- 3 Haziran 2014
- 424
- 801
- 128
snowyy senin oğlan evrim geçirip yüzgeçleri çıkacak canım... ben haftada 3 defa yıkıyorum ve suyu seven kızım son 2 yıkamadır banyosu ızdıraba dönüştü...Hos geldin canim. Cok gecmis olsun. Simdi iyidir minigin insallah. Kolay mesailer diliyorum sana
O minciklamalari hic sorma. Temizlemek icin oglani gunde 5 posta banyo yaptiriyordum:)
evet 10 nisan doğumlu...inşallah yakındır canım...bende deneyim postacıyı ...Ela 10 nisan doğumlu mu? Bizim kız 12 nisan. Fırtınalı ve huysuz günler Takvimde sanki bugün yarın geçecek gibi anlaşılıyor :). İnşallah...
Bizimki uykusunu alamadığına ve uykuya dalmaya calışırken çok huysuzlanabiliyor. Komik ama "bak postacı geliyor" şarkısını söylediğimde sakinleşebiliyor
burcuuuu nerelerdesin.. daha kısa zaman önce senden bahsetmiştik nerelerde diye.. nasılsın canımmm...merhaba kızlar uzun süredir yazmıyordum beni hatırlayan olurmu acaba :)
dişten ateşi çıkmıştır canım... hayırlısıyla çıkarsalardı...geçmiş olsun inşallahNe oluyo bu bebislere..aksam atesi cikti alp in 38bucuk ta calpol vereim gece bidaha cikmadi.bugunde 37lerde geziyoo.disari ciktik aabiyi okula biraktik dustu atesi.ve bugunde cok uyuyo.sabah iki saat uyudu.simdide iki saati gecti uyuyo.hafif ateside var.okula giderken yoldada arabasinda kestirmisti yarimsaat.uyusalar dert uyumasalar dert.disligiyle kavga edeiyo bide daha cok sinirleniyo dislige iyice kasiniyo sanirim
snowyy senin oğlan evrim geçirip yüzgeçleri çıkacak canım... ben haftada 3 defa yıkıyorum ve suyu seven kızım son 2 yıkamadır banyosu ızdıraba dönüştü...
evet 10 nisan doğumlu...inşallah yakındır canım...bende deneyim postacıyı ...
burcuuuu nerelerdesin.. daha kısa zaman önce senden bahsetmiştik nerelerde diye.. nasılsın canımmm...
dişten ateşi çıkmıştır canım... hayırlısıyla çıkarsalardı...geçmiş olsun inşallah
sonuçta annesin mesleğin ne olursa olsun değilmi...bencede sen yapma annesinin canını yaktığını görmesin başkaları kaka ebe olsun...ateşide geçer inşallah canımBide bugun asi olacaktik goturmedim hemsire aradi atesi var dedim pazartesiye gelin dedi.hic igne olmasa damla olsa ne iyi olur..bide bunu ben dusunuyorum ebe olan ben.ne tuhaf annelik..abilerininkini ben yapmistim guvenememistim kimseye ama bunda korkuyorum ucuncu dahada bi farkli oldu niyeyse cesaretim yok bunda.
minik korsanı yesinler....sudan nefret eden bebekler çok fazla ve bu senin için ne kadar zor olurdu....şükürki oğluşunda seviyor suyu...koltuk altları pişmiş ela nın suya girince ağlıyor ilk başta anlamamıştım neden ağladığını üzerini giydirirken farkettim... çok fazla koltuk altından tutup taşıyorlar kucaklarında... kimseye vermedim bayram da...düzeldi şükür iyileşti pişiği....Seviyor suyu:)
Dayisinin kucaginda dusa giriyor. Burda da ya ben ya esim alip dusa beraber giriyoruz. Su kapaninca yuzunu bile eksitiyor:) Korsan olacak adam hayati sularda gececek, simdiden belli ediyor kendini :)
bence bize bu dönemde bağımlı olmaları çok güzel... kendilerini koruyorlar bir nevi...bazı insanlar bebek taşımayı bile bilmiyor... ona en iyi sen bakarsın ...ve bunu bebeğin de biliyor...aras da bu aralar gece sürekli uyanıyor sabahları zaman zaman hircinlasiyor ikinci dönem kismetse anane bakacak şimdiden bana çok baglandi biraz yanindan uzaklaşyım kafasıyla beni takip ediyor bağırmaya başlıyor kimin kucağına giderse gitsin beni istiyor çok bagimli yetişiyor ne yazık ki
sonuçta annesin mesleğin ne olursa olsun değilmi...bencede sen yapma annesinin canını yaktığını görmesin başkaları kaka ebe olsun...ateşide geçer inşallah canım
minik korsanı yesinler....sudan nefret eden bebekler çok fazla ve bu senin için ne kadar zor olurdu....şükürki oğluşunda seviyor suyu...koltuk altları pişmiş ela nın suya girince ağlıyor ilk başta anlamamıştım neden ağladığını üzerini giydirirken farkettim... çok fazla koltuk altından tutup taşıyorlar kucaklarında... kimseye vermedim bayram da...düzeldi şükür iyileşti pişiği....
bence bize bu dönemde bağımlı olmaları çok güzel... kendilerini koruyorlar bir nevi...bazı insanlar bebek taşımayı bile bilmiyor... ona en iyi sen bakarsın ...ve bunu bebeğin de biliyor...
Herkese merhaba...
Geçmiş Bayramınız mübarek olsun.. Bayram telaşı derken ancak girebildim.. Benim sıpa buaralar fazla düştü bana..
Hasta olan kuzulara şifa diliyorum.. Dişi çıkanların da Allah yardımcısı olsun.. Ağrısız ateşsiz çıksın gelsin inciler..
HIRSIZI kuzum @Snowyy nin dediği gibi duşta emzirmeyi dne. Bizim ki duşta beni yakalarsa emiyor.. Çok da hoşuna gidiyor..
@Snowyy maşallah kereme etleri yemiş.. Canım dana mı kuzu mu ve Hayvanın neresini veriyorsun ... Kız isteme işi yarım kalmış.. Üzüldüm .. Hayırlısı.. Sevenler kavuşsun inşallah
Afiyet bal şeker olsun kerem e... Canım çok zorlamıyorum.. Yoğurt ve çorbayı reddetti birkaçgün..ara verdim.. Zorlamıyorum istediği zaman yiyecektir diye düşünüyorum.. Tekrar başlayacağım.. Fırın patates yapacağım Dediğin gibi.. Kabızlığı olmadığı için muz vermiştim eline..güzel güzel oynadı ağzına götürmedi.. Parmakla yemeyi seviyoruz biz galiba.. Yumurta başlattı doktorumuz.. Artık 1 yumurta sarısını yiyebiliyor labne peynirine.. Bol bol emiyor.. Anlayacağın tam oturmadı.. Ve benim sadece 2 ayım kaldı.. Işe başlamak için..endişeliyim biraz.. Şekersiz gıdaları geri çeviriyor son günlerde..
Ne guzel haberleri izlemiyordum, nereden denk geldim...
Canan cok dikkat et gulum...
Canlar nasilsiniz? Benim oglanin kontrolu vardi bugun. Bir ayda 390 gr almis en dusuk kilo alimiydi bu zamana kadar yarim cm uzamis. Dr 6. Ayda tahlil yaptiracaktim simdi yapalim birsonrakinde asilari olacak dedi (5,5 aylik suan). Kan ve idrar tahlili verdik yarin aliriz sonuclari. Sanirim demir ilacina baslatacak solgun gelmis dr a gore rengi. Yavas yavas tattirabilirsiniz gidalardan dedi. Ogun olarak vermedi kilosu iyi diye. Benim kv biraz fazla merakli yeni seyler tattirmaya izin vermedigim icin bu zamana kadar veremiyordu dr baslayabilirsiniz diyince bugun bir heycanla meyve versek dedi. Bende @Snowyy veHIRSIZI teyzelerinden esinlenerek eline muzu verdim bayildi 3/1ini bi guzel hupletti. Sonra gozlerini kasimaya basladi uykusu gelince hep kasinir gozleri. O kadar fazla kasimaya basladi ki uyutmayi deniyorum yyumuyo surekli gozleri kasimaktan kipkirmizi oldu. Altini actim o arada kakasini yapti bi baktim tum vucudu kizarik icinde hemen acile goturduk Allahtan kendi dr vardi alerji olmus korkmayin dedi ilac verdi. Allahim cocugun ilk ek gida denemesini alerjiyle sonlandirdik keyfine varamadi yavrum
Ben israrla hala izlemiyorum ortalik karismis yine Rabbim zor durumda olanlarin yardimcisi olsun. Askerlerimize polislerimiz de guc kuvvet versin.
merhaba kızlar uzun süredir yazmıyordum beni hatırlayan olurmu acaba :)
Ne oluyo bu bebislere..aksam atesi cikti alp in 38bucuk ta calpol vereim gece bidaha cikmadi.bugunde 37lerde geziyoo.disari ciktik aabiyi okula biraktik dustu atesi.ve bugunde cok uyuyo.sabah iki saat uyudu.simdide iki saati gecti uyuyo.hafif ateside var.okula giderken yoldada arabasinda kestirmisti yarimsaat.uyusalar dert uyumasalar dert.disligiyle kavga edeiyo bide daha cok sinirleniyo dislige iyice kasiniyo sanirim
Canlar nasilsiniz? Benim oglanin kontrolu vardi bugun. Bir ayda 390 gr almis en dusuk kilo alimiydi bu zamana kadar yarim cm uzamis. Dr 6. Ayda tahlil yaptiracaktim simdi yapalim birsonrakinde asilari olacak dedi (5,5 aylik suan). Kan ve idrar tahlili verdik yarin aliriz sonuclari. Sanirim demir ilacina baslatacak solgun gelmis dr a gore rengi. Yavas yavas tattirabilirsiniz gidalardan dedi. Ogun olarak vermedi kilosu iyi diye. Benim kv biraz fazla merakli yeni seyler tattirmaya izin vermedigim icin bu zamana kadar veremiyordu dr baslayabilirsiniz diyince bugun bir heycanla meyve versek dedi. Bende @Snowyy veHIRSIZI teyzelerinden esinlenerek eline muzu verdim bayildi 3/1ini bi guzel hupletti. Sonra gozlerini kasimaya basladi uykusu gelince hep kasinir gozleri. O kadar fazla kasimaya basladi ki uyutmayi deniyorum yyumuyo surekli gozleri kasimaktan kipkirmizi oldu. Altini actim o arada kakasini yapti bi baktim tum vucudu kizarik icinde hemen acile goturduk Allahtan kendi dr vardi alerji olmus korkmayin dedi ilac verdi. Allahim cocugun ilk ek gida denemesini alerjiyle sonlandirdik keyfine varamadi yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?