Cnm 15 ekimde 6. Ayimizi dolduruyoruz ve 8,9 gundur cok huysuzuz geceleri sabaha kadar 8 kere kalkiyoruz belki daha fazla. Kucagimda tutmaktan gezdirmekten kollarimda derman kalmadi vallqMerhaba
Herkese iyi bayramlar. Wonderweeks takviminin 26. Haftasinin tepesinde firtinali bir bulut isareti var, yani cok huysuz bir doneme isaret ediyor. Bizim kiz da tam 26. Haftaya girerken yani su an ciddi bir huysuzluk icinde. Bizim kiz ev gezmelerini sevmiyor artik anladim. Dayimlara bayram ziyaretimizde bana huzur vermedi bir an :).
Aranizda bebegi 26. Haftada yani 6 ayi doldurmasina 1 hafta veya 10 gun kala daha bir huysuz olan var mi? Kizim bu alti ay donemecini atlatinca daha huzurlu bir bebek olur insallah, amin. Snowyy sen hatırlıyor musun 26. Haftayi? 6. Ayi doldurdunuz cok daha iyi oldu insallah?
Yanlis hatirlamiyorsam senin ucuncu cocuktu degil mi? Lutfen bize 6 ay dolduktan sonra daha kolaylastigini soyleCnm 15 ekimde 6. Ayimizi dolduruyoruz ve 8,9 gundur cok huysuzuz geceleri sabaha kadar 8 kere kalkiyoruz belki daha fazla. Kucagimda tutmaktan gezdirmekten kollarimda derman kalmadi vallq
kızlar bebişlere günde ne kadar su vermek gerekir kaç ml?
ArkadaslarAldigi kadar ver gulum:)
Ben mama sandalyesine oturttugumda bardagini da yarim doldurup koyuyorum yanina. Alip iciyor cani cekerse, tadina baktigi icin biliyor icinde ne var. Ictigi toplam su 3-5 ml bulmaz.
öyle de canım yemekler neyse ama suyu bizimki hiç içmiyor su çok önemli içmediği için bezinde turuncu leke oluyor bu yüzden suda dayatma yapıyorum yoksa minik böbreklerimiz etkilenir mazallah
Arkadaslar
Icme suyunu kaynatip mi veriyorsunuz?
ben kaynatip sogutup veriyorum canimArkadaslar
Icme suyunu kaynatip mi veriyorsunuz?
Evet cnm 3. Oglum. Keske oyle olsaydi benim cocuklarim bir yasina kadar bana cektirirler ama bir yasindan sonra hemen olgunluga ulasirlar benim icin herseyYanlis hatirlamiyorsam senin ucuncu cocuktu degil mi? Lutfen bize 6 ay dolduktan sonra daha kolaylastigini soyle.
selam canlarım bayadır bakamadım siteye malum okullar açıldı iki oğlumda okula gidiyor birde bebişim baya yoğun geçiyor zaman.. şükür hepimiz iyiyiz.. güzel bir bayram havası var.. hepinizin kurban bayrımı mübarek olsun.. rabbim sağlıklı huzurlu mutlu bir şekilde nice bayramlar görmeyi yaşamayı nasip etsin inşallah hepimize.. minik meleğim bayramın ilk günü 6. ayına girdi hayırlısı bakalım artık ek gıdalarla tanışıyor yavaş yavaş çokta hevesli inş. hep böyle gider yoğurtla başladık yavaş yavaş sebze çorbası meyve püresi adım adım ilerlicez inş. bizden böyle.. sizler nasılsınız canlarım..?
snowyy
afiyet olsun canim
elti oluyorsun hayirli ugurlu olsun
Merhaba arkadaşlar..hayırlı bayramlar. Benim oğlan altı ay altı gunluk oldu..inanılmaz huyu değişti. Emziriyorum..sabah kahvaltı peynir pekmez ardından kaşık maması yiyo. ? Uyuyo sabahki uykusu guzel 2 saate yakın..sonra kaos başlıyo. Uyarınca emiyo meyve yiyor. Uyuyo ama 15 dk sonra hep yanında istiyo beni.oyun meyveler doymuyo yoğurt anca bi saat idare ediyo..sebze püresi sonraki menüsü..en sonda sekiz gibi muhallebi yiyo..sonra abiler bi ku duruyo yürüyerek hepimizi alt edecek gülme krizine giriyor. Sonra 9 buçuk gibi uyuyo..beşinde on ikiden sonra hep yanında meme ağzında uyuyo..çıldırdıYorum. en onemli 3 gune bir kaka yapan bebek ne yedıreceem ardından kaka yapıyo..muz seftali patates hergün yiyo. ? Ama neden böyle anlamadım..İshal degil..sulu dışkı degil ama ne yapacagım Sasırdım. Altıncı ay kontrolünde 8 kilo 69 cm geldi..az almış Bu ay.sizinkilrt ek gıdaya geçince daha sık kaka mı yapıyorlar, buarada daha dişimizde yok..bende kaynatıp veriyorum su.dr bu durumu söyledim bağırsak enfeksiyonu olabilir dedi.ama tahlil felan istemedi.yoğurt ver bol dedi .ee zaten yiyo.beni yiyecek yakında..parçalıycak beni memeyi alınca ehehe diyo..Dr devam sutune başla dedi..sevmiyo aptamil bebe lac SMA denedim inmedi. ? Hipp onemli almak istemedim ta onuda içmeye para çöpe.pınarın devam sustu var 6-12 ay ondan aldım bi paket kararsız vermekte ama ne yapayım sizce.kafam çok karışık yaa.
Evet cnm 3. Oglum. Keske oyle olsaydi benim cocuklarim bir yasina kadar bana cektirirler ama bir yasindan sonra hemen olgunluga ulasirlar benim icin herseykolaylasir. Gece uyanmalari biter, huysuzluklar vara yoga aglamalar biter ve ben sabirla bir 6 ay daha bekleyecegim. Sabredin gececekk
Merhaba arkadaşlar..hayırlı bayramlar. Benim oğlan altı ay altı gunluk oldu..inanılmaz huyu değişti. Emziriyorum..sabah kahvaltı peynir pekmez ardından kaşık maması yiyo. ? Uyuyo sabahki uykusu guzel 2 saate yakın..sonra kaos başlıyo. Uyarınca emiyo meyve yiyor. Uyuyo ama 15 dk sonra hep yanında istiyo beni.oyun meyveler doymuyo yoğurt anca bi saat idare ediyo..sebze püresi sonraki menüsü..en sonda sekiz gibi muhallebi yiyo..sonra abiler bi ku duruyo yürüyerek hepimizi alt edecek gülme krizine giriyor. Sonra 9 buçuk gibi uyuyo..beşinde on ikiden sonra hep yanında meme ağzında uyuyo..çıldırdıYorum. en onemli 3 gune bir kaka yapan bebek ne yedıreceem ardından kaka yapıyo..muz seftali patates hergün yiyo. ? Ama neden böyle anlamadım..İshal degil..sulu dışkı degil ama ne yapacagım Sasırdım. Altıncı ay kontrolünde 8 kilo 69 cm geldi..az almış Bu ay.sizinkilrt ek gıdaya geçince daha sık kaka mı yapıyorlar, buarada daha dişimizde yok..bende kaynatıp veriyorum su.dr bu durumu söyledim bağırsak enfeksiyonu olabilir dedi.ama tahlil felan istemedi.yoğurt ver bol dedi .ee zaten yiyo.beni yiyecek yakında..parçalıycak beni memeyi alınca ehehe diyo..Dr devam sutune başla dedi..sevmiyo aptamil bebe lac SMA denedim inmedi. ? Hipp onemli almak istemedim ta onuda içmeye para çöpe.pınarın devam sustu var 6-12 ay ondan aldım bi paket kararsız vermekte ama ne yapayım sizce.kafam çok karışık yaa.
Ginaydin hanimlar...bayram da bitti. Donuyoruz eve. Pamuk tarlalarindan geciyoruz, bembeyaz; kar yagmis gibi:)
Beş buçuk aylık ta başladım verdikçe yiyesi geldi oğluşun.tecrübeliyim evet.düşünüyorum onlarada araşyırarak verdim.çok araştırdık herşey zararlı gibi veresim gelmiyo.off annesütü yle doysaa diyorum öyle büyütsek.ben abiler ekmeği evde makine aldım onda yapıyorum ekmeeye bile güven yok malum. Bunda vakit bulmakta güçleniyorum. Gecen Ortanca anne hep alp i doyuruyorsun bizde yemek yap dedi, halbuki 3 öğün yapıyorum sadece börek pastaiine giremiyorum.
Masallah kuzularına:)
Yogunsun ama gir arada, gozum arıyor seni:)
Tesekkürler canım. Var 2 eltim de...vermedıler kızı:) İsteyenin bir yüzü kara vermeyen nijeryalı
Masallah canım. Baya oldu ek gıdaya baslayalı sanırım, menüsü yogun. Sen bizden daha deneyimlisin. Belki diş huzursuzlugudur. Sutun varsa emzir canım. Yetmiyorsa devam sutu ile takviye edersin. Doymadıgını sanmıyorum. Geciş donemlerinde huzursuz oluyorlar.
1 yasına kadar sakin olanlar da sonra mı yoldan cıkıyor?:)
Ben boyle cekerken arkadaslarimin bebisleri hep sakin, uyuyan,beslenen sessiz olurlardi bende hep ayakta belimin yan cukuruna otutturup saatlerce oyle kalirdim yapisik gibi olurduk ama sonra dedigin gibi onlarinki huysuzlasti ben rahatladim halada oyle cok sukur. Simdi bu oglumda oyle olacak diye sabrediyorum, ins. YanilmamGinaydin hanimlar...bayram da bitti. Donuyoruz eve. Pamuk tarlalarindan geciyoruz, bembeyaz; kar yagmis gibi:)
Masallah kuzularına:)
Yogunsun ama gir arada, gozum arıyor seni:)
Tesekkürler canım. Var 2 eltim de...vermedıler kızı:) İsteyenin bir yüzü kara vermeyen nijeryalı
Masallah canım. Baya oldu ek gıdaya baslayalı sanırım, menüsü yogun. Sen bizden daha deneyimlisin. Belki diş huzursuzlugudur. Sutun varsa emzir canım. Yetmiyorsa devam sutu ile takviye edersin. Doymadıgını sanmıyorum. Geciş donemlerinde huzursuz oluyorlar.
1 yasına kadar sakin olanlar da sonra mı yoldan cıkıyor?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?