- 25 Ağustos 2014
- 834
- 1.233
- 358
- 40
Gunaydin, hayirli cumalar. Sehitlerimize rahmet ailelerine bas sagligi diliyorum...
Dun tavuk vermistim. Yaklasik 1.5 saat sonra gogsunde kizariklik oldu. Tavuk etine alerjisi var, muhtemelen yumurtaya da olacak. Sabaha gecmisti.Bir sure kirmizi etle devam edip sonra tekrar deneyecegim.
9 ayda kizamik yapacaklarmis canim.
Canim benimki arada donup bakiyor ama izliyor diyecek kadar degil. Ben onun gibiyken annem ari mayayi acar beni oturturmus. Onume de yogurt koyar gider isine bakarmis:)
Ben konu ile ilgili arastirma yapmadim ama tv nin sesinin gelmesinin sikinti olacagini sanmiyorum. Benim evimde tv olmasa bile pc acik surekli. Film-dizi izliyorum. O da olmasa sikintidan nasil gecer zaman:)
Hayirli olsun canim gule gule oturun. Alabiliriz belki diyordun, kendi evinizdir insallah.
Kuruyemise dikkat et canim, alerji riski yuksek diye okumustum.
benimkinde de var ben hiç ellemiyorum sanırım halen göbek bağının parçaları varKızlar göbek deliğinde siyah et parçası gibi bişey var kızımın. Bana hiç elleme dediler annemler bir ara.. Hatta kir sandım. Ama kaç ay oldu normal mi. Sizlerin nasıl. Temizlemeye Çalıştım olmadı.
canım yazık kulakları nasıl rahatsız olmuştur... o yükses ses insanın iç organlarını ble titretiyor resmen...herkese iyi akşamlar umarım bebişler iyidir biz demin düğünden geldik oğluş sesden sanırım rahatsız oldu başlarda ayaklarıyla tempo tuttu müziğe ama daha sonra davul sesini duyunca ağladı bu altıncı ay aşısından sonra kaçıncı ayda aşı var ben sormayı unuttum
güle güğle oturun canım...hayırlı olsun...afiyet olsun kuzuna... cevizden ziyade fındık ve özellikle fıstık alerji yapabiliyor...Günaydın nisan anneleri ve kuzuları herkes iyidir inşallah biz evimizi taşıdık yerleştik huzurla oturalım dedik bu defa ortalık karisti Benim kız çok huzursuz gece çok uyanıyo dis çıkaracak yeri belirgin bekleyeceğiz artık kahvaltıya başladı kuzum öğlen sebze yoğurdu ilk başlarda yiyordu şimdi yemek istemiyor biraz ara verdim ceviz ve pekmezde vermeye başlayacam bizden bu kadar
snowyy canım benim oğlanın da göğsünde kırmızı döküntü oldu iki tane ben dalin sabun yaptı diye düşündüm alerjide olabilir değil mi senin ki nasıl
HAYIRLI CUMALAR HERKESE
beni ela m da hasta burnu akıyor ,ateşide vardı akşam...şimdi 37,4 müş...demekki kat kat giyindirmek çocuğun hasta olmasını engelemiyormuş...
canım yazık kulakları nasıl rahatsız olmuştur... o yükses ses insanın iç organlarını ble titretiyor resmen...
güle güğle oturun canım...hayırlı olsun...afiyet olsun kuzuna... cevizden ziyade fındık ve özellikle fıstık alerji yapabiliyor...
günaydın nisan anneleri ve minik melekleri.. nasılsınız canlarım.. benim minik meleğim grip olmuş gece uyuyamadı yavrum sabahladık.. şimdi biraz rahatladı uyudu.. zaten iki gün önce de aşı olmuştu onunda etkisi var sanırım zaten huzursuzdu birde grip oldu yavrum..gündüzleri yorgunluktan halsiz kalıyorum zaten birde gece sabahlayınca kafam bir milyon şu anda:) insan çok üzülüyor ya çaresiz bir şekilde gözlerimin içine bakarken içim eriyooy yavrum senin yerine ben hasta olsaydım diyorum homurdanıyor o da hiç kıyamıyorum ya yavrularıma onların parmağına batacak en ufak bir diken onlara değmesin bana gelsin istiyor insan ama olmuyor tabiki ..acıyıda mutluluğu da sevip sevilmeyi de yaşayarak öğrenmeleri gerekiyor.. yoksa ilerde en ufak bir zorluk bile onlara çok büyük gelir üstesinden gelemezler.. ana yüreği işte dayanmıyor..
HAYIRLI CUMALAR HERKESE
beni ela m da hasta burnu akıyor ,ateşide vardı akşam...şimdi 37,4 müş...demekki kat kat giyindirmek çocuğun hasta olmasını engelemiyormuş...
canım yazık kulakları nasıl rahatsız olmuştur... o yükses ses insanın iç organlarını ble titretiyor resmen...
güle güğle oturun canım...hayırlı olsun...afiyet olsun kuzuna... cevizden ziyade fındık ve özellikle fıstık alerji yapabiliyor...
Ben kulak copune krem surerek temizliyorum gobek deligini canim.
Bizimkinde de küçük bir parça var. Normal canım zamanla geçiyo.uğraşma sen tahriş olur sonra uğraşırsan
benimkinde de var ben hiç ellemiyorum sanırım halen göbek bağının parçaları var
Kizlar selam herkese. Cildirmak uzereyim. Kizim geldgimizden beri surekli aglar modda. Ne kucakta ne memede susmuyo. Surekli miz miz. Uyumuyo, cok uykusu geliyo. Bu sefer uyuyamadigi icin agliyo. Hic bi sekilde uyutamiyorum. Bu saatten sonra elektrik supurgesiyle uyur oldukhic yalniz kalmak istemiyo. Kendi kendine oyalansa bile ille yaninda biri olcak. Ayaga kalktigim an agliyo. Tatil donusu toparlanamadim haala. Camasirlar oldugu gibi duruyo. Esim isten gelince anca toparliyorum ortaligi, kizimi emanet edip. Naapcam boyle ne zaman gecer bilmiyorum. Yer degisikligi mi hava degisikligi mi dis mi atak mi her neyse canimiza okudu
Kizlar selam herkese. Cildirmak uzereyim. Kizim geldgimizden beri surekli aglar modda. Ne kucakta ne memede susmuyo. Surekli miz miz. Uyumuyo, cok uykusu geliyo. Bu sefer uyuyamadigi icin agliyo. Hic bi sekilde uyutamiyorum. Bu saatten sonra elektrik supurgesiyle uyur oldukhic yalniz kalmak istemiyo. Kendi kendine oyalansa bile ille yaninda biri olcak. Ayaga kalktigim an agliyo. Tatil donusu toparlanamadim haala. Camasirlar oldugu gibi duruyo. Esim isten gelince anca toparliyorum ortaligi, kizimi emanet edip. Naapcam boyle ne zaman gecer bilmiyorum. Yer degisikligi mi hava degisikligi mi dis mi atak mi her neyse canimiza okudu
bend e duymuştum göbek deliğiyle oynanmaz diye.. et paçası kalıntısı falansa zaten zararı olmaz... düşer ilerde kurumuştur...Kızlar göbek deliğinde siyah et parçası gibi bişey var kızımın. Bana hiç elleme dediler annemler bir ara.. Hatta kir sandım. Ama kaç ay oldu normal mi. Sizlerin nasıl. Temizlemeye Çalıştım olmadı.
çok geçmiş olsun canım...caprol verdim sabah daha yeni uyutabilmiş eşimle kv dem.günaydın nisan anneleri ve minik melekleri.. nasılsınız canlarım.. benim minik meleğim grip olmuş gece uyuyamadı yavrum sabahladık.. şimdi biraz rahatladı uyudu.. zaten iki gün önce de aşı olmuştu onunda etkisi var sanırım zaten huzursuzdu birde grip oldu yavrum..gündüzleri yorgunluktan halsiz kalıyorum zaten birde gece sabahlayınca kafam bir milyon şu anda:) insan çok üzülüyor ya çaresiz bir şekilde gözlerimin içine bakarken içim eriyooy yavrum senin yerine ben hasta olsaydım diyorum homurdanıyor o da hiç kıyamıyorum ya yavrularıma onların parmağına batacak en ufak bir diken onlara değmesin bana gelsin istiyor insan ama olmuyor tabiki ..acıyıda mutluluğu da sevip sevilmeyi de yaşayarak öğrenmeleri gerekiyor.. yoksa ilerde en ufak bir zorluk bile onlara çok büyük gelir üstesinden gelemezler.. ana yüreği işte dayanmıyor..
bayram ziyaretinde oldu galiba...sağol canım...ama keyfi yerinde diyor eşim.. sadece yatmak istemiyor diyor... gazıda vardı akşam.. ilk defa sulandırılmış keçi sütüne tam buğday unu ve biraz irmikle muhallebi yapmıştım... ama 1 yemek kaşığı kadar yedi... gece hiç durmadan ıkınarak gaz çıkardı...Gecmis olsun canim. Evin icinde surekli, kimden kapti ki virusu...
Acil sifalar diliyorum.
canım teadüf değildir heralde bu aralar çoğumuzun bebeği öyle sürekli mızırdanıyorlar...ben tuvalate bile yanımda götürüyorum napim...yoksa kendinden geçiyor ağlamaktan...ben hiç toparlayamıyorum evi.. 2 gündür aynı yemeği yiyorlar evde yemek bile yapmadım...geçer inşallah en kısa zamanda...belki diş çıkarabilirler yakında ...rüyamda köpek dişi çıkmış ela nın...ohh şükür rahatlarız diyordum...inşallah dişten dir de çıkınca rahatlarız...Kizlar selam herkese. Cildirmak uzereyim. Kizim geldgimizden beri surekli aglar modda. Ne kucakta ne memede susmuyo. Surekli miz miz. Uyumuyo, cok uykusu geliyo. Bu sefer uyuyamadigi icin agliyo. Hic bi sekilde uyutamiyorum. Bu saatten sonra elektrik supurgesiyle uyur oldukhic yalniz kalmak istemiyo. Kendi kendine oyalansa bile ille yaninda biri olcak. Ayaga kalktigim an agliyo. Tatil donusu toparlanamadim haala. Camasirlar oldugu gibi duruyo. Esim isten gelince anca toparliyorum ortaligi, kizimi emanet edip. Naapcam boyle ne zaman gecer bilmiyorum. Yer degisikligi mi hava degisikligi mi dis mi atak mi her neyse canimiza okudu
sağol canım... ıhlamur iyi gelir inşallah akşam yapayım kuzuma ...teşekkürederim..HIRSIZI geçmiş olsun canım. mamasını ıhlamur ile hazırlayın isterseniz doktorumuz söylemişti.
bend e duymuştum göbek deliğiyle oynanmaz diye.. et paçası kalıntısı falansa zaten zararı olmaz... düşer ilerde kurumuştur...
çok geçmiş olsun canım...caprol verdim sabah daha yeni uyutabilmiş eşimle kv dem.
anne yüreği işte... bu kelebeğin kozasından çıkarken yardım etmeye benziyor... kozadan çıkarken harcadığı güç kanatlarının güçlenmesine yol açıyormuş... ama eğer biri kozayı kendi açıp çıkmasına yardım ederse...çabucak ölüyormuş...her güçlükte yardım edersek daha sonra nasıl başa çıkacaklarını bilemiyorlar... biz sadece gözlemci ve yol gösterici olmalıyız...ama anne yüreği sızlıyor işte...
bayram ziyaretinde oldu galiba...sağol canım...ama keyfi yerinde diyor eşim.. sadece yatmak istemiyor diyor... gazıda vardı akşam.. ilk defa sulandırılmış keçi sütüne tam buğday unu ve biraz irmikle muhallebi yapmıştım... ama 1 yemek kaşığı kadar yedi... gece hiç durmadan ıkınarak gaz çıkardı...
canım teadüf değildir heralde bu aralar çoğumuzun bebeği öyle sürekli mızırdanıyorlar...ben tuvalate bile yanımda götürüyorum napim...yoksa kendinden geçiyor ağlamaktan...ben hiç toparlayamıyorum evi.. 2 gündür aynı yemeği yiyorlar evde yemek bile yapmadım...geçer inşallah en kısa zamanda...belki diş çıkarabilirler yakında ...rüyamda köpek dişi çıkmış ela nın...ohh şükür rahatlarız diyordum...inşallah dişten dir de çıkınca rahatlarız...
sağol canım... ıhlamur iyi gelir inşallah akşam yapayım kuzuma ...teşekkürederim..
OYYY MAŞŞALLAH...bizde kendi kendine oynasada azıcık şöyle onu oynarken izlesek diyoruz...canım oturamadığından galiba yarı oturur ve yatar pozisyonda oynarken hep kafasına vuruyor elindekini...yada ağzına sokuyor...hep kucağına al beni gezdir diyor yada yanımda otur beni oynat....Keyfı yerındeyse sorun yok:) Gecmiş gitmiştir inşallah.
Oyuncakları ile oyalanamıyor mu canım? Benımkı bazen 1 saat bana bakmadan oynuyor. Ben sıkılıp yanına gıdıyorum "yeterrrr beni de oynat sıkıldım" dıye
aksaray sakin canım ama büyük şehirler sıkıntı.iki şehit daha var bingölde.iki gün rapor aldım yatıyorum evde eymen tam zamanında doğmuş millet hep hazır kuvvet beklemede süt iznim var diye bana yazmiyorlar görev ama eğer dilekceyi zamanında verseydik simdi diyarbakır da olacaktım.o zaman süt iznimi kimse takmazdi güvenlik olayı sonuçta.çok taviz veriliyor yerim böyle süreci.sahsen ben barışmak istemiyorum bu insanlarla.sokağa çıkma yasağı değil ohal çıkma lı vur yetkisi verilmeli polise askere bir iki gün sonra kimse kalmaz meydanda valla.bende acmiyorum haberleri ama facede görüyorum cocuklarimizi nasıl bir gelecek bekliyor hata mi yaptık onları böyle bir dünya ya getirerek bilmiyorum canımNe guzel haberleri izlemiyordum, nereden denk geldim...
Canan cok dikkat et gulum...
geçmiş olsun canım demek muz dışında başka şeyler yiyecek kuzun olsun allah başka hastalık vermesinGunaydin hanimlar...
Nisan kuzulari nasil?
Benim yaramaz yuvarlanip gidiyor, hala Turkce'yi sokemedi:)
Bu ara cok sik emiyor yine. Gunde 10 defayi buluyor. Dun taze yogurt yapmistim. Bekletmeden verince bayildi, yuzunu eksitmeden yedi. Farkli seyler yemeye basladigindan beri kakasinin rengi ve kivami degisti, kabizlik yasamadi hic sukur.
Tam gulumsuyordum alerji deyince cok uzuldum. Cabuk gecer insallah canim. Demek ki hassas bir bunyesi var. Deneyerek neye duyarli oldugunu bulacaksin. Ayrica masallah kilosu da iyi imis, saglikla buyut canim.
Amin canim. Bir bakayim dedim ben de, sok oldum. Heryeri karistirmislar. Eli silahli kisilere karsi emniyet gucleri yetkisiz... Halk duramamis sopayi alip sokaga cikmis...
OYYY MAŞŞALLAH...bizde kendi kendine oynasada azıcık şöyle onu oynarken izlesek diyoruz...canım oturamadığından galiba yarı oturur ve yatar pozisyonda oynarken hep kafasına vuruyor elindekini...yada ağzına sokuyor...hep kucağına al beni gezdir diyor yada yanımda otur beni oynat....
aksaray sakin canım ama büyük şehirler sıkıntı.iki şehit daha var bingölde.iki gün rapor aldım yatıyorum evde eymen tam zamanında doğmuş millet hep hazır kuvvet beklemede süt iznim var diye bana yazmiyorlar görev ama eğer dilekceyi zamanında verseydik simdi diyarbakır da olacaktım.o zaman süt iznimi kimse takmazdi güvenlik olayı sonuçta.çok taviz veriliyor yerim böyle süreci.sahsen ben barışmak istemiyorum bu insanlarla.sokağa çıkma yasağı değil ohal çıkma lı vur yetkisi verilmeli polise askere bir iki gün sonra kimse kalmaz meydanda valla.bende acmiyorum haberleri ama facede görüyorum cocuklarimizi nasıl bir gelecek bekliyor hata mi yaptık onları böyle bir dünya ya getirerek bilmiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?