2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

snowyy canım benim oğlanın da göğsünde kırmızı döküntü oldu iki tane ben dalin sabun yaptı diye düşündüm alerjide olabilir değil mi senin ki nasıl

benimkinde de var ben hiç ellemiyorum sanırım halen göbek bağının parçaları var

HAYIRLI CUMALAR HERKESE
beni ela m da hasta burnu akıyor ,ateşide vardı akşam...şimdi 37,4 müş...demekki kat kat giyindirmek çocuğun hasta olmasını engelemiyormuş...
canım yazık kulakları nasıl rahatsız olmuştur... o yükses ses insanın iç organlarını ble titretiyor resmen...

güle güğle oturun canım...hayırlı olsun...afiyet olsun kuzuna... cevizden ziyade fındık ve özellikle fıstık alerji yapabiliyor...

snowyy canım benim oğlanın da göğsünde kırmızı döküntü oldu iki tane ben dalin sabun yaptı diye düşündüm alerjide olabilir değil mi senin ki nasıl

Sabun tozuna alerji oldugunda gogsunun iki yaninda kizarma ve kabarma olmustu canim. Dalinin sivi deterjanina gectim simdi. Sikinti kalmadi sukur. Ama surekli mustela ile nemlendiriyorum, kuruluk oluyor yoksa.

Gida alerjisi farkliydi. Yedikten bir sure sonra cikti. Kabarma yok ama kizariklik seklindeydi. Sanki bir yere surtunur de kizarir gibi. Sabah gecmisti.

günaydın nisan anneleri ve minik melekleri.. nasılsınız canlarım.. benim minik meleğim grip olmuş gece uyuyamadı yavrum sabahladık.. şimdi biraz rahatladı uyudu.. zaten iki gün önce de aşı olmuştu onunda etkisi var sanırım zaten huzursuzdu birde grip oldu yavrum..gündüzleri yorgunluktan halsiz kalıyorum zaten birde gece sabahlayınca kafam bir milyon şu anda:) insan çok üzülüyor ya çaresiz bir şekilde gözlerimin içine bakarken içim eriyo oy yavrum senin yerine ben hasta olsaydım diyorum homurdanıyor o da hiç kıyamıyorum ya yavrularıma onların parmağına batacak en ufak bir diken onlara değmesin bana gelsin istiyor insan ama olmuyor tabiki ..acıyıda mutluluğu da sevip sevilmeyi de yaşayarak öğrenmeleri gerekiyor.. yoksa ilerde en ufak bir zorluk bile onlara çok büyük gelir üstesinden gelemezler.. ana yüreği işte dayanmıyor..

Gecmis olsun canim. Evin icinde surekli, kimden kapti ki virusu...

Acil sifalar diliyorum.

Cok gecmis olsun canim, cabucak iyilesir insallah. Yardim edecek birileri olsa sen de dinlenip guc toplasan canim.

geçmiş olsun eloşa

Kizlar selam herkese. Cildirmak uzereyim. Kizim geldgimizden beri surekli aglar modda. Ne kucakta ne memede susmuyo. Surekli miz miz. Uyumuyo, cok uykusu geliyo. Bu sefer uyuyamadigi icin agliyo. Hic bi sekilde uyutamiyorum. Bu saatten sonra elektrik supurgesiyle uyur olduk hic yalniz kalmak istemiyo. Kendi kendine oyalansa bile ille yaninda biri olcak. Ayaga kalktigim an agliyo. Tatil donusu toparlanamadim haala. Camasirlar oldugu gibi duruyo. Esim isten gelince anca toparliyorum ortaligi, kizimi emanet edip. Naapcam boyle ne zaman gecer bilmiyorum. Yer degisikligi mi hava degisikligi mi dis mi atak mi her neyse canimiza okudu

Benimki genelde kendi evimize gelince eski duzenine donuyor ama huzursuz olsa da birkac gune geciyor. Ayrilik anksiyetesi sanirim senin bidigin sikintisi. Bol bol sev oksa ben baska cozum bilmiyorum canim. Yemesi icmesi nasil oldu, emiyor mu?

Canım aynı durumu yaşıyorum. Ayağa kalkıyorum başlıyor ağlamaya ki odadan çıkarınca kuduruyor. Yanında birileri otursun konuşsun kızım kendi kendine oyalanıyor. Ama tek başına yok. Bir ay öncesime kadar kendi başına dururdu oynardı nazar mı değdi atak mı ne anlamadım. Wc ye gidince bile sesleniyorum geliyorum burdayım diye.. gündüzde öyle uzun uyuyan bebek değil ki benim de işlerim kalıyor atıştırıyorum hep yemek yiyemiyorum tam anlamıyla zor zamanlar geçiriyorum bende. hatta dışarı çıkarınca çok mutlu oluyor evde daralıyor resmen.. umarım kısa sürede geçer bu durum çünkü pilim bitiyor

bend e duymuştum göbek deliğiyle oynanmaz diye.. et paçası kalıntısı falansa zaten zararı olmaz... düşer ilerde kurumuştur...

çok geçmiş olsun canım...caprol verdim sabah daha yeni uyutabilmiş eşimle kv dem.
anne yüreği işte... bu kelebeğin kozasından çıkarken yardım etmeye benziyor... kozadan çıkarken harcadığı güç kanatlarının güçlenmesine yol açıyormuş... ama eğer biri kozayı kendi açıp çıkmasına yardım ederse...çabucak ölüyormuş...her güçlükte yardım edersek daha sonra nasıl başa çıkacaklarını bilemiyorlar... biz sadece gözlemci ve yol gösterici olmalıyız...ama anne yüreği sızlıyor işte...

Gecmis olsun canim. Evin icinde surekli, kimden kapti ki virusu...

Acil sifalar diliyorum.
bayram ziyaretinde oldu galiba...sağol canım...ama keyfi yerinde diyor eşim.. sadece yatmak istemiyor diyor... gazıda vardı akşam.. ilk defa sulandırılmış keçi sütüne tam buğday unu ve biraz irmikle muhallebi yapmıştım... ama 1 yemek kaşığı kadar yedi... gece hiç durmadan ıkınarak gaz çıkardı...

canım teadüf değildir heralde bu aralar çoğumuzun bebeği öyle sürekli mızırdanıyorlar...ben tuvalate bile yanımda götürüyorum napim...yoksa kendinden geçiyor ağlamaktan...ben hiç toparlayamıyorum evi.. 2 gündür aynı yemeği yiyorlar evde yemek bile yapmadım...geçer inşallah en kısa zamanda...belki diş çıkarabilirler yakında ...rüyamda köpek dişi çıkmış ela nın...ohh şükür rahatlarız diyordum...inşallah dişten dir de çıkınca rahatlarız...

HIRSIZI geçmiş olsun canım. mamasını ıhlamur ile hazırlayın isterseniz doktorumuz söylemişti.
sağol canım... ıhlamur iyi gelir inşallah akşam yapayım kuzuma ...teşekkürederim..

Keyfı yerındeyse sorun yok:) Gecmiş gitmiştir inşallah.

Oyuncakları ile oyalanamıyor mu canım? Benımkı bazen 1 saat bana bakmadan oynuyor. Ben sıkılıp yanına gıdıyorum "yeterrrr beni de oynat sıkıldım" dıye

OYYY MAŞŞALLAH...bizde kendi kendine oynasada azıcık şöyle onu oynarken izlesek diyoruz...canım oturamadığından galiba yarı oturur ve yatar pozisyonda oynarken hep kafasına vuruyor elindekini...yada ağzına sokuyor...hep kucağına al beni gezdir diyor yada yanımda otur beni oynat....

Ne guzel haberleri izlemiyordum, nereden denk geldim...

Canan cok dikkat et gulum...
aksaray sakin canım ama büyük şehirler sıkıntı.iki şehit daha var bingölde.iki gün rapor aldım yatıyorum evde eymen tam zamanında doğmuş millet hep hazır kuvvet beklemede süt iznim var diye bana yazmiyorlar görev ama eğer dilekceyi zamanında verseydik simdi diyarbakır da olacaktım.o zaman süt iznimi kimse takmazdi güvenlik olayı sonuçta.çok taviz veriliyor yerim böyle süreci.sahsen ben barışmak istemiyorum bu insanlarla.sokağa çıkma yasağı değil ohal çıkma lı vur yetkisi verilmeli polise askere bir iki gün sonra kimse kalmaz meydanda valla.bende acmiyorum haberleri ama facede görüyorum cocuklarimizi nasıl bir gelecek bekliyor hata mi yaptık onları böyle bir dünya ya getirerek bilmiyorum canım

geçmiş olsun canım demek muz dışında başka şeyler yiyecek kuzun olsun allah başka hastalık vermesin

Eli kulagındadır oturur yakında canım. O zaman rahat edersınız. Kendine vuruyorsa sımdılık peluş oyuncaklar ver sadece ıstersen.

Sevındım sakin bir yerde olmanıza. Ben kardeşlerim ve eşim için tedirginim. Arabaya binemeye korkuyoruz abla ateşe veriyorlar dedıler dün. Okulun önüne de ülkücüler kamp kurmuş. Kavga dövüş sürekli. Emniyet güçlerine yetki vermezlerse halk isyan edecek. Gozaltı ile olacak iş mi bu...adamın elinde silah var, vurup indirmiyorlar. Cocugum olmasa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…