2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

hoşgeldin canım mama sandalyesini güle güle kullanın temizlik için kolay gelsin

@Snowyy oglum sadece anne sutu ile besleniyor dislerine bakiyorum hicbir faaliyet yok kabarma sisme vs. 6.ayi daha dolmadi dedigin gibi belki yalnizlik korkusu vardir kuzumun bu arada iyi yolculuklar kazasiz belasiz gidin gelin yuvaniza:)
patee bizim bebeler ayni zamanda ayni seyleri yapiolar:)
HIRSIZI benim oglan arada cok kusuyor arada normale donuyor. Keyfi nasil isterse:)) salyalar gol oldu ben ona ball diyorum gerci ballari akiyo oglumun:) babasi ben yrmek yerken bazen tabagimin tepesine tutuyor yemegim tatli olsun diye:)

Sağol A aktar83 cım.

Aynen hırsızı bizimde akşam saatleri çok ağlıyor doktor diş dedi. Bakalım bekliyorz.
dişi çıksaydı yavruların ... heryere saldırıyor...dişlikleride kayıp.. omzumu kemiriyor sürekli...onlarda rahatlayacaktı bizde...ağrı sızı akşam azar çoğalır derler....

şeker niyetine salya katıyorsunuz yemeğe...canım göğsüne dikkat ette sürekli yaş beklemesin oradan çok hasta oluyorlar.. önlük kullan bari.. yada bez koy göğsüne...

6 ninni 12 masal anlatiyor henuz tam dinlemedim kutuyada bakamadim canim yastikda oluyor guzel bisey
canım gittim şimdi bir hevesle baktım da zaten 3 tane gelmiş ve hemen satıldı dedi kız... kalmamış...kaça almıştın 35 liraya masal anlatan ayıcık var...

Son düzenleme:
sorma yaaa. Evdeki internet duzene girmisti. Hem o duzene girmeden once bana bahane oldu da telefonumun tarifesini degistirip internerli bi tarifeye gecmistim kiiiii simdi de koye geldik
40 i cikinca di mi :) ah bu benim tembelligim. Bugun yarin derken 6. ayi buldu aklimi basima devsirmem :) dogru diyosun bak, ben doktorcuguma oylr bi jest yapayim en GDO lusundan
hosbuldum canim. Elosun resmi mi o :) cok tatli annei masallahhh. Evet en alerjen olan olanla basladim. Ne biliiim, 3 gun kurali uygulayacagim nasilsa, farketmez neyle basladigim diye dusundum. Yogurt mayalamak da zor geldi baslangicta bilmiyom belki de yanlis yapmisimdir. Yok ki yonlendiren doktor. Gunde 3 ogun vercekmisim. Ne kada yerse o kadar vercekmisim :/ az az basla zamanla arttir demedi yani. Ben de kafama gore yanli olmadigini dusundugum adinlar atiyorum bakalim. Ekoorganik diye bi site bar, orda bebek tarhanasi stiliyo. Hersey organikmis, bilemem ne kadar dogru. Ordan mi alsak??

evet resimdeki sinirli papağanım benim... inadı tutunca saçları dikeliyor yavrumun...
valla organik morganik bir gıda pakete giriyorsa ben onda kötü bir şey ararım ...dolapta 3 günde bozulan şey rafta 1 hafta nasıl dayanıyor ...ama herşeyi kendi evimizde yetiştire miyeceğimize göre bazı şeyleri almak mecburiyetinde kalıyoruz... yediğimiz ekmekte bile katkı maddesi var ona bakarsak...
bizim doktorların ağzından laf alamayoruz ne dense... en konuşkan doktor snowyy nin doktoru çıktı ama snowyy kadının(Kerem in daktıırı) beynine error vermiş...kadın sebze çorbası demiş içindekileri sıralamadan .. ben çorba içirmiycem diye kadının kafasından aşağı kaynar çorbayı boşaltı vermiş...
şaka bir yana... iyi yapmışsın... enind e sonunda yumurta yiyecekler... afiyet bal şeker şifa olsun minnak prensese...aslında evde kendimizde yapabiliriz tarhana.. azıcık bir şey ... kuş kadar yiyecekler zaten...normal tarhananın içine tuz atarlar biz içine tuz atmayacağız o kadar...

Canim nette hersey var zaten. Doktorun anlatmamis/yanlis anlatmis olabilir. Sen bidigini takip et. Birak o seni yonlendirsin. Temel gidasi zaten sut suan. Ek gida =yetiskin tarzi beslenmeye gecis sureci. Tatsin&ogrensin kuzun

Gulmekten olen var mi acaba:)

Yorumlarin cok gulduruyor beni. Anlatacagi heryerde yazan temel/geleneksel bilgi. Neden bu bilgilere bile vakif olmadigimizi dusunurler ki:)

Cumlesini ben tamamlayayim sana:)

Once 2 sebze ile basla, patates&havuc olabilir. Zamanla digerlerini de eklersin. Zeytin yagi kullan, baharat ekleme. Kiyma cift cekilmis olsun. Ek gida 2 cay bardagini gecmesin...vsvs:)

Bir arkadas evde tarhana yaptik diyordu gecen. Okuyorsa tarifini yazsin. Sen biliyorsundur gerci gulum, mutfagin iyi

teyzem ,benim yüzümden gülerken ölüyordu...zor kendine geldi çok korktuk. öleli 7 sene olacak ama benim yüüzümden ölmedi böbrek yetmezliğinden...
bize bunları bile anlatmıyorlar... demekki bizim doktorlar bu bilgilere vakıf olduğumuzu düşünüyorlar... ama benim babam gibi ''kuru fasulye yedirin çok faydalı'' diyen bir ebeveyni varsa bebeğin... o zaman bir şeylerden bahsetmeli...verilecekeler uzun sürebilir ama en önemlisi yasaklı şeyler ve yapılmaması gerekenler çok kısa sürer.. .
buradan öğreniyorum zaten çoğu şeyi...sağolsun herkes paylaşıyor...

supapatya88 yapmıştı annesiyle tarhana ...girer ve okursa yazarsa seviniriz...geçen gün yaptık tarhana kv ile ama özellikle bebek tarhanası nasıl yapılır bilemiyorum... ben içine tuz atmayarak işin hallolacağını düşündüm ama belki öyle değildir...

Sorunca da mi soylemiyor doktorlariniz?

Enteresan bir durum. Ben daha cok sohbet etmek icin soruyorum, onun goruslerini merak ediyorum. Her dedigini uygular bir halim yok. Herkese gonlune gore bir doktor dilerim:)

Ben hazir tarhana aldim cips gibi olanlardan hep. Tadini da pek sevmiyorum. Tuz disindaki baharatlari varsa domatesi (alerji riski yuksek) cikartirsan olur sanirim. Afiyet olsun simdiden

Sorunca da mi soylemiy
biz mi çok şey bekliyoruz bilemedimki...yoğutla başla meyve sonra sebze dedi... eee sonra... diyince elime bir 1 sayfa kağıt tutuşturdu...okumadım bile nereye koyduğumu bile unuttum...

armut gaza veya sindirime iyi mi geliyor yrni duydum
ay ne tatli olur minik eller parmaklar yogurda banacak tabiki izlemesi :) temizlik fena

kiz halaya derler
ama saclar punkcu tam

biz mi çok şey bekliyoruz bilemedimki...yoğutla başla meyve sonra sebze dedi... eee sonra... diyince elime bir 1 sayfa kağıt tutuşturdu...okumadım bile nereye koyduğumu bile unuttum...

Canim sen farkli meyveleri tattir. Sebzeyi (corba tercih edersin sanirim) corba yap zeytin yagi ve kiyma ile (tavuk da dana da olur). Tatma donemi (6. Ayin sonuna dogru ancak) bitince zaten menu olusturursun. Ornegin sabah peynirli omlet salatalik&biber yer, oglen meyvesini yogurdunu verirsin. Aksama da corbasini icer. Verecreksen ekmek te ilave edersin. Sonrasi senin yaraticiligin artik. Sizinle sofrata oturur ona baharatsiz ayirip verirsin. Onemli olan dengeli beslemek.

ya durun kaçmayın benim gibilerin face i olmayan ne yapsan bakın kapanmasın tekrar burası kızlar.
.
kaçtığımız filan yok canım ben face den önce burayı açıyorum hergün gerçi burayı bile zor açar oldum artık işten 2:30 da cıkıyorum iki saat cok farkediyormuş:)

işte o çocuk evdeyken senin kızın ona bakarak öyle davranmak isteyecek bu çok zor sen onun annesi gibi taviz vermesende sonuçta sen cips yasak diye almayacaksın.ama o kız yerken seninkide görecek ve sen hayır desende ona da verecekler vs vs cok üzülüyorum cok zor bi durum inşallah senin ki büyümeden kreşe filan gider de fazla uzun süre bir arada kalmazlar:)

evet canım tuz koymadık birde çavdar unu ile tam buğday unu koyduk aslında yulafla yapıcaktık ama acı tat verirse diye vazgeçtik .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…