2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bide bugun asi olacaktik goturmedim hemsire aradi atesi var dedim pazartesiye gelin dedi.hic igne olmasa damla olsa ne iyi olur..bide bunu ben dusunuyorum ebe olan ben.ne tuhaf annelik..abilerininkini ben yapmistim guvenememistim kimseye ama bunda korkuyorum ucuncu dahada bi farkli oldu niyeyse cesaretim yok bunda.

Hos geldin canim. Cok gecmis olsun. Simdi iyidir minigin insallah. Kolay mesailer diliyorum sana

O minciklamalari hic sorma. Temizlemek icin oglani gunde 5 posta banyo yaptiriyordum:)
snowyy senin oğlan evrim geçirip yüzgeçleri çıkacak canım... ben haftada 3 defa yıkıyorum ve suyu seven kızım son 2 yıkamadır banyosu ızdıraba dönüştü...

evet 10 nisan doğumlu...inşallah yakındır canım...bende deneyim postacıyı ...

merhaba kızlar uzun süredir yazmıyordum beni hatırlayan olurmu acaba :)
burcuuuu nerelerdesin.. daha kısa zaman önce senden bahsetmiştik nerelerde diye.. nasılsın canımmm...

dişten ateşi çıkmıştır canım... hayırlısıyla çıkarsalardı...geçmiş olsun inşallah

Seviyor suyu:)

Dayisinin kucaginda dusa giriyor. Burda da ya ben ya esim alip dusa beraber giriyoruz. Su kapaninca yuzunu bile eksitiyor:) Korsan olacak adam hayati sularda gececek, simdiden belli ediyor kendini:)

aras da bu aralar gece sürekli uyanıyor sabahları zaman zaman hircinlasiyor ikinci dönem kismetse anane bakacak şimdiden bana çok baglandi biraz yanindan uzaklaşyım kafasıyla beni takip ediyor bağırmaya başlıyor kimin kucağına giderse gitsin beni istiyor çok bagimli yetişiyor ne yazık ki

sonuçta annesin mesleğin ne olursa olsun değilmi...bencede sen yapma annesinin canını yaktığını görmesin başkaları kaka ebe olsun...ateşide geçer inşallah canım

Seviyor suyu:)

Dayisinin kucaginda dusa giriyor. Burda da ya ben ya esim alip dusa beraber giriyoruz. Su kapaninca yuzunu bile eksitiyor:) Korsan olacak adam hayati sularda gececek, simdiden belli ediyor kendini:)
minik korsanı yesinler....sudan nefret eden bebekler çok fazla ve bu senin için ne kadar zor olurdu....şükürki oğluşunda seviyor suyu...koltuk altları pişmiş ela nın suya girince ağlıyor ilk başta anlamamıştım neden ağladığını üzerini giydirirken farkettim... çok fazla koltuk altından tutup taşıyorlar kucaklarında... kimseye vermedim bayram da...düzeldi şükür iyileşti pişiği....

bence bize bu dönemde bağımlı olmaları çok güzel... kendilerini koruyorlar bir nevi...bazı insanlar bebek taşımayı bile bilmiyor... ona en iyi sen bakarsın ...ve bunu bebeğin de biliyor...

Nerede okudum hatirlamiyorum. Emmeyi reddeden bebekleri dusta emzirin diyordu. Vaktin oldukca beraber gir. Belki fikri degisir kuzunun:)

Herkese merhaba...

Geçmiş Bayramınız mübarek olsun.. Bayram telaşı derken ancak girebildim.. Benim sıpa buaralar fazla düştü bana..

Hasta olan kuzulara şifa diliyorum.. Dişi çıkanların da Allah yardımcısı olsun.. Ağrısız ateşsiz çıksın gelsin inciler..

HIRSIZI kuzum @Snowyy nin dediği gibi duşta emzirmeyi dne. Bizim ki duşta beni yakalarsa emiyor.. Çok da hoşuna gidiyor..

@Snowyy maşallah kereme etleri yemiş.. Canım dana mı kuzu mu ve Hayvanın neresini veriyorsun ... Kız isteme işi yarım kalmış.. Üzüldüm .. Hayırlısı.. Sevenler kavuşsun inşallah

Spontan gelisti aslinda canim. Once rahat yesin diye kesilen koyunun sirt kisminda kusleme (yanlis bilmiyorsam) denen kismi verdik, izgara sonrasi. Sonra da boyun eti verdim. Siz ne yaptiniz ek gida olayi tam oturdu mu?

Afiyet bal şeker olsun kerem e... Canım çok zorlamıyorum.. Yoğurt ve çorbayı reddetti birkaçgün..ara verdim.. Zorlamıyorum istediği zaman yiyecektir diye düşünüyorum.. Tekrar başlayacağım.. Fırın patates yapacağım Dediğin gibi.. Kabızlığı olmadığı için muz vermiştim eline..güzel güzel oynadı ağzına götürmedi.. Parmakla yemeyi seviyoruz biz galiba.. Yumurta başlattı doktorumuz.. Artık 1 yumurta sarısını yiyebiliyor labne peynirine.. Bol bol emiyor.. Anlayacağın tam oturmadı.. Ve benim sadece 2 ayım kaldı.. Işe başlamak için..endişeliyim biraz.. Şekersiz gıdaları geri çeviriyor son günlerde..

Is acisindan sordum zaten gulum. Blw dusundugunden acaba menu/pisirme teknikleri oturdu mu diye metak ettim.

Olmasi getekeni yapiyor pasan. Alisma doneminde gerileme/red olabilir diyordu bir yazida. Ara vermekle iyi etmissin. Bugun hayir derse, yarin yer belki. Pes etmeden koy onune, amac doymasi degil. Zaten sutu 24/7 sicak bekliyor:)

Canlar nasilsiniz? Benim oglanin kontrolu vardi bugun. Bir ayda 390 gr almis en dusuk kilo alimiydi bu zamana kadar yarim cm uzamis. Dr 6. Ayda tahlil yaptiracaktim simdi yapalim birsonrakinde asilari olacak dedi (5,5 aylik suan). Kan ve idrar tahlili verdik yarin aliriz sonuclari. Sanirim demir ilacina baslatacak solgun gelmis dr a gore rengi. Yavas yavas tattirabilirsiniz gidalardan dedi. Ogun olarak vermedi kilosu iyi diye. Benim kv biraz fazla merakli yeni seyler tattirmaya izin vermedigim icin bu zamana kadar veremiyordu dr baslayabilirsiniz diyince bugun bir heycanla meyve versek dedi. Bende @Snowyy ve HIRSIZI teyzelerinden esinlenerek eline muzu verdim bayildi 3/1ini bi guzel hupletti. Sonra gozlerini kasimaya basladi uykusu gelince hep kasinir gozleri. O kadar fazla kasimaya basladi ki uyutmayi deniyorum yyumuyo surekli gozleri kasimaktan kipkirmizi oldu. Altini actim o arada kakasini yapti bi baktim tum vucudu kizarik icinde hemen acile goturduk Allahtan kendi dr vardi alerji olmus korkmayin dedi ilac verdi. Allahim cocugun ilk ek gida denemesini alerjiyle sonlandirdik keyfine varamadi yavrum

Gunaydin hanimlar...
Nisan kuzulari nasil?
Benim yaramaz yuvarlanip gidiyor, hala Turkce'yi sokemedi:)
Bu ara cok sik emiyor yine. Gunde 10 defayi buluyor. Dun taze yogurt yapmistim. Bekletmeden verince bayildi, yuzunu eksitmeden yedi. Farkli seyler yemeye basladigindan beri kakasinin rengi ve kivami degisti, kabizlik yasamadi hic sukur.

Tam gulumsuyordum alerji deyince cok uzuldum. Cabuk gecer insallah canim. Demek ki hassas bir bunyesi var. Deneyerek neye duyarli oldugunu bulacaksin. Ayrica masallah kilosu da iyi imis, saglikla buyut canim.

Ben israrla hala izlemiyorum ortalik karismis yine Rabbim zor durumda olanlarin yardimcisi olsun. Askerlerimize polislerimiz de guc kuvvet versin.

Amin canim. Bir bakayim dedim ben de, sok oldum. Heryeri karistirmislar. Eli silahli kisilere karsi emniyet gucleri yetkisiz... Halk duramamis sopayi alip sokaga cikmis...

geçmiş olsun canım dişlerde ateş yapıyor, ateşte uyku yapıyor senin oğlunun adı Alp değilmi benim oğluşumun adı sa Alper.
Şuan iyidir inşallah

bizimde yarın 6.ay kontrolümüz var bugün 6.ayımıza girip yarında 7.ayımızdan gün almaya başlıyoruz nasipse.
pazartesi de 6.ay aşılarımız var.

biz iyiyiz canım geçmiş olsun yavaş yavaş alışacaklar ek gıdaya. kan ve idrar tahlilini neden verdiniz?

günaydın anneler ve yavrucukları.. geçmiş bayramınız mübarek olsun.. daha nice güzel bayramlara inşallah..

bizim kızda huy değiştirenlerden.. bayramda alıştı insana kalabalığa tekrardan beni yoruyor.. hiç bana çekmemiş oyna sakin sakin tek başına.. biri gelse de konuşsa diye resmen kapıya bakıyor artık :) :)

ben öğlenleri sebze püresi veriyorum her gün değişik şeyler koyuyorum ama sıcaklığı için bile tadınca yüzüm ekşiyor yavrulara kolay gelsin valla.. bazen kabak bazen ıspanak pırasa vs.. akşamları da yoğurt..

bayramda sadece bel bölgesinde küçücük sivilceler olmuştu hatta bayramda bir şey verememiştim emzirdim sadece bende kalın giydirmekten olduğunu düşünüyorum. resmen kilotlu çorap pantalon üstte kat kat elbiseler tam bel kısmı dört kat olunca ona yordum.. çok şükür hemen geçti ama sanki hafif yerleri belli..

bu arada tanıdığıma doktoruru arı markalı muhallebi sanırım onu önermiş. 30 yıllık marka güvenle ver demiş. size öneren oldu mu ben hazır birşey vermiyorum ama ilerde acil durumlarda kullanılabilecek bir marka mı bilemedim. bazı doktorlar öneriyor araştırdığım kadarıyla:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…