2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

  • KIZ

    OY: 250 45,4%
  • ERKEK

    OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

    OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

    OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

    OY: 10 1,8%

  • Ankete Katılan
    551
oyy kuzumun apla diyen dilini yerim benim kuzu hanne diyor sadece cnm ek gidaya gecmedik biz gaz neden oluyor anlamadim.Gazi da kokuyor bu ara
 
ya elmayı da buharda pisirdim püre yaptım yani tadını sevmedi bi şurup var ne zaman elime kasık alsam o saniyo kuzum bagiriyo ilacın tadı kötü galiba.elma tatsız eksi gibi ama çorbasıni da bitirmedi diyete girdi galiba ha ha herkes tombis deyip yanağını mincikliyor diye kizmis olmalı. uyku tulumu çok kalın değil hiç terletmiyorum da kontrol ediyorum ya dış yada geniz akıntısı ondan oluyor.corapsiz mı ben yazın bile corapsiz yatamam burası soğuk memleket geceleri buz gibi patik bile var ayağında giymezse gazı daha fazla oluyor canım.kipirdamasin hasta olmasından iyidir yarın bi foto çekeyim de aya ilk ayak basan türk ü görün:)
 

Kıpırdamadan olurmu hiç :) sen benim oğlanı gör birde , gece çok sık emzirmemek için arkamı dönüyorum memeeem diye ağlıyordu arkamı dönünce ağlamaz oldu ama bu kez döne döne bana dayıyor ayaklarıyla tepiyor uyanana kadar istersen emzirme :) iyiki konuşmuyor bide konuşsa kalk leeennn sütümü ver diyip tepecek hahahaaaaa :)))))
Gaz sorunu yaşamadık pek biz o yüzden rahat rahat çıkartıyorum :)

Senin robocop u öp benim için :) ye hatta :)
 

Hahaaa senin oğlanda senin gibi şenşakrak olacak sanırım :)
 
beraber yatsak hiç uyuyamam ilk iki hafta yattik uykusuz gezdim ruh gibi.bazen eşimi uyandırıp düzgün nefes al sessiz sessiz diyorum o derece uykum hafif:) emzirmek daha kolay belki yanlış ama emince hemen uyuyor çünkü:) koca bebek tulumun içinde küçücük kalıyor:) ne yapayim giydirmek sorun hele uyku arasında uykusu kaçmasın diye büyük aldim ne yapayim gülüyor hemen ama canı isterse tabi keyfine düşkün biraz babaci oldu bu ara gece gündüz beraberler kankaya bağlamışlar muhabbeti
 
bugünlerde opmedim hiç hastayım ya zor dayaniyorum çok zorlanirsam poposunu ayaklarını öpüyorum alismisim minciklamaya pataklamaya hoşuna gidiyor onunla burnunu cizmis tirnagi ile kaç gündür geçmedi küçük serserim benim dayak yemiş gibi görünüyor aynı kiyamam ya tam sevimli zamanları.
 
Selam canlar, tahlil istemisti drumuz 6. Ay icin kandaki demir orani fazla cikti ki demir ilaci vermiyoruz. Sonuclardan sonra doktorumuz birkac tahlil daha istedi kansizlik gordu biraz bide bir hastaligin tasiyicisi olabilecegini soyledi istedigi tahlili arastirdik anemi tasiyicisi olabilecegi yonunde bugun istedigi tahliller icin kan verdi kuzum carsamba gunu sonuclari alacagiz. Bu arada demir ilaci veriyorsaniz mutlaka tahlil yaptirin bence saglik ocagi tahlil istemeden demir ilaci vermeniz lazim dedi eger verseydim kimbilir demir orani nasil fazla cikacakti.
 
Benim oglanda surekli yuzunu tirmaliyo, bickin delikanli diyorum ona:)
 
Günaydın kızlar.dün aşı olmuştu bebişim.aksam doğduğundan beri böyle ağlamamıştı. Oturması yapmadı kucağıma bile durmadı.en son calpol verdim uyudu.sabah guzel uyandı şükür.ateşi yapmadı aşı hiç.gece annemler Erzurum'dan dönerken uğradılar birsürü elma getirmişler ilaçsız organik.pekmez göndermiş anneannem . Yemek yiyip iskenderuna evlerine gittiler. ? Alparslan sevmek için aldılar uyandı şaşkın şaşkın baktı güldü.onlar gider gitmez uyudu.teysesi bende bu bebekten istiyorum diyo.başka bebek olsa ağlar bunun sesi çıkmadı seviyorlar diye alttan alttan güldü utandi.babaannesi dibimizde o kucağına aldımı nasıl ağlıyo. Annemleri gorunce yabancılamadı, dayı teyze dede anneanne kucaklarında durdu hatta omuzlarına sarıldı.çocuklar içten sevgiyi hissediyo bence.büyükler uyanmadı öpüp gittiler.
 
Cok gecmis olsun canim, cabucak iyilesir insallah. Yardim edecek birileri olsa sen de dinlenip guc toplasan canim.
sağol bitanem valla yakınımda kv dem var ama ona sorsan gelin ona yardımcı olmuyo olur onun için hiç ses çıkarmamak daha iyi:) annemler memlekette keşke yakın olsalardı baya faydası olurdu ama kısmet ne yapalım hem zaten kuzularımın yüzündeki bir parça gülücük bana enerji veriyor enerji dolu oluyorum onların yüzleri gözlerinin içi gülünce:)) bi bakmışın bu günler hayal olmuş geride kalmış çocuklarımla birlikte gezerim eğlenirim bu günlerin acısını çıkarırım:)))
 
teşekkürler canım çok sağol aynen bebeğim anne olmak böyle bir şey:)
 
günaydın güzeller ve minik melekleri nasılsınız şükür kızım bu gün biraz daha iyi gece yine uyumadı ama tıkanmadı en azından dün doktora götürdüm ilaç verdi antibiyotik verdi ama şuan başlamayı düşünmüyorum iburamin verdi soğuk algınlığı için inşallah antibiyotiğe gerek kalmadan iyileşir kuzum boyu kilosu gayet iyi dedi..
 
erensar ve hayretbiji cok gecmis olsun canlar
canan ve patee usutmuyorum hep sicak ama gaz+koku da usutmeyi getirir aklima anlamadim
pateem memeeem mi diyor yerim isiririm oglum oyle dese mamayi biraktiniz mi?oglusun boyuna da maasallah en uzun boylu bebisimiz
canan o tombalak tosbani Allah'im esirgesin bizimki de babaya dustu sabahtan beri esime bakiyor,guluyor bana hic pas vermiyordu moralim bozuldu hemen ama acikti saniyesinde gozler bana kilitlendi hehehe memelerin gucu adina ben anneyim :) :) (he-man hatirlar msniz)
 
hırsızı canım yazmayı unutmuşum sizede çok geçmiş olsun inşallah bu gün daha iyidir minik tosbann:) öp benim için avuç içlerini:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…