Merhaba..Neden atıyorsunuzki
Bende civilden alıyorum ara sıra
Hiçte merdiven altı öyle böyle diye birşey duymadım
Araştırdıgımdada karşılaşmadım
Tabiki sizin tercihiniz,fakat atmanıza gerek yok diye düşünüyorum:)
KIZLAR İYİ BAYRAMLARINIZ OLSUN AİLECEK İNŞALLAH...erken çıkacağım bugün işten. belki yazamam tekrar...
o tarhanayı biz yapmıyoruz ama aldığın cips tarhana diğerinden çok farklı ben senin aldığını daha çok severim.. biizm yaptığımız tarhanayı kabarrtıp kokuştruyorlarya yiyesim gelmiyor...afiyet olsun canım....
pankçı... erkek olsaydı hororzum diye severdim ibiği var resmen..civ civ. @morganapril dediği gibi ten ten bunlar...
gece rüyamda kv ile kavga kavga ediyorduk... sen çok pissin pasaklısın diyordu bana... ben s enin çocuğuna bakmam dedi... sanki dünyalar benim oldu.. o zamn işten çıkarım ben bakarım dedim. eşimde aramıza girdi anneme birşey yapma diye... dedim ben onu severim nasıl kıyrım dedim sarıldım sıkıca...sonra herkes pis pasaklı diye üstüme yürüdü... evi temizleyemedimya içime dert oldu galiba... gözümde de büyüyor...
dediğin gibi önemli olan dengeli beslenmek... karnı doysun diye değil... her besinden gıdadan tadacakki alışa alışa yemeyi öğrensin..
hayırlı yolculuklar canım.. güle güle gidin gelin...
evet örnek teşkil edecek... annemin söylediği doğru işe bu kız neden yapıyor diyecek... seneye kreşe başlayacak.. başlatmazlarsa ben kendi ellerimle gider yazdırırırm artık...
sağol canım ben evde kendim yapayım...yoğurt nane maydonoz dereotu soğan biber de koydunuz değil mi...
canım benim kızında arada bir çöker ve kabarır.. susuzluktan demişlerdi ama korkma bir problem yoktur..
evet artık sofraya bir tabak daha koyacağız ilerde...
maşşallah başlamış tatmaya.. afiyet olsun Ceku ya... annesiyle beraber tam olarak başlar ek gıdaya...
muhteşem başlangıç!!!
CaNim gaz yapmasin diye yoğurda az bisey seker katilir yerken eee simdi bebise katamayacagima gore tatil meyve ne olursa ondan ekleyebilirsiniz
Benim ooğlan yoğurdu sevdi hem parmakları hem yoğurt kabini yalayip durdu ama sadece eller ve agiz batti temiz dikti benim oğlan annesini yormadi
canım maydonoz dereotu koymuyoruz biz kendimize yaparkendeKIZLAR İYİ BAYRAMLARINIZ OLSUN AİLECEK İNŞALLAH...
sağol canım ben evde kendim yapayım...yoğurt nane maydonoz dereotu soğan biber de koydunuz değil mi...
canım benim kızında arada bir çöker ve kabarır.. susuzluktan demişlerdi ama korkma bir problem yoktur..
evet artık sofraya bir tabak daha koyacağız ilerde...
maşşallah başlamış tatmaya.. afiyet olsun Ceku ya... annesiyle beraber tam olarak başlar ek gıdaya...
muhteşem başlangıç!!!
CANIM POLAR MEVZUSU NE BEN KAÇIRMIŞIM ODA MI ZARARLI ?Canim daha once polar mevzusu olmustu. Mavis arkadasimiz uyarmisti, ben bihaberdim. Canan arkadasimiz polis. Uyarisini ciddiye aliyorum. 3 takim esofman almistim zaten, fazla esyasi yok o magazadan. Bile bile (acaba bile olsa) giydiremem...
Ne kadar stres olmussun gulum. Gelenin yoksa aksama bile temizlersin ne olacak. Masallah "horozuna"
Masallah afiyet olsun canim
Oglan bugun 2 defa isirdi, ciglik cigliga milleti ayaga kaldirdim. Ustler de cikarsa koparir artik:)
Çok haklısın canım bence boş vakitleri çok o ne yaptı bu ne yaptı diye vakit geçiriyorlar:)Hayırlı olsun bayramlıkları kuzunun güle güle giysin canım. Allah gonlune gore hayırlı evlatlar versin insallah
Bizim toplumda insanların boş vakti mi cok, zamanlarını nasıl gecireceklerini mi bilmiyorlar; varsa yoksa dedikodu. Müslümanız...gunah oldugunu da biliyorlar. Allah akıl fıkır versin:)
.
Canim daha once polar mevzusu olmustu. Mavis arkadasimiz uyarmisti, ben bihaberdim. Canan arkadasimiz polis. Uyarisini ciddiye aliyorum. 3 takim esofman almistim zaten, fazla esyasi yok o magazadan. Bile bile (acaba bile olsa) giydiremem...
Ne kadar stres olmussun gulum. Gelenin yoksa aksama bile temizlersin ne olacak. Masallah "horozuna"
Masallah afiyet olsun canim
Oglan bugun 2 defa isirdi, ciglik cigliga milleti ayaga kaldirdim. Ustler de cikarsa koparir artik:)
CANIM POLAR MEVZUSU NE BEN KAÇIRMIŞIM ODA MI ZARARLI ?
bünyesi kuvvetlidir annesi rotavirüsten olduğunu düşünmüyorumiyi canim suan sukur daha var ustunde ama.gecen haftaya gore daha iyi masallah acaba rotavirusten mi cabuk toparlandi yoksa cabukmu iyilesecek acaba benim oglum
olur bizde yaptıracağız bir ara işte sünnetçi doktor amcamız 6 aylık olsun öyle gelin demişti..çok da soğuk havalara kalmayalım karda kışta donarsa nasıl kesecekler:)Ee ben 6. ay aşılar bitince yaptıracaktım( havalar soğudu zaten :))) olmaz mı :)))
maşallah kuzuna benimki poposunu bile kaldırmıyor valla ayaklarına bassın diye tutuyorum ona da basmıyor oturmaya çalışıyor hemen böyle kolay bıraktığım yer çevresinde buluyorum dönüyor anca peşinde koşmaktan kolay:)Bu arada biz bildiğin emekliyoz artik çok zor ya kas göz arazi gidiveriyo sessiz sessiz isler beceriyi
annem ben liseye giderken dolabımda dağınık olan giysilerimi yırtıp çöpe atmıştı nasıl kızmıştım hala hatırlarım ama hiç dağıtmadım bi daha atmasın die:) artık hırsızı nereye denk gelirse:) şaka bi yana da silahı bile zorla taşıyorum zaten o derece annem bankacı ol demişti giy eteğini topuklu ayakkabını geç klimalı yere çalış dinlemedim..yeni evli olduğumuz için takılar yüzünden soyulduk sandım haliyle...bu yaştan sonra özel ikramiye bana...kv sinirine gitsede artık düzenli olmaya başladı ... ütü yemek haricinde her işi yapıyor artık...büyükannen -Allah rahmet eylesin- kökten çözüm bulmuş...çöp poşetide iyi fikir ama çok tartışmışsınızdır bu yüzden...
maşşalah böyle devam der inşallah...
genelde o hayati durumlarda önce kişiye sonra havaya ateş ederler maksat prosedür yerini bulsun :)...Allah böyle bir durumda karşılaştırmasın inşallah...
haftada 1 ne güzel ...yaşlanınca insanın meşgalesi olacak yoksa geline damada sarıyorlar...
maşşalh maşşallah...
yeni okuyorum daha kaç gün geçmiş sınavı iyi geçmiş bekliyoruz bayram sonrası açıklanır herhalde kısmet bazı şeyler keşke öyle abd polsi gibi olsak adam trafik kuralına uymuyor kaçıyor die tekerine sıkıp durduruyorlar bizde nerde:)Gunaydin guzeller, keyifli bir gun olur insallah
Insallah mecbur kalinmaz ama cok tehlikeli bir mesleginiz var. Acik hedefsiniz ve yetkiniz yok...Sacma sapan isler. Insallah daha genis yetkiler verirler, sucluyu tereddut etmeden vurup indirirsiniz...abd misali...
Esinin sinavi nasil gecmis canim?
Masallah kuzuya:)
CANIM POLAR MEVZUSU NE BEN KAÇIRMIŞIM ODA MI ZARARLI ?
snowy canım ben de civilden almıyorum ama şu h&m in ürülerini beğendim lc gibi güzel ve çeşit çok canım bir de sen bana jokeri önermiştin değil mi
canım bende yeni öğrendim geçen gün zaten bir haftadır düzgün yemek yemeye bile vakit bulamıyorum oğlumun yüzüne hasret kaldım 6.ay aşımızı dün olduk artık işten eskisi gibi 12:30 da çıkamıyorum bayram önü misafir gelecek görümcem ve 2 çocuğu inan yeni oturdum daha ben bunu başka bir firmanın satıcısından duydum ama sonuçta cıvıl onlara rakip iyi satış yapıyor ve ben hiçbir markaya tam güvenemiyorum 5 liraya aldığım şeyler boyamıyor mesela 100 lira verdiğim şey boyuyor sadece konusu geçmişken söylemek istedim sonuçta ben tenine değen herşeyi açık renk almaya çalışıyorum beyaz gibi boyasız olduğundan.sonuçta ben cıvıldan esortman takımı almıştım 40 lira mı neydi pekte ucuz değil diğer firmalara nasıl güvenelim bilmiyorum..
kızlar şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun kuzularımızla beraber mutlu sağlıklı nice bayramlar görürüz inşallah..bu ilk kurban bayramımız..geçen sene hamileydik ve et kokusundan midemiz bulanıp duruyordu:) biz ailemizden çok uzaktayız yine olsun ne yapalım sabahtan beri ev temizledim yeni bitti.3.gün görümcem gelecek bir gece kalacak artık bayramdan sonra okurum geçmişi zaten çok geçmişte kaldım yetişemiyorum okumaya bile vakit yetmiyor..ayın beşinde 6 aylık oluyoruz.dün 6.ay aşımızı olduk ateşimiz çıkmadı şükür ama çoook huysuzlandık çokk ağladık bi tane fitil ile zorla uyuduk bugünde temizlik dolayısıyla uyku düzenimiz bozuldu 9:30 da uyuduk ilk kez şuan uykusunda aglıyor canımın içi rüya görüyor galiba.kan damlasını vermiyorum bir sonraki ay test yaptırıp ona göre vermeyi düşünüyorum hemşiremiz değişmiş sağlık ocagında hiç sevemedim ilaç vermek istemiyoru diyorum ilaç değil vitamin diyor bana akıllım onu bende biliyorum zaten ilaç bunun ortak adı değil mi sonuçta hepsi kimyasal..aile hekimi benim kafadan ben olsam vermem dedi.ek gıdaya başladık azar azar 3 gündür patates havuç ve bal kabağından çorba yapıyorum koyu kıvamlı yiyor sıkıntımız yok bir hafta sonra meyve püresine de başlayacagım sabahları en son da yoğurt gaz olmasın die.10 kiloyu geçmişiz o yüzden sütün yetmediği her yerde ek gıda verecekmişim artık çocuk doktorumuz sağolsun siz ne yiyorsanız püre yapın yesin dedi iyi bugün kısır yedik yarın kızartma yersek ne olacak hangi aile devamlı sağlıklı besleniyordur ki bebeği ile aynı yesin.benim bildiğim 1 yaşından sonra ayrı yemek pişmez beraber yenir sonuçta salça tuz baharat yağ vs vs herşey var alerji olursa nasıl anlayacağım hangisinden die neyse ki onu dinlemeden kendi kafamıza ek gıda listesi hazırladık.snowy canım bilinçli olarak saklamadım cıvıl kıyafetleri konusunu sen cıvıl yazınca aklıma geldi yoksa 10 yıl daha gelmezdi çok unutkan olduğumu söylemiştim kasıtlı olarak söylemediğimi düşünüyor olamazsın.kimsenin kuzusuna zarar gelsin istemem.hepinizi öpüyorum
kızlar bu brokoli ve karnıbaharı kaçıncı ay vermeye başlıyacağız?
yeni okuyorum daha kaç gün geçmiş sınavı iyi geçmiş bekliyoruz bayram sonrası açıklanır herhalde kısmet bazı şeyler keşke öyle abd polsi gibi olsak adam trafik kuralına uymuyor kaçıyor die tekerine sıkıp durduruyorlar bizde nerde:)
bende lwc den aldım etiketinde zararlı şeyler yoktur vb yazıyor ınş doğrudurGunaydin bayraminiz mubarek olsun rabbim kurbanlarinizi kabul etsin insallah:)
Evet canim kanserojenmis. Google da cok yazi var onunla ilgili. Hos ben bihaberdim de
H&m avm lerde gormedim ben, antepte mi yok acaba. Gidince bakayim tekrar. Ben genelde ebebek, mothercare, joker& lcw den aliyorum. Joker de cesit bol seviyorum ben. Orasi ile ilgili birsey duyan varsa paylasin arkadaslar.
Canim masallah tosununa, afiyet olsun.
Sakladigini dusundugumden degil canim. Daha once bilmeyi isterdim o yuzden uzuldum. Polar mevzusu gecince de cok uzulmustum. Bilmeden aldim diye. Sonradan baktim giydirdigim kiyafette varmis polar, battaniyede keza.
Size kucuk te gelse duydugunuz&okudugunuz haberleri paylasin ne olur.
Ben haftaya verecegim canim
Hadi insallah guzel bir puan alir. Amanin onu da mi yapamiyorsunuz. Iyi bir revizyon lazim sizin yetkilere de, biz goremeyiz herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?