Teşekkürler snowy ve seldursel :) ürünü almaktan vazgeçtimSeldursel yazinca gordum mesajini. Canim suan o hic guvenli durmuyor. Ben chicco polly aldim. Ona bile daha kalin&saglam olabilirdi diyorum. Ellerini tepsiye vurunca korkuyorum devrilecek ya da tepsiyi devirecek diye. Senin linkini verdigin ileriki zamanlarda disarida yemege gittiginde ya da seyehate ciktiginda yanina alabilecegin bir urun. Ev icin daha saglam bir urun secmeni tavsiye ederim.
sağol canım...salgın var biz kapmasak bile üzerimizde taşıyoruz mikrobu...banyo yaptığı sudan bile hasta olabilirler...elma rendeledim yutamadı dediğin gibi...suyunu içti sadece...yumurtayı sorunca paylaş bizimle...geçmiş gibi uyandıktan sonra iyi dedi kv de burun akıntısıda durmuş... bend eöyleyim sabah hasta olurum öğlene kadar geçer...mama sandalyeside gelmiş...kv çmış bakmış bin bir parça...akşam eve gidince kurarım bakarım...n11 den aldık...bize linkini verip öneren arkadaşa teşekkürler...aynısını aldık...
ezbere bildiklerimi okuyorum yoksa açıp okuyacak vakit olmuyor... o kadra uykusuzumki... hortlak gibi oldum...işe çok geç kalıyorum artık...bu hep böyle gidecek sanırım...uyuyamıyoruz ağrılarımız arttı doğsalardı dedik ..doğdular...gazları geçseydi 3 aylık olsalardı dedik ...oldular... 6 aylık olsalardı ek gıdaya başlasaydık dedik...oldular.... 1 yaşına gelselerdi geçseydi şu 6 ay daha , daha rahat edeceğiz diyorum...oda olacak Allah ın izniyle ondan sonra şöyle olsalardı böyle olsalardı diye diye yıllar geçecek... ölene kadar biz onlarla ilgili bir şeylerin zamanın vakitin dolmasını beklemekle geçireceğiz galiba...o sure için dedi sadece şems süresi için diğerlerini oku bol bol canım
ben hep öyle hazırlıyorum...suyunu hazırla küvetini hazırla ..öyle alıştımya kolayıma böyle geliyor sanırım...keşke sıcak havalar varken duşa beraber girip yıkasaymışım ...üşürmü hasta edermiyim telaşı yapmazdım hiç değilse...al kucağına gir hazırla herseyini girmeden çıkınca sar havluyla çık biz üç ay öyle yikadik yazın yq ben ya babası yoksa zor oluyor diğer türlü iki saat uğraş yok leğen vs vs
canım çok geçmiş olsun...senin daha zor.. birine bulaştımı diğerlerinede aksediyor...bizim yeğenlerde bir türlü kurtulamadı hastalıktan biri düzeliyor diğeri başlıyor...annem hastaneden çıkmıyor nerdeyse...kadrolu hasta gibi her gün düzenli olarak gidiyorlar....acil şifalar olsun... geçmiş olsun inşallah...Kışa yaklaşık hastalıklar geldi.büyük oğlumun ateşi var geceden beri.saglıknocagına gittik tonsl it çok bulaşıcı bebeği uzak tut dedi.8 yaşında ama yavrum hasta oldulat mı hemen ediyorlar e ona sarılıyorum sonra bebek yanına giderken üstmü değişim bilemedim. Gümüşten aşıya olduk iyiymiş 3 iğne yedi kuzum.birini sonra yapalım dedim ateş yapmaz bi seferde ağların dedi.iğneği hissetmedim guluyorum ama aşı çok yaktı hele bir tanesi sanırım pinemokok aklı gitti Tabi benimde aklım gitti.dışarı çıkınca gülmeye başladı hemen unuttu şukur. Şimdi uyuyo ikiside Ortanca okula gitti. Kıskançlık oda hasta olur eminim, bu bakteri ve virüs salgını varmış.virüs daha tehlikeliymiş. Dikkat edin kuzularına kızlar
sende çok tatlısın kuzucuğunda... mıncıkla evir çevir şimdi...ilerde kocaman adam olunca kuvvetin yetmez... o seni kaldırır kucağında...canım annem diye öper...Tamam cnm paylaşırım
Güle güle kullanın sandalyenizi :)
Biz daha almadık bakalım
Benim tostik uyandı .. Gidiiiimde mıncııkliiiimmmmm evireeyyiimmm çevireeyiimm ısırayııımm koklayayıımmm :)))
sağol canım... kupon mupon puan derken hesaplı aldık sayende...sende güle güle kullan canım...Güle güle kullan canım biz çok memnunuz :)
ezbere bildiklerimi okuyorum yoksa açıp okuyacak vakit olmuyor... o kadra uykusuzumki... hortlak gibi oldum...işe çok geç kalıyorum artık...bu hep böyle gidecek sanırım...uyuyamıyoruz ağrılarımız arttı doğsalardı dedik ..doğdular...gazları geçseydi 3 aylık olsalardı dedik ...oldular... 6 aylık olsalardı ek gıdaya başlasaydık dedik...oldular.... 1 yaşına gelselerdi geçseydi şu 6 ay daha , daha rahat edeceğiz diyorum...oda olacak Allah ın izniyle ondan sonra şöyle olsalardı böyle olsalardı diye diye yıllar geçecek... ölene kadar biz onlarla ilgili bir şeylerin zamanın vakitin dolmasını beklemekle geçireceğiz galiba...
ben hep öyle hazırlıyorum...suyunu hazırla küvetini hazırla ..öyle alıştımya kolayıma böyle geliyor sanırım...keşke sıcak havalar varken duşa beraber girip yıkasaymışım ...üşürmü hasta edermiyim telaşı yapmazdım hiç değilse...
canım çok geçmiş olsun...senin daha zor.. birine bulaştımı diğerlerinede aksediyor...bizim yeğenlerde bir türlü kurtulamadı hastalıktan biri düzeliyor diğeri başlıyor...annem hastaneden çıkmıyor nerdeyse...kadrolu hasta gibi her gün düzenli olarak gidiyorlar....acil şifalar olsun... geçmiş olsun inşallah...
sende çok tatlısın kuzucuğunda... mıncıkla evir çevir şimdi...ilerde kocaman adam olunca kuvvetin yetmez... o seni kaldırır kucağında...canım annem diye öper...
sağol canım... kupon mupon puan derken hesaplı aldık sayende...sende güle güle kullan canım...
bizi düşünen hep annelerimiz ...nasıl bir adanmışlık...sürekli her anımıza yetmeye yetişmeye çalışıyorlar...inşallah hiç emekli olmazlar her daim yaşantımızda olurlar...artık bizimde evladımız için sürekli endişe ve beklentiyle geçireceğimiz bir hayatımız olacak...ve Allah gecinden versin bizi göbeğimizden bağladığı annelerimizin bu dünyadan göçselerde sunay akın ın dediği gibi annemin bana hatırası kalacak... göbeğimdeki çukuru ...Annem geldi aklima yazdiklarini okuyunca. Gozum acikken su oglani bir evlendirsem yeter diyordu. Simdi torunum olunca bakabilecek kadar dinc olur muyum acaba diye hesap yapiyor. Ebeveynligin emeklisi olmuyor:)
bizi düşünen hep annelerimiz ...nasıl bir adanmışlık...sürekli her anımıza yetmeye yetişmeye çalışıyorlar...inşallah hiç emekli olmazlar her daim yaşantımızda olurlar...artık bizimde evladımız için sürekli endişe ve beklentiyle geçireceğimiz bir hayatımız olacak...ve Allah gecinden versin bizi göbeğimizden bağladığı annelerimizin bu dünyadan göçselerde sunay akın ın dediği gibi annemin bana hatırası kalacak... göbeğimdeki çukuru ...
amin amin....Ben eskiden hep "Allah'im beni annemden sonraya birakma ki onun acisini yasamayayim" diye dua ederdim. Kerem'den sonra duaya baslayinca bir duraksiyorum. Sonra oglumu yalniz birakamam diyerek yaradandan herkes icin hayirli omur diliyorum...
sağol canım benim...iyilikte kötülükte karşılıklıdır diye düşünüyorum...bana nasıl davranılmasını istiyorsam karşımdakinede öyle davranıyorum...
Karakterim benim kişiliğimi , tavrım ise senin kişiliğini gösterir...demiş biri...gerçekten doğru...
senin gibi dünürde dostlar başına...Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın... ha iyi insan buldunmuda kaçırmayacaksın... şaka maka neden olmasın çocuklar anlaşırsa...:) senin gibi dünürü ve ,kanıyla canıyla sevgisiyle ha birde ev yapımı pekmezle büyütülmüş oğlundan iyisini mi bulcam...:)
kv ye bir gelin daha geliyor... daha kızı istemeden içlerine masraf sıkıntısı düştü... siz düğün görmediniz dediğimde inanmamışlardı.. seni bedaya almışız diyor eşim... ne sandınız ya dedim...bedevaya aldınız ama siz pahalıya patladınız bana dedim...asıl düğün dernek şimdi başlıyor bende zevkle izliyorum....hayırlısı bakalım...
Et icin erken degil mi? 8. ay diye biliyodum ben. Bilseydim koyden tavuk suyu getirir katardim corbalarinaGunaydın canlar, keyifli bir gün olsun
Cok gecmiş olsun canım. Kimseye bırakma sen karar ver ne gıyecegine. Hasta olunca senden fazla uzulen olmayacak...
İnşallah yanılmazsın canım da ben yandım o zaman:)
Afıyet olsun kuzularınıza
Ben dun boyundan paça gibi yapmıştım. Onun etinden verdım. Fırında patates dilimi yaptım. İkisiyle de severek ugrastı uzun sure. Cogu yere bir kısmı mideye gittiMeyve olarak armut denedi dün ilk defa. Elmadan daha cok sevdi. Kemire kemire yedi :)
İnsallah canimm. Sagil ayricagünaydın kızlar...
hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun...
bütün nisan bebekleri huysuzlaşmış... sizi okuyunca bende rahatladım çünkü benim kızda çıldırdı benide delirtti resmen.. ne uyku ne bişey mahvolduk oda bende...sabaha kadar 50 defa uyanıyor sürekli memede..bazen meme versemdesusmuyor mama ver ..yok yine susmuyor gazını çıkar yine susmuyor...ne yapacağımı şaşırmış durumdayım... benim gibi dişinden galiba diye düşünen anne çokmuş...
Ceku ve elanın ten ten tarzı saçları aynıydı sanırım...dediğin gibi üstünden aldım inmedim derinine temizliğin...
eşim hallett valla benelimi bile süremedim...toparladım sadece ortalığı... kız 5 dakika yalnız kalmıyor sürekli ağlıyor odadan çıkınca ... yanımda götürüyorum arabasına koyup yok illa kucağına al diyor...
hayırlısı böyleymiş...kimin ekmeğini nereden yiyeceği belli olmuyor.maşşallah oğluşuna kilo alımı çok iyiymş.. eee annesi iyi bakıyor pekmeziydi sebzesiydi afiyet olsun kuzuna.
inşallah diştendir de çıkınca rahat ederiz bari...
amin inşallah canım hep böyle huzurlu olsun düzeni değişmesin ...
canım nasılsın...İdil le bayram nasıl geçti...
o fırtınalı bulutlu zamanlardayız sanırım...peki güneşli ve sıcak günler ne zaman gelecek canım..
hoşgeldiniz canım bu arada...bende senin yaptığın gibi muzu verdim eline yedi biraz... sonra kabız oldu ama 2. verişimde zeytin yağıyla karıştırıp kaşıkla verdim...maşşallah etede başlamış...bizimkilerin dişleride çıksaydı galiba bizi yiyecekler bu sinirle...sağıma soluma saldırıyor dişi olsa koparacak biryerlerimi...
seni ısırdığına göre diğer dişleride kaşınıyor...pıtır pıtır çıkaracak diğerlerinide ...
benim kızda aynı biri kucağına alana kadar gülüyor sonra ağzını büzüp ağlıyor...
ben içtiği kadar veriyorum canım... değişiyor günlük bazen 30ml bazende 60 ml içiyor...
evet nice bayramlarımız olsun evlatlarımızla inşallah...maşşallah bebişine afiyet olsun
bu ara çoğu bebek huysuz huzursuz canım demekki olağan bir durum var...maşşallah yavruşuna...bizim kızın 8-10 kilo olduğu kucağıma dolu dolu sığdığı günleri bir görseydim...belki bu ay 6 buçuk olmuştur...benim yeğenlerim hep devam sütü içtiler 3 yaşına kadar...
canım tok karnına vermeye çalışın suyu...aç karnına benim bile midemi bulnadırır...
BrujaV da olmuştu sana yardımcı olur sanırım... çok geçmiş olsun...sıcak su ve masaj iyi geliyor
afiyet olsun canım Dolunay a...2. dişide hayırlı olsun... artık koparabileceği şeyleride verrirsin...çiğneme hareketi yapması çok önemliymiş...
geçmiş olsun canım...terleyip üşütüyorlar... çokta giydirmemek lazım. çabuk atlatır inşallah...
Canim mastitse eger bende olmustu. En etkili cozum sicak dus ve farkli pozisyonlarda emzirme. Dugum nerdeyse bebegun cenesi oraya gelecek sekilde bi pozisyon alman lazim. Biraz akrobatik hareketlerle anca :) sagmak falan cok da cozum ommamisti bana. Ama baska bi skntiysa bilemiyorum. Ayni zamanda memelerde ates ve kizarma, ele gelen dugumler olmali mastitse.merhaba,
sizindemi başımnıza geldi göğüste ağrı hırsızı sizinde yaşadığınızı söyledi ama benim 20 gün önce çok az olan sütünde giti kızım emmdedi şimdi sağ göğsüm koltuk altıma doğru ağrıyor ve derin nefes alıp bir yere uzanırkende ğrı hissediyorum başka bi şikayetim yok sizinde bumuydu şikayetiniz,?
Uykusu varsa emmiyor. Gun icinde de oyle cok randimanli degil emmesiBenimki genelde kendi evimize gelince eski duzenine donuyor ama huzursuz olsa da birkac gune geciyor. Ayrilik anksiyetesi sanirim senin bidigin sikintisi. Bol bol sev oksa ben baska cozum bilmiyorum canim. Yemesi icmesi nasil oldu, emiyor mu?
ayni ayniiiii. Ayni bizi anlattmissin. Benim de butun isler kaliyo. Ev datmadagin. Bİ sabah uyaninca keyifli oluyi. Ne yaparsam o ilk 1 saat icinde yapabilirim. O zaman da sabahin 7 si oluyo. Ben uykusuzluktan sarhos gibi oluyorum. Hic bisey yapamiyorum. Zaten sonra surekli miz miz olayim, yanimdan hic ayrilmasinlar, kucaktan hic inmeyeyim...Canım aynı durumu yaşıyorum. Ayağa kalkıyorum başlıyor ağlamaya ki odadan çıkarınca kuduruyor. Yanında birileri otursun konuşsun kızım kendi kendine oyalanıyor. Ama tek başına yok. Bir ay öncesime kadar kendi başına dururdu oynardı nazar mı değdi atak mı ne anlamadım. Wc ye gidince bile sesleniyorum geliyorum burdayım diye.. gündüzde öyle uzun uyuyan bebek değil ki benim de işlerim kalıyor atıştırıyorum hep yemek yiyemiyorum tam anlamıyla zor zamanlar geçiriyorum bende. hatta dışarı çıkarınca çok mutlu oluyor evde daralıyor resmen.. umarım kısa sürede geçer bu durum çünkü pilim bitiyor
canim yaaa evet. Okdukca girdum herkes ayni sikayetlerde. İnsallah duzelirler. Nolcaz boyle biz yaabend e duymuştum göbek deliğiyle oynanmaz diye.. et paçası kalıntısı falansa zaten zararı olmaz... düşer ilerde kurumuştur...
çok geçmiş olsun canım...caprol verdim sabah daha yeni uyutabilmiş eşimle kv dem.
anne yüreği işte... bu kelebeğin kozasından çıkarken yardım etmeye benziyor... kozadan çıkarken harcadığı güç kanatlarının güçlenmesine yol açıyormuş... ama eğer biri kozayı kendi açıp çıkmasına yardım ederse...çabucak ölüyormuş...her güçlükte yardım edersek daha sonra nasıl başa çıkacaklarını bilemiyorlar... biz sadece gözlemci ve yol gösterici olmalıyız...ama anne yüreği sızlıyor işte...
bayram ziyaretinde oldu galiba...sağol canım...ama keyfi yerinde diyor eşim.. sadece yatmak istemiyor diyor... gazıda vardı akşam.. ilk defa sulandırılmış keçi sütüne tam buğday unu ve biraz irmikle muhallebi yapmıştım... ama 1 yemek kaşığı kadar yedi... gece hiç durmadan ıkınarak gaz çıkardı...
canım teadüf değildir heralde bu aralar çoğumuzun bebeği öyle sürekli mızırdanıyorlar...ben tuvalate bile yanımda götürüyorum napim...yoksa kendinden geçiyor ağlamaktan...ben hiç toparlayamıyorum evi.. 2 gündür aynı yemeği yiyorlar evde yemek bile yapmadım...geçer inşallah en kısa zamanda...belki diş çıkarabilirler yakında ...rüyamda köpek dişi çıkmış ela nın...ohh şükür rahatlarız diyordum...inşallah dişten dir de çıkınca rahatlarız...
sağol canım... ıhlamur iyi gelir inşallah akşam yapayım kuzuma ...teşekkürederim..
bu birkaç ay gazlı olur bence ek gıdaya alisma süreci olarak düşün ondan olabilirkizlar benim kuzumda 40li gibi gazlandi yine agliyor sut icerken de ictikten sonra da gazini cikariyorum yatirinca yine agit kaldiriyirum yine gegiriyor anlamadim bu isi
Et icin erken degil mi? 8. ay diye biliyodum ben. Bilseydim koyden tavuk suyu getirir katardim corbalarinamasallah pasaya. BLW YE
İnsallah canimm. Sagil ayricakati seyleri pek yutamiyo. Sebze corbasi yerine pure deniyorum hergun. Dilinin gerisini gidince parcalar, oguruyo, yutamiyo. O yuzden hemen vermem herhalde koparacagi parcalari. Biraz daha dislijlerini kemirsin
Canim mastitse eger bende olmustu. En etkili cozum sicak dus ve farkli pozisyonlarda emzirme. Dugum nerdeyse bebegun cenesi oraya gelecek sekilde bi pozisyon alman lazim. Biraz akrobatik hareketlerle anca :) sagmak falan cok da cozum ommamisti bana. Ama baska bi skntiysa bilemiyorum. Ayni zamanda memelerde ates ve kizarma, ele gelen dugumler olmali mastitse.
@UmRaN__63 canim cok gecmis olsun minik kizina. İdrar yolu enf zor. Sukur ki atlattiniz.
erensar canim senin minigine de gecmis olsun.
Uykusu varsa emmiyor. Gun icinde de oyle cok randimanli degil emmesigece daha iyiyiz. Surekli seviyorum. Her agladiginda kucagima almamaya calisiyorum. Hemen yanina uzanip sriliyrum, opuyorum, sebeklik yapiyorum. Ben bunlari yaparken daha cok aglarsa kucagima aliyorum. O zaman da bana nasil soyleniyo uuuuu uuiuuu diye diye :) elektrik supurge sesiyle uyuytuyotum bugun. Yoksa uykusu gelince agliyo ve uyumuyo. Acp ek gidadan dolayi gazi mi vr diyorum. Sancisi var gibi degil. Cozemedim
ayni ayniiiii. Ayni bizi anlattmissin. Benim de butun isler kaliyo. Ev datmadagin. Bİ sabah uyaninca keyifli oluyi. Ne yaparsam o ilk 1 saat icinde yapabilirim. O zaman da sabahin 7 si oluyo. Ben uykusuzluktan sarhos gibi oluyorum. Hic bisey yapamiyorum. Zaten sonra surekli miz miz olayim, yanimdan hic ayrilmasinlar, kucaktan hic inmeyeyim...
canim yaaa evet. Okdukca girdum herkes ayni sikayetlerde. İnsallah duzelirler. Nolcaz boyle biz yaavalla yorgunluktan mahvlldum. Su 5-6 gundur her tarafim agriyo artik. Hayir dert degil, bi skntisi var da anlayamiuo
ilk önce yavrun sonra annen geliyor artık:) annen için de ilk sen sonra kendi annesi hayat böyle o zaman anneler çocuklarını her zaman çocuklarının annesini sevdiğinden daha çok severler..amin amin....
annem hep kalabalık yerlere girme dikkat et derdi..bomba falan atılır diye...oda çok evhamlı bende öyleyim..bende derdim ki ''diyelimki bomba attılar paramparça oldum,kafa tasım patladı beynim yollara aktı...böyle öleceğimi yazdıysa Allah ın umurunda olurmu yada üzülürmü benim için '' ... tabi annem sinirden okkalı bir konuşur böyle söyleyince...
hepimize hayırlı ölümler nasip etsin...yunup yıkayanımız...arkamızdan bir yasin okuyanımız... adımıza sadaka veren bir evladımız olsun inşallah...ne çok ölümden konuştuk içim karardı ama son olan olaylardan olsa gerek... eninde sonunda herkes tahtalı köye gidecek...evlatlarımızın acısını göstermesin Rabbim...hayırlı mutlu huzurlu ömürleri olsun inşallah...
ailesinde kayıplar yaşayan bütün arkdaşların cuma günün hürmetine Allah rahmet eylesin inşallah...
patee iyi satılmış mikail koyalım demediler:)) bizimki güzel ama ben aileden birinin adı olsun istemedim.ayrı isim ayrı karakter ayrı bir kaderi olsun dedim.herkes farklı düşünüyor ışte hayatta bu farklarla güzel kızlar:) bizim doktor da reşattı valla erkek ismi çoook zor sırf bu yüzden bi daha çocuk yaparsam kız olur inşallah diyorum.sevgiliyken yaklaşık 7yıl önce yiğit dedim ben babası efe dedi yiğit efe dedik.kız olursa rüya melek ama hamile kaldım efe ismini hiç istemedim efelenmek diye düşündüm bize efelenir dedim yiğit efe yaramaz olur dedim neyse asrın çınar diye karar verdik aylarca isim aradık.babası yusuf ali ömer ahmet vs bilinen eski isimleri ben eymen çınar baran yeni isimleri söyledik sonra tek eymen olsun dedik sonra babası yiğit fe güzeldi dedi o olmasın diye eymen yiğit dedim öyle oldu hala içim rahat değil nerdeyse askere gidecek yavrum neyse çok takilmamak gerek babannem neriman olsun demiş kendi adı annem haber spikeri canan varmış tv onu görünce canan demiş:) akışına bırakmak lazım bazen
Cigliklarimdan apartman ayaga kalkti. Isiriyor bu velet beni. Bagirdikca gulup tekrar tekrar isiriyor, sipaya eglence cikti
Sut alerjisi olursa kolik gibi aglama krizleri-uyku sorunu olabilir diyordu bir yazi. Illa kanli kaka ya da ciltte alerji belirtisi ..
inanmam gözümle görmeden ya başkaları yapmıştır ya kacirmislardir belki kamera o an başka yeri çekiyormuş pehayrıca o kızı tek başına filan kestigine de inanmiyorum ben kimbilir neler oldu hangi manyak gruba aitler satanist mi başka şey mi.ayın mi yaptılar tecavüz mü ettiler kıza.neyse tek kişiye kaldı suç.allah hakettiğini verir artık öteki dünyada para geçmiyor
büyük konuşmamak gerek bu konularda kimi seçerse severse kabulüm şimdiden tek sartim dişleri çıkmış olsun:) ya sorma günde 1 çay kaşığı pekmez yiyor tosunum bugünlerde iştahı pek yok senin kızın resmini görüp burdan aşık mı oldu bilmem.akşam yemeğinde bana apla abbpla diyordu oğlum abla değil anne diyorum yok illa abla diyecek esimde oğlum annen genç ama anne diyebilirsin korkma diyor..oğlumun ilk kelimesi de hakkı olduğu için yadırgamıyorum abla demesinisağol canım benim...iyilikte kötülükte karşılıklıdır diye düşünüyorum...bana nasıl davranılmasını istiyorsam karşımdakinede öyle davranıyorum...
Karakterim benim kişiliğimi , tavrım ise senin kişiliğini gösterir...demiş biri...gerçekten doğru...
senin gibi dünürde dostlar başına...Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın... ha iyi insan buldunmuda kaçırmayacaksın... şaka maka neden olmasın çocuklar anlaşırsa...:) senin gibi dünürü ve ,kanıyla canıyla sevgisiyle ha birde ev yapımı pekmezle büyütülmüş oğlundan iyisini mi bulcam...:)
kv ye bir gelin daha geliyor... daha kızı istemeden içlerine masraf sıkıntısı düştü... siz düğün görmediniz dediğimde inanmamışlardı.. seni bedaya almışız diyor eşim... ne sandınız ya dedim...bedevaya aldınız ama siz pahalıya patladınız bana dedim...asıl düğün dernek şimdi başlıyor bende zevkle izliyorum....hayırlısı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?