oyy kuzumun apla diyen dilini yerim benim kuzu hanne diyor sadece cnm ek gidaya gecmedik biz gaz neden oluyor anlamadim.Gazi da kokuyor bu arabüyük konuşmamak gerek bu konularda kimi seçerse severse kabulüm şimdiden tek sartim dişleri çıkmış olsun:) ya sorma günde 1 çay kaşığı pekmez yiyor tosunum bugünlerde iştahı pek yok senin kızın resmini görüp burdan aşık mı oldu bilmem.akşam yemeğinde bana apla abbpla diyordu oğlum abla değil anne diyorum yok illa abla diyecek esimde oğlum annen genç ama anne diyebilirsin korkma diyor..oğlumun ilk kelimesi de hakkı olduğu için yadırgamıyorum abla demesini
ya elmayı da buharda pisirdim püre yaptım yani tadını sevmedi bi şurup var ne zaman elime kasık alsam o saniyo kuzum bagiriyo ilacın tadı kötü galiba.elma tatsız eksi gibi ama çorbasıni da bitirmedi diyete girdi galiba ha ha herkes tombis deyip yanağını mincikliyor diye kizmis olmalı. uyku tulumu çok kalın değil hiç terletmiyorum da kontrol ediyorum ya dış yada geniz akıntısı ondan oluyor.corapsiz mı ben yazın bile corapsiz yatamam burası soğuk memleket geceleri buz gibi patik bile var ayağında giymezse gazı daha fazla oluyor canım.kipirdamasin hasta olmasından iyidir yarın bi foto çekeyim de aya ilk ayak basan türk ü görün:)Yarem hayırlı olsun canım eviniz iyi günlerde oturun inşallah ...
Hırsızı geçmiş olsun canım(( canım elacık (( ee bayramda kalabalık vs derken kapmış kuzucuk
Erensar Senin kuzunada çok geçmiş olsun((
Brujav Allah kolaylık versin canım ....inşaallh diştendir yada hava değişikliğindendirde geçer gider....
Snowyy canım en rahat senain sanırım :)))) maşallah kuzuna ve sana :) benimki taş çatlasa yarım saat oyalanıyor :)
Canancım bende bulamadım yarın doktora sorarım artık..yumurtayıda sorayım bakalım... Elma seçerken kepekli derler ya öyle olmasın .. Sende yerken anlıyorsun rahat yutulmuyor rendeleyince... 3-4 çeşit elma al dene ... Eşimin geçen haftaki aldığını çok güzel yedi bizimki ... Armuttada öyle , bazıları rahat yutulmuyor zorlanıyor onları haşlamak gerekiyor .. Bende 2-3 çeşit azar azar alıp , hangisini yerse onun devamını alıyorum :)
Canancım o kalın giysilerle rahat hareket edemediği için uyuyamıyor bence , benimki öyle :) ben çoraplarını bile çıkarıyorum rahat uyusun diye :) odada 25 derece üşümez zaten :) bi dene :)
usuyor olmasın canım ayaklarını sıcak tutoyy kuzumun apla diyen dilini yerim benim kuzu hanne diyor sadece cnm ek gidaya gecmedik biz gaz neden oluyor anlamadim.Gazi da kokuyor bu ara
Bizimkininde gazı kokuyoroyy kuzumun apla diyen dilini yerim benim kuzu hanne diyor sadece cnm ek gidaya gecmedik biz gaz neden oluyor anlamadim.Gazi da kokuyor bu ara
ya elmayı da buharda pisirdim püre yaptım yani tadını sevmedi bi şurup var ne zaman elime kasık alsam o saniyo kuzum bagiriyo ilacın tadı kötü galiba.elma tatsız eksi gibi ama çorbasıni da bitirmedi diyete girdi galiba ha ha herkes tombis deyip yanağını mincikliyor diye kizmis olmalı. uyku tulumu çok kalın değil hiç terletmiyorum da kontrol ediyorum ya dış yada geniz akıntısı ondan oluyor.corapsiz mı ben yazın bile corapsiz yatamam burası soğuk memleket geceleri buz gibi patik bile var ayağında giymezse gazı daha fazla oluyor canım.kipirdamasin hasta olmasından iyidir yarın bi foto çekeyim de aya ilk ayak basan türk ü görün:)
büyük konuşmamak gerek bu konularda kimi seçerse severse kabulüm şimdiden tek sartim dişleri çıkmış olsun:) ya sorma günde 1 çay kaşığı pekmez yiyor tosunum bugünlerde iştahı pek yok senin kızın resmini görüp burdan aşık mı oldu bilmem.akşam yemeğinde bana apla abbpla diyordu oğlum abla değil anne diyorum yok illa abla diyecek esimde oğlum annen genç ama anne diyebilirsin korkma diyor..oğlumun ilk kelimesi de hakkı olduğu için yadırgamıyorum abla demesini
Eki Görüntüle 1265915 birisi zeka küpü mü dedi o da neymiş:)
beraber yatsak hiç uyuyamam ilk iki hafta yattik uykusuz gezdim ruh gibi.bazen eşimi uyandırıp düzgün nefes al sessiz sessiz diyorum o derece uykum hafif:) emzirmek daha kolay belki yanlış ama emince hemen uyuyor çünkü:) koca bebek tulumun içinde küçücük kalıyor:) ne yapayim giydirmek sorun hele uyku arasında uykusu kaçmasın diye büyük aldim ne yapayim gülüyor hemen ama canı isterse tabi keyfine düşkün biraz babaci oldu bu ara gece gündüz beraberler kankaya bağlamışlar muhabbetiKıpırdamadan olurmu hiç :) sen benim oğlanı gör birde , gece çok sık emzirmemek için arkamı dönüyorum memeeem diye ağlıyordu arkamı dönünce ağlamaz oldu ama bu kez döne döne bana dayıyor ayaklarıyla tepiyor uyanana kadar istersen emzirme :) iyiki konuşmuyor bide konuşsa kalk leeennn sütümü ver diyip tepecek hahahaaaaa :)))))
Gaz sorunu yaşamadık pek biz o yüzden rahat rahat çıkartıyorum :)
Senin robocop u öp benim için :) ye hatta :)
Oyyys isirasim geldi dislerim kamasti maassallah soyle gidigindan benim icinde kokulu bir opucuk al canim yaEki Görüntüle 1265915 birisi zeka küpü mü dedi o da neymiş:)
Benim oglanda surekli yuzunu tirmaliyo, bickin delikanli diyorum ona:)bugünlerde opmedim hiç hastayım ya zor dayaniyorum çok zorlanirsam poposunu ayaklarını öpüyorum alismisim minciklamaya pataklamaya hoşuna gidiyor onunla burnunu cizmis tirnagi ile kaç gündür geçmedi küçük serserim benim dayak yemiş gibi görünüyor aynı kiyamam ya tam sevimli zamanları.
sağol bitanem valla yakınımda kv dem var ama ona sorsan gelin ona yardımcı olmuyo olur onun için hiç ses çıkarmamak daha iyi:) annemler memlekette keşke yakın olsalardı baya faydası olurdu ama kısmet ne yapalım hem zaten kuzularımın yüzündeki bir parça gülücük bana enerji veriyor enerji dolu oluyorum onların yüzleri gözlerinin içi gülünce:)) bi bakmışın bu günler hayal olmuş geride kalmış çocuklarımla birlikte gezerim eğlenirim bu günlerin acısını çıkarırım:)))Cok gecmis olsun canim, cabucak iyilesir insallah. Yardim edecek birileri olsa sen de dinlenip guc toplasan canim.
teşekkürler canım çok sağol aynen bebeğim anne olmak böyle bir şey:)bend e duymuştum göbek deliğiyle oynanmaz diye.. et paçası kalıntısı falansa zaten zararı olmaz... düşer ilerde kurumuştur...
çok geçmiş olsun canım...caprol verdim sabah daha yeni uyutabilmiş eşimle kv dem.
anne yüreği işte... bu kelebeğin kozasından çıkarken yardım etmeye benziyor... kozadan çıkarken harcadığı güç kanatlarının güçlenmesine yol açıyormuş... ama eğer biri kozayı kendi açıp çıkmasına yardım ederse...çabucak ölüyormuş...her güçlükte yardım edersek daha sonra nasıl başa çıkacaklarını bilemiyorlar... biz sadece gözlemci ve yol gösterici olmalıyız...ama anne yüreği sızlıyor işte...
bayram ziyaretinde oldu galiba...sağol canım...ama keyfi yerinde diyor eşim.. sadece yatmak istemiyor diyor... gazıda vardı akşam.. ilk defa sulandırılmış keçi sütüne tam buğday unu ve biraz irmikle muhallebi yapmıştım... ama 1 yemek kaşığı kadar yedi... gece hiç durmadan ıkınarak gaz çıkardı...
canım teadüf değildir heralde bu aralar çoğumuzun bebeği öyle sürekli mızırdanıyorlar...ben tuvalate bile yanımda götürüyorum napim...yoksa kendinden geçiyor ağlamaktan...ben hiç toparlayamıyorum evi.. 2 gündür aynı yemeği yiyorlar evde yemek bile yapmadım...geçer inşallah en kısa zamanda...belki diş çıkarabilirler yakında ...rüyamda köpek dişi çıkmış ela nın...ohh şükür rahatlarız diyordum...inşallah dişten dir de çıkınca rahatlarız...
sağol canım... ıhlamur iyi gelir inşallah akşam yapayım kuzuma ...teşekkürederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?