2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bende bulamadım valla tam bugday unu var yulaf unu yok yulafin tadı acımsi mi oluyor öyleyse yemezler nasıl vercez ki elma yaptım buharda yumuşattim zor yedi elma tatlı değilmiş pekmez ekledim az yedi sabahları meyve öğlen çorba gidiyoruz şimdilik az az vitaminini alsın yeter sonra yoğurt baslicam tekrardan akşamları yumurta için erken değil mi bilemedim.4gün oldu gece uykusu yok iki saat uyuyor iki saat uyanık babası bakıyor ben yatıyorum emzirip uyuyorum ağlıyor kalkıyorum ağlıyor iki saatten 5-6saat kucaginda gezdirmis yazık valla uyku tulumu aldım kolları disarda uyuyor göğsü açık kalıyor diye 3yaş aldım azcik büyük kivirdik bir kat astronot gibi oldu yavrum.gorumcemin oğlu 6aydır aynı kiloda şimdi 1yaşında eymenle aynı.hareketlenince almiyorlar artık

o sure için dedi sadece şems süresi için diğerlerini oku bol bol canım

al kucağına gir hazırla herseyini girmeden çıkınca sar havluyla çık biz üç ay öyle yikadik yazın yq ben ya babası yoksa zor oluyor diğer türlü iki saat uğraş yok leğen vs vs

Kışa yaklaşık hastalıklar geldi.büyük oğlumun ateşi var geceden beri.saglıknocagına gittik tonsl it çok bulaşıcı bebeği uzak tut dedi.8 yaşında ama yavrum hasta oldulat mı hemen ediyorlar e ona sarılıyorum sonra bebek yanına giderken üstmü değişim bilemedim. Gümüşten aşıya olduk iyiymiş 3 iğne yedi kuzum.birini sonra yapalım dedim ateş yapmaz bi seferde ağların dedi.iğneği hissetmedim guluyorum ama aşı çok yaktı hele bir tanesi sanırım pinemokok aklı gitti Tabi benimde aklım gitti.dışarı çıkınca gülmeye başladı hemen unuttu şukur. Şimdi uyuyo ikiside Ortanca okula gitti. Kıskançlık oda hasta olur eminim, bu bakteri ve virüs salgını varmış.virüs daha tehlikeliymiş. Dikkat edin kuzularına kızlar

Cok gecmiş olsun canım. Aynı evın içinde korumak oldukça güç olsa gerek. İnşallah paşan cabucak atlatır kimseye bulaşmaz canım.

daha karnımdayken içime sıkıntısı çökmüştü..ama takdir i ilahi demekki bu dünyaya geleceklermiş...Allah onlar için nasıl bir kader yazdı bilinmez... sonuçta yaşanacağın önüne geçilmiyor...artık başlarına ne gelecekse hayırlııs gelsin... hepsinizi hepimizi korusun Allah ım...
oturmak istiyor ama duramıyor o pozisyonda... zaten 1 elimin avcu kadar totosu var...peluş oyuncakları çok var yeğenlerim getirmişti.. ama sürekli ağzında kılı tüyü kaçıyor ama yinede veriyorum eline... arı mayası var kocaman kendinden büyük onun antenlerini yemeye çalışıyor...

Allah yardımcıları olsun.. tesadüfen yaşıyoruz inan... öldüren neden öldürdüğünü bilmiyor ölende neden öldüğünü bilmiyor... kıyamet alametleri bunlar...Allah sonumuzu hayretsin... halkın ...senin benim başa çıkabileceğimiz şeyler değil bunlar...
elimizden ne gelir bilemiyorum ki...birilerinin artık seyretmeyi bırakıp harekete geçmesi lazım...
hz İbrahimi attıkları ateşi söndürmek için ağzında 1 damla su taşıyan karınca nın dediği gibi
''Belki ben bu ateşi söndüremem; ama safım belli olur en azından!''

ne kadar istedim mustafa kemal olsun diye adı eşim çocuğa huzur vermezler okula isde heryerde sevmeyen o kadar çok ki mutsuz olur dedi.gurur duysun sevmeyenle işi olmaz ne güzel dedim ikna edemedim hafiften benziyor sarışın gibi kumral renkli gözlü az saçlı filan:) yada ben benzesin istiyorum.güldürdün beni naciye iyi yine bunun satılmış durkadın vs olanı var..bu isimde akrabası olan varsa kusura bakmasın satılmış ismini ne düşünce ile koyarlar çözemedim

anne baba ismi koymaya karşıyım esimde istedi koymam dedim onlardan zaten bi sürü var herkes kendi istediğini koyar yoksa nereye gidecek bu işin sonu 1.mehmet 2.mehmet vs vs hiç gelemem.kendi hayalim kendi çocuğum valla o kendi kızına verseydi madem kendi ismi ni çok güzelse isimle saygı mi olur ama benim gelinim eda canan koyarsa torunumun adını itiraz etmem şaka şaka ederim tabi başka isim mi yok gelin gelin derim ne istiyorsan onu koy canan hariç derim:)

insan adı ile yaşarmış..adı verilene çekermiş.. tesadüfmü bilmem ama benim kzıızın bazı huyları aynı kv dem...bakışı siniri..gezmeyi sevmesi...boğazıda aynı...çocuklarınıza anlamı güzel isimler koymak lazım...ben 2 yeğenimin isminide kendim koydum...
büyüklerin isimlerinin konması onun adını yüceltmek ve yaşatmak için...ama işte çoğu aile büyükleri bekliyor benim adım konsun diye...sanki kendileri çocuklarına büyüklerinin adını koymuş gibi...

littlezelda evet kendini asmış... o kıızın vicdan azabı onu gece rahat bırakırmıydı ki...anasının yüzüne bakmaya doyamadığı başını okşamaya kıyamadığı kızının kafsını acımadan kesip çöpe atarken nasıl bir ruh hali içindeydi acaba...bence çok kolay ölmüş...ölmeden ayırsalardı kolunu bacağını ne hissedecekti .. . canları tatlı bu insanlarınbence biri öldürüp intihar süsü vermiş de olabilir...

Son düzenleme:
hırsızı senin kız nasıl bi gelin olur bilemem ama senden çok iyi dünür olur:) gelin desen hayatta kaçırmam senin gibi gelini yatsın kalksin sukretsin bence kaynanan sana denk gelmiş die.fazla anlayış fazla hoşgörü fazla iyi niyet yani hepsi çok fazla canım kıymet bilir inşallah

sağol canım benim...iyilikte kötülükte karşılıklıdır diye düşünüyorum...bana nasıl davranılmasını istiyorsam karşımdakinede öyle davranıyorum...
Karakterim benim kişiliğimi , tavrım ise senin kişiliğini gösterir...demiş biri...gerçekten doğru...
senin gibi dünürde dostlar başına...Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın... ha iyi insan buldunmuda kaçırmayacaksın... şaka maka neden olmasın çocuklar anlaşırsa...:) senin gibi dünürü ve ,kanıyla canıyla sevgisiyle ha birde ev yapımı pekmezle büyütülmüş oğlundan iyisini mi bulcam...:)
kv ye bir gelin daha geliyor... daha kızı istemeden içlerine masraf sıkıntısı düştü... siz düğün görmediniz dediğimde inanmamışlardı.. seni bedaya almışız diyor eşim... ne sandınız ya dedim...bedevaya aldınız ama siz pahalıya patladınız bana dedim...asıl düğün dernek şimdi başlıyor bende zevkle izliyorum....hayırlısı bakalım...

Son düzenleme:

+1
Kesinlikle katılıyorum vur emrine ...

Benim kayınpederin adı satılmış :))) hahahahaaaaaa

Yarem hayırlı olsun canım eviniz iyi günlerde oturun inşallah ...

Hırsızı geçmiş olsun canım (( canım elacık (( ee bayramda kalabalık vs derken kapmış kuzucuk

Erensar Senin kuzunada çok geçmiş olsun ((

Brujav Allah kolaylık versin canım ....inşaallh diştendir yada hava değişikliğindendirde geçer gider....

Snowyy canım en rahat senain sanırım :)))) maşallah kuzuna ve sana :) benimki taş çatlasa yarım saat oyalanıyor :)

Canancım bende bulamadım yarın doktora sorarım artık..yumurtayıda sorayım bakalım... Elma seçerken kepekli derler ya öyle olmasın .. Sende yerken anlıyorsun rahat yutulmuyor rendeleyince... 3-4 çeşit elma al dene ... Eşimin geçen haftaki aldığını çok güzel yedi bizimki ... Armuttada öyle , bazıları rahat yutulmuyor zorlanıyor onları haşlamak gerekiyor .. Bende 2-3 çeşit azar azar alıp , hangisini yerse onun devamını alıyorum :)

Canancım o kalın giysilerle rahat hareket edemediği için uyuyamıyor bence , benimki öyle :) ben çoraplarını bile çıkarıyorum rahat uyusun diye :) odada 25 derece üşümez zaten :) bi dene :)

Bizde göktürk koyacaktık aynı sizin sebepten koymadık cenk mikail koyduk :) cenk doktorunun adı mikail de bizim ikimizinde dinlediğimiz grubun solistlerinin adı :) opeth eşimin sevdiği dark tranquility de benimki :)

+1 :)

sağol canım...salgın var biz kapmasak bile üzerimizde taşıyoruz mikrobu...banyo yaptığı sudan bile hasta olabilirler...elma rendeledim yutamadı dediğin gibi...suyunu içti sadece...yumurtayı sorunca paylaş bizimle...geçmiş gibi uyandıktan sonra iyi dedi kv de burun akıntısıda durmuş... bend eöyleyim sabah hasta olurum öğlene kadar geçer...mama sandalyeside gelmiş...kv çmış bakmış bin bir parça...akşam eve gidince kurarım bakarım...n11 den aldık...bize linkini verip öneren arkadaşa teşekkürler...aynısını aldık...

Çok tatlısın yaa. :))

Tamam cnm paylaşırım
Güle güle kullanın sandalyenizi :)
Biz daha almadık bakalım
Benim tostik uyandı .. Gidiiiimde mıncııkliiiimmmmm evireeyyiimmm çevireeyiimm ısırayııımm koklayayıımmm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…