2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

hoşgeldin canım
başınız sağolsun

çekeceğimiz varmış demekki... hayırlıısı olsun.. yinede şükür her halimize...telefonla öğrenilirmi.. gözünde tüter insanın görmek ister... sevgi cimrisi bu insanlar.. sevgi gösterince sevgileri azlacak diye korkuyorlar...benim kız ortalığı yıkıyor iğne olunca. ama çabuk sakinleşiyor şükür...inşallah çabuk ve ateşsiz atlatırlar aşıyı...

zaten çocuk ne öğrenirse ...hani şu ,ne anlar daha küçük dedikleri dönem var ya işte o dönemde öğreniyor ne öğreniyorsa... annen çok iyi yapmış...
günaydın canım...afiyet bal şeker olsun bebişine...bende de gaz yapar kızımda da oldu gaz ama alıştı sanki şimdi...gece çok sıkıştırıyor gazı.. sabaha karşı çıkarıyor ancak...

Insallah gulum. Sen nasil oldun gecti mi sikintin?

Hirsizi senin prensesin saclari dik dik duruyor. Inat olur derler boyle saci olana,hala kok sokturuyor mu sana?
sen öyle diyince başka resmini yükledim... hani başının üstündeki tüyleri sinirlenince kabaran , bir papağan varya aynen onun gibi... sinir stresten sonra saçları böyle oluyor... ağlaya ağlaya yorulup uyumuştu burada...çimadam gibi...saç aşağı doğru uzar bizim kızın dikine çıkıyor... ne inat ne inat...

cok guldum. Nasil kabarmis oyle:) Babasina mi cekmis kuzu?

hırsızı

bir sen bir ben kalmışız nerde bu kızlar
bayram telaşı .işte... biz iş yerindeyiz ya ondan böyle.. evde olsaydık iş güç koştururduk .. .
cok guldum. Nasil kabarmis oyle:) Babasina mi cekmis kuzu?
saçını başını yoluyor sinirlenince....babasıda inattır oğlak burcu ama arada laf dinler.....ama onun saçları dalgalı... benim saçlarımda pırasa gibidir...kime çekti bilmiyomki huyu... halasına çekti galiba...

Oglan dayiya kiz halaya:)

Huyu suyu sana ceksin bari

Hirsizi vakit kaybediyorsun o konuda, spora basla gulum:)

Kizlaaaaaaaarrr biz kuzumla ani bi karar aldik ve koye geldikkkk. Dedemiz geliyomus, arabasi da bosmusss. Gecerken bizi de aldi :) babamiz da yarin gelcek Allah in izniyle. Burda internet yok, baglanamiyorum siteye. Simdi misafirlikteyiz. Evin internetimden faudalaniyorum :) Nasilsiniz? Biz ek gidaya basladik. Doktor kizdi bize. Gec kalmisiz ek gidaya baslamaya.?! Halbuki gelisimsel hic bi problemimiz yok. %90 persentildeyiz. Sabah pekmez vercekmisiz aksam da pirinc unlu muhallebi bi de kitapcik verdi, aptamilin. İcjnde ornek menuler tarifler var dedi. Baktim tariflere hep tahilli mama, bilmem neli mamadan hazirlanan tarifler. Velhasil doktorla kafalarimiz uyusmadi. Ben de kafama gore takilmaya karar verdim. Simdilik yumurtayla basladim tadimlik. Baska bisey vermedim daha elrji ihtimalime karsi. Bugun peynir yapcam kizima. Yarin da kahvaltisinda yediririm artik. Bi de sebze puresi yapcam bakalim bu aksam icin. Bi iki gune de yogurda baslarim. En son da meyve. Sonra da yavas yavas arttiririm :) cok karisik. Kendimize cizdigim yol dogru mudur sizce? Siz neler yapiyosunuz?

Simdidem hepinize hayirli bayramlar diliyorum bu arada

Ne olacak senin bu internet sikintin gulum:)

Goremeyince ailenin yaninda oldugunu tahmin etmistim. Iyi eglenceler&bayramlar.

Canim doktorun cok hakli, gec kalmissin. 40 i cikinca baslayacaktin sen:)

Benim doktor da gelenekselci cikti Ben dun blw basladim. Muz&yogurt:) Guzelce eglendik. 3 gun kurali uygulayacagim sonra haslanmis brokoli&havuc ve firinlanmis patates ile devam edecegim:)

Unutmusum yazmayi:)
Bir sonraki kontrole giderken pekmezle tatlandirilmis pirinc unu muhallebisi gotur de doktorun agzi tatlansin

Oglan dayiya kiz halaya:)

Huyu suyu sana ceksin bari

Hirsizi vakit kaybediyorsun o konuda, spora basla gulum:)
haklısın ya... hani geçen zamdan konuşmuştukya.. benim patron nezamn isterse zam yapar kafasına göre demiştim...resmi zamnlar işlemez demiştim ...evlendiğimden beride yapmıyordu...o gün bana zam yaptı bende dün kendime kazak falan bakayım dedim... beğeniyorum üzerime olmuyor... kocaman bir kazak buldum içine 2 kişi girer... yememe dikkat ederek 1 kilo verdim sadece ... bayramda spora başlamam lazım acilen...

merhaba canım..hoşgelmişsiniz...canım yumurtayla başlamışsın...hayırlı olsun... alerji yapan gıdaların başında geliyor ama Dolunay da bir sıkıntı olmadıysa devam edersin...doktorların anlaşmalı olduğu ilaçlar firmalar falan var seni duygusal olarak yönlendirmiş gibi geldi bana... aptamilin mamülleriyle ilgili kitapçık vermesinden belli...afiyet olsun bebişine...bende daha başlamadım bir şeye... keçi yoğurdu verip duruyoruz... dün bebek tarhanası gördüm ama sonuçta hazır olduğu için alamadım... kendim sebze çorbası falan yapıcam... mevyelere falan başlıycam... 6 aylık olsun diye bekliyorum ama senin gibi yumurtayada başlasam iyi olur...muhallebi için tam yulaf unu kullanıcam..pirinç unundan yapmıycam...

bizim de iki gün önce 6 aylık kontrolümüz vardı (normalde 4 nisan doğumlu ancak bayrama denk geliyor)
aşımızı olduk çok şükür atlattık ama kızım çok ağladı gözyaşları fışkırdı resmen..
ek gıdaya başlıyoruz. ilk hafta meyve suyu ikinci hafta yoğurt üçüncü hafta meyve püresi dördüncü hafta sebze çorbası (bu çorbada irmik pirinç domates soğan kabak havuç patates var ) sebze çorbası fazla geldi ilk malzemeler açıkçası..
bende kafama göre başladım. patates ve havuç veriyorum şimdi bugün az soğan atıcam.

geçenlerde doktora yoğurt verdiğimi ve ağızlarının kenarının kızardığını söyledim.. vücudunda birşey yoksa kakası kanlı vs yoksa normal dedi alışır dedi bana.. bu ara ağızının kenarı kuru gibi mevsimlerden dedi.. örmeli yelek giydirsem teni kıpkırmızı oluyor bebeğimin nasıl vücudu var anlamadım:)

mama sandalyesi aldım n11 de 74 tl ye geldi bize http://www.n11.com/tripper-luna-mama-sandalyesi-zoo-P30281325 ilk kez kayıt olduğumdan 11 tl indirimle aldık. umarım kullanışlı olur.

sizler nasıl yetişiyrosunuz bilmiyoruum ama ben hiç birşeye yetişemiyorum. tek başına kalmıyor hiç hep oyun istiyor. kendi kendine oyalanıyor ama yanında birileri oturacak illa

geçmişi ara ara okudum baya birikmiş anca yazabildim.

temizlik yapmalıyım. ne kadar geç kalmış olsamda:)

Basla canim, fazla degil gunde 30 dk yap yeter. Hayirli olsun 1 kg gitmis, darisi geri kalanina

Masallah kuzuna, 6 aylik olmus bile. Sandalyesi hayirli olsun, guzel guzel yesin yarasin

Temizlik kolay gelsin canim. Benimki 30 dk kadar sikilmadan duruyor, gunduz de 4 saat uyuyor. O zaman hallediyorum herseyi:)

hayırlı olsun canım mama sandalyeniz... sen linki atınca bende hemen üye oldum aynısından alacaktım zaten en azından indirimli olacak... kendim gidip alsam taşıyamma en azından kargo ile eve kadar bırakıyorlar...sağolasın...geçmiş olsun aşıları canım.. inşallah ateşsizde atlatır prenses...benim kızın ağzının kenarıda kızarıyor y oğurt yerken.. cildi hassstır yüne tüye karşı...arkandan ağlıyor değilmi... biraz küçüklerken anlamıyorlardı...şimdi odadan çıkınca ağlıyorlar... yanında görmek istiyor...
canım ben temizliğe başlamadım bile...bayramda yapıcam inşallah...kolay gelsin canım temizlik için...

Basla canim, fazla degil gunde 30 dk yap yeter. Hayirli olsun 1 kg gitmis, darisi geri kalanina
inşallah canım... eski halime dönseydim...sağolasın

@Snowyy sağol canım. Bizimkinin uykusu pek yok bu ara doktora da söyledik çok şükür tahliller temiz çıktı. Diş dedi ama hala yok. Akşamları çok ağlıyor dışarı çıkınca susuyor kalabalığı çok seviyor. Aile apartmanında oturuyoruz :) ee haliyle akşamları herkes evine çekiliyor :)

HIRSIZI canım bende ikea dan alıcaktım baktım tepsi 17 tl sandalye 49 du sanırım sonra araştırdık eşimle tam bunu aldık bide indirim olunca sevindik :) malum bebek eşyaları çok pahalı indirim koşturuyoruz valla nabalım.

Merhaba arkadaslar misafirim oldugu icin giremiyorum.a 101 e masalci kuzucuk gelmis aldik hemen benimde kuzum sevdi elinde uyuttum ins ilerde kendi kendine uyur
Ek gida olarakda yarin cay bardagi ev yogurdu ve meyve pure ve sulari azicik birde dun porselen rendede havuc rendeledim cok az bi zeytin yagi damla bile degil oyle soyleyeyim verdim cok sevdi yedi ( havucdaki a vitamini zeytin yagi koyunca ortaya cikiyormus dr soyledi) buladar simdilik.

ikeadakiler eğilip bükülmüyor işin bitince kaldırırsın bunu kenara... öyle ortalık yerde durmaz... ama yıkanması ve hafiflği açısından ikeadaaki daha kullanışlı suyun altına tut temizlenir... dediğin gibi aparatlarıyla zaten aynı fiyata geliyor... akşam eşimin telefonundan girip alcaz oda bakacakmış...benim kızında akşam ağlama saati var ben işten gelince ağlamaya başlıyor dediğin gibi dışarıda susuyorlar...senin yaramaz herkesi başına toplamak için ağlıyor demekki... toplanalım ne evinize çekildiniz diyor...

hangi masalı anlatıyor... hayırlı olsun kuzucuğun koyunu...verdiğin bilgiler için sağol... ben yinde içine atardımz eytin yaını herşeye koyarım çünkü ama bilmeden yapıyordum bak bir işe yarıyormuş...afiyet olsun bebişine... şifa olsun...

bayramda belki giremem kızlar aklımdayken şimdiden herkesin bayramını kutluyorum. Sevdiklerinizle bebişlerinizle birlikte nice bayramlara. Bayramda girebilirsem tekrar bayramlaşırız.
sanada canım hayırlı bayramların olsun....ailen ve bebişinle çok güzel bir bayram geçirin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…