2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Ömür boyu oyle olacak. Herkese her zorluga dik duracaklar da baslarını dizimize koyduklarında düşecek omuzları...bir biz hafifletecegiz yüklerini.

Diger dişleri kolay cıkar inşallah canım. Donem olarak 6. Ay zor zaten. Yine de iyi geciriyor bizim yavrular. Günlerce uyumayanı/yemeyeni okudum.

Kerem iyi, oturuyor oynuyor; üzmüyor beni. O odayı alacagım canım, benim de gozdem. O yatakta yatabilecek gibi olsun ilk iş korsan yapacagım onu:)

başın sağolsun canım.hoşgelidin :)

Kizlar herkee selam.Çok uzunnn zaman olmuş girmeyeli bebisleri büyümüşsünüz valla bizde bugün 6. Ayı bitirdik 7 ye girdik.Herkes dişten bahsetmiş ama bizde daha belirti bile yok.Neler yapıyor bebisler kiloları ne durumda, ek gidaya basladinizmi? Biz başladık 5. Ay bitiminde sütüm cok azalmıştı doktor başlattı şimdi sabah kahvalti oglen meyve puresi aksamuzeri yogurt aksam corba ve gece muhallebi yiyoruz.Kilomuz 7700 mizmiz bir kızım var.Suan icin 2 gündür desteksiz oturuyor baba dede diyor.Sizinkilerneler yapiyor

Annemdeyiz kızımla,yılda 1,2 kere geliyoruz,gitmiş park yatak almış canım ya,kızım rahat etsin diye,şimdi diğer torunu da geliyo,onun vardı park yatağı,bize de almış,nasıl heyecanlı torunları burda diye,biz de görürüz inşallah torunlarımızı

Snowy
hayırlı olsun ilk yemeği,ay doğurduk,büyüttük de gıdalara geçiyoruz,zaman akıyo..
New123 çok geçmiş olsun
Hırsızı canım arabada değil,uçakta uyudu,iyi yanı kulakları basınçtan ağrımadı böylece

Hos geldin canım, masallah sen de büyütmüşsün kuzunu. Menüsü de oldukça zenginmiş, afiyet olsun Konuşmaya da baslamış ne güzel:) Allah nazarlardan korusun.

Anneler hep düşünceli. Maşallah sen de toruna kadar gelmişsin, gorürüz inşallah canım

Kizlar iyi aksamlar minuk kuzulariniza da iyi geceler:) benim kuzu iki gundur kipir kipir o kadar rahatsiz ki biseyden dolayi cozemedim. dise yoruyorum ama dis yerinde herhangi bir faaliyet yok gerci salyalari bugun gol gibi akiyor herzamankinden fazla bir sekilde bide baya baya kusuyor. Gece emzirmeyi azalttik derken huzursuzlugu basgosterdi uyaniyor tekrar dalmasi cok zor oluyor bir o yana donduruyorum bir bu yana sik uyanip dalamiyor bir sekilde hatta emzirdikten sonra bile dalmasi zor oluyor. Umarim sadece disi ile alakalidir. Cunku hicbir sorun yok suanda gorunen. Varmi ayni sorunlari yasayan

Priori başınız sağolsun
Ven hoşgeldin,bayadır yoktun valla,sevindim iyi olmanıza,maşallah erkenden de konuşmuş
Hayretbijiy diştendir gibi geldi bana da,inşallah kolay atlatır kuzu

Gunaydin, keyifli bir arefe oncesi dilerim

Temizlik yapanlara kolay gelsin, ben bitirdim; birsey yoktu kendime is cikarmistim zaten

Bizim gibi yola cikacak olanlara da hayirli yolculuklar, iyi bayramlar simdiden. Gerci kurban bayrami yorucu geciyor, dinlenemiyor insan.

Minigimin 2. Bayrami Babasi her ne kadar sevmese de gidilecek aile buyukleri&opulecek eller var. Bizden gormese nereden ogrenecek&yasatacak bayram geleneklerini Insallah onun da benim gibi guzel anilari olur:)

Bu sabah 6 da kalkti yaramazim. Yediklerinden dolayi alerji&gaz sikintisi olmadi. Blw de de 3 gun kurali genelde uygulaniyor. O nedenle muz ile acilisi yaptik yine Sevmiyor tadini ama ne hikmetse agzina goturmeye devam ediyor. Bugun yutmadi isirdiklarini, tepsiye dusurdu eliyle oynadi, ustune basina mama sandalyesine sivadi:)
Annem de bana boyle yedirmis zamaninda o yuzden cok hosuna gidiyor benim de bu sekilde yapmam. Cok heyecanli, gelince ben de izleyecegim dokmesini sacmasini diyor:)

Bu arada aksam biraz arastirdim (cow milk vs goat milk derseniz). Her iki sutun de alerji acisindan ayni oldugu yonunde yazi cok. Biz keci sutu inek sutunden daha besleyici diye tercih ediyoruz gerci ama bebegi alerji riski tasiyan anneler... Keci sutunde de benzer tepkiler gorulebilirmis. Emzirenlerin cogunlugu yogurdu gereksiz buluyor. Zaten yurt disinda sade yogurt pek yaygin degil. Meyveli satiliyor, oyle yiyorlar. Dolayisiyla ek gidaya gecildi hadi yogurt yapalim gibi bir mantiklari yok. Benim kafam karisti yogurt konusunda. Keci de olsa inek te olsa fazla vermeyecegim ozellikle alerji riski olan su 6 aylik donemde. Anemi sorunu da var tabi. O yuzden ek gidanin cok kucuk bir yuzdesini yogurda ayiracagim.

Dis cikarma doneminde benimki de ayniydi canim. Cok sik uyanirdi aglardi ki adeti degildir. Ek gida veriyorsan bagirsak sorunu da yasiyor olabilir. Onun disinda ayrilik stresi var 6. Ayda. Gozunu acip ta seni goremeyince kaybettim korkusuyla da aglayabilir. Bazi bebekler uyursam annem gidecek korkusuyla da uyumayabiliyorlarmis.

Bizde gecti o sikintili donem. Uyaninca sar sarmala op bebegini. Seni yaninda hissetsin, guven duysun.

Ahh nedir senin şu eşinin ailesinden çektiğin.
Ben artık aradıklarında hiç cevap dahi vermiyorum bir bağımda kalmadı zaten.
Oğullarından öğrensinler torunlarının durumlarını.
Aşıları biliyorum canım inşallah çok ağlamaz :/ Kıyamıyorum ağlamasına.
Çok şükür iyi idil, bağırıp çağırıyor :))

Benim oğluşta aynısı oldu (((

hırsızı

maşallah keşfetmeye başladıalr artık yemekleri daha başta öğrensinler kendileri yemeyi. Tabi dökecekler annem bana veriyormuş öyle teyzemde kızıyormuş çocuk üstünü batırıyor sen bakmıyorsun diye ama sonuç ben kısa zamanda kasık çatal vs tutmasını öğrenmişim ama teyzemin çocukları neredeyse 30 yaşına geldiler hala tam bilemezler

hırsızı

tabi paylaşacagız tatlım bizler birbirimizi tanımasakta içimizi biliyoruz paylaşıyoruz rahatlıyoruz

aldığı kokudan dolayı yapıyor demişlerdi bana... bu annenin kokusu diye mızıklanıyorlar bize...bana gelince deli gibi ağlar başkalrına güle güle çatlar...hale birde kaş çatışı varki... çabuk atlatır inşallah diş çıkarma dönemini...

hoş geldin canım...maşşallah afiyet olsun yedikleri...

doğru ya canım uçakla gitcem demiştin ben unutum.yolda uyudu diyince arabayla gittiniz diye düşündüm galiba...annelerin hassasiyeti işte..torunu rahat etsin diye uğraşıyor...

benim kızda yerinde durmuyor...kusmuyor ama salyası çoğaldı ...

hayrlı yolculuklar canım..güle güle kazasız belasız gidin...
araştırdıklarını dikkate alarak bende dikkate alıcam..sağol paylaştıkların için...
Günaydın canlarım ve minik kuzuları
günaydın canım benim... İdil prensesede günaydın...

hoşgeldin canım maşallah bebişine
kilo almasına sevindim dahada alacaklar inşallah
oyun halınızda çok güzelmiş güle güle kullanın.

Gunaydin kozlar
Bakalim bende bu sabah taze inek sutuyele yogurduu mayaladim öğlende vericem önüne parmaklarini daldirsin yalansin dursun sipam sonrada dduş yapariz
Yoğurt bana Cok gaz yapar oglusa yapmasin diye biraz armut suyu ekliycem içine zaten bende yoğurdu az vericem anne sütünden gerekeni simdilik aliyor

snowyy

aman ne güzel canım hiç hastalanmamanız dileğiyle.

Insallah gulum. Sen nasil oldun gecti mi sikintin?

Hirsizi senin prensesin saclari dik dik duruyor. Inat olur derler boyle saci olana,hala kok sokturuyor mu sana?

Afiyet bal seker olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…