2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım orta yolunu bulmaya çalışıyorsun başka türlü olmuyor...dün kv evine gidiyordu bende uğurlarken elimi uzattım elini tutup öpmek için..o aldı elimi öptü alnına koydu...şaşırdı galiba...bende utandım...sonra ben aldım elini öptüm... kolay değil bu yaştan sonra çocuk bakmak... kafası gidip geliyor arada...demekki onun elinden bu kadarı geliyor diyorum... herşeye hakim olmaya çalışıyorlar ama beni çok rahatsız etmeyecekse uyum sağlamalıyım diyorum...sonuçta yine kızımın adını ela koydum...
sorma bizim çocukların dişleri geç gelecek galiba....her gün bakıyorum ama bir şey yok...4. ayda benim kızda ateşlendi..inşallah rahat geçirirler...
maşşallah prensese afiyet olsun ...

Tam secmece insanlar:) Beni oyle giydirseler bayilirdim herhalde.

Senin kizin kabizliginin da nedeni bu olabilir. Surekli terliyorsa ictigi su az gelir.

Tam secmece insanlar:) Beni oyle giydirseler bayilirdim herhalde.

Senin kizin kabizliginin da nedeni bu olabilir. Surekli terliyorsa ictigi su az gelir.
babasına çekmiş terleme konusunda...evet canım kabızlığı terlemesinden de kaynaklanıyor olabilir..

Canıımmm ela ne güzel çıkmış :) beyazlar çook yakışmış yerim onu :)) öp benim için akşama :) ye hatta :))))
bayramda herkes bilen bilmeyen soruyor erkekmi diye bende elbise giydirdim başınada bant taktım...gerçi 15 dakika giyebildi...sıkıldı hemen...saçları dikeldi hemen... bende çıkardım..öperim tabiki özellikle gıdığından

kullanışlı pratik birşeye benziyor gittiğin yerlerede götürmek için alıyorsun sanırım...ama illa ona uygun bir sandalyede gerekir değilmi monte etmek için...alacaksan hayırlı olsun canım...

boşver canım sen istediğini koydun sonuçta elbet birgün söylerler bende nisa istemiştim eşimde elif i istedi elif nisa koyduk ama babaannesi halası hariç herkes nisa diyo onlarda elif ama az kaldı onları bozmama
Ben inada uyariyorum adi alp arslan diye.bu arada gukguk diye seviyo.gukguk ne ya.dort gunluktuk isim yuzunden kriz gecirtti bana mahmut koyacam dedi bana.esimi aradim cabuk gel babani cagirim isim koyacaklarmis diye.oda kimligini cikarttigimi de dedi.esim eve geldi kv gulerek geldi ad koymaya geldim yakum aleyhisselam dedi.mahmut oldu yakup.esimde gec kaldin dedi.ama hala diyoki o ismi ezani okumaz kimse esimde benim okuyamayacagimdanmi korkuyosun dedi.ama o gece ne vok agladim.esim saolsun halletti.uc cocuk dogurdum.birini yinede koyamadim ne diyim.kerem melih istiyodum ben

herkese iyi akşamlar umarım bebişler iyidir biz demin düğünden geldik oğluş sesden sanırım rahatsız oldu başlarda ayaklarıyla tempo tuttu müziğe ama daha sonra davul sesini duyunca ağladı bu altıncı ay aşısından sonra kaçıncı ayda aşı var ben sormayı unuttum

kizlar tv izlemese bile arka planda acik olmamaliymis algi,dikkat bozuklugu...gibi zararlari varmis.
Ben tvden radio aciyorum sabahtan aksama kadar acik bu da zararli midir?
bu konuda bir yazi okudunuz mu?
ve sizin fikriniz nedir?

Günaydın nisan anneleri ve kuzuları herkes iyidir inşallah biz evimizi taşıdık yerleştik huzurla oturalım dedik bu defa ortalık karisti Benim kız çok huzursuz gece çok uyanıyo dis çıkaracak yeri belirgin bekleyeceğiz artık kahvaltıya başladı kuzum öğlen sebze yoğurdu ilk başlarda yiyordu şimdi yemek istemiyor biraz ara verdim ceviz ve pekmezde vermeye başlayacam bizden bu kadar

Gunaydin, hayirli cumalar. Sehitlerimize rahmet ailelerine bas sagligi diliyorum...

Dun tavuk vermistim. Yaklasik 1.5 saat sonra gogsunde kizariklik oldu. Tavuk etine alerjisi var, muhtemelen yumurtaya da olacak. Sabaha gecmisti.Bir sure kirmizi etle devam edip sonra tekrar deneyecegim.

9 ayda kizamik yapacaklarmis canim.

kizlar tv izlemese bile arka planda acik olmamaliymis algi,dikkat bozuklugu...gibi zararlari varmis.
Ben tvden radio aciyorum sabahtan aksama kadar acik bu da zararli midir?
bu konuda bir yazi okudunuz mu?
ve sizin fikriniz nedir?

Canim benimki arada donup bakiyor ama izliyor diyecek kadar degil. Ben onun gibiyken annem ari mayayi acar beni oturturmus. Onume de yogurt koyar gider isine bakarmis:)

Ben konu ile ilgili arastirma yapmadim ama tv nin sesinin gelmesinin sikinti olacagini sanmiyorum. Benim evimde tv olmasa bile pc acik surekli. Film-dizi izliyorum. O da olmasa sikintidan nasil gecer zaman:)

Hayirli olsun canim gule gule oturun. Alabiliriz belki diyordun, kendi evinizdir insallah.

Kuruyemise dikkat et canim, alerji riski yuksek diye okumustum.

evi aldık canım biraz huzur istiyoruz haberleri seyretmekten bunaldım artık bakmıyorum internet yok canım sıkılıyor yeni ortama alışmak çok zormuş eski evimi komşularımı özledim şimdilik cepten giriyorum zor oluyor dün ceviz verdim sıkıntı olmadı yarım vermiştim artık devam ederim

Cok sevindim, gule gule oturun yeni yuvanizda canim. Insallah eskisinden de iyi komsularin olur. Tez vakitte fiber internet sahibi olmani dilerim

Alerji olmamasina da ayrica sevindim. Afiyet olsun guzeline. Nasil oldu, uykulari duzene girdi mi?

Kızlar göbek deliğinde siyah et parçası gibi bişey var kızımın. Bana hiç elleme dediler annemler bir ara.. Hatta kir sandım. Ama kaç ay oldu normal mi. Sizlerin nasıl. Temizlemeye Çalıştım olmadı.

Seldursel yazinca gordum mesajini. Canim suan o hic guvenli durmuyor. Ben chicco polly aldim. Ona bile daha kalin&saglam olabilirdi diyorum. Ellerini tepsiye vurunca korkuyorum devrilecek ya da tepsiyi devirecek diye. Senin linkini verdigin ileriki zamanlarda disarida yemege gittiginde ya da seyehate ciktiginda yanina alabilecegin bir urun. Ev icin daha saglam bir urun secmeni tavsiye ederim.

Ben kerem aLP istiyorum kv böyle sıkıştırma eşim de eve gelirgelmez ağzından alparslan çıktı kv koymasın dedim gümbürtüyek gitti alparslan oldu.alparslan kumanda çok güzel ahlaklı bir kişilikli inşallah oyle olur bebişim.

Ben kulak copune krem surerek temizliyorum gobek deligini canim.

Bizimkinde de küçük bir parça var. Normal canım zamanla geçiyo.uğraşma sen tahriş olur sonra uğraşırsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…