2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kaç gündür iki satır bile okuyamıyorum ya geçmiş olsun canım ben okuyana kadar iyileşmiştir zaten kuzun

O derece yani. Allah yardimcin olsun. Ararlar mu bari musait misin diye yoksa teklifsizler mi?

Cok gerer beni cat kapi yapan insanlar. Kapida kalmisliklari da vardir, adapsiz mu desem edepsiz mi...

Gozun aydin canim, masallah
ne denir ben biliyorum ama hırsızı da biliyor da söylemeyeceğim ama bana düşmez benim başımda da var ama ben yüz vermiyorum yüzüm sert dilimde azıcık sivri yüz versem aynı olurduk okudukça iyi ki vermemişim diyorum nasıl alışıyorlarsa öyle gidiyorlar:)

bebeğinize mont bakmaya başladınız mı tulum mont mu iyidir kısa olan mi acaba erken mi nerde güzel kisliklar bulabi liriz ki
ben aldım buralar soğuk ama giyinmek istemiyor eşşek sıpası bas bas bagırıyor mont aldım maviyi hiç sevmem ama mavi hoşuma gitti mavi aldık

:) :)

cıvılın kendi ürünleri için merdiven altı saglıksız kumaslar kansorejen diyorlardı bende alıyorum bazen uygun fiyatlı die

cıvılın kendi ürünleri için merdiven altı saglıksız kumaslar kansorejen diyorlardı bende alıyorum bazen uygun fiyatlı die

Daha once yazsaniz su bilgileri bosuna evladimizu riske atmasak. Atiyorum hemen, tesekkurler.

kızlar bugün çok korktum sanki bebeğinin on bingildagi ı cokmus gibi geldi susuz mu kaldı yavrum diye düşündüm yoksa daha kapanmadigi icin mi az cokuk sizinkiler nasıl

Şimdi bu Nisan bebeleri bizim yediklerimizden yemeye başlıyorlar, öyle mi?
Yerim ben onları =)

Geçen hafta annemler benim yokluğumu fırsat bilip elma, mandalina, siyah üzüm tattırmışlar... Hiçbirini göremedim. Bugün babanesi salatalık vermiş kabuklu. Nasıl yaptıysa, baş tarafından eze eze içindeki püre haline getirdiği salatalık içini hüpletmiş..

Ben de bekliyorum 6. ay dolsun, benim kontrolümde başlayalım.. Ben yokum, Ceku her gördüğünü tatma hevesinde.. Muhteşem ikili, muhteşem fırsat!

kızlar bugün çok korktum sanki bebeğinin on bingildagi ı cokmus gibi geldi susuz mu kaldı yavrum diye düşündüm yoksa daha kapanmadigi icin mi az cokuk sizinkiler nasıl

benimki de bazen çökük canım. doktor normal dedi ama esmer in dedği gibi sıvı da olabilir

Gunaydin cumaniz&arefe gununuz mubarek olsun:)

Yoldayiz. Minigim uyuyor, ben nette geziyorum; yakisiklim da esneye esneye araba kullaniyor

Simdi baktim biraz cokuk canim. Ciddi birsey degildir, op kuzunu

Masallah, afiyet olsun

KIZLAR İYİ BAYRAMLARINIZ OLSUN AİLECEK İNŞALLAH...erken çıkacağım bugün işten. belki yazamam tekrar...
o tarhanayı biz yapmıyoruz ama aldığın cips tarhana diğerinden çok farklı ben senin aldığını daha çok severim.. biizm yaptığımız tarhanayı kabarrtıp kokuştruyorlarya yiyesim gelmiyor...afiyet olsun canım....

kiz halaya derler
ama saclar punkcu tam
pankçı... erkek olsaydı hororzum diye severdim ibiği var resmen..civ civ. morganapril dediği gibi ten ten bunlar...

gece rüyamda kv ile kavga kavga ediyorduk... sen çok pissin pasaklısın diyordu bana... ben s enin çocuğuna bakmam dedi... sanki dünyalar benim oldu.. o zamn işten çıkarım ben bakarım dedim. eşimde aramıza girdi anneme birşey yapma diye... dedim ben onu severim nasıl kıyrım dedim sarıldım sıkıca...sonra herkes pis pasaklı diye üstüme yürüdü... evi temizleyemedimya içime dert oldu galiba... gözümde de büyüyor...
dediğin gibi önemli olan dengeli beslenmek... karnı doysun diye değil... her besinden gıdadan tadacakki alışa alışa yemeyi öğrensin..

hayırlı yolculuklar canım.. güle güle gidin gelin...

evet örnek teşkil edecek... annemin söylediği doğru işe bu kız neden yapıyor diyecek... seneye kreşe başlayacak.. başlatmazlarsa ben kendi ellerimle gider yazdırırırm artık...

evet canım tuz koymadık birde çavdar unu ile tam buğday unu koyduk aslında yulafla yapıcaktık ama acı tat verirse diye vazgeçtik .
sağol canım ben evde kendim yapayım...yoğurt nane maydonoz dereotu soğan biber de koydunuz değil mi...

canım benim kızında arada bir çöker ve kabarır.. susuzluktan demişlerdi ama korkma bir problem yoktur..

evet artık sofraya bir tabak daha koyacağız ilerde...
maşşallah başlamış tatmaya.. afiyet olsun Ceku ya... annesiyle beraber tam olarak başlar ek gıdaya...
muhteşem başlangıç!!!

armut gaza veya sindirime iyi mi geliyor yrni duydum
ay ne tatli olur minik eller parmaklar yogurda banacak tabiki izlemesi :) temizlik fena
CaNim gaz yapmasin diye yoğurda az bisey seker katilir yerken eee simdi bebise katamayacagima gore tatil meyve ne olursa ondan ekleyebilirsiniz
Benim ooğlan yoğurdu sevdi hem parmakları hem yoğurt kabini yalayip durdu ama sadece eller ve agiz batti temiz dikti benim oğlan annesini yormadi
ben aldım buralar soğuk ama giyinmek istemiyor eşşek sıpası bas bas bagırıyor mont aldım maviyi hiç sevmem ama mavi hoşuma gitti mavi aldık

Sana ve forumdaki herkese mutlu bir bayram dilerim ben de.
Ela muhteşem görünüyor fotoğrafta =)) Tam benim keltoşumla arkadaşlık edecek tip

Temizlik meselesini de çok takma. Zaten kirlenecek. Bak, ben "nasılsa taşınıyoruz haftaya" dedim ve her şeyi olduğu gibi bıraktım. Pasaklı olmak lazım bazen. Kafanın içinde kırk tilki, birinin kuyruğu öbürüne değmez.. Temizliği kim n'apsın? Üstten şöyle bir alıver, gerisini koyuver =P

Susuz kalmıştır canım.
Sıvı verdikten sonra kontrol edersin.

benimki de bazen çökük canım. doktor normal dedi ama esmer in dedği gibi sıvı da olabilir

sağolun kızlar içime su serptiniz işte annelik böyle olsa gerek her şeye kaygılanıyorum kuzucuğuma bir şey olacak diye yüreğim pır pır oluyor

Daha once yazsaniz su bilgileri bosuna evladimizu riske atmasak. Atiyorum hemen, tesekkurler.
Merhaba..Neden atıyorsunuzki
Bende civilden alıyorum ara sıra
Hiçte merdiven altı öyle böyle diye birşey duymadım
Araştırdıgımdada karşılaşmadım
Tabiki sizin tercihiniz,fakat atmanıza gerek yok diye düşünüyorum:)

kaç gündür iki satır bile okuyamıyorum ya geçmiş olsun canım ben okuyana kadar iyileşmiştir zaten kuzun
iyi canim suan sukur daha var ustunde ama.gecen haftaya gore daha iyi masallah acaba rotavirusten mi cabuk toparlandi yoksa cabukmu iyilesecek acaba benim oglum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…