2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Pardon alintilari unutmusum hirsizi yazmistim

canım ne demek istedin anlamadım ?

Kestim canım, iyi oldu sanırım tesekkürler.

İsilige krem&yag sürülmez, kötülestirir
Gecmesine cok sevindim ama. Kış da geldi bir daha yenilemez.

Ben de hep buyuk&geniş alıyorum ama corap sıkıntıydı. Arkadasların dedigi gibi kestim iyi şimdilik

Ulaşabiliyorsan sonunda ne güzel :)))))))) kuzuumm yaaa rahat hareket edemezde :)))) napıcan :)))

Yok daha

Kıyma da koy gulum içine, ıspanak&brokoli ekle. Yarasın:)

Tesekkürler canım, şimdi kesicem:)

Canım kıymayı 6 aylık olunca demişti doktoru 15 günümüz kaldı yani:) brokoli 1 kez koydum , ogün kakaında kan olunca acaba dedim koymadım tekrar karnıbahar koysam olur mu ?

cok alemsin ya kahkaha attim bildigin :)
cnm ben esofmaninin uzerine cekiyorum corabi biraz abuzer oluyor ama useful :)

Nasıl sarılasım var şimdi yavruma ağlattım yavrumu diye savunmasız ve bize muhtaç ya suçlu hissediyorum kendimi ağlattığım için ve içime sıkıntı düştü (( hayır olsun inşaallah ((
valla benimki de ağlıyor gazdan uykuya dalamiyor alıyorum kucağıma koltukta poposuna pis pis bi ninni 5 dk sürmüyor ama yatağa bırakınca kıyamet kopuyor ne aglama birden başlıyor en üst dozunda ama almasam morariyor inat ne inat hemde.işimiz zor ama sallamadan kucağımda uyuyor gece uyandığında emzirmek zorundayım acikiyor ek gıda veriyorum obur bide.hemen uyuyor ama gaz bile çıkarmak yok ağlıyor yatır beni diye yatağa bıraktığım an kapatıyor gözünü.ilk uykuya yatırmak mesele bi saat uğraştık kucakta bizim yüzümüzü elleyerek uyumak istiyor.yan yatirmayi denedim ama yan yatarken oturmaya çalışıyor gibi kalkiyor omuzlarını kaldiriyor epey.işimiz. var valla.her bebek aynı değil ki.bazıları çok uslu olurmus

Canım kıymayı 6 aylık olunca demişti doktoru 15 günümüz kaldı yani:) brokoli 1 kez koydum , ogün kakaında kan olunca acaba dedim koymadım tekrar karnıbahar koysam olur mu ?

Olur canım. Nette gaz ıcın 8. Ayı bekleyin diyor ama yeşil mercimek te ilave edebilirsin

baba ogul keyifleri yerinde haftasonu birlik olup bana soyleniyorlar iiii iiiii ih ihhh iii :)
blw icin takip ettigin forum linkini paylasir msn?
ben de sizin deneyimlerinizi sabirsizlikla bekliyorum blw icin

Bırlik olup seni dısarıda mı bıraktılar. Erkek milleti işte

http://www.babyledweaning.com/forum/

Ben de sabırsızım. Bayramdan sonra baslayacagım kısmetse

Aaa forum bana kalmış :)
kimseye kalmaz bu dünya bu forum mu kalacak kız sana oğlumuz bile gidecek o bile kalmayacak benim ki 5 nisan doğumlu elinden tuttugumda iki haftadır kendi oturur pozisyona geliyordu ben kaldirmiyordum o bana tutunup kalkıyordu böyle günde 10-20kez egzersiz yaptık şimdi artık koltuğa oturuyor iki kolunun altına birer kirlent koyuyorum dik dursun egilmesin diye önceden pelte gibiydi kambur gibi şimdi daha iyi tutuyor kendini resmini atarım yarın ama yorulunca belli ediyor yatiriyorum yani günde her oturmada 5-15dk arası daha fazla oturtmaya korkuyorum aceleye gerek yok yanından ayrılma ama.ben daha yere ayaklarının bastirma hareketi var ya yürütüyor gibi onu hiç yapmadim basmayı bilmiyor ona başlamak gerek

Senin oğlan zaten resimdede omuzlarını kaldırmış :) şimdiden banane diyor :) valla benim oğlanda bi tuhaf :) mamayı uyanıkken aldı şaşırdım akşamda hem muhallebi hem emdi hem 100 cc mama içti yarım saat arayla :)) doymadı habire mama dedi bi baktım öğlen ben salonu süpürürken uyumuş :)
Akşamda tam bacağıma aldım : dur dedim koyayım bakalım napacak ... hiç ninni şşşşşşş pşşş şşşşş tısss fışşşş fışş yapmadım sadece yanına yattım gözlerimi kapadım , oğluş da bi sola bi sağa bana bi sola bi sağa bi bana sonra bi kolu kaldırıp pat bıraktı bi bacağı sonra diğerlerini sonra iki iki , sonra örtüyü ağzına kadar çekip kapadı gözü 5 dakika sürmedi :) birşeyi yanlış yapıyorum ben , oğluş doğrusunu biliyorsa demek :)))) yada birkere öğrettin işte ne ninniyle kafamı şişiriyorsun bide masal anlatan kuzu alacak kızmıyım ben anne yaaa demeye getiriyorsa :)

Haklısın canım kime kaldıda bana sana kalsın :))) bari söyleyipte umudumu kırmayaydın iyidi :))) , umut fakirin ekmeği :)

Benim kuş ta beni tutuyor beni kendine çekiyor :) kalkası yok :) oturunca kaydırıyor popoyu :) minik minik oturtayım bari )

Al işte benimkide yere basıyor 3 gündür , acaba dedim dikelek mi oldu bu kuş emeklemeden :)) dikilincede bi mutlu bi mutlu bi gülmeler gülmeceler :)

Yillarca fazla icki icip evde huzur birakmayan ve bu sekilde karaciger yetmezligi - siroza yakalanan, bu nedenle ickiyi birakmak zorunda kalip birakan, doktor 1 sene ömrü kalmis olabilir dedigi halde 2.5 senedir hayatta olan, sagligi daha iyice oldugu halde, bir taksicinin ikram etmesiyle, 25 yıl once biraktigi sigaraya baslayip fosur fosur icen, eve bebek torunu misafir geldigi zaman bile kapısını kapatmadan sigara icen, eşine "2 gunluk omrum kaldi, sigara keyfi yapmama karisiyorsun" diye kizan, esi, 5.5 aylik bebegi olan kizinin evine onları yoklamak icin fazla ugruyor ve bu nedenle kendisine nispeten az zaman ayırıyor diye kizini arayip onu ikaz eden, emekli tıp doktoru bir babasi olan var mi aranizda? Kader. .. Annem keşke yillarca bu kadar yuz vermemis, simartmamis, kendini ezdirmemis olsaydi babama. Siz ne dusunurdunuz bu durumda?

İyi geceler güzeller

Bütün gün iş bitmedi,yeni bakabiliyorum,yarın sabah uçakla Antalya'ya gidiyoruz kızımla,babası birkaç güne gelicek.2,5 aylıkken de beraber gitmiştik,bakalım bu sefer napıcak.bavulda daha çok onun eşyaları var:)
Hava sıcakmış,gece de serinmiş,terlemesin,üşümesin diye bir sürü kıyafet aldım kuzuma.
Bayramda ordayız,inşallah herkesin bayramı güzel geçer.

Bu arada bugün bir bakıcı adayı aradı,çok beğendim söylediklerini,bütün şartlar uydu,dönünce yüzyüze görüşücez,inşallah hayırlısıysa olur,ben de rahatlarım.

İyi uykular kuzularınızla

Yillarca fazla icki icip evde huzur birakmayan ve bu sekilde karaciger yetmezligi - siroza yakalanan, bu nedenle ickiyi birakmak zorunda kalip birakan, ?

Benmi yazmışım bunu dedim başta ama yazılar kötüleşti .. İlk virgüle kadar aynı siroz olmamıştı babacığım benim ve dediği gibi ölene kadar içti sigarayı nur içinde yatsın kızının bi çocuk sahibi olmak istediğini bile bilmeden göçtü gitti karaciğer ve bağırsak kanseri ameliyatı sonrası ((

Son düzenleme:
İyi geceler

İyi uykular kuzularınızla

İyi yolculuklar canım iyi bayramlar ve tatiller :)))
Hadi gözün aydın inşaallah istediğin gibi bir bakıcı adayıdır.. Kamera işide kesin olsun bence nolur nolmaz , ben çok tırstım yazılanlardan çünkü ((

Allah rahmet etsin babani.

Çok sağol canım benim,size de iyi bayramlar, kamerasız bırakmam,söyledim zaten kadına da,sadece kontrol için değil,özlerim çok kızımı ben,düşündükçe kötü oluyorum,nasıl bırakıcam diye,sonra ben de diyorum bakıcılarla büyüdüm,kendi kendime konuşuyorum yani,inşallah iyi olur herşey.

Ne diyim bilemedim inşallah sigarayı en azından siz gelince içmez,ya da uzakta içer.şu da var,bugün olduğun kişi olman için rolünü oynuyor baban,annem şunları yapmasaydı dediğin şeyleri senin yapmamanı sağlıyor,herşeyin bir sebebi var.Allah daha da güzel günler göstersin inşalla.

Nur içinde yatsın canım.

gunaydın guzellikler
bugun ev temizliği var annem gelecek bebişe bakmaya sagolsun evi goturenler goturuye bayram munasebetıyle bir temizlenelim dogru duzgun
valla bende uslu olur diye dogurdum en kudurugundan cıkardım bi tane :)

benimkide yanına yatınca bazen yuzumle oynuyo burnumu emmeye calısıyor yahu ellerime parmaklarıma saldırıyor nereye saklıcamı sasırıyorum uyuyacaksa gözleri tavana dikiyo anlıyorum ordan .
ah bi dillerini anlasak yatakta mızırdanınca esim hemen kucagına alıyor baslıyo aglamaya neden aldın diyorum eee uyuyamıyo uyatayım ben yazık diyor eee diyorum dilimi var ki cocugun belkide beni yalnız bırakın kendimle sohbet edip gunu gözden geçirip uykuya dalcam diyor nerden biliyosun diyorum bana canisin sen diyo

Günaydın güzeller :))

Hahahaa sabah sabah güzel güldüm canım :)))))))
Aaa bak o el olayını soracaktım hep unutuyordum sitede :) demek normal :) bizimkide vantuz gibi yapışıyor ellerime :))

Benim eşim sadece sevebiliyor şu an daha öteye gidemedi henüz :) hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…