2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Teşekkürler snowy ve seldursel :) ürünü almaktan vazgeçtim

Güle güle kullan canım biz çok memnunuz :)

o sure için dedi sadece şems süresi için diğerlerini oku bol bol canım
ezbere bildiklerimi okuyorum yoksa açıp okuyacak vakit olmuyor... o kadra uykusuzumki... hortlak gibi oldum...işe çok geç kalıyorum artık...bu hep böyle gidecek sanırım...uyuyamıyoruz ağrılarımız arttı doğsalardı dedik ..doğdular...gazları geçseydi 3 aylık olsalardı dedik ...oldular... 6 aylık olsalardı ek gıdaya başlasaydık dedik...oldular.... 1 yaşına gelselerdi geçseydi şu 6 ay daha , daha rahat edeceğiz diyorum...oda olacak Allah ın izniyle ondan sonra şöyle olsalardı böyle olsalardı diye diye yıllar geçecek... ölene kadar biz onlarla ilgili bir şeylerin zamanın vakitin dolmasını beklemekle geçireceğiz galiba...

al kucağına gir hazırla herseyini girmeden çıkınca sar havluyla çık biz üç ay öyle yikadik yazın yq ben ya babası yoksa zor oluyor diğer türlü iki saat uğraş yok leğen vs vs
ben hep öyle hazırlıyorum...suyunu hazırla küvetini hazırla ..öyle alıştımya kolayıma böyle geliyor sanırım...keşke sıcak havalar varken duşa beraber girip yıkasaymışım ...üşürmü hasta edermiyim telaşı yapmazdım hiç değilse...

canım çok geçmiş olsun...senin daha zor.. birine bulaştımı diğerlerinede aksediyor...bizim yeğenlerde bir türlü kurtulamadı hastalıktan biri düzeliyor diğeri başlıyor...annem hastaneden çıkmıyor nerdeyse...kadrolu hasta gibi her gün düzenli olarak gidiyorlar....acil şifalar olsun... geçmiş olsun inşallah...

Tamam cnm paylaşırım
Güle güle kullanın sandalyenizi :)
Biz daha almadık bakalım
Benim tostik uyandı .. Gidiiiimde mıncııkliiiimmmmm evireeyyiimmm çevireeyiimm ısırayııımm koklayayıımmm :)))
sende çok tatlısın kuzucuğunda... mıncıkla evir çevir şimdi...ilerde kocaman adam olunca kuvvetin yetmez... o seni kaldırır kucağında...canım annem diye öper...

Güle güle kullan canım biz çok memnunuz :)
sağol canım... kupon mupon puan derken hesaplı aldık sayende...sende güle güle kullan canım...

Annem geldi aklima yazdiklarini okuyunca. Gozum acikken su oglani bir evlendirsem yeter diyordu. Simdi torunum olunca bakabilecek kadar dinc olur muyum acaba diye hesap yapiyor. Ebeveynligin emeklisi olmuyor:)

Annem geldi aklima yazdiklarini okuyunca. Gozum acikken su oglani bir evlendirsem yeter diyordu. Simdi torunum olunca bakabilecek kadar dinc olur muyum acaba diye hesap yapiyor. Ebeveynligin emeklisi olmuyor:)
bizi düşünen hep annelerimiz ...nasıl bir adanmışlık...sürekli her anımıza yetmeye yetişmeye çalışıyorlar...inşallah hiç emekli olmazlar her daim yaşantımızda olurlar...artık bizimde evladımız için sürekli endişe ve beklentiyle geçireceğimiz bir hayatımız olacak...ve Allah gecinden versin bizi göbeğimizden bağladığı annelerimizin bu dünyadan göçselerde sunay akın ın dediği gibi annemin bana hatırası kalacak... göbeğimdeki çukuru ...

Ben eskiden hep "Allah'im beni annemden sonraya birakma ki onun acisini yasamayayim" diye dua ederdim. Kerem'den sonra duaya baslayinca bir duraksiyorum. Sonra oglumu yalniz birakamam diyerek yaradandan herkes icin hayirli omur diliyorum...

Ben eskiden hep "Allah'im beni annemden sonraya birakma ki onun acisini yasamayayim" diye dua ederdim. Kerem'den sonra duaya baslayinca bir duraksiyorum. Sonra oglumu yalniz birakamam diyerek yaradandan herkes icin hayirli omur diliyorum...
amin amin....
annem hep kalabalık yerlere girme dikkat et derdi..bomba falan atılır diye...oda çok evhamlı bende öyleyim..bende derdim ki ''diyelimki bomba attılar paramparça oldum,kafa tasım patladı beynim yollara aktı...böyle öleceğimi yazdıysa Allah ın umurunda olurmu yada üzülürmü benim için '' ... tabi annem sinirden okkalı bir konuşur böyle söyleyince...

hepimize hayırlı ölümler nasip etsin...yunup yıkayanımız...arkamızdan bir yasin okuyanımız... adımıza sadaka veren bir evladımız olsun inşallah...ne çok ölümden konuştuk içim karardı ama son olan olaylardan olsa gerek... eninde sonunda herkes tahtalı köye gidecek...evlatlarımızın acısını göstermesin Rabbim...hayırlı mutlu huzurlu ömürleri olsun inşallah...

ailesinde kayıplar yaşayan bütün arkdaşların cuma günün hürmetine Allah rahmet eylesin inşallah...

Son düzenleme:

senin dobralığına bayılıyorum canım aynen devam keşke ben de senin gibi yapsam içimi buraya döksem kendi içime ata ata çok kötü oldum deresyona girdim resmen.. sen zevkle izlemeye devam et hepsi gelsin elini eteğini öpsün inşallah darısı bizimkilere

Et icin erken degil mi? 8. ay diye biliyodum ben. Bilseydim koyden tavuk suyu getirir katardim corbalarina masallah pasaya. BLW YE
İnsallah canimm. Sagil ayrica kati seyleri pek yutamiyo. Sebze corbasi yerine pure deniyorum hergun. Dilinin gerisini gidince parcalar, oguruyo, yutamiyo. O yuzden hemen vermem herhalde koparacagi parcalari. Biraz daha dislijlerini kemirsin
Canim mastitse eger bende olmustu. En etkili cozum sicak dus ve farkli pozisyonlarda emzirme. Dugum nerdeyse bebegun cenesi oraya gelecek sekilde bi pozisyon alman lazim. Biraz akrobatik hareketlerle anca :) sagmak falan cok da cozum ommamisti bana. Ama baska bi skntiysa bilemiyorum. Ayni zamanda memelerde ates ve kizarma, ele gelen dugumler olmali mastitse.

@UmRaN__63 canim cok gecmis olsun minik kizina. İdrar yolu enf zor. Sukur ki atlattiniz.
erensar canim senin minigine de gecmis olsun.
Benimki genelde kendi evimize gelince eski duzenine donuyor ama huzursuz olsa da birkac gune geciyor. Ayrilik anksiyetesi sanirim senin bidigin sikintisi. Bol bol sev oksa ben baska cozum bilmiyorum canim. Yemesi icmesi nasil oldu, emiyor mu?
Uykusu varsa emmiyor. Gun icinde de oyle cok randimanli degil emmesi gece daha iyiyiz. Surekli seviyorum. Her agladiginda kucagima almamaya calisiyorum. Hemen yanina uzanip sriliyrum, opuyorum, sebeklik yapiyorum. Ben bunlari yaparken daha cok aglarsa kucagima aliyorum. O zaman da bana nasil soyleniyo uuuuu uuiuuu diye diye :) elektrik supurge sesiyle uyuytuyotum bugun. Yoksa uykusu gelince agliyo ve uyumuyo. Acp ek gidadan dolayi gazi mi vr diyorum. Sancisi var gibi degil. Cozemedim
ayni ayniiiii. Ayni bizi anlattmissin. Benim de butun isler kaliyo. Ev datmadagin. Bİ sabah uyaninca keyifli oluyi. Ne yaparsam o ilk 1 saat icinde yapabilirim. O zaman da sabahin 7 si oluyo. Ben uykusuzluktan sarhos gibi oluyorum. Hic bisey yapamiyorum. Zaten sonra surekli miz miz olayim, yanimdan hic ayrilmasinlar, kucaktan hic inmeyeyim...
canim yaaa evet. Okdukca girdum herkes ayni sikayetlerde. İnsallah duzelirler. Nolcaz boyle biz yaa valla yorgunluktan mahvlldum. Su 5-6 gundur her tarafim agriyo artik. Hayir dert degil, bi skntisi var da anlayamiuo

kizlar benim kuzumda 40li gibi gazlandi yine agliyor sut icerken de ictikten sonra da gazini cikariyorum yatirinca yine agit kaldiriyirum yine gegiriyor anlamadim bu isi

kizlar benim kuzumda 40li gibi gazlandi yine agliyor sut icerken de ictikten sonra da gazini cikariyorum yatirinca yine agit kaldiriyirum yine gegiriyor anlamadim bu isi
bu birkaç ay gazlı olur bence ek gıdaya alisma süreci olarak düşün ondan olabilir

patee iyi satılmış mikail koyalım demediler:)) bizimki güzel ama ben aileden birinin adı olsun istemedim.ayrı isim ayrı karakter ayrı bir kaderi olsun dedim.herkes farklı düşünüyor ışte hayatta bu farklarla güzel kızlar:) bizim doktor da reşattı valla erkek ismi çoook zor sırf bu yüzden bi daha çocuk yaparsam kız olur inşallah diyorum.sevgiliyken yaklaşık 7yıl önce yiğit dedim ben babası efe dedi yiğit efe dedik.kız olursa rüya melek ama hamile kaldım efe ismini hiç istemedim efelenmek diye düşündüm bize efelenir dedim yiğit efe yaramaz olur dedim neyse asrın çınar diye karar verdik aylarca isim aradık.babası yusuf ali ömer ahmet vs bilinen eski isimleri ben eymen çınar baran yeni isimleri söyledik sonra tek eymen olsun dedik sonra babası yiğit fe güzeldi dedi o olmasın diye eymen yiğit dedim öyle oldu hala içim rahat değil nerdeyse askere gidecek yavrum neyse çok takilmamak gerek babannem neriman olsun demiş kendi adı annem haber spikeri canan varmış tv onu görünce canan demiş:) akışına bırakmak lazım bazen

Cigliklarimdan apartman ayaga kalkti. Isiriyor bu velet beni. Bagirdikca gulup tekrar tekrar isiriyor, sipaya eglence cikti iyi mi:)

Canim yarim kalmis bana yazdigin sanirim. Senin de muhtemelen okudugun gibi blw de bu tarz kurallar yok. Klasik yontemi kastediyorsan cogu sanmiyorum ki sira takibi yapsin. Yumurtaya 7-8 au deniyor mesela ama annelerin ilk tercih ettigi gida genelde. Ette dikkat edilecek nokta kucuk miktarda vermek (protein bobrekleri zorlayacagindan). Bebegine corba-pure veriyorsan kiyma ile baslayabilirsin

Sut alerjisi olursa kolik gibi aglama krizleri-uyku sorunu olabilir diyordu bir yazi. Illa kanli kaka ya da ciltte alerji belirtisi olmak zorunda degilmis. Yogurt rahatsiz ediyor belki (yemeyi reddediyor demistin gerci ama). Fiziksel bir sikintisi yoksa insallah gecicidir. Ortamina alisinca&guven duygusu gelisince o da sen de rahatlarsin. Gerci sizin bu ara tasinma isiniz de var...

ilk önce yavrun sonra annen geliyor artık:) annen için de ilk sen sonra kendi annesi hayat böyle o zaman anneler çocuklarını her zaman çocuklarının annesini sevdiğinden daha çok severler..

Diyemezdiki ozaman görüşmüyorduk :) deseydi alsaydı ağzının payını :)))) çocuk 2 aylık oldu anca geldiler görmeye :) neyse boşver :) açmayayım bayramlık ağzımı :))))))

inanmam gözümle görmeden ya başkaları yapmıştır ya kacirmislardir belki kamera o an başka yeri çekiyormuş peh ayrıca o kızı tek başına filan kestigine de inanmiyorum ben kimbilir neler oldu hangi manyak gruba aitler satanist mi başka şey mi.ayın mi yaptılar tecavüz mü ettiler kıza.neyse tek kişiye kaldı suç.allah hakettiğini verir artık öteki dünyada para geçmiyor

Kıyamayııssss :)))) bide üst dişi çıkınca nolacak

Kim bilir .?@"&€)(<$%#}

büyük konuşmamak gerek bu konularda kimi seçerse severse kabulüm şimdiden tek sartim dişleri çıkmış olsun:) ya sorma günde 1 çay kaşığı pekmez yiyor tosunum bugünlerde iştahı pek yok senin kızın resmini görüp burdan aşık mı oldu bilmem.akşam yemeğinde bana apla abbpla diyordu oğlum abla değil anne diyorum yok illa abla diyecek esimde oğlum annen genç ama anne diyebilirsin korkma diyor..oğlumun ilk kelimesi de hakkı olduğu için yadırgamıyorum abla demesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…