl mi " dıye guluştuk.
Edınmek lazım ama online alışveriş yapmıyorum. Eczaneye bır sorayım getirtiyorlar mıymış bakalım.
Hos geldin gülüm, ozledik ikinizi de. İyi olmanıza sevindim. Kılo alınır verılır, saglıgından olma canım. Minigine sarıl yerime
maşşallah maşşşallah... inciler çıkı çıkı veriyor artık ...kızlar 3.dişimiz çıkmaya başlamışşşşşşşşş
şimdi annem aradı söyledi
maşallah oğlumaaaaaa
kızlar 3.dişimiz çıkmaya başlamışşşşşşşşş
maşallah oğlumaaaaaa
maşşallah maşşşallah... inciler çıkı çıkı veriyor artık ...
sizin bebişler 3 leri 4 leri dizdi.... bizim kızda hala salya akıtıyor... canım dişlik vs . öyle birşey kullandınız mı... yani çıkmasına yardımcı olacak bir şey yaptınız mı...bizim 3. dişlikte kayboldu ... o yüzden benim kız dişi geçmi çıkaracak... dişlik kaybedince diş geç çıkar diye bir kehanet var mı? :)
geç olsun güç olmasın babında dır belki... dün izin verseydi fotoğrafını çekecektim diş etinin ..köpek dişlerinin olduğu yerde mercimek büyüklüğünde şişlikler çıktı...sizede gösterecektim... sertleşti ve beyazlaştı... hiç görmedim süt dişinden önce köpek dişinin çıktığını...hayırlısı bakalım bekleyip görcez ne çıkacak....Masallah hayırlı olsun gülüm
Vakti gelince cıkar gülüm acele etme
Nedenini bilmiyorum ama diger topicte gec cıkması daha iyi diyorlardı:)
geç olsun güç olmasın babında dır belki... dün izin verseydi fotoğrafını çekecektim diş etinin ..köpek dişlerinin olduğu yerde mercimek büyüklüğünde şişlikler çıktı...sizede gösterecektim... sertleşti ve beyazlaştı... hiç görmedim süt dişinden önce köpek dişinin çıktığını...hayırlısı bakalım bekleyip görcez ne çıkacak....
Hoş buldumMasallah paşayaEnerjısı cok fazla o kuzunun. Onu geliştirecek enerjisini dogru harcayacagı aktivitelere yonlendirmeleri lazım. Bız sımdıden heyecanla hayal kuruyoruz. Gecen avm de okul öncesı cocukların buz pateni gosterisi vardı. Ikımız heyecanla birbirimize donduk "kerem de cok guzel gorunurdu bu pistte degıl mi " dıye guluştuk.
Edınmek lazım ama online alışveriş yapmıyorum. Eczaneye bır sorayım getirtiyorlar mıymış bakalım.
Hos geldin gülüm, ozledik ikinizi de. İyi olmanıza sevindim. Kılo alınır verılır, saglıgından olma canım. Minigine sarıl yerime
Maşallah aktarcımkızlar 3.dişimiz çıkmaya başlamışşşşşşşşş
maşallah oğlumaaaaaa
Amin canım.biz iyiyiz canım..seni gördük daha iyi olduk...
elam da iyi ellerinden öper teyzesi...bıdır bıdır biizim bebişler.
benim kız gibi 2 tane çıkarmışsın atmışsın vücudundan...
gitsin ...gelir fazlasıyla ,herşey rayına otursun...
tıngır mıngır tompişlerşisiniz kıızınla...
canım eninde sonunda bitecek...
Allah can sağlığı versinde ikinizede...bir ölüme çare yok herşey hallolur..
Civciv cıkacak kuş cıkacak
sizede maşşallah canım... İdil in keyfi yerinde olsunda ...Amin canım.
Herşeyin başı sağlık dediğin gibi.
Iyi olsun kuzular, masallah elama da.
çok ender olsada bebeğin ilk köpek dişinin çıkması görülebiliyomuş....erken dönemde köpek yada azı dişi çıkaran bebekler varmış... epital kalıntı olabilirmiş şişlik (kist gibi birşey sanırım).... eğer epital kalıntı ise zamanla kendiliğinden yok olurmuş çok sık görülmesede 3 ayın altındaki bebeklerde olması normalmiş zararsız ama takip gerektirirmiş...3 aynın altında normalde.. 6. ayında anormal mi acaba...
arkadaşlar çevrnizde ilk köpek dişi çıkan bebek duydunuz mu?
onlarda çıksa şaşırmıycam biliyormusun...benim kızıın herşeyi bir modalı...(annem alışılmışın dışında olana modalı der) benim kız vampir gibi köpek dişleri çıkıyor okuduklarıma göre...hatta elinin baş parmakları 2 bombeli... ilk doğduğunda görünce şaşırmıştım.. geçer dedim ama geçmedi...
sizede maşşallah canım... İdil in keyfi yerinde olsunda ...
maşşallah maşşşallah... inciler çıkı çıkı veriyor artık ...
sizin bebişler 3 leri 4 leri dizdi.... bizim kızda hala salya akıtıyor... canım dişlik vs . öyle birşey kullandınız mı... yani çıkmasına yardımcı olacak bir şey yaptınız mı...bizim 3. dişlikte kayboldu ... o yüzden benim kız dişi geçmi çıkaracak... dişlik kaybedince diş geç çıkar diye bir kehanet var mı? :)
üst diş olsa yine anlıycam... dudaklarını yana doğru çekmen gerekiyor şişlikleri görmek için bayağı arkada... dediğin gibi belki o dişler yer yapıyor diğerleri çıakna kadar...olabilir...Canım benım oglanın üst ön dişleri kabarıktı ve beyazdı ama alttan cıktı dişler. Üstler hala aynı ama diş yok.
Amin canım.
Herşeyin başı sağlık dediğin gibi.
Iyi olsun kuzular, masallah elama da.
Maşallah aktarcım
Benim minnakta daha tık yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?