2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canancım senin oğlanında maaşalahı var 10 kilo ohhh sütün yaramış ne güzel , işe yaramış sağdıkların :) okadar uykusuzLuğunada değmiş ... boyu kaç olmuş kuzunun :)

Günaydııın,

Kızım rekorda,dün bütün öğleden sonra başbaşa gezdik,temiz hava aldı diye mi acaba bilmiyorum,gece 10'dan beri uyuyor,5'te ve 8'de emdi sadece.inanamıyorum valla,temiz hava mı,şehir değişti diye mi ki.keşke hep böyle uyusa,uzun zamandır ilk kez uykumu aldım.

Snowy canım ben de evvelsi gün h&m ' den birkaç şey aldım,baktım netten,Gaziantep'te Sanko Park'ta var diyor.bak istersen yakınsa.

herkese iyi bayramlar Allah kurbanlarınızı kabul etsin.
snowy canım bizim burdaki h&m bebek reyonu var avm içinde ama sizin ordakinde yoksa internet sitesi var bebek kıyafetleri çok güzel

herkese iyi bayramlar Allah kurbanlarınızı kabul etsin.
snowy canım bizim burdaki h&m bebek reyonu var avm içinde ama sizin ordakinde yoksa internet sitesi var bebek kıyafetleri çok güzel

Yakin ve yeni diye primemall gidiyoruz hep. Sanko ya ugrayacagim bayram donusu, tesekkurler.

Masallah kuzuna simca, havasi yaradi:)

Merhaba
Herkese iyi bayramlar. Wonderweeks takviminin 26. Haftasinin tepesinde firtinali bir bulut isareti var, yani cok huysuz bir doneme isaret ediyor. Bizim kiz da tam 26. Haftaya girerken yani su an ciddi bir huysuzluk icinde. Bizim kiz ev gezmelerini sevmiyor artik anladim. Dayimlara bayram ziyaretimizde bana huzur vermedi bir an :).
Aranizda bebegi 26. Haftada yani 6 ayi doldurmasina 1 hafta veya 10 gun kala daha bir huysuz olan var mi? Kizim bu alti ay donemecini atlatinca daha huzurlu bir bebek olur insallah, amin. Snowyy sen hatırlıyor musun 26. Haftayi? 6. Ayi doldurdunuz cok daha iyi oldu insallah?

Gunaydin keyifli gunler&iyi gezmeler:)

Dun oglanin eline el ayasi genisliginde 15 cm kadar et pisirip verdim. Isirip kopara kopara yedi. Eti cok sevecek anlasilan:) Sizin bebislerin tecrubeleri nasil?

26. Hafta 6.5 olmuyor mu canim?

6 aylik olmasina 1 hafta kala benimki de cok huzursuzdu. Gece uyanmalari&sik emmeleri hep o doneme denk gelmisti.

Simdi 6 bitti. Uykusu daha duzenli ama bu sefer de kendi huzursuz. Yok yere kendi kendine soylenmeye basladı. Kendini tırmalıyor&kendine vuruyor. Ben o bahsettıgın 26. Haftadayım sanırım

Yok 26. Hafta tam alti ay dolmadan onceki hafta oluyor. Aylari 4 hafta olarak saymiyoruz. 4 hafta 28 gun ediyor ama ay 30 ya da 31 gun cekiyor. Ondan dolayi... siz muhtemelen 27. ya da 28. Haftadasiniz. Cep telefonumda hangi haftada oldugumuzu gosteren bir uygulama var.

Ya anlamiyorum cafede daha sakin duran kiz ev gezmesinde niye boyle yapıyor. Onu sevmeye calisan ama fazla sik gormedigi akrabalari ve farkli evleri yabanciliyor sanirim. Daha sık gordugu halde abim ve yengemin kucagina alininca da ağlıyor.

Kerem cok sosyal bir cocuk. Ama ilk defa gordugu kişilerin dogrudan kendine dokunmasından&öpmesinden hoşlanmıyor; itiyor ya da bana bakıp dudaklarını büzüyor.

Ama kendine dokunmadan uzaktan sevılırse, kısa surede kişiye gulucukler sacmaya ve kollarını uzatarak beni al işareti yapmaya baslıyor.

Eger benzer durum ıse akrabalarıni bebege alışmak için biraz zaman tanimalari konusunda uyarabilirsin. Atak ile alakali oldugunu sanmiyorum, mizaci oyledir. Onun da hisleri var ve konusamadigindan bu sekilde kendini ifade ediyor.

Aras da bu aralar çok huzursuz sık uyanıyor ve gündüzleri neredeyse uyumuyor biz 21 inde 7 aylık olcaz herhalde o bahsettiğiniz haftadayız

Farkli insanlari yabanciladiklari ve anne tarafindan terk edilmekten korktuklari bir dönem varmis. Bu aralar sanirim. Ama bizimki farkli evleri de yabanciliyor sanirim. Ornegin supermarket hosuna gidiyor, acik hava da, ama evler degil.
Dedigin gibi önce uzaktan sevmelerini deneyeyim.

Blw bilmem kacinci gun:)

Yarim elmayi soyup eline verdim. Alt disleri ile siyira siyira yedi. Aksama da et verecegim yine.

Hosuna gidiyor farkli tatlari denemek. Onu izlemek te bizim hosumuza gidiyor:)

kızlar bebişlere günde ne kadar su vermek gerekir kaç ml?

Aldigi kadar ver gulum:)

Ben mama sandalyesine oturttugumda bardagini da yarim doldurup koyuyorum yanina. Alip iciyor cani cekerse, tadina baktigi icin biliyor icinde ne var. Ictigi toplam su 3-5 ml bulmaz.

Aldigi kadar ver gulum:)

Ben mama sandalyesine oturttugumda bardagini da yarim doldurup koyuyorum yanina. Alip iciyor cani cekerse, tadina baktigi icin biliyor icinde ne var. Ictigi toplam su 3-5 ml bulmaz.

3-5 ml az değil mi tatlım ben 20 30 ml veriyorum az mı veriyorum diye düşünüyorum gerçi ben pek suyu sevmiyorum az içiyorum belki sen canım fazla içtiğin için sütünden gereken suyu alıyordur

3-5 ml az değil mi tatlım ben 20 30 ml veriyorum az mı veriyorum diye düşünüyorum gerçi ben pek suyu sevmiyorum az içiyorum belki sen canım fazla içtiğin için sütünden gereken suyu alıyordur

Canim emzirmeye aynen devam ediyorum. Gunde 1 litre sutunu aliyor. Ayrica yediginin&ictiginin miktarini ben belirlemiyorum. Kendi isterse/istedigi kadar iciyor.

Gunde 50 icmek zorundasin hadi bakalim ac agzini demem. Bana mantik disi geliyor boyle dayatmalar. Sadece su icin degil. "Bu yogurt bitecek, ama corbanin daha yarisi duruyor, hergun yumurta yenecek" vsvs.

Bence ne kadar yiyeceklerini bizden daha iyi bilirler. Onlara biraz guvenelim:)

öyle de canım yemekler neyse ama suyu bizimki hiç içmiyor su çok önemli içmediği için bezinde turuncu leke oluyor bu yüzden suda dayatma yapıyorum yoksa minik böbreklerimiz etkilenir mazallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…