2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Benim kelebek meyve püresi dışında birşey yemiyor.
Önerisi olan var mı?
Kabak, havuç ve az pirinç püre yapıyorum yine yemiyor.

Hos geldin canım, ozledik seni. Biliyorum yogunsun ama arasıra gır lütfen

Cok gecmiş olsun canım. Antikorlar sut ile bebegine gectiginden o da korunuyor canım. Kuzunun cildi nasıl oldu, gecti mi isiligi?

Corabı nasıl giydiriyorsunuz arkadaslar?

Tam gıydırıyorum bacagını sıkıyor, bılege kadar katlıyorum bilegine oturuyor; ust kısmından makasla yarım santim kesiyorum lastik kısmını durmuyor cıkıyor...

Priori, bruja, srvvr&kubızm nerelerdesiniz

yok canım dişlik kullanmadık bende 4.ayımda çıkarmışım benim oğlumda erken çıkardı erken çıkarmak ne kadar iyi bilmiyorum tabi
yoktur öyle birşey sanmıyorum
anneme soruyorumda hatırlamıyorum ama erken çıkarmadın dedi...çıksında ne zaman çıkarsa artık

hoşgeldin canım...maşşalah Ceku nun iştahı artmış afiyet olsun...
sanada geçmiş olsun canım...sma mamayı biz 1 kutu kullandık... aslında benim kız sma yı çok sevdi ama gazı artınca mamaya yorduk ve değiştirdik...ama ondan da değilmiş... kokusu diğer mamalara göre kötü ama kızım sevmişti...zaten hepsinin içeriği aynı...bazıların ambalajları caf caflı ondan dolayı biraz pahalı...

bu sıralar kızımın dişi çıksın diş buğdayı yapayım istiyorum. Hazırlık ve araştırmalara bile başladım
inşallah canım sağlıkla çıkarda ...aiyetle diş buğdayını yersiniz...anı olur..

merhaba arkadaşlar 5 aylık kont vardı oğluşum 8kg küsuratı kıyafete saydılar:) 68cm gelecek ay sünnet ettirebilirsiniz dedi dr...
esmer hoş geldin iyi olmana sevindim ..benimde oğlumda diş konusunda tık yok:)
snowyycim annem çocuk erken diş çıkarırsa biraz geç yürüyebilir çünkü enerjiyi dişe harcıyor der ne kadar doğru bilemiyorum
hırsızı o eşimden kaynaklanıyor aslında onlarda sık görüşmek isterler

morganaprıl geçmiş olsun canım ben yaşadığım ıkıntıda 5 gün kullandım gayet iyiydi..

Önerisi olan var mı?
daha ben meyve falan vermedim neyi bekliyorsa...sürekli yoğurt yiyecek değil yaa...
tadını ayırt ediyor demekki... olsun meyve yesin .... çok aç olduğunda sebzeyi denedinmi esmer...

benim kıza çoarp giydirip bileğine katlıyorum... bazıları dediğin gibi öylede sıkıyor ..çorabın üstüne ,ayaklı altlık giydiriyorum o tutuyor yada patik giydiriyorum...

Masallah kuzuna canım

Dogrudur. Biliyorum zaten benimki ancak yasında yurur, varsa yoksa şınav cekıyor

Tek giydirmek istedim ama 10 dk gıydırıp cıkartıyorum. Lastigin izi çıkıyor hemen. Kuçukken ayaklı gıydırırdım ben de, corap tecrubem olmadı.

Selamlar herkese tekrar tekrar..
Uzuuuuun zaman oldu nete giremeyeli. Gelişmelerden

Özetle, SMA mamaya geçeceğim, kullanıp memnun kalmayan/şikayeti olan var mı aranızda?

Tatlım merak ettik hepimiz geçmiş olsun öncelikle ... Bence azaltma zaten diş çılarırken iştahı kesilecek .... Sma yı benim oğlan ağzına sokmadı keza bende :)) hepsini içmişliğim varda süt olsun diye oğlanın içmediklerini anası babası içti mamaları

evet bu durumlarda eş önemli zaten...
maşşallah bebişine...sünnetide hayırlısıyla olup biter inşallah...

şınav çekip güçleniyor...önce çorap sonra bir ayaklı altlık sonra tekrar bir ayaksız altlık üstünede patik giydiriyor kv ...

Önerisi olan var mı?

Tatlım bende meyve ile başladım ama çorbaları içmedi sonra 1 hafta ara verip çorba ile başladım şimdi hepsini yiyor bu arada çorbaya ilave olarak patates soğan kemik suyu zeytinyağıda koyuyorum hatta geçen bir diş sarımsağın dörtte irini de kattım :) pirinç atmıyorum artık şu gdodan dolayı..

Tatlım çorapların lastik kısmını dikine değilde lastik kısımlarından 1 parmak arayla ufak ufak kesikler atıyorum .. Etrafında dolanıyorum keserek ...Anlatabildimmi bilmiyorum

Hırsızıımmm one yaaa kız kat kat olmuş rahat ediyormudur acaba :) ben tek kat giydiriyorum hepsini çorapları çekip atıyor oğlum :) günde 8-10 kez giydir çıkart :)) işimiz ne :)))

Hırsızıımmm one yaaa kız kat kat olmuş rahat ediyormudur acaba :) ben tek kat giydiriyorum hepsini çorapları çekip atıyor oğlum :) günde 8-10 kez giydir çıkart :)) işimiz ne :)))
kv donuyor yazında böyleydi giydirirdi...kendi donduğu için kızızmıda üşüyor sanıyor... banada kızar kısa kollu giyiyorum diye...ben eve gidince tek kata iniyorum... soya soya ancak ulaşıyorum kzıızıma

Yok daha

O kız sıcaktan bunalıp huzursuzlanıyordur. Soydur canım bu ne. Hani ev -15 desen anlayacagım da. Ben tek kat gıydırıyorum, kısa kollu hala. Corabı sabah kullanıyorum, suab yine corapsız. Sabah aksam dus aldırıyorum. Senin kv beni gorse ne der acaba:)

Kıyma da koy gulum içine, ıspanak&brokoli ekle. Yarasın:)

Tatlım çorapların lastik kısmını dikine değilde lastik kısımlarından 1 parmak arayla ufak ufak kesikler atıyorum .. Etrafında dolanıyorum keserek ...Anlatabildimmi bilmiyorum

Tesekkürler canım, şimdi kesicem:)

benim kv seni görse ...üşüüyormu yavrum o çocuk ayağı baldırı bacağı cıbıl cıbıl... karnı ağrır gaz olur... hergün banyomu olur hasta edersin der

Hos geldin canım, ozledik seni. Biliyorum yogunsun ama arasıra gır lütfen

Cok gecmiş olsun canım. Antikorlar sut ile bebegine gectiginden o da korunuyor canım. Kuzunun cildi nasıl oldu, gecti mi isiligi?

Teşekkürler, hoş buldum
O isilik meselesinin sırrını çözdüm: bebe yağı yerine zeytinyağı sürüyordum. Yağlamayı kestim bebeğim pamuk gibi oldu

Çorabın iç tarafında lastik/ipleri bulup 2-3 tanesini kesip çıkarmayı deneyebilirsin.

Sağol cevap için. Deneyeceğim mecburen, ne olur ne olmaz diye 3 ay önce almıştık. Paketi açılmadan bekliyordu kendisine görev vereceğim günü =P

Maşallah oğluna =) Cevap için sağol.

Çok güldüm ama mantıklı da geldi bir yandan. İçmediklerini ben de öyle yaparım madem. Milupa anne sütü içebildiğime göre zamanında onu da içerim herhalde.. Cevap için sağol.

canım benim kızında sıkıyor kipadan çok yumuşak dokulu bi çorap aldım 4 çift birde soket aldım evde olunca pijamasının üstüne çekiyorum çıkmasın diye soket giydiriyorum birde ama bileği olanlaırn ayak kısmı büyük geliyor ayak kısmı olanıda kesmem gerekiyor bende böyle çözüm buldum kışın patik ev ayakkabısı giydireceğim için keser giyidirim dışarıyada kilotlu çorap giydiricem içine anneme söyledim alıcak yazlıkaldığım tüm şort ve badilerin lastiklerini söktüm kolları bacakları sıktı kot pant. aldım paçası lastikli oda sıktı içne zor soktum zaten :) bazı pijamaların belini açıyorum artık esnek rahat şeyler alıyorum ama çorap sorun .bide çorap tutucular var ama ayağından çıkmasın diye ama olanını bulmak daha iyi kesmektense :)

birde altı kaydırmazlı kalın çoraplar var onlarında lastik kısmı gevşek ve üst kısmı geniş oluyor sıkmıyor ama onlarda biraz yıkayınca zırt pırt çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…