kendim baksam gözleri görsede karıştırmazdım....şuanda kızıma baktığı için karışma diyemem...mama sandalyesi almadık daha... oturmayıda pek beceremiyor... 2 yastık koysam arksına eline versem muzu yada diğer meyveleri yemesinde bir sorun olurmu acaba...ama bir defa salatalık vermiştim dişini kaşırdiye zaten ısırmaya değilde yalama çalışıyordu bir baktım salatalığın çekirdek tafaından parça kopmuş ve ağzına baktım ...yutmuş ...demekki yutabiliyor...evde olduğum zamnlar önüne koyarım yada eline veririm...Evde olsan bu kadar sık gelip gitmezlerdi gözleri de görmezdi dıye umuyorum ama, cok mu hayal kuruyorum
Cok guzel bir tecrübe oldu. İkimiz de eglendik. Herkese tavsiye ederim. Yutamaz/bogulur diye korkuyosanız pure/corba sonrası 8-9. Aylarda da baslayan var. Gec olsun güç olmasın:)
banada bunun arkası erkek diyor görenler...ne bütçemiz nede benim sabrım yetmez ..bir çocuk bile fazla bize diyorum...selam :) snowyy özendim inan maşallah oğluşuna muz ile yoğurdu tattı...ben senin başkalarınaolan tavırlarını çok seviyorum...çocuk konusuna gelince dayımın kızı 4 yıl düşünmedi kesin kısır dendi meğer kocası ile problemleri varmış boşandılar dedikoducular susup kalmadılar tabi bu seferde boşanmayı konuştular:) bana da bunun arkası kesin kız diyorlar ..bilemem ne olacağını ama ben düşünüyorum tabi hayırlısı..
hırsızı canım herkesin yaşadığı ufak büyük sıkıntılar vardır ama sen yaşadıklarını kelimelere çok güzel döküyorsun okudukça okuyasım geliyor inan ...
bayram yaklaştı dün alışverişe çıktık kuzuya birkaç kıyafet aldık...
arabanın faydaları , uyutmuş minik prensesi...hoşgeldiniz canım...Sağolun kozlar,geldik biz,yolda hep uyudu kızım Şükür,Antalya çok sıcak valla.
Snowy maşallah kuzuna,senin dr yine iyi,bişeyler anlatıcakmış,benimkine bilgim yok diyorum katı gıdayla ilgili,yine de anlatmadı.
Bu arada sen 2.yi düşünmüyo musun?
Hayırlı olsun bayramlıkları kuzunun güle güle giysin canım. Allah gonlune gore hayırlı evlatlar versin insallahselam :) snowyy özendim inan maşallah oğluşuna muz ile yoğurdu tattı...ben senin başkalarınaolan tavırlarını çok seviyorum...çocuk konusuna gelince dayımın kızı 4 yıl düşünmedi kesin kısır dendi meğer kocası ile problemleri varmış boşandılar dedikoducular susup kalmadılar tabi bu seferde boşanmayı konuştular:) bana da bunun arkası kesin kız diyorlar ..bilemem ne olacağını ama ben düşünüyorum tabi hayırlısı..
hırsızı canım herkesin yaşadığı ufak büyük sıkıntılar vardır ama sen yaşadıklarını kelimelere çok güzel döküyorsun okudukça okuyasım geliyor inan ...
bayram yaklaştı dün alışverişe çıktık kuzuya birkaç kıyafet aldık...
Sevindim ulaşmanıza canım. İyi bir bayram tatili diliyorumSağolun kozlar,geldik biz,yolda hep uyudu kızım Şükür,Antalya çok sıcak valla.
Snowy maşallah kuzuna,senin dr yine iyi,bişeyler anlatıcakmış,benimkine bilgim yok diyorum katı gıdayla ilgili,yine de anlatmadı.
Bu arada sen 2.yi düşünmüyo musun?
Gel buyur canım. Cocuklar birbirine yedirir biz de kahvemizi içeriz (arada türk kahvesi kaçamagı yapıyorumSnowyy canım süper olmuş eminim çok eğlenmişsinizdir :) orda olup izlemek vardı sizi :)
Canım bebegin dik oturması çok onemli. Yastıklarla da olsa bas kısmını dik tutabiliyorsa deneyebilirsin. Bir de asla yiyecekle yalnı bırakma, gozle hep. Ela daha 6 aylık degil sanırım. 2 haftası var ortalama. O da oturur bence. Onların hayatında 1 gun bile çok onemli.kendim baksam gözleri görsede karıştırmazdım....şuanda kızıma baktığı için karışma diyemem...mama sandalyesi almadık daha... oturmayıda pek beceremiyor... 2 yastık koysam arksına eline versem muzu yada diğer meyveleri yemesinde bir sorun olurmu acaba...ama bir defa salatalık vermiştim dişini kaşırdiye zaten ısırmaya değilde yalama çalışıyordu bir baktım salatalığın çekirdek tafaından parça kopmuş ve ağzına baktım ...yutmuş ...demekki yutabiliyor...evde olduğum zamnlar önüne koyarım yada eline veririm...
banada bunun arkası erkek diyor görenler...ne bütçemiz nede benim sabrım yetmez ..bir çocuk bile fazla bize diyorum...
eminim vardır hatta burada yazıştığımız arkadaşlar arasında ne sorunlarla cebeleşen kişiler vardır... benim bir huyum var içimdekini söylemeyince sıkıntısı geçmiyor...sanki analtınca ,yazınca, konuşunca bitip gidiyor...burası benim için bulunmaz nimet... sağolun tek tek...
güle güle giysin aldıklarını bayram çocukları olacaklar...
arabanın faydaları , uyutmuş minik prensesi...hoşgeldiniz canım...
senin gibi sürekli araştıran ve öğrenmek isteyen,ek gıdaile ilgili bilgi bekleyen senin gibi bir anneye suskun az bilgili bir doktor düşmüş...Snowyy nin doktoruda ,kadıncağız heves etmiş anlatmaya daha ilk bebekleri engin bilgisinden yararlandırmak istemiş ...öyle doktorun karşısınada ,kendisinden daha çok şey bilen bir anne çıkmış...
kader işte
TOBB ETÜ hastanesi, acıbadem ya da Memorial da yaptırmayı düşünüyoruz..Canım neden ocak şubat ?
Aa buarada ıkı gundur sağ göğsğmde bır agrı ya mastit oldum yada umma dıyolar ya canım bıse ıstermiş ondan sebebi ne bılmıyorum ama çok canım yanıyor kızı emzıremıyorum ama ıkı saate sureklı sağıyorum umarım cabuk gecer öluyorum agrıdan
Bizim kız doğustan agresif :) 3 ay burnumdan getırdıı saolasın göğsüm gecmezse mecbut gıdıcem Allah dusmanıma vermesin kv ye gelince suan maksımum 1 saat bakabılıyor hayırlısı bakalımHoş geldin canım, masallah kuzuna. Nasıl catmıs kaşları öyle:)
Cok gecmiş olsun. İnşallah gecer ama devam ederse doktoruna gorun canım.
Kv ne de masallah. 70 yasında iyi bakıyor. Allah guç kuvvet versin:)
Herkeslere merhaba.. Geldim sonunda.. Geçmişi okuyamadım .. İnşallah hersey yolundadır.. Sizler ve Kuzucuklar nasıl..
Eşimin halası vefat etti.. Onun telaşı.. Yağız'ın huzursuzluğu .. Haftaya katılmamız gereken bir düğün var onun telaşı derken ancak gelebildim..
canım hoşgeldin...maşşallah kuzucuğuna... nasıl bakış atmış.. afiyet olsun yedikleri... benim kızda kilo alır inşalah yedirmeye başlayınca...bebeğin e kendin bakmanın tadı hiç bir şeyde yoktur eminim... pazar günleri doyamıyorum kızıma...benim kv de de 68 yaşında ama hiç bir rahatsızlığı yok...çivi gibi maşşallah...oyun halısını nasıl yaptınız canım bende yapmayı düşünüyordum ama sen yapmışsın anlatabilirmisin...Merhaba gusel anneler ve bebişleri uzun zamandır yazamıyodum 2 haftadır takibe başladım ama ancak fırsat buldum gelelim bizim cadıya 5 ay 6 gunluk olduk artmayan kilosu ve cevrenin baskısıyla 4 aylıkken yogurt ve kasık maması vermeye başladım tabi elma seftali ve armut puresi bazen cok az ekmek içi biz kahvaltıdayken dursun dıye bıde sütas süzme peynir :)) cokmu abartmısım ama yiyo ve kılo almayada basladı daha yenı 7 kıloyu gectık boyumuz 67 cm nu seferde sutun yetmıyo dıyen dıs baskılar bu seferde sütün yaramıyomus demekkı demeye basladıartık umursamıyorum gelelim iş mevzuna ben anasınıfı ögretmenıyım yarım gün çalışıyorum ama böcüğü bırakamıyorum ıkıncı döneme kadar ücretsiz izin aldım tabı maddi olarak bıraz sıkıntı yasıcaz ama olsun meleğime feda olsun bakıcı mevzuna gelince benimde kv aynı bınada daha önce sıkıntılardan bahsetmiştim 70 yasında bakarken zorlanıyoo ancak baska kimse yok bakacak umarım bakabılır . @hırsızı senı cok ıyı anlıyorum benımkıde basladı yapraga sar demeye ben kıza bakıyım dıyo otur kendınsar dıyemedim kendime cok kızıyorum Aa guzel olan bı resim daha kızıma oyun halısı yaptık babasıyla çokk begendı herkes hepinizin bebişleri öpuyoz kızımlAa
dik oturamıyor öne doğru eğiliyor kafası ayaklarına kadar düşüyor ve doğrulamıyor...ancak ben yardıme dersem düzeliyor...ama eline verip kucağımda dik tutabilirim...6 aylık olunca alıcaz mama sandalyesini daha oturamıyor diye ve maaş gününü bekledik...kendi yiyişini hiç kaçırırımıyım dört gözle bakarım... ama ben işte kendi yesin havalarındayken eline verdiğim boğazına kaçarsa kv nin yanında bu defada onu haklı çıkarmayım diye ilk yalnızken deniycemHayırlı olsun bayramlıkları kuzunun güle güle giysin canım. Allah gonlune gore hayırlı evlatlar versin insallah
Bizim toplumda insanların boş vakti mi cok, zamanlarını nasıl gecireceklerini mi bilmiyorlar; varsa yoksa dedikodu. Müslümanız...gunah oldugunu da biliyorlar. Allah akıl fıkır versin:)
Sevindim ulaşmanıza canım. İyi bir bayram tatili diliyorum
Kadın akademisyen canım. Gittigimiz hastane aynı zamanda özel üniversite. Nasıl olur bihaber olur anlamadım. Püre vermeyecegim diyorum. 6. Ay da püre önermiyoruz zaten diyor. Tamam o zaman meyveyi haslayıp önüne koyacagım diyorum, ama kendi yiyemez diyor. Kafası o kadar karıştı ki, kendi ile çelişti:)
Düşünmüyorum canım. Fiziksel olarak cok yetersiz kaldım, her yerım agrıyor. 2 sene sonra yeniden aynı sureci yasama fikri bile korkutuyor:)
Gel buyur canım. Cocuklar birbirine yedirir biz de kahvemizi içeriz (arada türk kahvesi kaçamagı yapıyorum):)
Canım bebegin dik oturması çok onemli. Yastıklarla da olsa bas kısmını dik tutabiliyorsa deneyebilirsin. Bir de asla yiyecekle yalnı bırakma, gozle hep. Ela daha 6 aylık degil sanırım. 2 haftası var ortalama. O da oturur bence. Onların hayatında 1 gun bile çok onemli.
hoş geldin canım...bol bol diş çıkıyor topıc te herşey iyi güzel şükür...Herkeslere merhaba.. Geldim sonunda.. Geçmişi okuyamadım .. İnşallah hersey yolundadır.. Sizler ve Kuzucuklar nasıl..
Eşimin halası vefat etti.. Onun telaşı.. Yağız'ın huzursuzluğu .. Haftaya katılmamız gereken bir düğün var onun telaşı derken ancak gelebildim..
canım hoşgeldin...maşşallah kuzucuğuna... nasıl bakış atmış.. afiyet olsun yedikleri... benim kızda kilo alır inşalah yedirmeye başlayınca...bebeğin e kendin bakmanın tadı hiç bir şeyde yoktur eminim... pazar günleri doyamıyorum kızıma...benim kv de de 68 yaşında ama hiç bir rahatsızlığı yok...çivi gibi maşşallah...oyun halısını nasıl yaptınız canım bende yapmayı düşünüyordum ama sen yapmışsın anlatabilirmisin...
bu arada çok geçmiş olsun...BrujaV arkadaşımızda mastit olmuştu oda bir şeyle yaptı kısa sürede geçmişti... eğer okursa sana anlatır...çok eçmiş olsun...
dik oturamıyor öne doğru eğiliyor kafası ayaklarına kadar düşüyor ve doğrulamıyor...ancak ben yardıme dersem düzeliyor...ama eline verip kucağımda dik tutabilirim...6 aylık olunca alıcaz mama sandalyesini daha oturamıyor diye ve maaş gününü bekledik...kendi yiyişini hiç kaçırırımıyım dört gözle bakarım... ama ben işte kendi yesin havalarındayken eline verdiğim boğazına kaçarsa kv nin yanında bu defada onu haklı çıkarmayım diye ilk yalnızken deniycem
hoş geldin canım...bol bol diş çıkıyor topıc te herşey iyi güzel şükür...
başınız sağolsun canım...
beyimizin huzursuzluğu neden acaba
Gel buyur canım. Cocuklar birbirine yedirir biz de kahvemizi içeriz (arada türk kahvesi kaçamagı yapıyorum.
şimdi sadece yoğurt yiyor onuda 3 yemek kaşığını geçmiyor..eliyle itiyor verme diye...haklısın zorlamanın manası yok rahat rahat otursun öyle başlayım dediğin gibi...Canım biraz daha bekle istersen. Sen zaten keyfinden degil emziremedigi için beslensin diye ek gıdaya basladın. 6. Ayı bıtsın, rahat rahat otursun öyle dene. Aksamları kv yokken beraber oturur yersınız
Bizim kız doğustan agresif :) 3 ay burnumdan getırdıı saolasın göğsüm gecmezse mecbut gıdıcem Allah dusmanıma vermesin kv ye gelince suan maksımum 1 saat bakabılıyor hayırlısı bakalım
Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın canım.
Hayırdır Yagız delikanlı neden huzursuzlandı?
canım hoşgeldin...maşşallah kuzucuğuna... nasıl bakış atmış.. afiyet olsun yedikleri... benim kızda kilo alır inşalah yedirmeye başlayınca...bebeğin e kendin bakmanın tadı hiç bir şeyde yoktur eminim... pazar günleri doyamıyorum kızıma...benim kv de de 68 yaşında ama hiç bir rahatsızlığı yok...çivi gibi maşşallah...oyun halısını nasıl yaptınız canım bende yapmayı düşünüyordum ama sen yapmışsın anlatabilirmisin...
bu arada çok geçmiş olsun...BrujaV arkadaşımızda mastit olmuştu oda bir şeyle yaptı kısa sürede geçmişti... eğer okursa sana anlatır...çok eçmiş olsun...
dik oturamıyor öne doğru eğiliyor kafası ayaklarına kadar düşüyor ve doğrulamıyor...ancak ben yardıme dersem düzeliyor...ama eline verip kucağımda dik tutabilirim...6 aylık olunca alıcaz mama sandalyesini daha oturamıyor diye ve maaş gününü bekledik...kendi yiyişini hiç kaçırırımıyım dört gözle bakarım... ama ben işte kendi yesin havalarındayken eline verdiğim boğazına kaçarsa kv nin yanında bu defada onu haklı çıkarmayım diye ilk yalnızken deniycem
hoş geldin canım...bol bol diş çıkıyor topıc te herşey iyi güzel şükür...
başınız sağolsun canım...
beyimizin huzursuzluğu neden acaba
Canım hoşgeldin ... Senin kızda angry bird olmuş .) bizimkide agresif olunca öyle diyorum oğluşa
Priori cnm başınız sağ olsunoğluşun neden huzursuz cnm, aman hasta olmasınlar yeterki ...
Sağol kuzum.... Derdimiz diş canım.. Diğerleri de mi geliyor bilemedim.. Bir de pek naz yapıyor sıpa bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?